Варненка призова: Вземете си коте в офиса! Ще ви е по-радостно на работа! Вижте нашето как ни помага!

08.10.2015 / 12:16 7

Има хиляди случаи на хора прибрали улични котенца за отглеждане в дома, но тези варненки си имат не домашен, а „офис-любимец“. Получихме няколко писма със снимки на котета, отглеждани задружно в работното помещение. 

„Те ни радват всеки ден, правят работния ни процес по-лек и забавен. Ще видите, ако си вземете животинче как ще ходите на работа с по-голямо желание“, споделят жените, грижещи се за косматковците в работна обстановка.

Едната от тях преди три години намира мъжко коте на ул. „Македония“ и го занася в офиса, където задружно започват да си го гледат. 

„Има толкова много бездомни писета, вчера видях над 30. Нека всеки, който има възможност да си вземе едно. Със сигурност няма да съжалява“, апелира гражданката.
Все пак, ако решите да направите подобно нещо със сигурност го съгласувайте с работодателя, за да не си навлечете проблеми. Освен това, ще е нужно да му осигурите котешка тоалетна, за да не се носят неприятни миризми. Обезпаразитете го, и не на последно място-дарете му вашата любов.

„Нашето е много миличко, много умно. Не ни прави бели, даже се опитва да ни помага. Участва във всички дейности в офиса. Жалко само, че не може да смята“, шегува се жената.

Още една читателка изпрати снимки на техния "офис-любимец", който сутрин след обилна закуска обича да разхвърля малко документи и да заспи блажено върху тях.

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон! 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Norman (преди 8 години)
Рейтинг: 15 | Одобрение: 0
<3

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама