Потребителски профил

Icata

Регистриран: 16.05.2018
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3
3
0

Рейтинг: 13

Място в класацията: 722

Коментари на Icata

Ранените при верижната катастрофа във Варна са в добро състояние (видео)

19:46:31 / 16.05.2018
3
0
 Това кръстовище плаче за промяна.При движение по бул. "Христо Смирненски" от  Мол Варна към Цирковата площадка трябва още една лента за направо . И тапата ще намалее и конфузните ситуации при достигане на кръстовището от дясната лента също. Четири ленти- една надясно, две направо и една наляво, като втората за направо може да е и за наляво, зависи как са нагласени светофарите.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X