Потребителски профил

ЧОЧАНИ

Регистриран: 12.06.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
13
3
10

Рейтинг: 13

Място в класацията: 815

Коментари на ЧОЧАНИ

Дългогодишен служител на пристанището: Кмете, какви ги говориш за пристанището? Иди в Генуа и Барселона и се научи как се прави преди да затриете варненското пристанище

15:08:21 / 12.06.2019
13
10
ИСКАМ ДА СЕ ВКЛЮЧА С НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО ПО ТЕМАТА. Т.НАР. КМЕТ Г-Н ИВАН ПОРТНИХ ОТДАВНА ЗАЯВЯВА, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗГРАДИ АЛТЕРНАТИВЕН МАРШРУТ ДО ПРИСТАНИЩЕТО ИЗТОК И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРИСТАНИЩА НА ОСТРОВА, ТЪЙ КАТО КАМИОНИТЕ НЕ СА САМО ЗА ИЗТОК.  ТАКЪВ ПРОЕКТ Е РЕАЛИЗИРУЕМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО, ПАРИ ИМА. В ЗАДАЧАТА СЕ ПИТА САМО ЕДНО - ЗАЩО ТОГАВА КМЕТЪТ ПЛЮЕ КАМИОНИТЕ, КОГАТО В НЕГО Е КЛЮЧЪТ ЗА РЕШАВАНЕТО НА Т.НАР. ПРОБЛЕМ.  ИЗЛИЗА, ЧЕ САМ КМЕТЪТ НАПАДА СЕБЕ СИ ИЛИ ПО-СКОРО ПРАВИ ВСИЧКО ТОВА НАПЪЛНО ТЕНДЕНЦИОЗНО И НАРОЧНО.  НА ЕДНО МЯСТО ТВЪРДИ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ ПЪТ, НА ДРУГ МЯСТО СИ ПРОТИВОРЕЧИ, ЧЕ НЯМАЛО ПЪТ. ТОВА Е ОТ ШИЗОФРЕНИЯ ИЛИ ДЕЛКАМ БЕЛО МНОГО?  ЕБАХТИ КОНСПИРАЦИЙКАТА КМЕТСКА.  
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X