Потребителски профил

Detelina

Регистриран: 21.05.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
6
-1
7

Рейтинг: 19

Място в класацията: 743

Коментари на Detelina

Възрастни хора са пътували в катастрофиралия автобус (снимки)

18:27:02 / 21.05.2016
2
4
Вие пък, като сте толкова перфектен/а, защо в изказа Ви се усеща само негативизъм и заядливо отношение. Ходете си с личния автомобил или пък си създайте конкорентна фирма, която да отговаря на всички критерии за перфектност. Ама нали ние българите сме свикнали само да лаем де и нищо да не правим... добра извадка сте, пример на дейния човек. И в духа на вашето изразяване.. имате си хабер от всичко!!!! 

Възрастни хора са пътували в катастрофиралия автобус (снимки)

15:05:35 / 21.05.2016
4
3
Предвид коментарите ви, от който ясно си личи некомпетентното ви мнение относно състоянието на превозните средства и това дали трябва, или не трябва да бъде спряна въпросната фирма става ясно, само че човешката злоба край няма. Да са живи и здрави пътниците и шофьора на превозвото средство, не бълвайте излишни зли коментари, а се молете хората да са добре. Такива ПТП-та са ежедневие и с леки автомобили, замислете се за културата си на пътя и не само като шофьори, а и като пешеходци. А относно "Делтакар", аз лично имам много добри впечетления, незакъсняват с графиците и кондукторите са изключително любезни. Дано градски транспорт вземат пример от тях!!! А и да не забравяме, че и с тяхни автобуси са ставали такива произшествия. Бъдете хора и не забравяйте, че и на вас може да ви стане лошо!!!!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X