Потребителски профил

Бай Радул

Регистриран: 10.07.2017
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 804

Коментари на Бай Радул

Читател: Подлез във Варна се руши под краката на минувачите от години! (Снимки)

10:22:41 / 10.07.2017
0
0
Този подлез не е толкова зле я отидете в кв. Ален Мак спирка изгрев до магазин аглая точно на булеварда /пътя за златните/ и да видите там какво е чудо е нито има тротоар, пропадаша шахта на мястото където уж трябва да е тротоар който в същото време е зает от два казана и трябва да минеш по булеварда по който мотористите карат като ненеормални за да отидеш до могозина или да исхвърлиш боклука а подлеза е без коментар нито стълби има нито е безопасен за преминаване.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X