Коментар на деня: "Да изгоним всички студенти, да изгоним всички, които не са варненци и после да ревем, че няма на кого да си дадем апартаментите под наем”

05.11.2014 / 15:05 44

Евгения Иванова

Публикацията на Petel.bg от вчера относно студентите,  които паркират в района на 2-ри корпус на Икономическия университет предизвика бурни коментари по темата. Някои от тях са в подкрепа на студентите, че те нямат вина, защото няма къде да паркират. Други са в полза на живеещите в квартала, тъй като те си плащат данъците във Варна, а няма къде да спрат автомобилите си. Трети пък обвиняват изцяло управниците за създалия се проблем.
 

Ето едни от най-интересните коментари: 


 „По-смешни инициативи не може да има! Да изгоним всички студенти, да изгоним всички, които не са варненци да останем 200 000 и понеже няма да има на кого да си даваме апартаментите под наем, няма да има кой да ни купува от магазинчетата и пак ще заревем еййй няма жив човек....цял свят се глобализира само на нас другите са ни виновни!”

„ Защо не се гръмнете с "вашите" места за паркиране. Като искаш мястото да е твое, отиваш в общината и си плащаш за място, взимаш си скобата или там каквото е и готово.Като имаш апартаментче в блока не значи, че всички места пред, зад и около блока са твои...аман от нагли хора..”
 
"Връщай се в Добрич, Търговище или Попово и си спирай където искаш!!! Хората с номера "В" са с предимство, защото си плащат данъците тук, а не в някое село в края на света като теб." 

„Те хората с регистрация "В "явно са с предимство и по пътищата, независимо от пътна маркировка, светофари и знаци. Може пък да има и варненски закон за движение по пътищата. Колкото до инициативата на "гражданката" - сигурен съм, че това е поредната суперактивна "bg-mamma", която няма какво да прави и мисли глупави "инициативи", защото мисли, че разбира от всичко и нейното мненние е най-правилно. Изключително грозно звучи "Нека започнем инициатива против студентите...". Някой ден и вашето дете ще е студент и така ще организират инициативи срещу него, подобни същества като вас.


Моля споделяйте и вашето мнение да разширим дискусията.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
Варна (преди 5 години)
Рейтинг: 78425 | Одобрение: 37320
Да!
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
15
5
Чичо Митко (преди 5 години)
Рейтинг: 21 | Одобрение: 11
Нека да има повече млади хора във Варна. Това е нашето бъдеще!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама