Потребителски профил

angelovmg

Регистриран: 02.07.2017
Ако ви трябва помощ при ремонта вкъщи, разрушаването на стари конструкции или освобождаване на помещения от непотребни боклуци, изберете нашата бригада. Ние сме способни да предоставим услуги "кърти, чисти и извозва" на топ ниво. Работим експресно и с отлично качество при къртене на бетон, тухли и всякакви видове замазки. Също така с усърдие се трудим върху демонтиране на дограми и малки конструкции. Ние сме правилните хора и за създаване на отвори за врати и прозорци. И не на последно място - винаги почистваме и извозваме отпадъците със собствена техника. Предлагаме под наем и превозни средства за отпадъци.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 799

Коментари на angelovmg

Работник падна от 3-метрово скеле при ремонт на техникум

14:56:05 / 02.07.2017
0
0
Дано да се оправи по-бързо човекът. И дано се сети някой да повиши мерките за безопасност на работниците.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X