Потребителски профил

evro_stroi

Регистриран: 03.05.2018
[url=http://www.evrostroy-remonti.com/]Строителство и цялостни ремонти за вашия дом, офис и др. Събаряне, реконструкция и рестврация на сгради. Извършваме всички строително ремонтни дейности от кота 0 в груб строеж със изкопна дейност до Ключ! Цялостни вътрешни и външни ремонти, сухо строителство, бояджийски услуги, гипсокартон, хидро и топлоизолация, саниране на сгради, изграждане на нов покрив и ремонт на стар и др.[/url http://www.evrostroy-remonti.com/] http://www.evrostroy-remonti.com/
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1048

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X