Потребителски профил

yachtsailor

Регистриран: 07.11.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1
-1
2

Рейтинг: 9

Място в класацията: 956

Коментари на yachtsailor

Вълна от възмущение от Синята зона на Варна. Хем ти взимат парите, хем ти слагат скоба, защото собствената им система подвежда хората

11:52:24 / 28.08.2020
1
1
Изключително неграмотен народ сме. Първият път жената е написала на кирилица номера си. Изпращат и обратно указания за правилно и грешно и тя умната пише на латиница буквите си ( РВ го е написла RV , при положение, че и поясняват, че изписването V е неправилно) . А е трябвало да напише с латински букви PB и всичко щеше да е ок. Това е направено за да могат да заплащат и автомобили с чуждестранни номера, където няма съответствие с кирилица. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X