Потребителски профил

kupipodarak

Регистриран: 03.04.2018
Онлайн магазин за подаръци. Купи подарък.Идеи за подаръци.Картина от метал със снимка.UV печат на фотографии. Поръчай идеи за пораръци от ‪www.kupipodarak.com‬ http://www.kupipodarak.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
-5
6

Рейтинг: 15

Място в класацията: 694

Коментари на kupipodarak

Как да разпознаем хубавото агнешко месо?

15:52:11 / 03.04.2018
0
2
Оригилни подаръци за Великден.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X