Потребителски профил

blabla

Регистриран: 24.06.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
6
2
4

Рейтинг: 12

Място в класацията: 738

Коментари на blabla

Митрополит Николай осъди европейските ценности

18:07:03 / 24.06.2015
6
4
Не беше ли той същият, който каза, че трагедията с потъналия ферибот в Охридското езеро, където загинаха сума ти хора, била наказание, заради това, че в България имало концерт на Мадона и едва ли не хората, отишли на концерта й извършили грях. Ся за ценности седнал да ми говори! Всички митрополити сте долни продажници! Лично аз не съм вярваща, но такива митрополити са обида за вярващите!

Мюсюлмани от Кърджали с жалба до Брюксел - давали свинско в ясли и детски градини

13:49:31 / 24.06.2015
0
0
О гоже босподи, или както казват в индийския сериал: О, богове! Като не се кефят на храната да си носят от вкъщи! Никой не ги задължава да се хранят с нея! Това са вече изгъзици...
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X