Потребителски профил

Чичо Митко

Регистриран: 05.11.2014
Най-вкусните закуски във Варна www.zakuskite.com
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
16
11
5

Рейтинг: 21

Място в класацията: 718

Коментари на Чичо Митко

Ново 20 от общината : Всички тенти и чадъри по центъра трябва да са бели

16:02:04 / 05.11.2014
1
0
Не е лошо като идея, но какво стана с разчистването на "Максуда", което обещаха. Все пак това е входът и лицето на Варна и всички виждат тази мизерия, като влизат в града
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X