Потребителски профил

okean87

Регистриран: 20.12.2014
Здравейте любители на спорта и силните изживявания :) Ако си търсите нов начин за здраво напомпване във всички аспекти на думата,това е правилният ПРОФИЛ в базар.бг.. Искаш да на помпиш бицепс,трицепс,преса , но нямаш много време за тренировки и се чувстваш отпаднал и слаб---крайно време е да се пренесеш в 21 и да разбереш , че стероидите вече не са това което бяха (бяха вредни).В тези времена витамини,минерали,аминокиселини и разни хормоно стимулатори не се добавят от храната и напитките всичко е фалшиво ,за това е нужно да помагаме на организма си и да си ги добавяме допълнително. Но в инжекционна форма за да не натоварваме прекалено черня дроб. За да е пълна гамата ни от продукти ,ви предлагаме и секс стимуланти за мъже и жени. Позабавлявайте с гаджето,изненадайте съпруга/та си,, Ако имате въпроси пишете с радост ще ви отговорим ! Усмихвайте се на живота :) и той ще ви се усмихне !! Разгледайте всички обяви има за всекиго по-нещо http://bazar.bg/ads/user/820692
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X