Потребителски профил

ГОЛЯМО ДЕБЕЛО ПРАСЕН

Регистриран: 10.06.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
43
15
28

Рейтинг: 35

Място в класацията: 630

Коментари на ГОЛЯМО ДЕБЕЛО ПРАСЕН

Кметът на Варна реагира на публикация в "Петел", че иска да се закрие пристанище Варна-Изток: Не бил говорил за "затваряне", а за "преместване" някъде

13:28:25 / 10.06.2019
14
17
ЕБАХТИ СМЕШКИТЕ, ТОЗ СИ ВКАРВА АВТОГОЛ С ТИЯ ШИТНИ. КМЕТЕ, НИЕ КОЗИ ЛИ ПАСЕМ БЕ, БРАТ МИ?!  ТИ НИ ОБИЖДАШ С ТОВА?! НИМА ИСКАШ ДА КАЖЕШ, ЧЕ НЯМАШ ПРЕДВИД ЗАТВАРЯНЕ?! ХАХА ДЕ ЩЕ ГО ПРЕМЕСТИШ БЕ?! ПРИ ПАПАЗОВ ЛИ?

Кметът Портних продължава да работи за затваряне на пристанище Варна-Изток

11:27:21 / 10.06.2019
25
7
ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ НА ТОЗИ КМЕТ, СВЪРЗАНИ С ПРИСТАНИЩЕ - ИЗТОК, СА ЕЛЕМЕНТАРНО ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ЕДНА ПРОСТА ИСТИНА, А ТЯ Е, ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЕ УПРАВЛЯВАТ ГЕРБ, А ДПС! ПОРНИХ = ДОГАН ЗАКРИВАЙКИ ИЗТОК, ВСИЧКИ ТОВАРИ ЩЕ ОТИДАТ ПРИ ДОГАН, КОЙТО, АКО НЕ ЗНАЕТЕ, СТРОИ НОВО ПРИСТАНИЩЕ ВЪВ ВАРНЕНСКОТО ЕЗЕРО И ТО С НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА. НЯМА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДРУГО ПРИСТАНИЩЕ КАТО НА ДОГАН, В КОЕТО ТОЙ СИ ПАРТНИРА СЪС САМАТА ДЪРЖАВА. ПО ПРИНЦИП В ЕВРОПА Е ЗАБРАНЕНА ДЪРЖАВНАТА ПОДКРЕПА ЗА ПРИСТАНИЩАТА, НО ТУК У НАС Е ДРУГО.  ПОРНИХ Е КУКЛА НА КОНЦИ НА ДОГАН. ГОВОРЕЙКИ ТАКА НЕ ГУБИ 30 ХИЛ. ГЛАСА, ГУБИ ОКОЛО 50 ХИЛ. ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ НА ИЗБОРИТЕ. Усмивка
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X