Потребителски профил

elimgu

Регистриран: 14.04.2014
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
33
20
13

Рейтинг: 30

Място в класацията: 657

Коментари на elimgu

Видеото, за което днес всички говорят! Бареков сътвори невиждан скандал в ефир! Обиди грозно водещата

14:36:48 / 23.10.2016
31
13
Хайде отиде вече в чужбина и голямата работа стана!!!Държавата ни била голям батак!!!Ами да си беше стоял в България и да я оправиш, да ама не много по-лесно е да си хванеш шапката и да заминеш!!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X