Потребителски профил

Norman

Регистриран: 08.06.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
0
1

Рейтинг: 15

Място в класацията: 781

Коментари на Norman

Моля, помогнете! Норман се нуждае от спешно лечение, трябва само известна сума и подслон

10:49:59 / 10.06.2015
1
1
Днес Норман е с една идея по- добре. Вече не повръща и има малко апетит. Не може да пишка сам и е с катетър. Има счупване на тазобедрената става освен всичко останало. Хубавото е, че след като вече не повръща, отново може да му се дават таблетки за сърдечната недостатъчност. Аз съм сигурна че ще се оправи, много силно вярвам. <3
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X