Потребителски профил

..:: AmaTo ::..

Регистриран: 04.04.2019
Видеозаснемане, монтаж и обработка на кадрите: Hristo Todorov YouTube: https://www.youtube.com/user/hristoplamenov
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
8
5
3

Рейтинг: 15

Място в класацията: 781

Коментари на ..:: AmaTo ::..

Опозицията във Варна: Бул. Левски е най-скъпата пътна отсечка в света. Можехме Байконур да направим с тези пари

22:07:20 / 04.04.2019
8
3
Колкото и да е скъп се надявам да е полезен, дано наистина да облекчи трафика във Варна. Варна се нуждае от въздух...градът е претъпкан от коли! Колкото и да струва, тези пари вече са дадени или откраднати... Ето докъде е стигнал ремонта заснет от високо [url=https://m.youtube.com/watch?v=5wbNvO0KHxY&time_continue=4]https://m.youtube.com/watch?v=5wbNvO0KHxY&time_continue=4[/url]
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X