Потребителски профил

Маргарита

Регистриран: 17.03.2019
Като за африканци, нормално.
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
-4
5

Рейтинг: 16

Място в класацията: 689

Коментари на Маргарита

Разтърсваща история в "Петел"! Майка намери удавено в училищната тоалетна 5-годишното си дете

13:23:21 / 17.03.2019
0
2
Да се бяха сетили като правят училищна тоалетна да сложат дъски с по-малък отвор. Като гледам на тази тоалетна си е с нормален отвор и едно 5-годишно дете винаги може да падне в дупката и да се удави!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X