Потребителски профил

Burton

Регистриран: 06.04.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
992
567
425

Рейтинг: 2112

Място в класацията: 135

Коментари на Burton

Калина Андролова: Слави трябва да състави кабинет самостоятелно

14:24:28 / 10.04.2021
4
4
спрях да чета след   Първи вариант, Слави да върне мандата, което ще разочарова избирателите му и ще му донесе негативи на следващите избори. Напротив, всичко сочи, че на следващи избори резултатът му ще е по-висок. Как точно ще "разочарова избирателите си" след като удържи на думата си да не се коалира с герп/БСП/ДПС ? Безкоалиционната подкрепа също е вид коалиция. Единствения разумен ход на Слави е да върне мандата и да отидем към служебен кабинет, който чакам с нетърпение.

ДПС: Няма да подкрепим правителство на БСП и ГЕРБ. Подкрепяме новите партии

15:42:00 / 09.04.2021
3
1
аз ще се пробвам да ти обясня ако дадеш смислено обяснение защо имаш една тиква за аватар

Тошко Йорданов: За момента "Има такъв народ" се въздържа от коментар за изборите

13:05:19 / 09.04.2021
3
2
Всички чакат Слави да каже нещо, каквото и да е, за да почнат да го плюят. До момента той намалява плюенето със запазването на принципната си позиция. На ред за действия е президента, после герп.  

Тошко Йорданов: Борисов снощи се накара на народа, стоейки пред джипката, купена с нашите пари

20:50:23 / 05.04.2021
4
0
Снайпер, като малък се сбихме 2 компании. След като ги понабихме повечето избягаха. Един от "другите" не осъзнаваше какво се случва и бучеше "ще ви пребия ве, кво се правите на важни", докато се намираше между мен и още 4ма мои приятели(той сам). Един от приятелите ми каза на друг "я му забий един на тоя да млъкне", и последва хубав удар. Този толкова бързо се озова на земята, че не успя да го разбере и продължаваше да повтаря мапинално, легнал - "ще ви пребия ве, кво се правите на важни". А той на земята, в нокдаун. Горе-долу същата работа стана и сега.

Караянчева: Успяхме за пореден път да се откроим

19:51:56 / 05.04.2021
7
0
ти, пкп, особено се отркои. Така се открои, че до живот си откроена като пкп.

Доц. Лозанов: Парламентът ще заработи с експертен кабинет, предложен от Слави Трифонов

16:47:50 / 05.04.2021
2
2
Не, няма. Ще има нови избори! Слави може да е всякакъв, но чак толкова глупав не е, че да се набута в такава глупост като "експертен кабинет".

Свлече се новата част на бул. „Атанас Москов“ във Варна

18:08:00 / 04.04.2021
6
0
стояне, ти лично си къртил единствено курове от кавали

Борисов: Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, Радев има шофьор и се вози на брониран "Мерцедес"

00:00:52 / 02.04.2021
3
1
Дарина Маркова, Няма право да управлява автомобил защото се ползва с охрана от НСО. Шофьорите на НСО са объчени кадри минали през съответните курсове. Тиквата такъв не е минал. За да ти го обясня по-просто ще посоча, че той трябва или да не ползва НСО, или да се вози. Аз мога да карам понеже нямам назначена охрана от НСО. НСО се плаща от данъците. Сега стана ли ти ясно или ще продължиш да си малоумна пача и да се дупиш на една тиква?

Проф. Кантарджиев: С имунитет срещу К19 са около 2 млн. българи

00:34:50 / 01.04.2021
2
0
очевидно разбираш от сядане на дебел... И не, не е вярно, че е по-добре познато зло. Него го знаеш, че не става, а другото не си сигурен. Да не говорим за момента в който като някой не става ТРЯБВА да бъде сменен. Така че не ми философствай а продължавай да ближеш.

Проф. Кантарджиев: С имунитет срещу К19 са около 2 млн. българи

18:28:55 / 31.03.2021
3
0
кога накрая? То вече е ясно. Подкрепяш герп - прост си. Няма спор тук. Въпроса е колко прости като теб има. За съжаление не са малко! Ако под "говорене" разбираш, че ти ще целуваш тиквени задници за норматив, а аз ще те обиждам за това - да ще си говорим. Олигофрен!

Проф. Кантарджиев: С имунитет срещу К19 са около 2 млн. българи

15:44:42 / 31.03.2021
7
0
Макар, че поддържам ГЕРБ за предстоящите избори Смятай колко си прост...

В Русе дадоха условна присъда на 31-годишен, причинил смъртта на болен мъж

23:13:43 / 24.03.2021
3
0
"Жертвата паднала на земята и си ударила главата в плочките, а подсъдимият продължил да му нанася удари с ръце и с крака" След като падне на земята човек, следващото нападение върху него няма как да бъде по непредпазливост. В Щатите със сигурност е така понеже съм разговарял с полицаи по темата и те го потвърждават. Понеже има доста палавници които не разбират елементарно написан текст ще поясня още по-елементарно - ако повалите човека с който се биете и въпреки това продължите да го налагате докато е на земята, в безсъзнание или друг вид безпомощност, не може да претендирате за смърт по непредпазливост ако по някаква случайност човека почине. Надявам се въззивната инстанция да прояви разум и постанови адекватна присъда.

Тази вечер по БНТ: Мангъров изхвърли на земята маска, дадена му от кандидат-депутат

09:31:22 / 24.03.2021
1
1
Би ли споделил къде си мислиш, че си противореча, за да разсея тези ти убеждения?

Тази вечер по БНТ: Мангъров изхвърли на земята маска, дадена му от кандидат-депутат

00:06:16 / 24.03.2021
2
3
водещата на предаването, която по принцип одобрявам, днес задаваше малко глупави въпроси... "какво бихте казали на някой кохто се страхува"?! Цонева ако си мисли, че сополивия парцал който слага на лицето си я пази или пази някой от нея е ... нормално и очаквано за някой от дай българия... Да, Дай България, същите които бяха в коалиция с бойко и очевидно забравиха този факт или се правят на разсеяни.

Съдът: КАТ няма право да отнема книжки и да спира колите от движение заради глоби

20:11:02 / 23.03.2021
0
1
Снайпер, лошото е, че немалко хора, при това от тъпанари со прилично интелигентни хора, разсъждават като него. Те виждат само това което герберастията иска да видят и пропускат основното. Основното е, че огранът по събиране на задължения абдикира от отговорност и не изпълнява това за което е призван и каквото е реално негова отговорност. И вместо да се работи по корекция на тази абдикация от отговорност, се имитира дейност с която единствено се удължава агонията. На езика на който и онова би разбрал му се вика "мечешка услуга". Несъбирането на задължения не е само от глоби от КАТ, а също така и от данъци, осигуровки и т.н. Всичко това тежи на всеки нас. Но онова се възхищава на герберските половинчати мерки. Те са специално за катива като него. Че и се надъхва как щели да ги върнат. 

Съдът: КАТ няма право да отнема книжки и да спира колите от движение заради глоби

19:43:09 / 23.03.2021
0
1
Снайпер, дори и само заради това, че ти е станало забавно, си заслужава. Аз лично имам непоносимост към глупави хора и когато ги видя ми е трудно да не им посоча грешките. Факт е, че онова не успява да разбере кое в мярката беше нередно. то  си мисли, че вземат им книжките - значи добре... Това е ограничено и съм длъжен да го посоча. Мисля, че съвсем просто съм се обосновал, че дори и ... е хайде онова няма да може, но средно тъп потребител - би схванал.

Съдът: КАТ няма право да отнема книжки и да спира колите от движение заради глоби

19:20:44 / 23.03.2021
0
2
Ти осъзнаваш ли, че вече ставаш жалък... Сам си го написал: и е доста по-различно от ЕГН-то макар да е горе-долу за едно и също. Понеже четенето не ти е силна страна ще ти посоча и това, което пише в статията и решението на Съда: истинската цел на оспорените разпоредби не е формално посочената в Закона за движение по пътищата – осигуряване на безопасността на движението, а по-лесното събиране на вземанията от глоби. Това имам предвид, че си глупав и не можеш да разбереш за какво се говори и къде е проблемът. И понеже се запени ще падна на нивото ти и ще ти посоча, че тази мярка е като теб - капут. Свърши, няма я! Аре в човката, тъпанар.

Съдът: КАТ няма право да отнема книжки и да спира колите от движение заради глоби

18:57:24 / 23.03.2021
2
1
олигофренът даже не може да схване какво означава "събиране на глоба"... Дебил е майка ти.

Съдът: КАТ няма право да отнема книжки и да спира колите от движение заради глоби

18:51:59 / 23.03.2021
2
1
казус, който ми се е случвал не веднъж: спират ме вечер за проверка, катаджията загрижено ме пита дали имам глоби и че проверявали, съответно взелали книжка за това. Аз неплатени, връчени глоби нямам, но ако имах точно тогава щеше да е момента познат като "какво правим", т.е. ако поискам да му дам пари и да ме пусне. Но за процесуално неграмотния олигофрен от по-долу това "работи". Понеже мозъка му е точно колкото на кокошка и смята, че Сталинските методи "има книжка има проблем, няма книжка няма проблем" работят. А то - хич. Малка част от шофьорите които имат десетки неплатени глоби заради нежеланието на НАП да ги събира ги боли целия дали ще карат с книжка, без книжка, с кола спряна от движение, или мъртво пияни. Случаите от последните дни са красноречиви. Но хей, дай да имитираме дейност и да направим така, че на нормални хора с фиш от 10лв, който даже не е техен(лично съм имал такива случаи) да им вземем книжката. Значи тъпанара има 50-60глоби и вие си мислите, че като му вземете книжката и ще си ги плати... Доста наивно. Мухълът по-долу пише, че в Германия глобите седяли по ЕГН-то. Мухъл, то и тук е така! Просто тук не ги събират. Що ли? Ами щото са герберски пачи като теб! И кво правят герберите? Правят бързо решение, половинчато, за да напълнят малко хазната и след 3 години да се върнем пак на изходна позиция, след като съда съвсем адекватно обяви мерките за противоконституционни. Поне мотивите на съда четохте ли ги?

Съдът: КАТ няма право да отнема книжки и да спира колите от движение заради глоби

18:26:17 / 23.03.2021
2
1
Крис, ще ти обясня на теб понеже знам, че има шанс да разбереш. Онова дето си мисли, че като е общак в германия и е много наясно не мога да си правя труда да ограмотявам. Та о не може да разбере, че всеки би искал да стане като в Германия или САЩ, но поради половинчати мерки като тази, която след 3 години съда най-накрая се сети да признае за неправилна, не се получава. Събирането на глобите не е и не трябва да естава чрез КАТ и съответно полицията. Има си органи у нас които ТРЯБВА да работят. Това че не го правят, т.е. че не работят е понеже идиотски мерки като тази им позволяват да не го правят. Ако ще се прави неши за повишаване на събираемостта трябва да се работи точно натам, подобряване на дейността на сътветните органи, а не вменяване на правомощия върху орган който вече си има роля в ситуацията - да налага глоби. Реално така стават 2 неща - 1во даваш на КАТ "и хляба, и ножа", което освен всичко друго е и предпоставка за ОЩЕ по-голяма корупция. Вярно има някакво повишение на събираемостта, но на каква цена? И тук идваме до 2рата страна - налагаш наказание превишаващо в пъти нарушението. Вие ще кажете: "да но само така могат да се съберат глобите от тези които не искат да си ги платят" което хем е така, хем причината да е така са точно половинчати мерки като тази.  Ето виж го тъпанара дето говори за Германия как сам показва работеща система, само дето не осъзнава, че аз говоря за точно това. Той не го осъзнава, понеже очеводно е по-тъп от гербер, но реално ако си прочете примера ще види, как и там ролята на КАТ е точно до там - да ти напише глобата.  Пак ще посоча, събираемосста на глобите не е и не трябва да е задължение на КАТ. Има си съптветни органи, които ако не работят - трябва да бъдат променени и накарани, а не "улеснявани" да продължават да не работят.  За САЩ съм пределно наясно как стоят нещата с глобите на пътя. Представлявал съм се в съда там и съм отменял не една глоба. В същност влязах в Американски съд преди да вляза в Български. Надявам се да си разбрал каква е тезата ми, а не като този олигофрен дето е толкова тъп, че не може да разбере за какво противоконституционно решение ставаше дума!

Съдът: КАТ няма право да отнема книжки и да спира колите от движение заради глоби

16:07:27 / 23.03.2021
1
1
знам, че ти е по-лесно да допуснеш глупостите дето си ги изписал, но в панелка не живея от 96та. Сега по същество, това което не разбираш, понеже си тъп(очевидно), е, че не това е начина за събиране на глоби. Има си органи за това - НАП, ЧСИ и т.н. Понеже те не си вършат адекватно работата се намира някакво псевдо компромисно решение, което очевидно е противоконституционно! И понеже говориш за Германия, помисли си какво ще стане ако се вземе противоконситуционно решение там. Не помня също там местния КАТ да взема книжка за неплатени глоби. Хората там са го измислили, а ние тук правим някакви половинчати действия колкото да прикрием некадърността на отговорните органи. Пак ще ти посоча, не го рабираш понеже си тъп. За теб само тояга е възпитателно средство. Олигофрен! И понеже се надъха, товаа решение е окончателно.  

Съдът: КАТ няма право да отнема книжки и да спира колите от движение заради глоби

14:15:53 / 23.03.2021
2
2
Звезди, това, че не разбираш къде е проблема, е очаквано. Нискоинтелигентните хора не успяват да осъзнаят защо тази практика е порочна и вредна.

Петър Велков: Проф. Чорбанов е в болница с COVID-19 и двойна бронхопневмония

00:16:46 / 22.03.2021
0
0
Този велков лъже не само за това, че е математик... 

Кунчев: До края на седмицата ще се изясни ситуацията със смъртния случай след васкиниране с "Астра Зенека", връзка няма да се намери

08:40:50 / 15.03.2021
5
0
е как ще се "намери"? Та нали сте за затвор ако се...От тази криза се видя, че на две магарета сеното не можете да разделите. Толкова сте прости!

Говорител на прокурорите за писмото на Кьовеши: Точно и ясно сме подали изискваната информация

18:19:17 / 14.03.2021
5
0
ти, патко, с таз интелигентната физиономия, що се правиш на неразбрала? Не ви искат, щото сте корумпета служещи на престъпници! 

Георги Марков: Бойко, честито! Вече си старейшина на ЕНП. Орбан напусна, джипката свърши голяма работа

13:55:04 / 04.03.2021
4
0
Агент Николай от 6то (доносник) е рядко противна свиня!

БМВ влезе в насрещното и блъсна чакащи на светофара автомобили във Варна

14:31:14 / 01.03.2021
4
1
До умника под мен, Пич, очевидно разбирането на тект е точно толкова, колкото е познанието ти за колите. В статичта се говори за БМВ Х3. Те са със задвижване 4х4. Т.е. коментарът ти е излишен. И понеже говориш за "задно", нека те светна, че колите със "задно" имат най-добре позициониран "център на тежестта", по простата причина, че отпред тежи двигателя, а отзад - диференциала. По този начин автомобилът тежи еднакво отпред и отзад. Пак за сравнение, колите с предно им се налага да им слагат тежести отзад, за да се оправи тежестта и пак предницата е по-тежка.  Никога, ама никога повече не пиши за коли, че се излагаш.

Военният министър летя с един от ремонтираните самолети Су-25

18:27:07 / 26.02.2021
3
0
на това прасе му трябва Airbus A380, за да понесе тежестта!

Биткойнът върви стремглаво надолу

16:40:10 / 23.02.2021
0
0
"върви" както е в заглавието предполага тренд, а той не е такъв. Предполагам сте го написали заради заглавието и по-точно, за да е "гръмко". 

Квартал "Факултета" на масов протест заради убития Людмил

19:29:55 / 18.02.2021
6
1
факултета да се сетят, че 90% са гласували за фандъкова! 

Министерството: Кирил Ананиев е с К19

17:23:28 / 20.01.2021
2
0
ЛМ, това което съм написал е елементарно и не знам на тъп ли се правиш или... Ковид е болест, съответно те диагностицират с нея. Кой може да "ти го каже"? Лекар естествено. Всеки правил си изследване може да прочете какво пише отдолу на изследването? Пише "изследването не е диагноза". Още повече, че в статията пише, че въпросният ананиев няма симптоми. Е коя е тази болест дето няма симптоми? Ако нямаш симптоми - не си болен. Разликата е като ХИВ и СПИН, схващаш ли? Тестовете(ПВР или антигенни) засичат вирус(коронавирус), а не болест. Болестта се диагностицира от лекар, който взема предвид теста, както и останалата клинична картина. Ако имаш положителен тест, но нямаш симптоми значи още не си се разболял. Има вариант да не се разболееш изобщо, има вариант да си в инкубационния период. Пиши ако продължаваш да не схващаш ще пробвам като за малоумен.

Министерството: Кирил Ананиев е с К19

14:27:35 / 20.01.2021
1
0
Тестът е за КОРОНАВИРУС, не за Ковид-19. Ковид-19 е болест. Ако нямаш симптоми няма как си болен от нея. Тестовете не са диагноза, т.е. не може от тест да ти каже, че си "положителен за Ковид-19".

ГЕРБ е срещу видеонаблюдение при броенето на бюлетините и срещу гласуване по пощата

17:23:26 / 12.01.2021
2
0
естествено, че ще са против видео наблюдение при броенето... Та оттам са поне 15% от гласовете им.

Десислава Атанасова раздаде боб и леща на бедните да посрещнат празниците

10:46:20 / 29.12.2020
6
0
деса тъпото е напълно заслужила прякора си

Министър Кралев: Имаме ваксина, оптимист съм, че всичко това ще бъде зад гърба ни

14:49:43 / 27.12.2020
3
1
щом и това прасе се изказа, съм повече от убеден, че няма да се ваксинирам

Проф. Балтов: Имаме пациенти с ковид, излекувани след 38 дни в реанимацията

17:01:54 / 24.12.2020
2
1
аве льохман, ти си ортопед ве, подлога герберска!

Ана Бърнабич е първият ваксиниран срещу COVID-19 човек в Сърбия

15:11:25 / 24.12.2020
3
0
много ми е интересно, как точно показва, че е безопасна? Като не умира веднага ли? Тя е лезбийка, така или иначе не планува да има деца... 

Плевнелиев: Меко казано съм категорично несъгласен с президентa Румен Радев

13:55:32 / 20.12.2020
6
0
Прабългарси педал, когато си пълен олигофрен грешиш дори и като казваш истината. плевнелиев е най-срамната въшка назначавана за президент.

Плевнелиев: Меко казано съм категорично несъгласен с президентa Румен Радев

23:47:20 / 19.12.2020
8
1
меко казано на никой не му дреме какво мисли този плужек за Радев.

Жена от протеста: Майка ми е лекар във Военна болница, но й отказаха легло, когато се зарази с ковид

21:05:01 / 10.11.2020
0
2
Ковид е болест. Не се заразяваш с нея, разболяваш се от нея. Елементарна терминология, 8 месеца вече се дъвчи темата...

Евростат с данни колко повече са смъртните случаи от март до юни тази година в сравнение с предните 4

00:41:20 / 21.10.2020
2
0
точно теб със сигурност не съм имал намерение да просветлявам в каквото и да е.

Евростат с данни колко повече са смъртните случаи от март до юни тази година в сравнение с предните 4

10:21:17 / 20.10.2020
3
0
LM, образовай се малко как се скапва имунитет преди да си помислиш, че можеш да ми слагаш епитети. Поредният олигофрен неосъзнаващ къде се намира.

Евростат с данни колко повече са смъртните случаи от март до юни тази година в сравнение с предните 4

22:59:44 / 19.10.2020
1
1
затворете пак хората, накарайте ги да се страхуват да се обадят за помощ, пък после се чудете що има повече починали...

Епидемиолог: COVID-19 не се разпространява равномерно по градовете, както грипа

10:37:03 / 04.10.2020
1
0
още един идиот повтарящ абсурдното "заразяваш се с Ковид"... Ковид е болест, не се заразяваш с нея - разболяваш се. Заразяваш се с коронавирусът Сарс Ков 2. Не е едно и също. 

Френски вестник: Нападението в Париж е заради карикатурите на Мохамед

16:03:27 / 26.09.2020
0
1
правете още карикатури, майка ви проста!

Ципов, ГЕРБ: Защо през февруари да не направим избори "2 в 1", парламентарни и президентски?

19:12:44 / 12.09.2020
5
1
a защо да не правиш секс с майка си, гербераст нещастен

Анна Цолова отново в ефира на БТВ: Преди 7 години зададох на Орешарски въпроса „Кой?“, отговор още няма

12:28:33 / 09.09.2020
3
0
Въпросът "кой" е едно от най-малоумните неща случвали се на политическата сцена у нас. Всеки знае отговорът му, но отговорните институции (политици, медии и пр.) не посмяха да го назоват. Предпочетоха да задават един безсмислен въпрос с цел "тупане на топката". Цолова е част от това малоумие. Факт е, че от предложение за пеф на ДАНС, дебелият се издигна до съуправляващ държавата и това очевидно се приемаше от всички. Малоумно е да питаш "кой" при положение, че знаеш отговора.  

Министерството на туризма даде разяснения за концесията на плаж "Кабакум - север 2"

16:54:44 / 04.09.2020
2
0
снимката беше друга когато писах коментара, беше от рапонги, виждаха се тамошните палми.

"Петел" предава на живо: Протестиращите правят жива верига, за да предпазят полицаите от щурма на Народното събрание

09:41:12 / 02.09.2020
1
0
с тази жива верига пазят тези на които им искат оставка. С жива верига не става.

Георги Флоров пусна снимки в нета: Пребиха ме!

12:31:22 / 28.08.2020
3
0
Страхотно, дано да е истина.

Протест срещу протестите: Граждани настояха блокадите да спрат

20:43:39 / 20.08.2020
1
0
[url=https://btvnovinite.bg/bulgaria/obshtestvo/bivsh-platen-provokator-zataka-sabira-klakiori-s-15-lv-i-parche-pitsa.html]https://btvnovinite.bg/bulgaria/obshtestvo/bivsh-platen-provokator-zataka-sabira-klakiori-s-15-lv-i-parche-pitsa.html[/url] Георги Флоров е платен протестиращ

Софийската прокуратура взима под надзор случая за смъртта на 19-годишния младеж, лекуван от коронавирус

12:45:46 / 20.08.2020
1
0
ето пак... Няма "лекуван от коронавирус". Лекува се заболяване(ковид) или усложненията които причинява това заболяване. Хора, това са елементарни понятия. Несериозно е.

Китайски учени: Има тихи симптоми, които посочват, че сте заразени с Ковид 19, но го карате на крак

11:20:26 / 20.08.2020
2
0
"то може да е заразен с новия COVID-19" палавници, Ковид 19 е заболяване. Не се заразяваш с него - разболяваш се! Заразяваш се с коронавирусът Sars-Cov-2.  Минаха повече от 8 месеца вече. Би трябвало да сте наясно с основни термини.

Радев отива на Шипка, ще държи слово, въпреки че отложиха честванията на върха

14:12:13 / 19.08.2020
5
0
псувал си майка си, мишки като теб само цвърчат по форумите щото е безопасно. 

Радев отива на Шипка, ще държи слово, въпреки че отложиха честванията на върха

13:43:18 / 19.08.2020
4
0
лош, кое те спира да ги направиш? Според мен само лаеш, като мастия. Дори безобразната пача с колата на Ситняково има повече кураж от теб. 

Соченият за следващ премиер Николай Младенов с първи коментар: До това ниво ли сме паднали!? Това снощи не е изход от кризата

14:57:21 / 18.08.2020
7
1
"жената с децата" тръгна да гази хората, това което й се случи е малко. В нормалните страни щеше да получи обвинение, а заради това, че сама постави децата си в тази ситуация щяха да й бъдат отнети родителските права(с право). Всеки който я жали да се замисли с какъв акъл тръгва напред при положение, че пред колата има поне 10 души! Защото имала право? Не, патко, нямаш право да минаваш когато пред теб има хора! 

Новата Конституция на ГЕРБ: 120 депутати и край на Висшия съдебен съвет

12:42:43 / 14.08.2020
7
0
Идеята на тиквата е, че ако се свика ВНС и той подаде оставка, парламентът не се разпуска. Това е и главната му цел. Да организира изборите.

Plovdiv24.bg: КПП-тата в областните градове може да бъдат върнати

19:01:26 / 13.08.2020
2
0
КПП-тата най-вероятно няма да се върнат. Просто поредният номер да се откраднат пари чрез пандемията. 

Недялко Недялков от "Пик" обяви протестиращите, хвърлящи яйца по Ива Николова, за терористи

11:43:16 / 13.08.2020
4
0
до пачата под мен: мършо, за да вземат АЕЖ отношение, трябва да има журналист замесен. Нито мисирката николова е такава, нито нидялко, а ти си тяхна срамна въшка! Повтарям, понеже съм сигурен, че нямаш необходимото количество мозък, за да разбереш: николова не е жирналистка, тя е придворна проститутка!

Проф. Николай Витанов: Минимум 25 хиляди души ще са болните до края на септември

09:18:37 / 10.08.2020
2
0
Болните? И този се изявява като разбирач? Тъпако, ежедневните сводки които се дават с бройки не са за "болни", а  за "заразени". В същност и "заразени" не са, а хора с "положителен PCR тест"! Самия факт, че незнайно защо пропускаш това, говори достатъчно, че за нищо не ставаш и не трябва да ти се дава думата! Олигофрен!

Тонове мъртва риба покрива брега на Варненското езеро

20:00:16 / 19.05.2020
0
1
от лайна наистина няма да умре, но от цъфтенето на планктона и от липса на храна(и двете пряко заради лайната) си умира точно както се вижда от снимката

Главният прокурор Гешев защити министър Дани Кирилов от ГЕРБ за рап клипа в съдебната палата

12:57:45 / 30.04.2020
1
0
Варна, ако някой е писал такива неща е толкова глупав и заблуден, че е срамно изобщо да бъде даван за пример. гешев никога, ама никога не е бил нещо различно от бухалка в ръцете на властимащите(тези които го назначиха). Парадокса е, че гешев е на тази позиция главно заради такива заблудени олигофрени които казват "ама поне прави нещо" имайки предвид арестите на няколко тъпанара.

Главният прокурор Гешев защити министър Дани Кирилов от ГЕРБ за рап клипа в съдебната палата

12:31:29 / 30.04.2020
2
0
Варна, кого е успял да заблуди в началото? Ако някой е имал надежди в независимостта му е меко казано глупав.

"Първите 3 минути": Хората, помогнали на Милен Цветков, трябва да знаят, че са потсъпили правилно

12:41:10 / 24.04.2020
0
0
Црон, ти си мега прост! Може да експлодира само кухината в главата ти! Може и да не експлодира, и кво? Местил си го заради нищо, а местейки го го доубиваш! Отвори правилата за 1ва помощ, виж кога се мести! Ако е имало и минимална шанс М.Цветков да е бъдел спасен, с това местене го затриха. При това го затриха олигофрени като теб, дато се правят на лекари. Изкуствено дишане му правили?!?! А рърлото му пълно с кръв? И къде отива кръвта? Отива в дробовете и го удавя! Тъпанар! Или счупени ребра (към 6 на брой). Мести го с такава травма щом си мислиш, че помагаш. 

"Първите 3 минути": Хората, помогнали на Милен Цветков, трябва да знаят, че са потсъпили правилно

12:38:44 / 23.04.2020
0
1
Тази организация са очевидно олигофрени. От Бърза Помощ казаха, че не е могло да бъде интубиран заради кръв в трахеята. Казаха също, че като са дошли, хора са му правили изкуствено дишане. Ако някой ми обясни какво става при изкуствено дишане и кръв в трахета ще съм благодарен. Коя част от ПОСТРАДАЛИЯ НЕ СЕ МЕСТИ е трудна за разбиране? Разкъсани органи, кости при движение доразкъсват! За травма на врат да не говорим! 

Анкета на "Тренд" по поръчка на "24 часа": Борисов изпревари Радев по рейтинг

12:38:45 / 08.04.2020
5
0
Tренд са герберска агенция и е много смешно някой да мисли, че борисов има одобрение... Няма, хората едва го дишат. 24 часа също са герберски вестник и са толкова жалки, че е срамно. Влезте им в сайта и вижте сами ако не вярвате.

Дани Кирилов, ГЕРБ: Правото на придвижване не е основно гражданско право

15:18:47 / 05.04.2020
0
0
пак ти казвам, надценяваш "форума" на петел.

Дани Кирилов, ГЕРБ: Правото на придвижване не е основно гражданско право

00:58:02 / 05.04.2020
1
2
Явно прекалено много значат тези минуси за теб. Лично аз мисля, че не трябва да те вълнува толкова. Също така мисля, че твърде много надценяваш "форума" на петел.бг. Няма чак такава социално важна функция. Да не говоря, че по принцип е пълна пародия. Умен си, видно, би следвало да ти е ясно. Албанския анален реотан да го видиш в дир-а какво прави... Но като цяло това му е функцията. Той печели ако му се ядосваш/връзваш. Anyways, be safe.

Дани Кирилов, ГЕРБ: Правото на придвижване не е основно гражданско право

22:12:04 / 04.04.2020
4
4
Kris, кое точно те притеснява? Представи си го олигофрена как се напъва с да прави нови акаунти за да цъка минусчета. Та това е разплакващо смешно! Мнението ми (лично моето) грам не се влиае от плюсчетата и минусчетата. Не виждам олигофреничните му мнени, т.е. поне някаква реакция от модераторите има. Останалото е суета. Никой не го еВе за оценката на коментара му(не би трябвало). Ако нещо трябва да има значение то евентуално това е отговор към коментара, аргументиран при това.

Почина бащата на президента Румен Радев

22:39:08 / 03.04.2020
1
4
Кокоши, бащата на президента, лека му пръст, беше спрял и количката с "инвалида", кяото няма място на пътя, се блъсна в него. Факт е, че ти лично си олигофрен.

Не може да се седи и по пейките в Морската градина във Варна

16:02:12 / 29.03.2020
0
0
Крайбрежната алея не е парк. Все още може да се бяга по нея без проблеми. 

Полицаи глобиха 23-ма нарушители в Морската градина на Варна. Глобата е 5000 лв

13:48:25 / 28.03.2020
2
2
Крайбрежната алея не е парк, за момента е "безопасно да се разхождаш там. Но знам, че търсят начин и там да го направят опасно.

Арестуваха Владимир Каролев

21:04:26 / 24.03.2020
7
2
каролев явно няма себе си за данъкоплатец. рядко тъп олигофрен е!

Каракачанов наблюдава мигранти от грешната страна на бинокъла

11:41:23 / 10.03.2020
1
0
не искам да защитавам свинята-министър, но мисля, че снимката е монтаж. Ето същата снимка отпреди година: [url=http://glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/karakachanov-podpisa-dogovorite-za-zakupuvane-na-osem-samoleta-f-16-na-stojnost-1-26-mlrd-dolara]http://glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/karakachanov-podpisa-dogovorite-za-zakupuvane-na-osem-samoleta-f-16-na-stojnost-1-26-mlrd-dolara[/url]

Георги Марков към президента: Може да вкараме процедура за импийчмънт

11:11:07 / 05.02.2020
4
0
доносника Николай пак се е запенил...

Цвета Караянчева написа "Брекзид" с грешка за дума на годината в "Дарик"

12:01:32 / 22.12.2019
4
1
анаконда, защо си написала "съдий"? Кой те излъга, че на множествено число се слага "й"? И ти си умна като пекинската патица!

Започна оформянето на находките в Шишковата градинка във Варна, ще ги покрият със стъкло

16:48:38 / 16.12.2019
6
1
хехе, никой от Варна не се нарича "варналия". Думата която постоянно убягва на толбухинци е "Варненец". И не, варненци не са толкова тъпи. Просто им е ясно каква е причината за бавене на "ремонта" както и, че  "находките" се използват само за оправдание. Има и доста "варналии", т.е. олигофрени дошли от Толбухин, Ген. Тошево и подобни които подкрепят алкохолизирания кмет и сганта му.

Първи снимки от катастрофата с автомобил на НСО, прегазил дете

23:45:02 / 12.12.2019
1
1
защо пишете "прегазил" ? Не превите ли разлика между "блъснал" и "прегазил"?

Къщата на Йордан Йовков във Варна отива в историята

11:10:09 / 15.11.2019
4
0
Собственичката на къщата умишлено я запали, за да строи блок. 

Каракачанов: Няма просперираща държава без надеждна армия

13:04:42 / 19.07.2019
8
1
този защо удобно забравя, че е един от ДОКАЗАНИТЕ ДОНИСНИЦИ ОТ 6-то УПРАВЛЕНИЕ НА ДС?

Лекарят от Пловдив, убил крадец в имота си, се призна за виновен

23:53:07 / 18.07.2019
1
3
Крис, оръжието също е било незаконно. За сега е оправдан, ще видим дали касационния ще потвърди присъдата.

Лекарят от Пловдив, убил крадец в имота си, се призна за виновен

16:26:19 / 18.07.2019
3
4
крис, този го е застрелял(напълно заслужено, но противозаконно) извън "частната му и неприкосновена собственост", навън, на улицата, в гръб. Дори и в САЩ, където неприкосновеността мна частната собственост е на подобаващо ниво, нямаше да мине нато самоотбрана. Казваш, че съда в БГ не става като парадпкса е, че е точно когато е на път да вземе единственото правилно решвние за този случай.

Лекарят от Пловдив, убил крадец в имота си, се призна за виновен

15:23:31 / 18.07.2019
7
1
крис, на всеки е ясно как е в сащ. Тук е малко по-различно. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X