Потребителски профил

el33

Регистриран: 24.03.2015
How do you put an egg in a bottle
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
21
17
4

Рейтинг: 32

Място в класацията: 560

Коментари на el33

Читателски сигнал: По два "паяка" надведнъж работят на бул. "Съборни"! Спукват ни от глоби

23:06:33 / 09.04.2015
8
4
Стига са ревали това е общинска собственост и общината решава кога и как да я ползва. Както всички от вас имат собственост и решавате как да си пя ползвате! Ако не ви изнася плащайте си паркинг или си вземете гараж под наем! 2000 лв глоба да ви сложат!

В момента във Варненското езеро! 14 украински моряци гладуват на кораб

16:56:34 / 26.03.2015
1
0
И те са хора! Без значение Украинци или Руснаци, или Африканци, Поне да им се помогне с храна и вода! Не бъдете егоисти, зли хора! Направи добро, не чакай да ти се върне и ще се върне при теб двукратно! Никой не знае какво ще му се случи в бъдеще... днес си добре и имаш всичко, а утре гладуваш и нямаш нищо!

Ето го убития в мола Нягол!

09:49:08 / 24.03.2015
12
0
Познавах Нягол... Исключително тих и възпитан човек! Идваше в близост до мола на бензиностанцията на която работех тогава преди години сядаше кротко на една маса и единственото което искаше беше чаша гореща вода - правеше си 3 в 1 и си го пииваше с удоволствие! След като приключеше си почистваше масата сам и си тръгваше! Този човек никога не е създал проблеми на бензиностанцията по никакъв повод! Винаги благодареше за чашата гореща вода... Когато заведението беше пълно тактично не се отбиваше винаги гледаше да няма хора които да притеснява с присъствието си! Надявам се отговорините за зверщината да получат максималните наказания включително директорите на мола и фирмата за охрана!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X