Потребителски профил

Бивша варненка

Регистриран: 15.08.2018
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
10
1
9

Рейтинг: 11

Място в класацията: 757

Коментари на Бивша варненка

Извънредно! Кметът на Варна постъпи правилно: Отмени концерта и всички празненства тази вечер заради издирването на двете деца

23:38:20 / 15.08.2018
9
7
Значи две хлапета който се удавили  Траур на всички за целия град Браво Кмете аплодисменти но...  Защо обявихте този ден за Траур понеже искате да се издигне те на всички който ви избираха за кандидат - кмет в очите Или имате приятелски взаимоотношения с близките на удавилите се хлапета Въпрос  Колко катастрофи с жертви се случиха в Варна в Ваше владение  Защо нямаше Траур на града а сега заради празника  Еееее ..... Да Ви плюят много да Ви плюят!!! 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X