Потребителски профил

Вини

Регистриран: 20.06.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
54
28
26

Рейтинг: 68

Място в класацията: 533

Коментари на Вини

Рашидов: Само глупак може да търси конфликт на интереси в „Апартаментгейт“

12:30:20 / 01.07.2019
10
5
Нали, цялата постановка с търсене на "конфликт на интереси" беше именно затова, да излезе че няма и лайномети, като този да почнат да пищят срещу проверките!Не "конфликт", а корупция или недекларирани финанси трябва да се търсят! Плитки селски номера, вървящи в скапани държави със завладени медии.

Волен Сидеров иска дебат "за" или "против" забраната на абортите

12:04:31 / 23.06.2019
8
3
И забранявайки абортите, за последиците мислим ли? Хиляди изоставени деца, медицински туризъм с цел-аборт, кой поема грижата и възпитанието на нежеланите деца? Или, само за попълване на редиците на потенциалните бачкатори на назначените капиталисти са напъните? Пак не става, балъците свършиха, всеки с два грама мозък и желание за работа хваща пътя на запад!

Областният управител: Варна е провинция, без фабрики, само спални се строят! Пловдив има 140 нови фабрики, ние нула

10:52:06 / 20.06.2019
12
10
 Имаше един рекламен призив на лодкарите от лодките за разходки на плажа:Който не е виждал делфините, ще ги види пак! Че, кои бяха напусналите фирми и инвеститори, напуснали заради "брадясали работноци", а не заради завладяният от мутро-милиционерска групировка град?

Областният управител: Варна е провинция, без фабрики, само спални се строят! Пловдив има 140 нови фабрики, ние нула

10:34:38 / 20.06.2019
21
6
Невероятно, ново деление на българите според местонахождение - север, юг! Не че шопите си инвестираха в магистрали до всички дестинации, където имат бизнес интереси, не че чуждите инвеститори гледат първо инфраструктура и транспортни връзки, второ консултанските фирми им дават информации за всички условия, включително- организирана престъпност, групировки дъжащи бизнеса и всякакъв вид контролни органи, съдебна власт, медии! В кой друг град действа варненската схема - бг високо, цар далеко- всичко се съгласува с местните горгорбашии, които създадоха това, което днес сочат супер нагло като проблем!!!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X