Потребителски профил

Споделено пътуване в чужбина - бусове до Холандия, за Австрия, Белгия

Регистриран: 11.11.2018
С помощта на Gs Travel държавите в Европа стават все по-достъпни. Можете да се предвижите много бързо, използвайки нашата услуга - споделено пътуване и превоз на багаж до Холандия, Белгия и Австрия. Така бързо и сигурно ще пристигнете до желаното населено място. Ние ще се погрижим и за Вашия багаж, независимо от големината, обема и формата му. https://www.facebook.com/Споделено-пътуване-в-чужбина-бусове-за-Холандия-Австрия-Белгия-309017656605524/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 974

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X