Потребителски профил

2

Регистриран: 18.09.2015
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4
4
0

Рейтинг: 34

Място в класацията: 553

Коментари на 2

Край на повтарянето до четвърти клас

11:27:44 / 19.09.2015
1
0
Значи данъкоплатците ще трябва да плащаме "допълнителното обучение" на мързеливото и прогресивно затъпяващо поколение, което вече няма да има страх дори от повтаряне. Браво! Със същия "успех" можете просто да ги строите в редица и да им давате документите за основно и средно, защо да ги мъчите да ходят на училище като за едната и за другата страна ще е ясно, че всичко е само проформа?!

Започна се: Изнасяме се с 50 коли в минута за празниците!

11:15:35 / 19.09.2015
1
0
"Софиянци" си отиват по селата, нищо, че всичко, което не е София е прованс Ухилен

Родители полудяха от гняв: "Фейсбук" веднага да изтрие тази страница, която убива децата ни!

18:00:44 / 18.09.2015
2
0
"Родителите питат, кой следи за съдържанието на социалните мрежи и кой ще понесе отговорност", а аз питам, кога тези "загрижени" родители ще самосезират себе си, а не само институциите; защото едно възпитано и средно интелигентно дете би трябвало да може да на-прави разликата между "добро" и "лошо". (колкото и относителни и разтегливи да са тези понятия в днешно време) Каквото и както и да си говорим това са поколенията на Интернет-а и (дори) да се закрие един сайт в мрежата е пълно с други на същата тематика, така че проблема не е кой стои зад еди-си-кой-сайт, а проблема се корени във възпитанието или липсата на такова.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X