Потребителски профил

holimed

Регистриран: 01.06.2018
Болката ви измъчва от години, ставите и гръбнака са сковани, всяко движение изисква огромни усилия... Ако това е вашата история, то можем да ви успокоим, че тя може да бъде пренаписана, при това без болка, без рискови интервенции и по напълно безкръвен начин. Холистичен център Холимед ви предлага да се възползвате от всички предимства на алтернативната медицина. Тук ще откриете дългосрочно и бързо решение на едни от най-коварните съвременни заболявания – гръбначни изкривявания, ставни проблеми, неврологични заболявания, травми и психологически смущения – придобити и вродени. https://holimed.bg/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X