Потребителски профил

Lavazza84

Регистриран: 08.08.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2
-3
5

Рейтинг: 27

Място в класацията: 678

Коментари на Lavazza84

Безхаберие на Общината вкарва варненци ежедневно в скандали, намесва се полиция (Снимки)

16:07:32 / 05.12.2015
0
2
Не съм чула някой да се оплаква, че пясъчниците по площадките се изолзват за тоалетна от котките. Което е доста по опасно за здравето на детето. А и къде точно да ги разхождаме? За разлика от бягащите и спортуващите, които могат да отидат в двора на училище, парка на университет и т.н. ние с домашните си кучета сме гонени абсолютно навсякъде. Когато има предназначени места за разходки, тогава отправяйте претенции. До тогава на стадиона винаги ще има домашни любимци

Безхаберие на Общината вкарва варненци ежедневно в скандали, намесва се полиция (Снимки)

22:31:13 / 04.12.2015
0
0
Абе хора, голям трън в очите са ви домашните кучета! Огледайте се малко къде живеете. Навсякъде е пълно с бездомни котки и кучета. Боклука и мизерията е на всяка крачка. Аз нямам проблем да водя дъщеря си на стадиона заедно с кучето на разходка, а и не виждам как точно преча на другите с това!?!

Читател пред "Петел": Изчезна пешеходна пътека, майки с колички обикалят булевард в жегата във Варна

13:25:29 / 08.08.2015
2
3
Първо вземете една количка и слезте и се качете по нашите прекрасни подлези и след това коментирайте... Защото да се предвижваш по града с количка си е истинско мъчение, да не говорим ако си инвалид... Но какво ли ви интересува, важно е да улесним нашите и без това некадърни шофьори...
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X