Потребителски профил

mebelizavseki

Регистриран: 01.06.2018
Мебели за Всеки е модна къща за елегантни градски пространства, където можете да реализирате всеки ваш проект. Жилищните помещения, офисът и градината ви ще са обект на естетическа наслада, но и източник на оптимален комфорт с красивите, качествени и устойчиви мебелни комплекти на магазин Мебели за Всеки. Запознайте се с най- богатото онлайн разнообразие от мебели, ъглово обзавеждане, офис комплекти и модули, парково оборудване и битова техника. Всяко пространство може да бъде организирано красиво и изискано, при това без да похарчите излишни средства! https://mebelizavseki.bg/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1064

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X