Потребителски профил

петково

Регистриран: 22.05.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2749
-329
3078

Рейтинг: 3576

Място в класацията: 99

Коментари на петково

Мика Зайкова към депутатите от ГЕРБ: Защо се възмущавате? Нека си говорим истини. България е най-бедната страна

23:42:57 / 15.04.2021
1
2
Индивидът от коневръза пак се е отпуснал и пак го съветвам да се въздържа от персонални обиди, издаващи високия му интелект. Според определението на ООН за бедняк, това е човек, който преживява с по-малко от 1 долар на ден. У нас такива няма. Дори и просяците ни са със смартфони последни модели и с цигара в уста(кутията струва 5 лв). Хайде да спрем със сиромахомилството. Вече не е гордост да си беден и бедността издава само мързел и некадърност (изключвам наказаните от природата индивиди).

Мика Зайкова към депутатите от ГЕРБ: Защо се възмущавате? Нека си говорим истини. България е най-бедната страна

19:21:14 / 15.04.2021
0
3
Нискоинтелигентният от коневръза пак зацвили. Написал съм за критерия "БВП на глава" , т.е. БВП на човек от народа, но пак се убеждавам, че   четеш, но не разбираш прочетеното. И да, няма държава с виско БВП на глава от населението, в която хората да са за бедни. В България също, колкото и да се плямпа, почти няма бедни. БГ е в горната трета на държавите със среден БВП (75 място). Няма да споря за очевидни неща. Проблемът в БГ е в несправедливото разпределение на БВП-то между отделните граждани. Т.н. наши "бизнесмени" ограбват труда на работниците ни, с най-ниска ставка на труда в цената на крайното изделие- 15% срещу 35% за богатите държави. По този начин извличат свръхпечалби с помощта на държавната машина и тези капитали отиват в чужбина или за курви. Все пак поздравления за това, че имаш първи пост, в който се въздържаш от преки обиди.

Георги Марков: Бойко ги матира. "Шоуто на Слави" се уплаши и стана за смях

19:09:53 / 15.04.2021
2
6
Варна, с "карикатура на диктатура" съм донякъде съгласен, но ти сам го наричаш диктатор без кавички. Освен това хал хабер си нямаш от "фашизма", за да ми казваш, че бил "фашизоиден". Нямам бизнес и не знам кой кого, как и защо го е рекетирал, изнудвал, задушавал. Мисля, че повечето от тези глупости са "приказки от шипковия храст" и се съчиняват от всякакви псевдобизнесмени, чиито основен "бизнес" е как да крият данъци от държавата. Не ги обвинявам кой знае колко, защото това е първичен рефлекс на всеки нашенец. Ще се убедят, че който и да е на власт, държавата ще ги притиска и гони за пари, а "краденето" на бизнес е национален спорт.

Георги Марков: Бойко ги матира. "Шоуто на Слави" се уплаши и стана за смях

16:52:48 / 15.04.2021
3
11
Варна, ако ББ беше диктатор, ти отдавна щеше да висиш на някой клон. Новата диктатура тепърва се задава. И тон даде един от клоуните на чалгаря, който заговори за рязане на крайници, "по крумовски". Начело на държавата като въшки на чело изпълзяват дребни, елементарни, кресливи псевдополитици и псевдодемократи. Резултатът, ще бъде плачевен, както скоро ще установим.   

Мика Зайкова към депутатите от ГЕРБ: Защо се възмущавате? Нека си говорим истини. България е най-бедната страна

16:08:36 / 15.04.2021
1
3
Има тук един, няма да му казвам ника, който не може да напише нещо, без да обиди този или онзи. Толкова му е възпитанието и явно и образованието. Пречи му и ниското IQ,  защото явно не може да асимилира написаното от другите. Оставете обидите и квалификациите за семейството си, където явно сте свикнали да се отнасяте с обиди помежду си. Дайте аргументи, защитавайте тезите си, коментирайте по същество. 

Мика Зайкова към депутатите от ГЕРБ: Защо се възмущавате? Нека си говорим истини. България е най-бедната страна

16:00:28 / 15.04.2021
1
3
Варна, процентите са си проценти, няма да споря, но много е лесно, когато базата ти е нищожните 13 млрд да я учетвориш. Освен кризата с пандемията, редно би било да отразиш и кризата през 2008, която беше много по-остра и задържа за поне 7-8 години растежа. А България да се развива по-бавно от Румъния, причината е в борда и външните дългове, с които са се набълбукали румънците. А основната причина за по-ниските заплати у нас, в сравнение с румънците, освен по-ниското БВП е и това, че нашите капиталисти са по-алчни от румънските. Мога да ти пусна и друго просветителско четиво:https://duma.bg/?go=news&p=detail&nodeId=107107

Мика Зайкова към депутатите от ГЕРБ: Защо се възмущавате? Нека си говорим истини. България е най-бедната страна

15:37:23 / 15.04.2021
1
3
Варна, в предния пост писах нещо за лъжите, а при теб те са на едро. Развитието на икономиката се измерва чрез БВП и БВП на глава от населението ти. Пращам ти два линка за да видиш фактите и след това да говориш.  https://www.youtube.com/watch?v=T2NdUMJkJ84 https://www.youtube.com/watch?v=aKF9cgX8ch8 А на тъпанара, нарекъл се "звезди" ще му кажа, че обидите и квалификациите са само израз на душевното му и умствено слабоумие. Нямам нищо общо с ГЕРБ, но държа всички да бъдем обективни, да не се отдаваме 100% на емоции и страсти. Готов съм да се хвана на бас с всеки от вас, че следващите, по които ще хвърляте камъни и ще плюете, ще са от сегашните "борци със статуквото".

Мика Зайкова към депутатите от ГЕРБ: Защо се възмущавате? Нека си говорим истини. България е най-бедната страна

14:55:22 / 15.04.2021
1
3
Когато искаме да разобличим лъжците от ГЕРБ е добре ние самите да не лъжем, нали бабо Мика? Да допълним изречението. Да, България е "най-бедна"  в ЕС, но не и в цяла Европа. Погледнете статистиките за последните 20 години, където България не е най-последна нито в Европа, нито на Балканите. Пред нас са страни, които винаги са печелели по-добре. И едни самохвалковци, сърбите и те ни дишат праха. Да не забравяме и тези, които сега се присламчват към "борците със статуквото"-БСП. На тяхното "кадърно" управление дължим тези "първи" места. Герб направи, каквото можа. Можело и по-добре. Може би. Сега да видим следващите и ще направим сравнение.

Райчев: Над половин милион българи желязно искат Борисов за премиер

20:00:17 / 11.04.2021
0
8
България не познава по-добър министър-председател от ББ. Може да е зле, може да е добре, но имаме над 10г непрекъснат възход. Погледнете всички статистически данни за заплати, пенсии, социални придобивки, за спорт. Да, най-зле сме в ЕС, но базата от която започнахме беше 10 долара месечно, дар от "кадърните специалисти" на БСП, сегашни борци, против статуквото". Няма друга партия у нас, спечелила избори след 10 г. управление. Ще ги спечели и при нови "честни" избори, при президентско управление и други изкуствени препятствия, поставени от озлобени политически джуджета и грохващи 100 г. бабички. 

Росица, която смени Слави с Бойко: Г-н Трифонов да си даде сметка с какво се е захванал и да действа

19:47:52 / 11.04.2021
2
7
Моля разни маргинали, като този на снимката, именувал се "..." да се въздържа от оценки за хора, които го превъзхождат многократно и интелектуално и морално. Петел, защо позволявате обидни коментари, нали уж имате модератор?

Александър Симов за "Има такъв народ": Този филм го гледахме с НДСВ, с ГЕРБ, а сега и със Слави Трифонов

19:01:56 / 10.04.2021
2
6
Туморът в България е един и се нарича БСП/БКП. Добре е, че е на път сам да изчезне(а дано ама надали.)

Стъки: Ако ГЕРБ не управлява първи излизам на протест

14:11:48 / 10.04.2021
0
6
Ще репликирам само коментара на неуважаемия "снайпер", който отгоре на всичко не може и да смята. На коя "опозиция" гласовете са "два пъти повече,"неуважаеми? Кого броиш за опозиция? Нинова, ДПС?  Нали освен против ГЕРБ, цяло лято си драха протестърите гласовете и против другите членове на статуквото, което апропо се олицетворява най-вече от ДПС и БСП, които са негови създатели. Та ако броим "истинската", новопръкнала се опозиция имаме 17.7+9.5+4.7=31.9% преко сили. А статуквото има 26.1+15+10.3= 52.4%. Когато цифрите говорят, дори и кретените трябва да замълчат. Сега е удобно всички да се правят на борци против статуквото и радетели за "промяна на системата". Но пилците се броят наесен. Дали нови избори или правителство на чалгата, но скоро ще видим края на "пиянството на един народ".

Борисов: Отказвам се от мястото си на депутат. Не ми трябва имунитет

12:27:25 / 08.04.2021
2
7
Не се знае името на следващия министър-председател, но по-следващият ще се казва Бойко Борисов. Ще го молите да се върне.

Атанас Зафиров: Моделът на ГЕРБ е на път да бъде разбит

07:59:52 / 07.04.2021
0
4
БСП приема вината само с мезета. Ниновица е като кърлеж, впил се в тялото на стогодишната от която е останало само името. Дори и този тулум продължава да навива латерната със старите песни. Дерзайте все така, червени чугуни, до пълното си изчезване!

"Марица" с версия: Слави Трифонов връща мандата, иска предсрочни избори

11:02:18 / 06.04.2021
2
6
Балонът Трифонов ще се спука в най-скоро време и народът ще открие, че новият цар пак е гол. Същият народ не напразно е измислил вица за стоте тояги и солта, но въпреки това дебела кратуна не увира лесно.

Дамянова: Народът зачерта псевдо патриотичните формации, които през цялото време кешираха страшно

21:36:23 / 05.04.2021
0
4
Вездесъщата аналогова администрация ще си остане същата, независимо кои келеши са на власт. А това който се чувства унизен сега, ще бъде унизен при всяка власт. Да видим след много кратко време с какво ще се оправдават "унизените". Заменяме шланга с чалга.

"Племето" с копията от Разград е направило убития зубър на суджуци

18:54:13 / 31.03.2021
2
3
Простотията и лакомията нямат политическа окраска. Аз не виждам разлика между тези "индианци" и съвременните убийци на животни, въоръжени до зъби с автоматични оръжия и оптически мерници. Не, че старата бизонка е някакво предизвикателство, но все пак е по-достойно да застанеш срещу животното само с един лък или копие. Това не оправдава малоумниците, извършили това клане.

Край на "локдауна" за коментаторите! Petel.bg отваря форума си за нови участници!

16:53:21 / 25.03.2021
1
2
Явно "Кокошка" са го позакъсали откъм кликове и си отварят още повече отвърстието за силни сексуални пожелания. Както се вижда обаче предупрежденията за модериране са само формални и форумчето им е пълно с редовните малоумни откачалки, за които е невероятно, че могат да навържат някаква членоразделна реч в писмена форма. Да се отстоява тук някаква смислена позиция е все едно да хвърлиш камък в яма с лайна.

Първи подробности за бъдещото леко метро във Варна: Общата дължина на линиите ще е 62,2 км

16:35:42 / 25.03.2021
2
2
Има много озадачаващи неща в тази раздувка за "метрото". Първо: Защо спира инфото само до втория етап? Виждам етап 5 минава към Казашко и отвъд. Тали смятате да е вторият мост над езерото? Второ: кой и как е обсъждал мястото на тази "индустриална зона", което ми се въжда съвсем не на място, точно върху "Побитите камъни". Трето: Къде е частта към курортите?

Айхан от Варна: Първото значимо нападение на групата Anonymous

08:47:33 / 19.03.2021
1
5
Ало, ДАНС, спите ли? Въпросният Айханчо (хайванчо) е изредил дост подробно престъпленията, в които е участвал и си е присвоил правата на съд. Освен това се хвали с тях публично в този парцал. 

Експерт: Паспортизацията ще изисква разбиване на апартаменти и изнасяне на живущите за няколко месеца

09:58:21 / 15.03.2021
4
2
Усещам как са се настървили като лешояди разни архитекти, строителни инженери и всяка подобна сволоч. Когато държавата налага едни изисквания и се оправдава с ЕС е длъжна да организира тази акция за своя сметка. Живяли сме и ще си живеем в копторчетата и без тези "паспорти". Заради тези хартийки си струва да се направи народна революция.

Вълна от недоволство от изискването за технически паспорт на сградите. Собственици искат държавата да помогне

09:39:16 / 14.03.2021
1
4
Имам усещането, че тезата за тези паспорти се пробутва от гилдията на архитектите и техните присъдружни престъпни групировки - строителни инженери, пожарникари и подобни паразити. Вдигнаха и цената на евентуалната услуга поне три пъти. Пробутаха и тезата, че това било изискване на ЕС. Крайно време е отговорен за този процес държавен служител да излезе и разясни как стоят нещата. Това е нещо за което ако има граждани е време да излязат на площадите, а не заради размаханаото президентско юмруче.

Тошко Йорданов за напусналите партията на Трифонов: Всеки може да бъде предател по желание

08:32:29 / 11.03.2021
2
4
Не толкова предатели, а по-скоро лапни шарани, повярвали на един самозбравил се чалгар и неговите лакеи-сценаристи, че в "неговата" партия нещата ще бъдат различни. Да, ама не. Насам, народе, Бай-Ганю(Трифонов) тръгва на избори, нищо ново под слънцето.

Татяна Буруджиева: Запорираха сметките ми и дори заплатата ми от университета

11:56:48 / 24.02.2021
0
3
Кой владее съдебната власт? Как може при незавършено дело и без присъда да се запорират сметки? Става въпрос дори за административно дело. Освен това има граница, не могат да ти запорират цялата заплата.

Руското консулство във Варна: Отново разрушиха паметника на мичман Красюк

09:53:45 / 22.02.2021
2
6
Всички паметници на руско-съветско-татарските нашественици трябва да бъдат демонтирани и пратени обратно в евразията им. Комунистите унищожиха всички паметници на "фашистката" царска власт, без да се съобразяват с никакви етически, морални и други норми и сега плачат, когато им се връща със същата монета. Нацвъкаха България с верноподанически белези на преклонението им към империята на злото. Във Варна специално единствените загинали съветски войници са тези, разстреляни от техните офицери за мародерство.

Кметът на Варна: Започнахме ремонт на стария клапов мост

10:00:38 / 18.02.2021
3
1
Мостът отдавна не е "клапов". Сигурен съм, че кметът дори не знае какво значи тази дума. Клаповият мост е бил построен от германци, но не издържа на щурма на съветски кораб, който го взе на абордаж и повреди механизма за повдигането му. "Кадърните" български и съветски инженери не можаха да възстановят конструкцията и оттогава мостът е "безклапов".

Трима охранители в София вързаха жена със свински опашки и я убиха

09:24:53 / 13.02.2021
1
0
Никой няма право да раздава "правосъдие", освен онзи, който гледа "отгоре". Явно т.н. "охранители" специално ги подбират от средите на садистите. Освен със садизъм, с нищо друго не може да се обясни тяхното действие. Дано да получат най-тежки присъди.

19мин: България прецака Калфин за шеф на ОЛАФ, за да стане Виле Итала от партията майка на ГЕРБ ЕНП

10:58:53 / 12.02.2021
0
1
@Партизанин: Ника ти показва от какво потекло си. Аз лично нямам нищо общо с ГЕРБ, но не ми еизвестно нито една партийка в нашия политически зоопарк да е назначила политически противник на висок държавен или пост в ЕС, освен партията ГЕРБ и ББ. Освен това, както казах др. Калфин е последното лице(по-скоро задник), който заслужава това. Той е един некадърен службогонец, който ще продаде и майка си за високия пост.

19мин: България прецака Калфин за шеф на ОЛАФ, за да стане Виле Итала от партията майка на ГЕРБ ЕНП

15:55:11 / 09.02.2021
0
6
Някой от многознаещите коментатори може ли да ми обясни защо ГЕРБ трябва да поддържа Калфин за шеф на ОЛАФ? Да си го поддържа Р.Петков от АБВ. Калфин не е никакъв на ГЕРБ. Помним "умните сентенции на калфата като кандидат-президент не знам вече от коя партийка:" Любовта на българина към България минава през любовта му към Русия". Е, да си ходи при Путин да го прави шеф на тяната прокуратура. Аз Калфин не бих го направил и продавач в улична лафка.

Евродепутати искат оставката на Борел, и българин е сред тях

09:06:41 / 09.02.2021
0
3
Крис, когато клеветиш някого, добре е да го подплатиш с факти, в противен случай думите ти увисват като обикновена лъжа. А. Йорданов никога не е бил агент на ДС, колаборационист у другите ти дрън дрън лъжи. Срещу него няма и нито едно обвинение в облагодетелстване от властта. Последователен борец срещу остатъците на комунизма у нас. И винаги е бил един голям трън в очите на БСП, прикритите им агенти в средите на СДС и обикновени подлеци там. И аз помня началото на "демокрацията" във Варна. 

Журналистката Ива Николова: Не ме допуснаха да задам на Радев важни въпроси

12:08:11 / 02.02.2021
1
3
Всички сме за "свободата на словото" и свободна журналистика, ама по нашенски, само за нашите. Когато не ни изнася нещастната женица я заляхте с мръсната помия, която редовно ядете, помияри президентски. Резидента бил новият спасител на държавата. По-голяма глупост не можеше да изтече от празните ви кратуни. Без обиди моля.

Пиарът на ГЕРБ за президента Радев: "Онова нещо" откри кампанията си за втори мандат

11:30:37 / 01.02.2021
2
11
"Нещото", пробутано ни за пРезидент от кукловодите си в Москва, отново се натиска да ръси мрачните си прокоби по нови години и други селски вечеринки. Зеленият чорап е скрита лимонка и иска властта, цялата власт и нищо друго, освен властта. Щял да я "дава" на гражданите. Пълен нещастник. Добър комплект са с червената свинкя.

САЩ вкара още един ескадрен миноносец с крилати ракети в Черно море

10:26:25 / 29.01.2021
0
2
Значи, Русия свободно може да настани огромен нападателен флот, четири комплекса С-400 срещу малките и невъоръжени черноморски държави, членки и съюзници в НАТО, а НАТО не може да отговори на тази огромна заплаха и да поддържа някакво равновесие на силата. Руската заплаха може да се сдържа само със сила и бой по мордата. Руснакът от друго не разбира.

Приходите от Синята зона във Варна се сринаха с 2 милиона лева

10:17:52 / 29.01.2021
1
4
Поредният смешен плач на селянията във Варна. Ползата от синята зона е огромна, независимо от иконимическия ефект. Благодарение на зоната града заприлича на европейски, без накацали върху тротоарите трошки и нагли шофьори и най-вече от нежния пол такива. Благодарение на зоната пешеходецът най-после може да ползва свободно тротоарите и да пресича свободно на пешеходните пътеки. И не, драги крисчо (плъх), улиците на града не са , за да паркираш както си искаш. Те принадлежат и на тези, които са без коли и те може би не желаят да цапаш и вмирисваш градското пространство. И времето на безплатните паркинги и царството на автомобила е безвъзвратно в миналото. 

Има ли Борисов план ала Путин да си сложи свой премиер, а той да стане президент

12:00:05 / 22.01.2021
2
3
Случва се, но толкова много глупости, написани на едно място, рядко се случва да четем. Най-смешното твърдение беше, че "Радев имал дар слово". Нелеп е и самият опит да се прави паралел с Путин. Структурата на властта, а и начинът на управление на Русия е съвсем различен от този в България. ББ въобще не е в позиция да "слага" и да сваля" когото си иска и където си иска в управлението на страната. Аз мисля, че ББ ще го е страх да се изправи срещу Радев, но самият Радев няма никакви щансове ако БСП и ДПС се отрекат от него. Да не забравяме и факта, че Радев беше наложен като кандидат от ген. Решетников и със всичките си политически действия показва, че му дърпат конците от Москва. 

Заснеха младеж да бяга между огромните вълни на вълнолома във Варна

21:13:35 / 14.01.2021
0
1
Израснал съм край морето във Варна. Не е голяма смелост да пробягаш през вълните на вълнолома. Изглежда страшно, но не е чак толкова. Правили сме го често като деца. А тогава ги нямаше тези тетраподи и допълнителни камъни. В живота ни имаше доста по-опасни предизвикателства. Не се пиша герой, но такъв беше нашия живот. Сегашните деца израстват много разглезени, обгрижвани, изнежени, много институции се "грижат" за тях. Родителките им бдят над тях като орлици. Всичко това води до едно изродено поколение, което се паникьосва пред най-малката трудност.

Заснеха младеж да бяга между огромните вълни на вълнолома във Варна

10:37:49 / 12.01.2021
1
6
Този номер го правихме редовно, когато бяхме млади. Не е чак толкова опасно, но преживяването е велико. Вълната може да те повлече само ако си на долните нива, но не и там, където е сниман човека. Добре, че нямаше телефони и репортери, та всеки да снима. Освен това снимането на вълнолома беше забранено при соца. Имаше специална табела.

Бабата на починалото в Мездра дете: Завиждаха му за хубавите маратонки

11:59:26 / 09.01.2021
0
3
Истината вероятно ще се окаже много далеч от това, което се разказва като приказки от 1001 нощ тук. Отдалеч се вижда, че е съшито с бели конци.

ВиК във Варна и Бургас: Водна криза няма да има. Областният на Варна: Ревизоро прави политическа провокация

17:36:14 / 06.01.2021
2
3
Големи лъжи дрънка областният, който трябва незабавно да бъде сменен. Обемът на Камчия е в момента 123млн кубика, но той не казва, че мъртвият обем на язовира е 88 млн кубика, а полезният в момента само 44млн., т.е. в язовира има вода само за 4 месеца, ако не вали дъжд или не падне сняг. За смяна са и двамата управители на ВиК-та, защото по техните тръби се губят 70% от подадените води и за десетки години управление, те не са направили нищо за намаление на загубите. Защо ли? Защото калкулират загубите в нашите сметки и плащаме по 3 лв за кубик. За тези неща трябва да се вдигат протести, а не за защита на божковци и радевци.

Калоян Жилов: Отговорните за провала с Македония са няколко функционери на ВМРО, но след 5 години никой няма да го помни

11:04:14 / 23.12.2020
0
4
Пълни глупости е написало това момченце. Всяка партия, която "пусне" макетата при тази антибългарска истерия там, ще бъде изхвърлена завинаги от нашата политика. Има прагове, които не бива да се прекрачват. И престани да внушаваш, че имало някакъв провал в политиката към Македония и че би могло да се случи по друг много по-добър начин.

Преди 71 години град Варна е прекръстен на Сталин. Слагат голяма статуя на съветския диктатор на входа на Морската градина

10:45:29 / 22.12.2020
1
3
Партизанин, или си заблуден или лъжеш като дърт циганин. "Комунистите" нямат идеологии. Всички те са крадци, убийци, садисти. Сталин е истински "комунист" и човекомразец. Този изрод трудмо може да бъде определен като човек. Избил е повече хора в Русия, отколкото са загинали в т.н. им Отечествена война.Същото е и у нас. "Комунизъм" без терор и убийства не може да съществува. Доказват го и нашите подлоги и предатели, местните партизани. За да се подмажат на тирана, кръщават най-красивия ни град на негово име. След което пак след заповед от Москва го премахват, но си остават сталинисти дори до 1989г. 

АПИ дава 1 милиард лева за 75 км от магистрала "Русе - Велико Търново"

13:19:35 / 12.12.2020
3
1
Кака, не можеш и да смяташ. Това, което си написал/а е цена на линеен метър. Ако не знаеш магистралата е широка 28м и цената за "квадрат" излиза около 500лв, което е приемливо. Освен това строителството е обемно и под този квадрат има 1-2м насип, така че цената е за кубик. Има много клипове в You tube, които показват как и от какво се строи магистрала. В общата цена се включват и мостове, подлези, надлези, тунели, което намалява още цената за метър. Много мразя, когато някой лъже, за да прокара тезата си. 

За последните две години са събрани над 750 млн. лв. от винетки и тол такси

13:07:40 / 12.12.2020
0
3
Публикуваните резултати показват пълен провал на широко рекламираната тол система и очакваните 1 млрд приходи от нея. Причината за това основно е слабостта на ББ и хилядите отстъпки пред превозвачите. Ниски такси, отпаднали  пътища от системата и като резултат пак да няма пари за ремонти и поддръжка.

АПИ дава 1 милиард лева за 75 км от магистрала "Русе - Велико Търново"

23:43:17 / 09.12.2020
0
5
Криса, когато нямаш какво да кажеш, започваш с обидите. Моята диария е това с което обядваш. Вярно, ще се краде. По-важно е, че ще се строи. За теб специално или за мен има ли значение кой ще ги открадне, след като няма да си ти. Запомни и това, че независимо кои са на власт, все ще се краде. Знам какво ще ми кажеш, как тези са най-големите крадци, как като вземете властта, ще потекат мед и масло, ще направите всички реформи, ще вкарате бившите в затвора и други подобни празни приказки, защото нищо такова няма да се случи в нашата държава. Грубата действителност е съвсем друга.

АПИ дава 1 милиард лева за 75 км от магистрала "Русе - Велико Търново"

16:11:53 / 07.12.2020
0
4
Защо ли само дежурните кретени се изхождат тук по всички теми? 

Ген. Атанасов: "Демократична България" ще се бори за управленски мандат

10:37:58 / 26.11.2020
1
4
Атанасов, колкото по-малко се появяваш, толкова по-добре за резултатите на партийката. Намерете си кадърни и поносими лица да ви представляват пред обществото, ако искате наистина да се промъкнете в парламента. Особено дразни самочувствието ви, че само вие знаете какво и как да направите за "народа". Пожелавам ви да поуправлявате малко и да видите какво значи "народна любов". А за бъдещите ви съдружници нямам думи. По-голям боклук трудно може да се появи на хоризонта.

Стругариу към Джамбазки: Вие ли хвърляхте взривни материали към мирно протестиращи, защитаващи демокрацията?

21:04:09 / 25.11.2020
1
5
Те протестърите ако бяха мирни, нямаше да ги ръсят с несветена вода. Каквото повикало, такова се обадило. 

Вера Иванова: Докато едни протестират за по-добър живот, други се редят на опашки за кебапчета

21:01:31 / 25.11.2020
1
5
Тези майки се самозабравиха. Борете си се, но не пречете на хората да ядат кебапчета и да не изповядват вашата спорна "истина".

Тома Биков, ГЕРБ: Българите сме по-болни хора, затова е високата смъртност

09:24:07 / 25.11.2020
0
4
Спокойно, всичко се развива според математическите модели. Странно, как са успели да вкарат тъпотията на българина в тях.

Караница в ефир между Хекимян и Джамбазки, намесиха пиратки, комплекси и Кобилкина

10:26:14 / 20.11.2020
2
6
Напълно подкрепям направеното от Джамбазки. Каквото повикало, такова се обадило. Или може би "протестиращите" се ползват с дипломатически имунитет? Да не би да са получили някакъв статут на римски трибуни и са станали носители на истина от последна инстанция? И тъпия въпрос защо не бил слязъл да говори с тях. Известно е, че с паплач, обединена в тълпа не може да се "говори", тя чува само себе си и "спори" с крясъци, яйца, домати.

БСП: Отцепниците от партията сключиха сделка с ГЕРБ

17:43:02 / 04.11.2020
1
2
Самата БСП е един огромен паразит. Дали се чисти или не от малки паразитчета няма никакво значение. И какво значи "чисти се" и от какво. БСП с избирането на Нинова вече няма нищо общо със "социализъма", ако изобщо някога е имала такова. БСП си е както винаги една шайка от крадци и убийци, предана на Москва и предателка на българските интереси.

Полицай удря и влачи младеж без маска на метростанция "Европейски съюз" в София

08:21:07 / 27.10.2020
3
1
Някой може ли да обясни : "Блъснал леко с колелото?" Полицаят трябва да бъде награден, а не отстранен. Всяко търпение си има граници.

АПИ ремонтира пътния възел за село Долище, а не кметът Портних, който се похвали с него във Фейсбук

09:41:41 / 26.10.2020
1
5
Никъде в написаното не се вижда кметът да се хвали, че това е негово дело. Вижда се една благодарност към строителите. Въпреки всичко не ми се вярва, че катастрофите там ще намалеят.

Минчо Коралски: За да взимате 300 лева пенсия, трябва цял живот да се осигурявате поне на 800 лева

09:11:22 / 23.10.2020
0
3
Има доста голямо неразбиране по отношение на пенсиите. Много "разбирачи" и тълкувачи. И неубедителния довод, че видиш ли хора без стаж ще получават същите пенсии, като такива, работили 40г. Трябва да е ясно, че т.н. "минимални" пенсии от 300 лв получават само пенсионери, които имат пълен стаж от 40г. и нагоре, а "орките" вземат по 125 лв. Другото невярно  съждение е, че видиш ли ние сме си изкарали пенсиите, а на другите били харизани. Половината сума за пенсиите сега се дава от държавния бюджет, т.е. на всички половината пенсии са харизани. Всички твърдят, че 300 лв са подигравка с възрастните хора, но веднага започват да "реват", че увеличението им не било заслужено и защо едни работливковци били пренебрегнати. И не забравяйте, че основната заслуга за ниските пенсии и заплати имат "благодетелите" на нацията Луканов и Виденов.

Гешев: Коментарите на Съюза на съдиите в България са като късен социализъм и текстовете на Оруел

20:55:01 / 22.10.2020
1
5
Гнездото на руските шпиони и национални предатели в президентството, начело с пРезидента,  трябва да бъде разбито, независимо с какви средства. Дерзай, Гешев! Не оставяй недовършено святото дело. 

Любен Дилов - син: Тези демонстрации нямат нищо общо с предните. В страната изобщо не се протестира сега

09:35:43 / 17.10.2020
1
6
A защо да протестираме в полза на пРезидента на Москва, олигарси крадци и крушовската биволица? И най-вече за кеф на някакво си "отровно трио"?

Валентина Милова: Днешната ситуация прилича на Априлското въстание. Пак лудите глави трябва да свършат работата и да паднат жертва

09:05:30 / 11.10.2020
2
4
Хайде не се напиняй чак толкова. През Априлското хората истински са жертвали живота си, а не са правили "пърформанси" и пиянски запои по кръстовищата. А и Бойко ага ви гледа като писани яйца. Единствената ви прилика е само с идиота Мунчо.

Global Research Metrics: Слави изпреварва Борисов, ГЕРБ пада до трета политическа сила

17:48:25 / 06.10.2020
4
5
Ако поредното "изследване" е вярно, то излиза, че наистина народецът ни е от 80% имбесили и останалите "инфантили". Как може изобщо да кажеш, че ще гласуваш за партия на която не и знаеш "партийната линия" и кои ще са и кандидат-депутатите. Освен ако наистина населението ни е решило да се чалгаризира докрай.

Дарителска кампания за приюта на отец Иван в Нови хан

09:26:57 / 06.10.2020
0
1
Някой може ли да ми каже с какво се занимават и какво "работят" 200 здрави, млади и прави циганина в приюта?

Ирина Недева, журналист: Най-големият проблем е скритото притежаване на медии у нас от политици

09:19:35 / 05.10.2020
0
3
Това със скритото притежание е "бял кахър". Основният проблем е, че журналистите сте продажни като всички други у нас. Но какво да се прави, трябва да се яде. 

Икономист: Неуважаема г-жо Сачева, не си служете с неистини

21:28:54 / 04.10.2020
0
3
Добре би било когато яростно обвиняваме други в лъжа, самите ние да не послъгваме. От статистиката е видно, че БВП на глава за последните 10 г. е нараснала от 5610 евро на 8600 евро, ерго 8600/5610=1.54, т.е. 54%. Само  за сведение от 2000 до 2008г БВП е нараснал 3 пъти!  А ние оплюхме и царя и гея.

ГЕРБ дава извънреден брифинг в 16 ч.

09:12:37 / 03.10.2020
0
4
Неуважаемите негоспода като "никой си", терористът "партизанин" не могат да понесат това, че някой може да мисли различно от това, което те мислят, че имат в празните си кратуни. Импотентните им мозъчни напъни могат да родят само безпричинни обиди и тъпи квалификации. Защо бе, скъпи кретени, толкова омраза? С какво сте по-добри от мутрата, мафиоза, простака? Кое по-точно ви дава право да се правите на съдии от последна инстанция? Не бих желал да ви обиждам , но в интелектуално и умствено  отношение вие сте по-ниско от праха под подметките ми, дори не сте бацили в лайната, които редовно ядете. 

Симеонов към депутатка от БСП: Как гласувате вие с краката? Това маймуна може да го направи

19:50:01 / 02.10.2020
0
5
Браво, Валери, само така! Не виждам къде е обидата тук. Трябвало е само да каже, че това са макаци, от рода червеногъзи.

Сачева пред Дойче Веле: Президентът Радев подклажда насилие. На площада няма повече от 6 000 души. Борисов си говори специфично

10:08:22 / 02.10.2020
0
2
Всеки може да провери в интернет, че германецът също е излъгал за 200% растеж на БВП на Румъния. https://www.nsi.bg/bg/content/11474/%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8

ГЕРБ дава извънреден брифинг в 16 ч.

15:50:04 / 30.09.2020
1
8
Гладни червени кокошки, оставки сънуват. 

Новите-стари кораби на ВМС пристигнаха във Варна

09:20:48 / 27.09.2020
0
4
Ванка, а какво стана с танка? За сведение на несведущите, въпросните минни "ловци"(казва се "минотърсачи";) са изработени от фибростъкло и не хващат ръжда. По тях няма желязо. На практика са вечни. Май вече станаха 3 или 4. Купени са почти без пари, на практика са подарък. Друг е въпросът, че за чорба не стават. На нашия флот му трябват корвети и фрегати, като тези, които ни идват на гости от време на време. Със съвременна радарна техника и ракети вода-вода и вода-въздух. Няма да ни дадат скоро такива, защото сме троянския кон на НАТО и нашите "пазители на родината", начело с пРезидента, ще изтропат всичките им тайни на коварния североизточен сатрап.

Николай Ненчев: Русия е пратила шпиони у нас, за да научи нещо за отбраната ни

08:36:16 / 24.09.2020
0
8
Естествено, че сигналът е от други служби. Русия преглътна приемането на БГ в НАТО, за да могат техните разведки по-лесно да крадат тайните му. Троянските магарета у нас са хиляди. Особено много са по върховете на армията ни, по щабовете, ДАНС и най-вече при марионетката пРезидент. Русия е била, е и ще бъде враг и трябва да се възприема като такъв от всички българи.  Както самите те казват: "Смерть шпионом". За руските шпиони само "Старичок".

Министър Ангелкова се появи с коригиран нос и напомпани устни

08:42:28 / 18.09.2020
1
7
Поредната тъпа изцепка на "жълтата кокошка". Нито едното, нито другото е вярно. Лично проверих.

Проф. Михаил Константинов: Машините на изборите се чупят, минават часове да се сменят

10:59:47 / 16.09.2020
0
5
Смешен плач на провалени партии и партийки, хванали се за "машинното" като удавник за сламка. Всеки, който е участвал в комисии знае, че там фалшификациите са невъзможни. Записването на резултатите и преброяването се прави по 100 пъти и е под контрола на десетки наблюдатели и застъпници. Смешни са и твърденията за загубени и унищожени чували и подобни  нелепици на непосветени и откровено глупави нещастници.

АБВ смятат, че е редно Марешки да хвърли оставка преди решението на съда

20:52:21 / 14.09.2020
0
3
Обвинението срещу Марешки е абсолютно скалъпено и нелепо, а присъдата е срам за всяко правосъдие. 

Сачева: Вместо 50 лева може да вдигнем пенсиите

20:47:50 / 14.09.2020
1
2
Най-много от увеличението на пенсиите се радват телефонните измамници.

Данчев: Изборът на Нинова доказва, че членовете подкрепят политиката й

08:25:21 / 14.09.2020
0
3
Дано и на парламентарните избори БСП да получи толкова гласове, колкото сега получи шефката им. 

В Румъния - по 11 250 евро помощ за електромобил. В България - 0

08:23:20 / 14.09.2020
0
3
Тази помощ е фалшива, защото електромобил струва над 50 000 евро и е достъпен само за богатите. Не пише дали дават безвъзмездна помощ и за тротинетки, като тази на снимката.

Красимир Велчев, ГЕРБ: 150 самолета Ан-2 са разпродадени за по 2000 лв. Яхти са продавани за по 5000 лв. Разпродавали са ги на кило за желязо

09:41:37 / 13.09.2020
2
8
пРезидентът -марионетка Радефф е толкова кух, че дори една далаверка с имоти и чепици не би могъл да изработи. Той е невинен.

Бизнесменът Пламен Стоянов: Борисов ще падне до Нова година

08:37:54 / 12.09.2020
1
7
На война (въстание), като на война. Ти биеш и теб те бият.

Следващото правителство може да е без ГЕРБ и ДПС

08:35:44 / 11.09.2020
0
1
Нелепи са напъните на аффторчето да пришие ДПС към ГЕРБ. Има само една партийка, която се коалира с ДПС в името на общия келепир и то 2 пъти и нейното име е... тя е...както всички знаем БСП. Дори Делянчо щеше да става шеф на ДАНС и да вади зъбки, а Станишко с плачливо гласче ревеше:"Ако не гласувате правителството пада..." Ех, спомени, спомени. Сметките на афторчето са криви и по отношение на "Да, Турция(шега)". Ако те се съюзят с БСП, ще бъдат линчувани от гласувалите за тях, а и буля Ниновица каза, че не ги иска за съюзници. А опита за манипулиране на зашеметения народец с "изследването" на Тренд може да си го пъхнете където не искате. Пилците ще се броят през Март.

Ваня Григорова: Искаме не 2600 евро минимална заплата, а увеличение с 20 евро

08:41:00 / 09.09.2020
0
1
Нека специалистът, охранен "индустриален работодател" обясни защо доходите на работниците  в държави като Сърбия, Македония, БиХ са колкото в България, след като нашия БВП на глава е много по-голям от техмия? Къде отиват тези свръх изработени средства. Аз отговора го знам, но нека го чуят и неграмотните ни протестъри. Минималната заплата трябва най-малко да се удвои. Тя е единственото средство тези търтеи да се бръкнат по-дълбоко в джоба и да поделят поне малка част от печалбите си с тези, които им ги произвеждат. Да има и повече за пенсии.

Изгоря супер яхта за 1,1 млн. евро на порт "Марина Диневи"

10:56:41 / 08.09.2020
1
1
14 метрово коритце трудно може да се нарече "суперяхта".

Българин спечели близо 4 млн. долара от покер

09:15:29 / 07.09.2020
0
2
Финалът на турнира го има в You tube. Много странно "нашето" момче през цялото време беше със сръбско знаме и герб. Журналистите от Петел да не копират на сляпо, а да проверяват лично информацията. "Съперникът" на Стоян беше жена от Китай. И все пак честито на победителя! Да си ги харчи със здраве.

Христо Казанджиев: Замразяването на цената на газа е политическо решение в нарушение на закона

09:08:12 / 07.09.2020
0
2
На потребителите газа се продава на тройна цена от декларираната в договорите с Газпром, а да не говорим за цената на спотовите пазари, която е 2 пъти по-ниска от тази на Газпром. Това е причината и никой да не ти казва на каква цена се продава газа на дребно.

Георги Милков: Светът разбра, че у нас има някакъв голям проблем. Правителството има проблем. Хората имат проблем. България има проблем.

08:12:15 / 05.09.2020
1
3
България има само един сериозен проблем в лицето на марионетката на кремъл и последовател на "че Гевара"-лицето, намъкнало се случайно в резиденцията на президента и  наричащо се Румен Радев. Това лице (по-скоро г*з) беше спипано по бели гащи от прокуратурата, да заговорничи против страната си и се разпищя като ущипана мома. Намериха се отбор тъпаци (без калпаци, но калтаци), които скочиха да се борят "против мафията" и за собствена аванта. Смехотворно агентурно мероприятие на посредствената руска разведка. Малко по-второстепенен проблем е "вечният" ни МП, с окъкани гащи, който не смее да приложи силата на правомощията си и позволява на марионетката да си развява руския байрак.

Бивш ĸaпитaн пpaви "пpизpaчни" oбиĸoлĸи дo oгpoмни изocтaвeни ĸpyизни ĸopaби пo Лaмaншa

09:14:25 / 30.08.2020
3
2
По корабите няма длъжност "заместник капитан". Длъжността е помощник капитан, първи, втори, трети...

Стела Николова: Варна стана Столица на убитите дървета

16:06:57 / 29.08.2020
1
2
Вярно е, че има сухи дървета, но рязането на короните не е причината за това.

Главчев скочи на президента за процедурите в Конституцията

09:54:01 / 23.08.2020
0
8
Резидентът на Москва, марионетката на Решетников отдавна трябваше да бъде позорно изгонен за многократно нарушение на Конституцията. Този уж генерал с манталитет на фатмак, дори не е прочел основния закон и не си знае правомощията. Но така е като му разрешават да си разиграва коня.

Британският The Spectator: Трагедията на фалиралата държава-членка на ЕС България

09:58:48 / 22.08.2020
0
4
Писанийце, пълно с клишета и откровени лъжи на явно платен драскач и показване на пълното неразбиране на механизмите на управление в нашата държава. ББ не прави нищо по-различно от това което са правили предшествениците му. Просто се задържа по-дълго на власт, защото се грижи все по-голяма част от лапачите да получава своя пай. Лъжа и смехотворно твърдение е, че магистралите били 3 пъти по-скъпи, отколкото в Норвегия. Във всеки търг участват и чужди фирми и както се вижда техните оферти обикновено са по-високи от тези на българските фирми. Държавата прибира огромни средства от данъци и акцизи, които преди това изтичаха в мафиотските джобове. Има пари за всеки, който си изплаче болката. Вярно, краде се и пак има. Може и да има по-кадърни управници от ББ, но им липсва най-важното качество: не могат да убедят гласуващите, че са такива. Бил мутра, мафиот. Ами то и 90% от българите искат да са такива, ама не им стиска.

Областният управител на София към протестиращите: Изроди, взимайте си ковчезите! Злобни и яростни гадове!

08:30:38 / 21.08.2020
1
5
Ами казал е чистата истина човекът. Малка групичка олигофрени, но "умни и красиви" и леко пияни разиграват цялата държава. Ако Боко не беше такъв страхливец, досега да ги е измел от улици и площади. То и демосрацията трябва да има граници и  когато се изражда в нагло нарушение на законите  и вандализъм трябва да се понабие малко.

Костадин Паскалев: През септември Борисов ще подаде оставка. Триглавата змия е ГЕРБ, патриоти и ДПС

08:49:37 / 19.08.2020
0
6
И защо да подава оставка? На улицата са една шепа неграмотни политически лумпени и чат пат незадоволени жени покрай тях. Кои са "хората" там? Какви са им конкретните искания, освен изтърканото "оставка? Какво и кого на практика защитават тези заблудени овце? Един олигарх, избягал на топло, за да не бъде още по-на топло у нас. Един провален и компрометиран пРезидент, креатура и марионетка на вражеска държава, осигурил топло гнезденце на всякакви ДС/КГБ агенти и вся остальная сволоч. Това ли са "народните" протестъри, Паскалев? Теб май също те прибра пРезидентът под крилцето си и кудкудякаш, сякаш си снесъл златно яйце. 

Марешки: България е в гражданска война

17:15:41 / 18.08.2020
0
7
Малка групичка агресивни безмозъчни креатури се представят за "борци за демокрация". Аз не искам вие да се борите, заради мен, така както го правите, за каквото го правите и за когото го правите. Откъде накъде пък "Оставка". И аз ви казвам: Оставка и се разкарайте от кръстовищата! "Народът", който се напъвате да представлявате, не ви иска. Нещастни, неграмотни политически лумпени, които дори не разбират, че са парцал в ръцете на кукловодите.

Отровното трио: Борисов готви за премиер културен човек, завърнал се след дълго пътуване

19:59:59 / 17.08.2020
1
5
"Професор" МинеТков и сие...жалки, нищожни неличности.

Джамбазки за казармата: Аз не ходих, защото учих право 10 години, но имам достатъчно подготовка

09:26:51 / 17.08.2020
2
4
Задължителната казарма е глупост. Може би трябва да има някаква форма на военно обучение, но не от типа на старата соц казарма, която е едно безвъзвратно загубено време. 

Икономист: За какъв рестарт говорите, вие, след като почти 11 години имате тотален контрол над държавата?

16:56:16 / 16.08.2020
0
5
Така, така, значи бравооо. Я по-дъртите да ни подскажат тази България преди ББ все на първите места ли беше по всичките тези показатели дето туй младото ни се изцепва. ББ ли ни направи заплатките по цели 15 долара и пенсиите по 5? ББ ли ни срина на всички тези последни места? Нямало реформи. И как да има като и най-малкия опит за такива се бойкотира от засегнатите. Хубаво нещо са реформите, но ако може да се правят далеч от нас. Защото всяка реформа означава уволнения и съкращения, маскирани като оптимизация. Десетки хиляди безработни. Реално, никой в България не желае реформи. Никой. Не казвам, че няма нужда, но никой няма да се захване с тях, нито "отровното трио", нито ХИ, нито лъжлата от Крушовица. Зад крзсивите фрази се крият ламтеж за власт и пари. ББ поне се е докопал до тях по единствения легален начин-чрез избори, а не през задната врата.

Жители на "Панорама" затвориха пътя Златни пясъци-Кранево

16:43:06 / 16.08.2020
0
3
Лошият пример е много заразителен. Ако Бойко трябва да си ходи, то е най-вече, че не може да контролира нищо в тази държава. Ето и тези наглеци, които си построиха вилите в свлачищна зона при абсолютна забрана за строителство и сега "протестират" да им се прокара вода. Ами нали всеки тръбопровод ще се спука при най-малкото  движение на земята. 

БНТ: Протестиращите във Варна вдигнаха втората си блокада

16:38:25 / 16.08.2020
2
7
Трима клоуна правят цирк в целия град. Ало, докторите, приберете тези психически лабилни персони и ги излекувайте със по сто тояги на голо. То бива "демокрация",а ама тяхното минава всякакви граници.

Александър Йорданов: Дейността на президента Радев е част от руската хибридна война

09:33:08 / 13.08.2020
1
6
Моля без обиди, кретен! Ако имаш да казваш нещо, кажи си го.

Адвокати призовават ВСС да освободи Гешев, след което да се разпусне

14:57:27 / 11.08.2020
0
5
Жалко, че уж са адвокати, а не познават конституцията, с която би трябвало да  работят. пРезидентинът няма никакви пълномощия за "процедури за промяна на конституцията". А тази вопли на оядените шмекери приличат на плача на вълците към овчарите, да разкарат кучето от стадото, после сами да отворят кошарата и да ги пуснат вътре.

Румен Христов: Няма как СДС да участва в протестите и така да участва във връщането на левите

09:18:29 / 11.08.2020
0
6
Ей, кака, ти пак се оака. Не може ли един коментар да направиш, без да обидиш някого, бе маймуно грозна? Толкова ли не ти стига мозъчето, да скалъпиш една две думи, в които да няма обиди и да кажеш нещо по същество. А, извинете, това било форумът на "Кокошка", там всичко е позволено.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X