Потребителски профил

огнян

Регистриран: 26.06.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
8
-3
11

Рейтинг: 7

Място в класацията: 894

Коментари на огнян

Цяла Варна говори само за това: Спешно затвориха нарочени за опасни пешеходни пътеки! (снимки)

16:51:31 / 26.06.2019
8
11
За пореден път Общината показа, че се грижи само за комфорта на автомобилистите. Освен това пешеходната пътека до Офис 1 (срещу Икономическия) даваше възможност на идващите по "Любен Каравелов" автомобили да се включат по-лесно в движението по "Цар Освободител". Още едно недомислие на т.н. Комисия при Общината е при новото кръгово кръстовище при Автогарата. Там имаше вело алея, която минаваше покрай Автогарата и отива към бензиностанцията ОМВ. Сега с кръговото тя се прекъсна и на никой не му хрумна да я възстанови. Да не говорим, че пешеходната пътека на кръговото (от страната на Автогара) от едната страна е скосена за инвалидни и детски колички, но на отсрещния тротоар - не е. Хубаво е общинарите да се сещат за пешеходците и велосипедистите не само, когато се усвояват европейски пари или за избори.  
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X