Потребителски профил

kotogroup

Регистриран: 20.12.2019
Производство на опаковки от велпапе и картон. Каширане и ламиниране, каширани и луксозни опаковки. Кашони и кутии, касетки за лподове и зеленчуци, палетни кашони. Архивни кашони и контейнери, кашони за вино, баг ин боксове, биг бокс. Рекламни стелажи, стопери, флаери, хедъри. Производство на всички видове опаковки за обувки, кутии за пици, кутии за торти, кутии и кашони за шокови камери и много други. www.velpakbg.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X