Потребителски профил

петково

Регистриран: 22.05.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2642
128
2514

Рейтинг: 3018

Място в класацията: 103

Коментари на петково

Симеонов пред Блиц: Прави се опит за силово притискане на премиера Бойко Борисов от Маджо

12:47:20 / 10.08.2020
0
2
Уж сайта е Петел, а пълен с крякащи кокошки. Без обиди, моля. Като нямате какво да кажете, стойте тихов курника.

"Маркет Линкс": "Има такъв народ" на Слави Трифонов настигна ГЕРБ и бие БСП

11:47:55 / 06.08.2020
0
3
Само пълен малоумник би повярвал на подобно "изследване". 

Антон Тодоров, ГЕРБ: Лукозният Мерцедес не е на арогантен човек от ГЕРБ, а на "Боду СОТ", които охраняват София тех парк

08:11:40 / 06.08.2020
0
3
Моля, без обиди! И защо не коментирате лъжеца, а човека, който ви казва истината? 

Туристическият бранш е срещу блокадата на Варна. Изпрати писмо на Портних и го призова да вземе мерки

08:35:17 / 05.08.2020
1
3
Моля полицията да си свърши работата и да измете боклука пред общината. Не може шепа лумпени и малоумни да се изживяват като представители на "народа". Те трябва да спазват закона. И едните и другите(полиция, кмет, протестъри и т.н.) Не ме интересуват "благородните" им пориви и други меко казано детински и наивни интерпретации на реалността. На практика те са пионки в ръцете на олигарси и провалената марионетка на Решетников, лъжливия "натовски" генерал Мунчо със зелените чорапки.

Алфа Рисърч: ГЕРБ се срина до 14,5%

15:46:58 / 03.08.2020
1
3
Казва се "представителна извадка", неграмотнико. Социолозите знаят как се прави. Отделен е въпросът когато умишлено лъжат масите, с цел да ги манипулират. Не се заблуждавай по крясъците и "перформанците" на площадите. Голяма част от протестърите дори няма да гласуват, защото" ако изборите решаваха нещо, щяха да ги забранят" е тяхното мото.

Спасител от Варна: Не се опитвайте да се справите с мъртвото вълнение с плуване, движете се с него поне донякъде

11:15:38 / 03.08.2020
0
0
На по-горния(или долния) морски отворко ще кажа, че в общи линии е прав, но дали мъртви или живо вълнението в нашето моро е взело и взема доста жертви, независимо как го класифицират умниците като него.

След София, и жена във Варна грабна мегафона и нападна словесно протестиращите

16:35:08 / 01.08.2020
0
4
И аз съм за протести, но не и в полза на марионетката на Решетников, т.н. "натовски" генерал, срам и позор за българската армия и държава, но подходящ за незавидната роля, написана му в Москва. Народе прост, замисли се кога гръмнаха протестите- когато прокуратурата влезе в предателското гнездо на "съветниците" му, до един бивши агенти на ДС и КГБ/ГРУ. Питайте въпросния зелен чорап чий е Крим, за да го разберете колко струва. Поради щто например политически явруйчета искате оставката на Гешев? Сами не знаете, но повтаряте като пияни папагали инструкциите, спуснати ви от "отровното трио", на което дявол знае кой и колко му плаща. Кратка е паметта на т.н. български "народ" и никое младо поколение не се учи от грешките на тези преди него.

След София, и жена във Варна грабна мегафона и нападна словесно протестиращите

07:31:20 / 01.08.2020
0
6
От кога пенсионерите станаха на ГЕРБ? Всеки нормален човек би освиркал и пратил на п.м. "почтените и честните" неграмотни и зомбирани протестъри. Само страха на Бойко от насилие им позволява да вилнеят по улиците безнаказано, а полицията не смее да си влезе във функциите.

Бащата на Пеевски: Делян рано или късно ще отиде на кошчето на историята

07:26:50 / 29.07.2020
0
4
Тази "система" няма ли конкретни лица и имена? Кои са тези всемогъщи хора на Пеевски в съдебната власт, в ДАНС, в министерствата, за които се говори толкова много. Посочете ги, моля, покажете лица, имена или можете да дрънкате само празни приказки. Аз мога да твърдя, че няма никаква система, а сме жертви на собствената си глупост, леност, некадърност, безхаберие и каквото още се сетите и никаква "смяна на системата" няма да ни помогне, а само смяна на "чипа", както казваше т.н. ни цар. Сегашните "бунтари" протестъри ми приличат на едновремешните трошачи на машини, толкова са наивни и нелепи в "спонтанния" си бунт.  Естествено е протестът да не успее, защото исканията му са абсурдни.

Светослав Иванов: С идването на септември, България ще влезе в исторически цикъл, който няма аналог в съвременната ни история

07:46:41 / 27.07.2020
3
6
Прекалено драматизираш, Светославчо. Нямало аналог! Да виждаш бедни и гладни по улиците? Когато заговори гладът, тогава ще е "без аналог". А "дразнителят" е само за безмозъчните зомбита, които се палят от призивите на руската марионетка и ужилените "бизнесмени.

Вандали събориха светеща лампа в Морската градина на Варна

09:11:13 / 26.07.2020
0
0
Непростимо е безсилието на община и кмет да се сборят с вандализма във Варна, специално в Морската градина. Счупени и разхвърляни пейки, изтръгнати, смачкани и разсипани кошчета, разбити фонтани и чешмички. Обезобразени, надраскани  подлези. Всичко това струва стотици хиляди, излизащи от нашите джобове. Основно задължение на избраните от нас съграждани е да се грижат за безопасна и красива околна среда на живеещите тук. Полицията да започне ефективно да върши работата, за която и плащат. 

Недялко Недялков, Пик: Махането на Младен Маринов е подигравка за МВР! Докога ще търпим мародерствата и мизериите по площадите и кръстовищата

16:00:30 / 23.07.2020
3
0
Така е Недялко. Първо гърмят министрите, те и за това са поставени. След това гърми и главния бушон. А нашият главен е много слаб и страхлив. Също така и глупав. Само човек с такива "изключителни качества" може да се задържи толкова дълго на власт в БГ.

КНСБ: България може да постигне минимална заплата от 500 евро

10:10:30 / 23.07.2020
2
2
Партизанин, можеш ли да посочиш някакъв отрязък от време в което да не сме били на дъното? Там си бяхме и преди, там ще сме и след Борисов. Сега Гешев се опитва да подражава на Кьовеши ама това май пак не ни се харесва. Румънците са по-напред от нас само защото нямаха Виденова зима и заплати по 10 долара. Нещо много ви е къса паметта. На "колегата" Варна ще кажа, че не заплатите и броя на бюрократите е причина за хала ни, а това, че са некадърни, корумпирани  и на практика те управляват държавата. Бюрокрацията ни е най-опасното зло.

Цветозар Томов: Умножете протестиращите по 5, за да преброите недоволните от властта

09:59:41 / 23.07.2020
0
3
Протестите, макар и "спонтанни", по начина по който се провеждат са безсмислени и частично безполезни. Голяма част от протестиращите не знаят дори защо са там и защо викат "оставка". На такъв протест, за да има ефект, трябва да има конкретни и изпълними от ответната страна искания. Нещо, което управленците биха могли да изпълнят, без да много пострада егото им. Трябва да се искат неща, които видимо биха облекчили живота на "обикновения" човек и малкия и среден бизнес. Неща като: регистриране на фирма в минимално кратък срок, свързване към ЕРП без такси и шикалкавене. Откриване на търговски обект само след подаване на заявление, а документацията след това. Съкратени срокове за бюрократичните процедури и безплатно издаване на документи, които държавата изисква от нас-лични карти, паспорти и др. И най-важното : приемане на принципа на мълчаливото съгласие от страна на всички държавни и общински бюрокрации. А сегашните протести само улесняват пътя на чакащите в засада червени хиени, чалгари, маиманоловки друга политическа плява. 

Партията на Слави: Дори и утре да са изборите - участваме, готови сме

11:09:30 / 22.07.2020
0
2
Не се е разбрало  освен чалга какво друго предлагат чалгарите на СТ на населението. Тюрлюгювеч от долнопробни скечове, стари лаври от референдум и това, че всички освен тях са маскари? СТ, приятел на изпозастреляните мафиоти, ще се бори против мафията и корупцията? Как точно ще сборят бедността, мързела и глупостта на българина? Какви им са външнополитическите пристрастия? Все въпроси, които висят във въздуха, който е и в главите им. Да напишеш сценарий за тъпа сценка за порногерой не е същото като политическа програма за "рестарт на държавата".

Мая Манолова: Борисов превърна управлението на държавата в софра

11:02:01 / 22.07.2020
0
3
Когато компрометирани персони като сестра Галева, Костинбродската червена мастия и пишман омбудсман започнат да ти говорят за морал, значи работата съвсем се е вмирисала. Тази жена няма капка срам. Сега е против  " ...там е Пеевски...", същият, който както тя си призна е предложила за председател на ДАНС навремето, когато бяха в едно управление. Забрави когато ходи да се моли на ББ, за да я предложат за омбудсман. Храни кучка, да те лае.

Иван Бакалов: Има ново поколение мутри с полицейска униформа

10:56:04 / 22.07.2020
1
6
Когато плюеш в лицето на полицаите, бъди готов да отнесеш и малко тупаник. И те имат нерви.

"Ню Йорк таймс": България е необикновен пример за упадък на демократичните стандарти

12:47:20 / 20.07.2020
0
2
А какво да кажем за американския упадък, като те не четат петел и Народно дело?

Владо Береану: От години анализатори пеят заупокойни молитви на българското гражданско общество оказа се, че грешат. Скоро лозунгът няма да е "Оставка", а "Затвор"

12:02:25 / 20.07.2020
0
1
Хубаво е да има протести. Обикновено след тях идва мор и глад. Хубаво е и протестиращите да показват как реално смятат, че трябва да стане "смяната на системата". Най-губещите варианти вече сме ги проиграли. Има си правила, господа и другари. Не напразно на протестите са хиляди, а другите сме милиони. Береану, а ти си една прзна дрънкалка. След като не можаха да осъдят правителството на Станишев за неговите золуми и сега ще е същото. Но нека всяко младо поколение изживее своя "звезден миг".

Доходите на руснаците са намалели най-много за последните 20 години

09:03:06 / 18.07.2020
0
2
Не, че би трябвало да ни радва, но колкото са по зле те, толкова по-добре за нас. Ще мислят по-малко за агресия и няма да имат пари за зелени човечета.

Родители са притеснени, че детска площадка в Гръцката махала на Варна е под заплаха от застрояване, събират подписка

08:31:51 / 16.07.2020
0
0
Ако е частно как ще го спрат? Питам протестиращите: Ако парцела беше ваш щяхте ли да го подарите за детска площадка, при положение, че струва милиони?

Страхил Ангелов: Оставката на правителството ще дойде в понеделник. На следващите избори ГЕРБ няма да е дори втора политическа сила

20:05:20 / 15.07.2020
1
0
Страхилчо, кога замести баба Ванга? И на следващите избори ГЕРБ ще бъде първа сила. Пет хиляди на площадите не решават резултатите от изборите. "Градската десница" ще го усети най-болезнено.

Протестиращ пред "7/8 ТВ": Както има 6-месечен пробен период за работа, да има такова нещо и за правителството

20:02:14 / 15.07.2020
0
0
Младия човек само показва абсолютната липса на политическа грамотност. Нагледахме се и се наслушахме на всякакви малоумни "предложения" за "по-добро" управление на държавата. А проблемът е в матриала. Ето, хванете го този млад павиан и го направете министър-председател. След 6 месеца ще го изгонят с камъни.

Георги Марков: Борисов няма право да хвърля оставка. Не може да си позволи такъв лукс

19:58:51 / 15.07.2020
0
3
Никаква оставка! Борисов, дръж до край! тези три плужека от снимката ли ще ни управляват? Смешници! Червените хиени така ще ги изиграят, че мутрата ще им се види светец.

Нинова: Паунов потвърди за разговора с Божков, напуска ПГ на БСП

16:12:54 / 14.07.2020
0
3
Крадлата вика: "Дръжте крадеца!".

Американският посланик е в Министерски съвет

16:08:51 / 14.07.2020
1
0
Прочели сте, ама не сте разбрали написанотто от посланичката. Всеки може да си протестира, ама на правителството му дреме. Ако уличният натиск решаваше, Тръмп отдавна щеше да е пътник. Най-малко американката може да ни дава акъл как да провеждаме протести. Видяхме как е в "най-демократичната" държава. Само че Тръмп има топки, а нашия пъзлю има цепка. 

Балачев, ГЕРБ: Хора на Иван Костов продаваха имоти в центъра на Варна за жълти стотинки

21:58:43 / 13.07.2020
0
0
Мракобес, не сте много точен. Контров  като областен май от НДСВ хариза на ТИМ 120 дка от брега долу на алея първа. И си остана ненаказан. Преди него Кирчо Йорданов беше им подарил във вид на концесия   Алея Първа и това, което някога щеше да бъде стадион. С помощта на продажни съветници от БСП, СДС и ДПС. И далаверите продължиха. А бе кмете кога Варна ще има стадион? Не, че ни трябва, но досега се изядоха пари за 3 стадиона, а няма нищо на лице.

Филчев: Радев отблъсна привържениците си. Злобее отмъстително. Държи се като Че Гевара

13:14:45 / 13.07.2020
3
7
Основното, с което се занимават в президентството е шпионаж и противодържавна дейност в полза на чужда и враждебна на България държава, откъдето беше посочен за президент радев, зеления чорап. Жалка, нищожна неличност. Поне да беше прочел конституцията и да знаеше устройството на държавата и  своите мизерни пълномощия в нея. Има късмет, че основният му противник ББ не е особено интелигентна особа. А в Гешев той ще си счупи зъбките.

Протестът срещу властта: Не падне ли властта до утре, нещата ще се променят категорично

18:26:24 / 12.07.2020
2
6
Ти ли си народът, бе сульо? Никой няма право да се обявява за "народа". Ти си част от една заблудена, екзалтирана тълпа, която не е наясно какво точно иска. А Бойко, че е страхливец, спор няма. 

Радан Кънев: Волно или неволно, Гешев успя да свали Борисов от власт

18:22:54 / 12.07.2020
1
5
Гладен Радан, оставка сънува. Няма по-неадекватен и псевдополитик от тази персона. И слаб адвокат. Как точно Гешев е нарушил конституцията бе, Раданчо? Президентът може да е неподсъден докато слугува на московеца като президент, но слугите му не са защитени от закона и не могат да мишкуват и продават националните интереси на царя от Москва.

Валери Симеонов: Доган вероятно още е недосегаем, сараят му е незаконен - питайте Гешев

15:48:12 / 09.07.2020
0
3
Когато не знаеш граматиката, ще те "оправляват" и чат-пат ще те "оправят".

ООН: Убийството на Сюлеймани от САЩ е нарушение на международното право

12:46:00 / 07.07.2020
2
4
Koгато си толкова нагъл и си решил, че можеш безнаказано да се опълчиш срещу наи-съвършената военна машина в света, не очаквай друго, освен да "отлетиш"  при многото девици, горе при Аллах. Какво прави Иран в Сирия и Ирак? Износ на тероризъм и религиозен фанатизъм. Този "държавен" ръководител е отговорен за смъртта на десетки хиляди цивилни граждани и деца. Той въоръжаваше ИДИЛ и им задаваше целите за унищожение. Когато се набутваш между атовете, неизбежно е да отнесеш някой ритник. Светът винаги се е управлявал и ще се управлява от позиция на силата. Правото е за слабите, но и то се раздава от притежаващите силата.

Иван Бакалов: Смеем се за Путин, но какво ще стане ако направим референдум Борисов да управлява още 3 мандата

11:26:09 / 03.07.2020
1
5
Бакалов, защо правите жалки опити за нелепи аналогии? Целта ви е ясна, но проявете поне малко реализъм. Устройството на държавата у нас е съвсем различно от това на руската сатрапия. Първо, съвсем естествено е, че такъв референдум у нас е немислим, второ, дори и някой идиот да се опита да го проведе и резултатът да е 100% в полза на ББ, той не би имал никаква правна стойност. Хайде стига с тъпите внушения. Мразете си го колкото искате, но не се излагайте с елементарни похвати.

Иван Нейков: Таванът на пенсиите е абсолютно несправедлив и изпраща шизофренен сигнал към обществото

08:48:16 / 26.06.2020
0
0
Според мен и 1300 им са много. Задайте си въпроса: кои вземат тавана? Вероятно генерали от запаса, бивша номенклатура(същите, които ограбиха държавата), бивши банкери(които фалираха банките и  излязоха сухи от водата), директори, фалирали и приватизирали поверените им заводи за дребни стотинки. Може би и някои от вечните депутати, ползата от чиято дейност е многократно по-малка от вредата. Голяма част от същите нещастни, "ограбени" пенсионери дори нямат нужда от тези пенсии, защото отдавна са милионери от награбеното. Нейков, нейков, нещастна мижитурко, намерил си на чий гроб да плачеш. Но вероятно и ти си от "ощетените".

Председателят на варненския Общински съвет Тодор Балабанов: Във Варна няма наводнения

14:54:07 / 25.06.2020
4
0
Безхаберие и немарливост, примесена с мързел и управленска немощ.Давам един прост пример: От поне 3 години подлеза пред ВИНС редовно "не се наводнява" при всеки малко по-проливен дъжд. Причината е, че преди време издигнаха бордюрите на булеварда и сега нивото на входа на подлеза е по-ниско. При силен дъжд всички води се събират там и преливат в подлеза, вместо да се изливат на платното на булеварда, както беше преди. Освен това бяха направени две мижави шахтички, които не могат да поемат цялата вода. Има и друго: повечето шахти в града са затлачени и не се прави нищо за почистването им. Имам усещането, че всичко това се прави умишлено, за да се изкрънкат едни 100 млн от ББ за "оправяне" канализацията на града.

Снимка на кораб док край Варна предизвика суматоха във Фейсбук, мнозина се изплашиха, че бедства

22:59:56 / 18.06.2020
0
0
Петел, не се излагайте. Това е рутинна операция за този тип кораби. Лично съм присъствал в САЩ на товаренето на огромна сонда върху подобен кораб. Хайде да не пресилваме нещата.

7 дни България: Банско - мъртвия град!

12:13:37 / 16.06.2020
1
0
Пълни глупости. Карантината на Банско свърши преди два месеца. Нямало нито един заразен. Ами младежа, който пренесе заразата в трънско ли Троян ли, ами една дама, която пренесе вируса от Банско в Бургас? Затвориха ги, защото се писаха тарикати. Направиха и тестове на всички, които искаха. И сега бил "мъртъв град"? Да намалят малко цените. Да пуснат промоции. Селяни тъпи и алчни, не се научиха как се къткат клиенти.

Варненци питат кмета си: Във Венеция ли живеем

13:48:44 / 15.06.2020
0
1
Не искам да оправдавам кмета, даже мисля, че шахтите нарочно се държат запушени, за да им даде Бойко едни 100 млн за канализацията на Варна. Искам само да кажа, че при 40л на кв.м. за няколко часа няма начин да не се наводни кой да е град.

Горанов: В България преразпределяме най-малко доходите. В Германия от 6000 евро заплата след данъци им остават 3700 евро

12:42:21 / 07.06.2020
2
0
А как е "у нас? От 300 евро - 10% ДОД и 22% ДДС, което значи че остават 180 за човека. Почти колкото в Германия, но разделено на 20.

Полицаи глобяват наред на Шишковата градинка във Варна: Родителите нямат право да спират, за да вземат децата от училище "Климент"

23:24:38 / 06.06.2020
4
8
Шофьорите във Варна много са се разпасали. Време е да бъдат поставени на място. Дано полицията наистина започне да си върши работата.

Светла Петрова: Част от мерките бяха малоумни. Това беше експеримент. Може ли Бойко Борисов да ме спаси повече от Господ?

20:22:30 / 04.06.2020
1
4
Поредната мисирка, крякаща в курника на т.н. "шоумен", никаквеца чалгар. Кое беше "малоумно", бе  другарко Петрова ? Това, че хиляди щяха да измрат ако не бяха ги уплашили здраво. На теб без експерименти кукувица ти е изпила мозъка.

Румен Петков: Борисов взима мерки да си купи изборите. В момента тече принос за отвращаване на хората от изборите, за да остане всичко в химикалката му

14:37:11 / 02.06.2020
0
4
Един жалък смешник се обажда от коневръза с немощното си цвилене. Явно иска да заслужи още малко подаяния от бащицата в Москва. Как точно изчислихте загубата от газопровода, другарко Ганчева? Всеки ден от този неработещ газопровод е печалба за България. Този ...провод ще тежи години наред на врата на всички български данъкоплатци. Ползата от него е нищожна за народеца, но доста съществена за отделни индивиди. 

Каролев: Народът възторжено иска държавни бензиностанции, хлебарници, хотели и мотели! Не са ви виновни политиците

14:30:19 / 02.06.2020
1
0
Не случихме на комунисти, не случихме и на капиталисти. Не случихме и на каролевци. Май и на себе си не случихме.

Доц. Боюклиев, БАН: Идеята за данък върху нивите е глупава. Само в Нидерландия има такъв, но там воюват за земя от морето

14:26:36 / 02.06.2020
0
4
Държавата е длъжник на собствениците на земя поне за следващите 100 години! Истинските длъжници са наследниците на разбойниците и крадците от БКП, които заграбиха земите и инвентара на селяните и ги вкараха насила в ТКЗСтата. Почти 50г. тяхната държава ограбваше реколтата от земите ни. Но от комунист да вземеш е невъзможно, а и голяма част от наследниците им все още управляват, като този кмет. Не бих се учудил и да наложат и наряди месо и вълна на бабите и дядовците на село.

Очевидци: Така разчертаха новата синя зона във Варна

08:48:14 / 02.06.2020
2
1
Улиците в градовете са общинска собственост и синята зона е напълно законна. Проблемът у нас е защо например полицията не изпълнява задълженията си по контрол на движението и паркирането в града, а едва след като се създава някаква форма на допълнително изземване на средства от населението, нещата започват да се случват? Защо е необходима "синя" зона, за да започнат шофьорите да спазват закона? Друг въпрос е къде потъват средствата от тази синя зона, каква е ползата за всички нас от нея? Улиците и тротоарите продължават да са в окаяно състояние една година след въвеждането на зоната. Защо не се ремонтират текущо повредените тротоари и улици, а се чака пълното им разнебитване и след това "основен" ремонт? Въпросът ми е само реторичен. Всички знаем отговора.

Овчаров: Управляващите искат да свалят Нинова, защото е заплаха за тях. Ако беше лош лидер, нямаше да я атакуват

12:43:58 / 26.05.2020
0
1
Р.Овч може ли да обясни с какво точно Нинова е неудобна за ГЕРБ? Грешен ход, след грешен ход, загуба на почти спечелени избори. На нея ли "демокрацията и отне много"? Щеше да пасе говедата в Крушовица. Дай боже още дълги години дерибействане на другарката Нинова в БСП.

И Варна стана на протест

07:50:21 / 17.05.2020
1
1
Оня, главния недоволник, да поведе простия протестиращ народец да прекопае градинката в новата му къща, купена с пари от субсидии.

Президентът Радев се обяви за нов тип управление на държавата: Време е за социалното и икономическо възраждане на България

11:12:32 / 15.05.2020
0
3
Като му знам съветниците е ясно какви ще са и предложенията за "възраждане". празно бърборене на един празен зелен чорап.

Нов фермерски пазар във Варна с подкрепа към българските производители

07:34:16 / 30.04.2020
1
2
На пазара Чаталджа: Гръцки ягоди - цена 5 лв, български ягоди- цена 10 лв. Патриотизмът ми се изгуби. То бива нахалство, ама българските "производители" не си знаят границата.

Слави Трифонов: Извънредното положение да се прекъсне веднага. Щабът е безсмислен

07:31:49 / 30.04.2020
1
4
Поредният псевдополитик и търсач на лесна слава. Да беше си останал посредствен чалгар.

Татяна Дончева за Бойко Борисов, Домусчиев, щаба и клакьорите: Милен Цветков още от началото видя, че това е надут балон

07:06:43 / 23.04.2020
0
3
"Тишината в спалнята" на буля Татяна се компенсира с неспирна логорея по всички теми. Все още помним съучастието и в управлението на БСП и главното и участие в закона "Ванко 1". Има един виц, който завършва с фразата: "Като си осран, не чирикай". Но както няма бивш комунист, така и няма такъв на който да му избива съвестта и морала.

На протест пред общината: Варненци искат достъп до Морската градина

14:49:46 / 13.04.2020
4
1
Време е да се правят по-масирани тестове, да се правят изводи и от глуха защита да се премине към нападение срещу вируса. Трябва да се изолират в специално определени места доказаните позитивни, да се тестват и техните контакти и се поставят под карантина, останалата част от населението да се пусне свободно като задължително се ползват маски и дезинфектанти в обществените места. Задължителна 20 дневна карантина за новопристигналите в страната българи и чужденци. Да се освободят всички иконимически дейности, пазари, магазини при строги мерки за дезинфекция. Все пак вече сме под 7 милиона, една шепа хора и би трябвало лесно да се контролират, а не само да се забранява, глобява и наказва.

Слави за Цитиридис: Човекът няма чувство за хумор. Предаването му е глупост и върви на инат

21:38:39 / 12.04.2020
1
3
Мда, Цитиридис не прави пошли смешки и не се подиграва на колегите си. Все още. СТ да не се има за еталон за човек с чувство за хумор. Сега, като гледаме сценаристите му, разбираме какви елементарни и низки човечета са. То и хуморът им беше такъв.

Разораха защитена по Натура 2000 степ край Варна, уведомена е прокуратурата

09:41:04 / 12.04.2020
1
0
Доколкото знам Каварна е на 80 км от Варна и дори е в друга област. Можеше да напишете, че е край Добрич или покрай София. От снимката се вижда, че са унищожени два ценни охлюва. Докога ще тормозите селяните с тези измислени "степи". Ако имота е частен, оставете хората да се прехранват от него.

Велосипедист публикува потискащи кадри, околностите на Варна са се превърнали в грозно бунище

22:58:01 / 09.04.2020
3
0
По Дискавъри имаше филмче как се борят във Великобритания с незаконните сметища: Имат разследващи полицаи, които в боклука намират източника му по разни фирмени документи, емблеми и други детайли и следват жестоки глоби.

Светослав Терзиев: Европейският триумф на Борисов изглежда завърши.

09:12:53 / 07.04.2020
0
2
Изключително елементарно, пропагандно клише, без никаква стойност за пореден път е надраскал авторът. Но какво може да се очаква от парцала "Сега".

Правителството прие Годишен доклад за състоянието на здравето на гражданите. Българите живеят най-малко в Европа. След нас са само Русия и бившите съветски републики

12:38:08 / 01.04.2020
0
3
Пиене, пушене, свинско, мързел, как очаквате по-дълъг живот. В град като Варна спортуващите в Морската градина се броят на пръсти.

Западните медии започнаха да разкриват истината: Източна Европа - няма тестове, има цензура и изкушения за диктатура

09:12:45 / 31.03.2020
2
1
Пълни глупости е написало въпросното афторче, като за по-убедително е "цитирал" два западни парцала със съмнителна репутация. Някои среди в Западна Европа явно не могат да се примирят с очеизвадния факт, че този път Източната  част се справя много по-добре с една пандемия, въпреки ограничения ресурс и липса на медицински персонал. За това има други причини, като фактът, че източноевропейските пенсии не ходят за кеф до Китай, а и китайците предпочитат Милано пред Видин за туризъм.

Не може да се седи и по пейките в Морската градина във Варна

11:01:24 / 29.03.2020
2
0
Пак питам: Може ли да се бяга по крайбрежната алея?

Борис Бонев: Борисов е срам за България. Обидно за интелекта е да му слушаш празните приказки и оправдания

21:14:03 / 25.03.2020
5
4
Имахме "интелигентни" министър-председатели- Костов, Царя, Станишев. Говореха тежко, научно, изискано. И какво стана? И тримата са на боклука на историята и не могат да се отърват от "народната любов". Момченцето Бонев има още много да се учи от "неинтелигентния, страхлив и самовлюбен " ББ, как се манипулира тъпо население и се управлява държава. Добре го е прозрял, но въпреки тези си "качества" ББ досега не е направил голям и фатален гаф при управлението си. И макар и в негов "стил", той обясни на достъпен език какво може и какво ще направи държавата в тази криза. 

Блогърът Юлиан Попов: Поведението на британското правителство е разумно

00:04:33 / 18.03.2020
1
0
Пълни глупости е написал въпросният блогър. Приемам "стадната имунизация" само ако затворят всичките си граници и не излизат в други държави, които не желаят да ги третират като  стадо. Сега цяло Банско може да "благодари" на Джонсън и неговите идиоти.

В Словакия са арестувани 13 съдии във връзка с убийството на журналиста Ян Куцяк

09:38:26 / 12.03.2020
1
0
Както се вижда, не е много бял и там. Доста годинки са си развявали байрака безнаказано.

Люба Кулезич: Епопеята "Борисов" е към своя край

17:00:31 / 02.03.2020
2
9
По-интересно е какво идва след "епопеята". Човекът свърши, каквото можа. Да видим следващите какви ще ни ги надробят. Очаква ни нещо подобно на "тройната". Това ли искаме?

В Южна Корея имат работеща тол система от 50 години, работи безупречно

09:41:26 / 01.03.2020
0
4
И нашите ще свикнат ... за 50 години.

Гешев: Не знам какво иска Радев. Какви са тези събеседвания с адвокати на престъпници

10:30:03 / 28.02.2020
1
4
Мда, каквото и да се направи в държавата за изкореняване или поне малко намаляване на престъпността, винаги ще има недоволни. Методите на Гешев може би не са най-приятните, но поне опитва човекът. А какво е направил пРезидента, бе г-н "Сини хълмове", с какво е заслужил уважението ни? С едни празни клишета, които му пишат шебеците с червени гъзове около него. С близането на задника на Путин, с призиви за сваляне на санкциите, които са нищожна реакция срещу вероломното нахлуване на империята на злото в една суверена държава, което нахлуване все още остава ненаказано. С какво право резидентът на Решетников привиква съдии, адвокати, все членове на "независимата съдебна власт", за промени в Конституцията, свързани с прокуратурата. То е все едно Борисов да ги привиква за закриването на президентската институция.

Блиц: Полицията на остров Бали окова български мутри, измъчва ги и ги снима

08:37:53 / 27.02.2020
1
0
 Да, въпросните мутри избуяха у нас под топлите грижи на правителства, прокуратура, съд. Добре, че "добрите" азиатци" им показват как е по света.

"Сега": След сигнал от Чехия спецпрокуратурата подхваща сделката за теца на Доган във Варна

13:24:08 / 24.02.2020
2
6
Да, Варна, потвърждавам. Ако обичаш моля без епитети и обиди, михлюз нещастен. Аз пиша само абсолютно проверени факти и държа на това, когато някой критикува и изнася далавери, кражби, корупция, да се придържа към истината, защото иначе е същия галфон, като тебе, отрепко, непоръбена.

"Сега": След сигнал от Чехия спецпрокуратурата подхваща сделката за теца на Доган във Варна

11:59:59 / 24.02.2020
2
6
Статийката завършва с очевидна за варненци лъжа, че ще се "реконструира канала" към ТЕЦа. ТЕЦът е на входа на този канал и подхода към нея не се нуждае нито от реконструиране, нито от удълбочаване. В действителност парите се дават за удълбочаване на канала от Езерово до Варна-Запад, за да могат по-големи кораби да го ползват.

Месец след асфалтирането, премахнаха асфалта от ул. "Михаил Колони" във Варна

10:56:56 / 24.02.2020
3
0
Явно чакат да завали, за да го положат качествено.

Евродепутатът Новаков пред БНТ: Няма алтернатива на въвеждането на еврото

10:54:27 / 24.02.2020
2
0
Не мога да повярвам, че някой може да напише "насъдени" вместо "насадени".    Истина е, че сред управляващите има абсолютни издънки, които незабавно трябва да бъдат изхвърлени от постовете, които заемат. В случая това е др. Менда, чиито нескопосани действия доведоха до паниката в държавата. Другото е всеобщото недоверие в управляваните, че тези, които ги управляват ги е грижа за тях и действат в техен интерес.

Евгений Дайнов: Нещо става, имат план за България

10:49:38 / 24.02.2020
1
3
Не мога да кажа отдавна, защото Дайнов редовно пише глупости , претендиращи за "анализ", освен това гарнирани с откровени лъжи. И всичко това, за да се пробута накрая .." не гласувайте за Герб..." . Вярно , Дайнов, ГЕРБ не са цвете, бивши комунисти от миманса са били, но вероятно и ти си бил такъв, освен това си и потомствено обременен, но когато пишеш, бъди поне малко обективен, съобразявай се с фактите. Не опростявай фактите, не манипулирай и не прави тролски внушения.

Спомени от соца: Когато тристаен апартаент струваше 20 000 лв., а двустаен - 14 000

14:42:13 / 23.02.2020
2
5
Малка подробност. Взеха ни място в центъра на Варна, за трафопост и цената за кв метър беше 8 лв, срещу 6 000 сега за същия район. Преди държавата се "грижеше" за хората, като гледаше да са добре издоени и стригани. Държавата се грижеше най-вече за т.н. "активни борци против фашизма и капитализма"(АБФК), които между другото бяха и начело в списъците на споменатата тук комисия. Като гледам отношението заплата/цена нещата не са се променили много. Разликата сега е, че който не му харесва може да отиде където иска или да учи, да знае езици и да получава заплата далеч над средната. А на държавата чакат тунеядци и мангали.

Какво е общото между дроновете и интернет

07:37:15 / 22.02.2020
0
0
Има една подробност. За да има интернет е необходима двустранна връзка, а няма телефон с покритие 30-50 км.

Корабът "Перун" е продаден за 280 хиляди лева

23:54:59 / 21.02.2020
0
0
Целогодишната поддръжка на такъв кораб струва много скъпо, а я се използва веднъж на 10 години, я не. Явно е, че освен двамата дежурни мрънкачи никой друг не се интересува от съдбата му. Мисля, че не след дълго някой "отгоре" ще се сети, че мноого ни е необходим спасител от висок клас и ББ ще отпусне едни 50 млн. После новият кораб пак ще ръждясва на кея и т.н.

Гражданин прати сигнал до МВР и до медиите за безобразно паркиране във Варна около полицейски управления

14:51:52 / 20.02.2020
3
1
Цяла Варна е така! Чакаме втората фаза на "Синята зона" с надежда, че тогава властимащите ще направят нещо по въпроса. Шофьорите са станали супернагли, а полицията си чеше....(допълнете по ваш вкус).

Откраднаха 40 000 долара от жена по време на полет Лос Анджелис – Москва

14:47:44 / 20.02.2020
0
0
Как ли човек се "забавлява" подозрително?

Антоний Гълъбов за Гешев: Той доказа, че не е функция на някоя от другите власти

10:22:02 / 20.02.2020
0
1
Кажи, бе Варна, кои точно други власти владеят Пеевски и Борисов? Може би президентската или тази на съдиите? За Пеевски знаем, че е медийната, а за ББ както се вижда не владее собствената си власт, какво остава за " другите".

Валери Симеонов: Недопустимо е БНТ да дава оценки и присъди, влизайки в ролята на съд и определяйки кое е доказано и кое не

20:35:39 / 12.02.2020
1
9
Я по-кротко в памперсите, насран партизанино, вече не сме 1944г. за да разстрелваш без съд и присъда и да крадеш от буржоазията..

Участък с диаметър над 1 метър хлътна в квартал "Левски"

08:45:58 / 12.02.2020
2
3
От снимката се вижда, че дупката не в самия булевард, а в пресечка към него. После не се сърдете като ви казват, че сте мисирки. 

Елица Стаменова, "Свободна Европа": "По-добре да си тръгнем заедно.“ Мисирките, времето в Москва и как е на други места

11:03:55 / 11.02.2020
2
2
Много често въпросните "мисирки" и не малко откровени пуяци, прикривайки се под булото на "независимата", честна, почтенна и неподкупна журналистика, публикуват и тиражират откровени лъжи, пропаганда и манипулации, заплатени от скритите им кукловоди или водени от нечиста съвест, некомпетентност и откровена тъпота.  Тези каканижещи и посредствени представители на средствата за масово отъпяване да не се правят на ощипани моми и света вода ненапита. Те носят и немалка вина за олигофренизирането на нацията.

Експерти: Президентът няма да прави партия

21:00:33 / 09.02.2020
1
8
Помним този измислен професор, когато беше едно от джафкащите кученца на червената продажна партия. Пременил се Илия, огледал се пак в тия. Ако този е "съветник" на президента, не ме учудват глупостите, които шапкарят с зелените чорапки дрънка. Някой от тези некадърници го е излъгал, че да си президент в Бг е голяма работа, а не девета дупка извън кавала.

Финансистът Мартин Заимов: 1 милиард лева са обърнали българите в евро за една седмица

13:52:21 / 07.02.2020
1
0
Има много неясноти по отношение на еврото, които умишлено или от злонамереност не се предоставят на "народа", т.е. на неграмотните маси. Бих запитал така: Въпросното евро ще си го купим от ЕЦБ или тя ще ни го подари заради черните (сините) ни очи? Какво ще стане с левовите депозити на хората в банките? Ще се обменят автоматично в евро, по какъв курс или как? Какво ще се случи с т.н. "валутен резерв", за който доскоро не бяхме чували нищо? Какъв процент от БВП ще е годишната ни вноска в т.н. "фонд солидарност" за подпомагане на по-богатите от нас държави? И още и още скрити капанчета, за които дори не ни идва на ума.

Язовир "Студена се пълни". Кметът на Перник: Щастлив съм

12:08:18 / 06.02.2020
2
2
Остава да си оправите градската водопроводна мрежа, да спрете течовете и да спрете да крадете. И да спрете да дрънкате, че все държавата ви е виновна, некадърници.

Елена Поптодорова: Българинът, който ще получи забрана да влиза в САЩ заради корупция, ще е държавен служител

09:03:43 / 05.02.2020
2
1
Според мен ще е човек от министерството на леля Теменужка. Не напразно я привикаха в САЩ. И корупцията ще е свързана с АЕЦ Белене. Американците нямат други крупни икономически интереси в България. А тях едва ли ги интересуват кокошкарски ни кражби.

От "Демократична България" поискаха незабавни действия срещу строителния хаос във Варна

23:20:24 / 04.02.2020
2
0
А някой знае ли какво става със строежа на стадиона?

Валерия Велева: Главният прокурор иска да наложи възмездие за целия криминален преход

09:27:08 / 31.01.2020
2
0
"Мадам Ву" прогледна. А къде бяха разследващите журналисти? Подлоги на силните на деня като тази.

Румен Петков: Главният прокурор с „много тънък маньовър" „издигна Румен Радев за втори мандат"

11:14:31 / 30.01.2020
1
5
Кой беше този Петков? А, онзи който пикаеше във фонтаните, беше уволнен за корупция и нелегални срещи с мутренски главатари като шеф на МВР. Ало, Румене, не ми излагай фамилното име. Един жалък политически труп, който идеално пасва на поговорката "На всяко гърне мерудия", но незнайно защо е любимец на всички долнопробни медии.

Проектират две нови детелини на ключови кръстовища във Варна

22:03:47 / 29.01.2020
2
1
Правят се естакади на 2 и 3 нива както е навсякъде из по-напредналите технически нации. У нас всичко се прави с насипи. Нека архитекти и строители се разходят из нета или из света да видят как се прави. За Смирненски да стане булевард Европа също може само ако е на 2 етажа.

„Воля” не подкрепи БСП. Вотът на недоверие няма да мине

09:13:00 / 29.01.2020
2
1
Всеки си гледа интереса. Още една годинка "слава", преди да изчезнат в небитието.

Кметът и главният архитект на Варна не могат да спрат нежелано строителство, правят работна група с експерти

21:40:31 / 27.01.2020
1
6
Шопе, в грешка си. Изрязаха едни чимшири, които бяха заразени с някаква болест. На пролет пак ще са зелени. Много ми е интересно кой точно скат ще се срине, след като там няма скат.

Паси: Руските шпиони трябва периодически да се прочистват. Русия каза, че ще анексира Камчия, както Крим

09:28:27 / 27.01.2020
2
10
Другарката нимфа защо се афектира така? Освен обиди можеш ли да сътвориш нещо смислено? Можеш ли да обориш нещо от казаното от Паси? Ако български шпионин беше опитал да отрови руснак или пък да краде данни за умрели руснаците щяха да го похвалят ли? Или да го наградят с орден. Вие и такива като вас сте позор за българската нация. 

Еленко Божков: Пеевски ще разкара Бойко

13:12:17 / 24.01.2020
0
4
Гладен Еленко, власт сънува.

Бабикян: Вотът минава и правителството пада, ако Борисов поиска това

21:11:53 / 21.01.2020
2
2
Единственото вярно, казано от Бабичкян е, че ББ е страхливец. Може би учудващо за някои, но това е основното, което го задържа на власт. Този страх го спира да прави реформи или по-самостоятелна външна политика. ББ е олицетворение на "средния" българин, ако има изобщо такова животно. Българинът го е страх да пръдне, да не би да се на*ака. 

Марешки тупа топката преди вота на недоверие: Не вярвайте сляпо на БСП. Гласуваха за 2-та милиарда за изтребители

18:06:48 / 19.01.2020
2
3
Ами хайде сваляйте го това правителство и циркът да продължи.

Валери Симеонов: Търкането на билетчета е проказа

00:25:35 / 17.01.2020
1
2
Валери, религията и лотарията са опиум за народа. Много трудно е да излекуваш наркомана. Особено когато втората има могъщо лоби, което подхранва с огромните си печалби ненаситните политици. Няма да умре мечтата на българина да забогатее с далавера, а не с труд.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X