Потребителски профил

петково

Регистриран: 22.05.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
3403
-1779
5182

Рейтинг: 6066

Място в класацията: 89

Коментари на петково

4 юли - 1776 г. Американските заселници нанасят първата военна загуба в историята на Великобритания и извоюват независимостта на САЩ

11:42:03 / 04.07.2022
2
0
В крайна сметка тези "американци" са си чисти англичани, разбунтували се срещу краля.

Тошко Йорданов: Смяната на Кирил Петков с Асен Василев не е вариант за нов кабинет

13:25:38 / 01.07.2022
2
5
Халваджия за бозаджия, хвани единия, блъсни другия. Това са Кирчо и кокорчо. Аз мисля, че кокорчо е по-опасен за народа от Кирчо. Освен това е с неизяснени сексуални ориентации, което е леко смущаващо.

Петков отговори на ултиматума на Митрофанова

11:42:03 / 01.07.2022
0
4
ПростоКиро е просто една карикатура на политически деец, лидер и каквото друго измислиш, но направи две добри неща в жалкото си управление: спря газа от Газпром и изгони 70 руски шпионина, маскирани като дипломати, готвачи и фризьори. Заради тези две добри дела съм леко склонен да му простя простотиите и невежеството. За съжаление и двете добри дела той ги окенза по кировски, като се отмяташе и бягаше от отговорност. Както би казал един герой на Илф и Петров: "Жалка, нищожна личност!".

Гъст дим се носи над Галата във Варна

14:37:19 / 30.06.2022
1
0
Точно там не е Галата. Ама на село тези работи не се научават.

Областната комисия за безопасност на движението въвежда забрана за движение на коли в част от Крайбрежната алея във Варна

21:34:54 / 29.06.2022
3
3
Сега да очакваме протестите на собствениците на заведения по алеята.  А кога пък да очакваме заповедта.

Концесионерите на плажа във Варна: Ще подарим проект за Крайбрежната алея на Варна, но държавата трябва да го финансира

14:50:02 / 29.06.2022
2
1
Нищо не е изпълнено от концесионерите на т.н. Алея Първа за 30г и е крайно време тази фалшива концесия да бъде преустановена. За 30г. и държавата не е вложила и стотинка в поддържането както на плажа, така и на буните, които са в трагично състояние. Единствено концесионерите на плажните ивици се надпреварват в строежа на "преместваеми" обекти. Частта след рибарския плаж вече е на доизживяване и там е мъртвило. Да не говорим и за останките на изгорялото заведение "Сардиния". Около контейнерите винаги смърди. Кметчето щеше да прави нещо за шокеровия канал още преди 3 години, а там е воняща яма.

Радан Кънев: Трябва да избегнем предсрочни избори

08:23:31 / 29.06.2022
1
4
И защо бе, Раданчо трябва да избегнем предсрочните избори? Защото на вас така ви харесва да сте в управлението? Ами миналата година, когато ви казваха по-умните от вас, че въвличате държавата в едни безкрайни избори, които струват по 50 млн, тогава друго говорехте. Трябва да махнем ГЕРБ, защото тъй повелява Прокопчо, нали. Е, сега е вашият ред да бъдете махнати. Не за друго, а защото показахте абсолютна управленска немощ, шуробаджанащина и идеологическа хамелеонщина. Какви десни сте, бе левако, направихте съюз с най-ретроградната и крадлива сган в политиката-БСП. Силно се надявам след следващите избори да гледате парламента през крив макарон.

Петър Москов: Институцията “служебен кабинет” е вредна за българското общество и демокрацията

16:40:24 / 28.06.2022
0
5
Достатъчно е да се измени малко конституцията и да се запише: Служебното правителство няма право да сменя областни управители, да уволнява и да назначава свои кадри в министерствата, да взема заеми и други подобни. Единственото задължение на служебното да бъде провеждане на избори. Да се махне служебното е най-доброто, но няма как да се случи. Другото добро нещо е ако се предприеме импийчмънт на президента. Сега е моментът.

Морската гара във Варна чества 54-годишнината си

11:40:28 / 28.06.2022
2
4
Морската гара като такава е мъртва от години. Пред нея не е спирал пасажер поне от 3 години. Какво пречи на пишман българските морски бизнесмени да закупят един скромен пасажер?

Захариева: ПП се самосвалиха с празния хладилник на хората

09:58:50 / 23.06.2022
2
1
Най-сетне се отървахме от най-некадърното правителство в историята ни(като изключим Жан Виденов). Ако не бяха се разкарали, щяха да надминат простотиите на Жан.

Ицо Хазарта след вота: По-рано трябваше да застана срещу тази сган

20:58:13 / 22.06.2022
2
3
Отървахме се от канадското зло най-после. Много са жалки, как се радват, все едно са победили.

Светлин Стоянов: Слави ми звънна да каже, че иска да се отцепи от ИТН, но Тошко не му дава

14:01:25 / 21.06.2022
3
4
Жалка картинка са отцепниците от ИТН. Още по-жалки са обясненията им за някакъв морал, съвест и прочие, които уж били следвали. Те били честните, мамини гугутки, които изведнаж разбрали колко лош наш другар е господин Трифонов и видите ли и той бил част от мафията. И се пуснаха лайната срещу вентилатора. Честит ви А отборът на простоКиро.

Хаджигенов: Ние нашата Конституция не можем да пипнем, ще променяме македонската

11:42:23 / 21.06.2022
0
2
Хаджигъзов, твоето време мина. Птичето каца само веднъж на рамото. А ти и онзи другия идиот кацнахте на онази проскубана гарга.

Пенчев: Кризата притеснява най-много бизнеса, който зависи от държавата

16:48:16 / 20.06.2022
2
3
За първи път съм съгласен с другаря Пенчев. Но, винаги има едно НО. Когато държавата се управлява от кретени, както е сега и тази държава с нелепите си действия и бездействия ограбва бизнеса и трупа пари е редно да върне поне част от ограбеното, зщото иначе ще се стигне до там, че няма да има от кого да краде. На какво освен на кретенизъм и безсилие се дължат огромните цени на тока на борсата за бизнеса? На каво освен на спекула се дължи скока на цената на горивата? Нека не се оправдаваме с война и криза. Основната причина е безхаберие и некадърност на управляващите. 

Ангел Джамбазки сигнализира Прокуратурата за извършване на престъпление от Кирил Петков

00:03:00 / 10.06.2022
4
3
Само така, Джамбазки! Канадският лъжец и национален предател в панделата. Първия път му се размина, но сега толкова лъжи и издънки му се събраха, че и в Канада няма да може да се скрие.

Йордан Цонев: Нека народът измете най-голямото недоразумение от 30 години насам

11:18:41 / 09.06.2022
0
7
Има само едно по-провалено правителство от това на ПП и провален министър-председател от простоКиро. Това е БСП и Жан сВиденов. Добре е, че сегашните ще бъдат ометени само след 6 месеца власт и няма да могат да докарат простия народ до просешка тояга, както комунистите. За съжаление сега няма и добра перспектива. Изглежда българското население е изчерпало всички козове и е обречено на загиване. Но каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи.

Дянков: Реформи реално няма. Нямаме никакъв шанс да влезем от януари 2024 г. в Еврозоната

16:29:59 / 07.06.2022
1
4
Разгром на държавата и брутално обедняване на населението. Това е А отборът на "Промяната" за 6 месеца. Какво ли щеше да е ако беше Б отборът им. А един "прост пожарникар" управлява 10 години и при световна криза и при платени протести и при световна епидемия и при "огромни кражби и корупция"и увеличи реалните доходи на простия народ поне 3 пъти и при нулева инфлация. Но този прост и алчен народ се подлъга по кухите обещания на някакви самозванци с нулев опит и нулев интелект. Ако хората бяха риби, то българите са шарани, кълват на гола въдица.

Захарова се скара на българите: Себични сте! Мислите си, че няма други народи освен вас

16:02:19 / 06.06.2022
2
10
В международните отношения няма термин "благодарност" или "неблагодарност". А специално на Русия не дължим нищо, освен искрена омраза и презрение. Т.н. "освобождение" е една от поредните войни на империята, с цел завладяване на проливите. Както историята доказа Русия смяташе да замени турското "робство" с руско такова. За "освобождението", "освободителката" иска да и се платят 89 млн златни лева, еквивалент на 32 тона злато. Да не говорим и за второто "освобождение", т.е. окупация от великия СССР, пак Русия, която струва милиарди на държавата ни и я довежда до разорение по признание на самите комунисти. Ако някой нещо дължи, това са неблагодарните и крадливи руснаци които ни дължат десетки милиарди за 45 годишното ограбване на ресурсите ни. Сега като "неприятелска държава" според тях самите, ние сме длъжни да им го върнем със същото мерило. Да погледнем реално, освен с ядрен шантаж и заплахи Русия не може да ни предложи нищо друго.

Здравният министър за хаоса с електронните направления: Недопустимо е заради една фирма потърпевши да са граждани и лекари

14:32:23 / 03.06.2022
1
4
Не може министърката да се оправдава с частната фирма. Задължение на екипа и е да контролира целия процес, да задава срокове за изпълнение и да задейства процеса след като се увери, че ще функционира изрядно. Да се намери виновника в министерството и да се уволни. А после въпросната фръцла на снимката  да си подаде оставката

Димитър Гочев, "Продължаваме промяната": Има риск България да бъде изключена от международната финансова система

22:49:47 / 02.06.2022
2
2
Фашисткият закон, измудрен от птичите мозъци на кандидат-фашистчетата на ПП няма нищо общо с т.н. закон Магнитски. Законът Магнитски   не се прилага към граждани на САЩ и е измислен за чужденци, които по някакъв начин са били началници в своите държави и са правели гадости на другите там. Законът Магнитски се прилага само на територията на САЩ. Трето, според законите на ЕС, "законът Магнитски" не може да се прилага на територията на ЕС. Докога неграмотничетата на ПП ще ни баламосват с нелепите си твърдения?

Министерството на регионалното развитие: 93% от сградите у нас не са енергоефективни

12:18:17 / 02.06.2022
0
6
Да, комунистите бъркаха бетона и чукаха кофражи. Изгониха селяните от селата, набутаха ги в панелните кочини, а комунизАмът така и не дойде и комунистите станаха капиталисти. Едно от малкото полезни неща, които българската държава е направила някога за българите е безплатното саниране, направено от ГЕРБ. Вярно, не беше за всички, но който изпревари, той натовари.

София, ОУ "Св. Иван Рилски": В училище бих променила уроците и учителите

21:12:08 / 01.06.2022
1
4
Най-добре е като влезе учителят да е усмихнат, да разказва вицове и да не изпитва. Да питате учениците е все едно да питате овците какъв да им е овчарят. Това е най-тъпото нещо. Дадоха безкрайна власт на родители и ученици и се гаврят с учителите както си искат. Резултатите са плачевни. 

Пожарникар и полицай, дошли на мач във Варна, спасиха давещ се човек

13:36:40 / 01.06.2022
2
3
Не, че нещо, но само ненормалник би влязъл в морето при 17 градуса вода. Морето на Кабакум е доста коварно, като внезапно става дълбоко  близо до брега.

Депутатът Искрен Митев: ПП и ДПС нямат място в едно европейско семейство

12:08:44 / 31.05.2022
1
3
Анонимни доноси, това ли измислиха големите мозъци на ПП? Така ли се бори корупция? Сигурен съм, че зле скалъпения им "закон" няма да донесе и една стотинка в хазната. Тези газят из правото като луда крава телето. Дори не се усещат, че всяко измислено от тях средство за борба с корупцията е в грубо противоречие с конституцията. Толкова са тъпи, че не усщат пързалката на която са се качили.

Ралица Симеонова: Ние не искаме да генерираме бързо подкрепа и да изчезнем от политическото пространство

20:00:53 / 29.05.2022
0
5
Какви проамерикански, бе, тези са си поредните проксита на Москва. Следващият "натовски" фалшив генерал. Би трябвало такива като Янев и резидента да бъдат разжалвани и военните им пенсии отнети. За мен основния въпрос, който трябва да им се зададе е: Кой плаща масрафа на организацийката им. Кои са политинженерчетата зад гърба им. 

Тристранката ще заседава заради пенсиите

17:29:19 / 28.05.2022
2
5
Петел, пропускате нещичко, а то е най-важно. "Увеличавала" се пенсията от 370 на 467, ама отпадат 60 лв инфлационни. Реалното увеличение е "огромните" 37 лв, т.е. 10%, а инфлацията за повечето стоки   е над 30%. За много стоки реалната инфлация си е чисти 100%. За по-големите пенсии увеличението в процентно отношение е още по-малко.

Хамид Хамид се закани на премиера Петков: Много като него вече плакаха

14:41:44 / 27.05.2022
1
3
Чичко, не се вълнувай чак толкова, вземе да ти стане нещо. Някои помним още кой "пусна" ДПС като политпартия. Конституционния съд през 1990г, състоящ се само от мастити комуняги, направи така, че турците да не гласуват за СДС, а им позволи да имат отделна партия. Точка по въпроса. Справедливия ти гняв нека се насочи към тези, които от създаването си работят против България-т.н. комунисти, слуги на чужда държава, марионетки на Кремъл, независимо кой управлява там.

Абитуриентът с халата: Не можем да разберем старите хора от комунизма и капитализма

12:40:58 / 26.05.2022
2
7
Казаното от този "умник" прилича на несвързан брътвеж,  а съжаление с повечето младежи е така. Типичен пример е и простоКиро, по случайност заемащ поста министър-председател.

Надежда Йорданова: За 10 дни Европейският съд откри несъответствия в България за големи суми

19:27:17 / 25.05.2022
0
7
Хората ще се успокоят само когато ти се изметеш от министерството, барабар с цялата шайка начело с простоКиро.

Германец преби двама полицаи във Варна

12:20:19 / 25.05.2022
7
4
Засега само ги бият, но... скоро и ще ги таковат. Покажете им и снимките, да ги видим "защитниците" на обществото.

Харалан Александров разтълкува пророчество на Ванга за "Тримата генерали, които ще спасят България"

21:32:38 / 22.05.2022
0
10
Радев е кур*ата на Решетников. На запад не го били разбрали досега. А защо въпросната госпожа се прави на луд за пенсия. "Народът ги бил избрал". Ами кой ги посочи бе, госпожо? Кой ги тикаше нагоре и ги изкара от нищото? Кой назначи киро лъжеца, въпреки канадското гражданство? Един президент бил избран, без да го знае никой. То се знае кой е той. Куклата на конци на Москва - лъжливия натовски генерал Радев, фалшивия миролюбец.

Министър Сандов: Чиновници-калинки все още управляват България

21:21:29 / 22.05.2022
1
8
Сандюв, ти си най-голямата калинка в  министерството, в което са те назначили. Не се оправдавай, мръсна зелена некадърна калинко! Заради теб са блокирани всички инвестиции в България.

Бойко Борисов: Дори да правим нови избори, аз няма да участвам

13:14:34 / 21.05.2022
1
11
Годините на ГЕРБ и Бойко Борисов ще останат като златните години на 21 век за България. Дай боже всеки управник да "краде" като Борисов и държавата да е в състоянието, което беше при него.

ДБ: Община Варна продава 32 декара от брега на Варненското езеро

16:48:37 / 20.05.2022
0
1
А какво става със стадион Варна?

Светослав Иванов гостува в CNN

22:35:44 / 19.05.2022
2
5
Жалко, наведено пишман журналистче. Той и Г. Любенов, макар и симпатични момчета, са безхарактерни като голи охлюви. А този винаги ни залива с неговите  плачливи, апокалиптични мрънканици. 

Акад. Лъчезар Трайков: Всяка реформа трябва да минава през широка и открита дискусия

20:37:46 / 19.05.2022
1
5
Предложенията на министъра граничат с безумие и нямат нищо общо с реалността, която властва в нашите държавни ВУЗове. Във българските вузове реално не може да се прави никаква наука, камо ли такава, че да може да се публикува в исканите от министъра престижни списания.

Въвеждат „европейска пенсия“ в България

19:12:14 / 17.05.2022
2
3
Мдаа, кокошка, преименувала се на Петел. Под европейска пенсия се разбира такова количество пари, с което съответния европейски гражданин да може да живее нормално, без да мизерства в своята държава, което количество не зависи от трудовия стаж и заплата на пенсиониралия се еврогражданин. Тази пенсия зависи само от стандарта на живот в държавата. А това, което сте написали е пълна глупост, нямаща нищо общо с определението за "европейска пенсия". И сега съществуват  европейски начини и фондове, които крадат от наивните български граждани с обещания за "огромни пенсии".

Османи: Ние изпълнихме всички условия за пресъединяването на РСМ към ЕС, сега на ход е България

13:43:42 / 17.05.2022
2
0
И какво точно изпълнихте? Езика на омразата ли спряхте? Нещо в учебниците променихте ли? Нещо в откраднатата история? Дискриминацията към българите?

Ива Митева: Никой няма да има полза от предсрочни избори

11:58:47 / 15.05.2022
0
4
Тази кога стана въглищар, кога си изцапа задника, че говори за "новите колеги", които не си разбирали от работата. Забрави как Татяна Дончева и набиваше канчето миналата година. Все някой ще има полза от оставките ви и това е българското население, защото колкото по-дълго останете на власт, толкова по-дълбоко затъваме всички. Като изключим разбира се окопаващите се калинки във властта, носители на подмяната и "прозрачноста".

Кисинджър: Путин надцени възможностите на Русия. Живеем в изцяло нова епоха

13:37:05 / 13.05.2022
1
7
Русия ще я върнем в каменната ера, където и е мястото. За съжаление това ще става бавно, защото има много петоколонници и на Запад-меркелци и шрьодеровци. А на "мъдрия" анналлизатор", именувал се маралаго ще кажа, че сме виждали много гладни и сънуващи просо кокошки, така че още една в негово лице не може да ни изненада. Голямата "приятна" изненада за него ще бъде, когато гранатометите победят танковите орди. Съвременната армия се оказва, не е тази с многото танкове, горящи като картонени кутийки.

ГЕРБ към Кирил Петков: Вече не сте министър-председател

13:28:29 / 13.05.2022
5
3
А какво стана с едни 9 млрд лв, които "изчезнаха" през Декември 2021г? Питам вместо Асенчо Василев, дъртото юпи, който открадна също доста парици.

Проучване: Ако изборите са днес Борисов се връща на власт

20:04:56 / 12.05.2022
0
5
Много ги боли някои, че ББ щял да се върне. Ами явно няма по-кадърен. А ПП няма да влезе в следващия парламент, защото шефовете им ще са избягали в Канада.

Версия: Запален автомобил на млада жена е причина за ареста на Иван Вълков от ГЕРБ

14:56:46 / 10.05.2022
2
5
Жалка история. Поредния кьорфишек на дРашков. Отново ще яде шамари от прокуратурата и съда. А това за "проследяващото устройство" е направо върха на тъпотията. Абе тъпаци, ако има проследяващо устройство в колата му, човекът е жертва, а не престъпник.

Григор Димитров победи американец на старта на турнира в Рим

14:50:46 / 10.05.2022
0
2
С тази игра е обречен срещу всеки що годе по-добър тенисист. Най-добрата година на Григор беше 2017, когато наистина играеше добре и стигна до трето място. От тогава, с малки прекъсвания, се търкаля надолу.

Гроздан Караджов: Тази година основни ремонти на пътища ще се правят само на места, за които има проектна готовност

14:47:20 / 10.05.2022
1
2
Написаното означава, че ни чака нулева година за ремонти на пътища. Означава също, че няма пари за тези ремонти. Нулева година и за строежа и довършване на магистралите. Като се има в предвид, че и предната година от средата нататък също беше нулева, тропаме вече 1 1/2 година не само на място, а и връщаме яко назад.

Хиновски: Северозападна България разполага с 480 млрд. куб. метра природен газ

20:47:23 / 08.05.2022
0
5
Сега като започнат едни опровержения.

Нинова за Радев: Един месец съм обикаляла по села и паланки с него, не можеше да говори политически

20:40:18 / 08.05.2022
3
6
Дъртата червена пиростия, наречена още "госпожа Лъжа". Тя ще пукне ако някога каже някаква истина.

Мистерията с "Москва" се заплита. Майка на младеж от клип на Кремъл "със спасените" твърди, че е починал

20:29:01 / 08.05.2022
1
5
Смешници, каква мистерия. Просто се разобличава поредната лъжа на жалките московски уроди. То не беше пожар от цигара, то не беше небивало вълнение при буксира, то не беше само един загинал. Това, което се видя от един клип беше, че цялата контролна кула на кораба, заедно с мостика беше отнесена. Поне 300 загинали, ако изобщо има оживял.

Кузман Илиев: Президентът нито е паднал от Марс, нито е болен русофил

21:30:06 / 06.05.2022
0
4
Кузман уж беше нормален човек, но нещо го е ударило в главата. Как точно г-н Фърчилков "познава " войната, след като не е водил такава? Напротив със всичките си приказки и действия той показва точно, че е "болен русофил". Неговото извратено "миролюбие" предполага имплицитно победа на Москва и че нападнатата държава трябва да се предаде, за да има мир по "Радевски". Това ако не е позор, здраве му кажи. На този "генерал" трябва да му се отнемат пагоните и да бъде незабавно импйчмънт, изгонен от пост, чрез който срами държавата. (Само в скоби ще отбележа, че по тази логика СССР трябваше да се предаде след като бе нападнат от бившия си съюзник Германия).

Асен Василев: Можем да прекратим зависимостта от руския газ завинаги

14:05:40 / 05.05.2022
0
6
Той Путин вече ни "диверсифицира", както казва Комарницки, "асвабади" ни от руския газ. И стига вече смешен плач за този газ. България е нищожен потребител на такъв и всички консуматори могат да се пренасочат към друг източник на енергия. Навремето СССР ни зариби с този газ, за да има къде да го продава и всички лъжеха, колко бил "еко" и колко евтин ще бъде. А другата глупост е да се правят елцентрали на газ. Токът от такава централа е 3 пъти по-скъп от този с въглища. Имам един въпрос: След като Путкин спря газа, какво става с транзитните такси, които Газпром плаща също с газ? И къде отива този газ? И още един въпрос: След като газа за БГ е спрян, откъде Лукойл взема газ за своето производство?

Кънев: Само едно изчезна от словото на Радев - борбата с мафията и корупцията. А юмрукът му отдавна падна

14:51:02 / 04.05.2022
0
4
пРезидентът може само да целува гъза на Борисов. Този нещастник не е сложил една тухличка за страната си. От самото си назначение като прокси на Москва, той се задъхваше от злоба, че не може да направи нищо, за да дестабилизира държавата и да изпълни заповедите на кукловодите си. Напълни институцията с ДС ченгета, БСП лешояди и руски агенти. Възползва се от многото грешки на ГЕРБ и ББ, за да се самопровъзгласи за борец с корупцията и пръв демократ. Назначи и издигна на власт една некадърна пасмина и е главният виновник за наближаващата национална катастрофа. Само импийчмънт е правилното решение на парламента да отърве българите от това зло и позор за държавата, барабар с червенокосия хипопотам.

Хаджигенов с 10 въпроса към президента Радев

15:14:27 / 03.05.2022
1
6
Правилният въпрос е само един и той е към Народното събрание: Кога ще и нициирате процедура за импийчмънт(изгонване) на проксито на Решетников от президентския пост в Република България, фалшив натовски генерал и бивш шофьор на самолет?

Потрошиха табелата на капитан Георги Георгиев във Варна

22:40:27 / 02.05.2022
1
5
Като я гледам табелата, по-добре, че са я потрошили.

Светослав Иванов се обърна директно към Радев да отиде при Путин

21:59:54 / 01.05.2022
4
10
Радев, като отиде на среща с Путин, по-добре да не се връща.

Йотова поиска оставката на Василев и каза, че Радев не е променил позицията си за Украйна

20:18:15 / 01.05.2022
1
7
Коя беше тази свинкя? Наклала се е като шопар на Коледа и взе да си въобразява, че е станала голям политик.

Министър Събев пусна зловещ пост: Шпицкомандата от Москва за България е дадена

08:11:52 / 01.05.2022
2
4
Бих се съгласил с бай Съби, но не можеш да се хвалиш, че си най-"западно" ориентиран, след като за ортак имаш една продажна, проруска партия като БСП. Освен това, поне досега ПП бяха, а и продължават да бъдат една безформена политическа маса, без ясно изразена идеология. На практика единственото потвърждение за уж прозападната им политика е изригването на Кокорчо против пРезидента. И в парламента шикалкавят, а и на правителствено ниво се гънат като плазмодии. Най-лошото, за съжаление в цялата работа е, че са абсолютни некадърници като управленци. И не политическата им позиция, а некадърността им ще ги измете от властта.

Президентът Румен Радев излетя с испански изтребител „Юрофайтър”, но последва неприятна изненада

16:12:14 / 29.04.2022
2
6
На самолета юнак, в политиката страхливец или по-скоро продажник. И липса на морал. Да прикриваш собствената си духовна нищета зад високопарни фрази за това колко си загрижен за народа си, да оправдаваш една безчовечна, неоправдана агресия и позорно да лъжеш, че като не даваш оръжие на жертвата, се грижиш за мира. Това е много по-долно и от личен позор, това е да опозориш и нацията която си избран да представляваш. Жалка, нищожна личност би казал др. Паниковски.

Разбулиха мистерията с "обезглавените" руски танкове

15:07:37 / 28.04.2022
7
6
Грижата за живота на руския войник, моряк, танкист е била винаги на последно място още от времената на царя, Сталин, а сега и на Путкин. За диктаторите, техните поданици са само пушечно месо и тор, след като са убити. А защо сега ордите на джуджето не могат да повторят "подвизите" на орките от "Червената армия"? Защото зад тях не дебнат ротите на НКВД, които са разстрелвали всеки руски  войник, тръгнал назад.

Песков: Ще пуснем газ на България, но ключът е в "правилната форма" на плащане

14:31:49 / 27.04.2022
1
6
Изводът е само един: Никога повече алъш-вериш с империята на злото. За тия орки подписването на и изпълненията на всякакви договори е само за ответната страна, но не и за тях. Сега се чувстват силни, но когато всички им обърнат гръб, ще се чудят как да си завират газа в гъза.

Радев с гневни думи срещу Кирил Петков

14:17:49 / 27.04.2022
3
11
Мисля, че спирането на газа е най-големия подарък, който Путкин може да направи на България. пРезидентът му у нас окончателно се разконспирира. Чудно е този плъх как е карал самолета и не се е насирал от страх всеки път. А простоКиро и тайфата му ми се издигнаха на един микрон в очите с твърдата си позиция спрямо изнудвача от Изток. 

Бившият директор на "Кинтекс": България изнася оръжие за Украйна чрез посредници

09:22:55 / 27.04.2022
1
1
Госпожа Лъжа за пореден път излъга. Има ли изненадани? 

Малинов: Русия ще промени отношението си към нас единствено, ако напуснем ЕС и НАТО

09:20:12 / 27.04.2022
3
7
Ти кога пи кафе с Ердоган, че знаеш какво иска? Не трябва да се вайкаме, а да се радваме че изродчето в Москва окончателно разкри грозното си лице. Ще има известни сътресения, но ползата за България като държава ще е много по-голяма. Трябва да се изгонят всички руснаци от България и да им се конфискуват имотите. Най-вече онзи в Камчия.

Александър Йорданов чу личен слух за Кирил Петков в Брюксел и веднага го разказа пред цяла България

18:38:16 / 26.04.2022
2
7
ПростоКиро е пътник, дори да не го знае още. Ските му са намазани и пътува надолу. Чакат го само да подпише за макетата и да ги пусне в ЕС. ПростоКиро ще остане като символ за най-бързо провалилия се млад български "политик", надмина дори Жан Виденов с едни гърди.

Деси Атанасова от ГЕРБ се подигра на Лена Бориславова

14:38:41 / 26.04.2022
3
6
Всяка политическа еднодневка започна да се изживява като господ-бог. Противни, недорасли, недоучили, недонаучили се, но готови да раздават от малкото акъл, който нямат. Малко ви остана, А отборче, отивате на боклука на историята, заслужено място за вас.

Милионерът Павел Вълнев: Правителството няма да изкара мандата си

18:48:19 / 25.04.2022
1
4
Този човек на английски ли е говорил, че това, което е написано в Петел е безобразно.

Любомира от Брестовица: Къщата ми е унищожена след взрива, щетите са за хиляди левове

09:09:08 / 25.04.2022
4
3
Няма начин изключен бойлер да гръмне. За да гръмне бойлерът с такава сила, трябва водата в него да се изпари, парата да вдигне налягане и след това да гръмне, което става сле 6-8 часа нагряване. А това, че било от възвратния клапан направо е смехотворно. Ако наистина бойлерът е на 2-3 години, значи е в гаранция и фирмата производител трябва да плати щетите.

Жители на Куманово излизат на протест, ако Портних не оправи варненски път

09:42:24 / 24.04.2022
1
2
Ако се погледне на картата се вижда, че има поне още два пътя от Куманово до Варна.

Елена Поптодорова: Премиерът развя бялото знаме в хаотичната си политика

11:01:22 / 22.04.2022
3
4
В действителност коалиция не съществува от самото и начало. И БСП и ДБ не са подписвали някакъв коалиционен договор, както твърдят самите те. Те са направили отделни договорки с ПП. Отделно от това никога не са ни и показвали каквито и да било официални подписи за тази нелепа "коалиция". Имаше едно събиране в един мол, където вероятно са се почерпили и толкоз. И този прост "народ", това стадо, очаква тези скопени кочове да го водят. Естествено накъде, там където отидоха стадото свине след като бесовете, изгонени от Исус , се вселиха в тях.

Гори част от руското министерство на отбраната, има много загинали

21:58:19 / 21.04.2022
2
4
Жалко, мислех че гори нещо в гнездото на змията, а то било в някакъв си Твер. Но винаги има надежда.

Ризова към Янев: А ако утре Кърджали обяви независимост като Донецк и Луганск?

22:58:36 / 20.04.2022
2
8
Като слушаш двамата фалшиви генерали Янев и Радев, и двамата с насрани от страх гащи, ти става ясно защо и войската ни е на това дередже. Става ти ясно, че и двамата са станали генерали само защото са близали руски гъзове. Няма такова лицемерие като на този "миролюбив" армейски плъх, който се бори за мир като обрича жертвата на гибел. Връх на йезуитщината и подлостта.Сигурен съм, че същия незабавно би дал военна помощ на Путин при първо поискване, само за по-бърз "мир". И да, въпросът на Ризова е напълно резонен. България е изправена пред същия проблем, стига Ердоган да изкукурига още малко и настигне Путкин по лудост.

Нинова отвърна на Кулеба: Като не даваме оръжие, помагаме на мира

16:50:02 / 20.04.2022
5
7
Няма по-долна мастия от крушовишката ездачка. Помагала на мира! Като позволява на агресора да убие по-лесно жертвата. Не може да има по-тъп йезуитски "аргумент", измислен в мозъчната кофа за лайна на новоизлюпените "миролюбци" комунисти, винаги верни... не на партията, а на руския господар. Цялата пасмина, нарекла се "промяна" трчбва да бъде изметена незабавно от управлението на "малката" ни държавица. Срам, срам и посран български народе, кого избра да те срами пред света?!

Бенатова: Ако ще връщаме хартиените бюлетини, да върнем и каруците! Голям срам

09:23:57 / 19.04.2022
2
7
Единствено хартиените бюлетини гарантират, че няма измама при гласуването. Не напразно машини има само в БГ от цяла Европа. Все още ЦИК не е публикувала резултати от броенето на хартийките, които пускахме в урните, за да видим дали съвпадат с протоколите от машините.   

Асен Генов: България е предател и ще бъде презряна от целия свят

21:03:45 / 18.04.2022
0
8
Прав е човекът. Русия е била, е и ще бъде най-големият враг на България. От Русия нищо добро, не малко, а нищо добро не сме видели. Нито от имперска, нито от комунистическа. И в момента сме официално враг с враговете и. Руснаците не, че могат да мислят , но за тях, който не им ближе подметките им е враг. Проклятието на България е, че се намира на пътя на имперските напъни на империята на злото. Другото проклятие и то е по-голямо е, че територията е пълна с малоумници, като голяма част от изсралите се тука, близачи на гъза на Путкин, които ще бъдат щастливи да загинат от куршумите на руските изчадия.

Сърбия осъди Великобритания, че изпраща противотанкови ракети на Косово

14:21:02 / 18.04.2022
0
5
Коя е Сърбия, че ще "съди" Великобритания за нещо си? Малко нещо като жабата и вола. И според тяхната логика жертвата трябва да се остави агресорът да я смачка и после да леят крокодилски сълзи на гроба и като нашите червени "миролюбиви" боклуци. А на келешчето Серж само ще кажа, че най-мръсната игра на Балканите винаги и досега я играе неговата любима империя на злото Русия/СССР/Путинландия и имперските и домогвания до проливите. Малки и жалки, промити мозъчета русофилски.

Христо Иванов: ДБ ще настоява проектът ѝ за решение за военна помощ за Украйна да влезе в пленарната зала 

15:01:44 / 17.04.2022
1
5
Ристе, декларацийката ви е само за парлама, а не за реални действия. Как може като част от управлението да не можете една декларация за един месец да вкарате в дневния ред. Голямо шубе ви гони, че Курнелия ще напусне глутницата, но не се бой, тя само блъфира. Залагай "all in" че да ви гледаме сеира.

Министър Събев: Подсигурени са доставките на нефт за България от Русия с нужните кораби

20:08:00 / 16.04.2022
0
8
ПП по пързалката надолу. Този си живее в негов измислен свят. 

Мистерията с 510-те моряци на потъналата руска гордост "Москва" се заплита

17:18:43 / 16.04.2022
3
5
За агресора само смърт и никакви жалейки.

Доц. Огнян Боюклиев: Ако войната в Украйна продължи дълго време, цените на храните ще скочат с 200%

11:39:28 / 15.04.2022
1
2
Единственото вярно в казаното е, че БАНяджиите, освен да приказват глупости друго не могат. Доцентът леко пропуска едно-две важни нещица в оценката си. Например не казва, че себестойността на декар за житото например е около 60 лв., а продават житото сега за 400 евро метричен тон(каквото и да значи това), т.е. 800 лв. 25% от 60 лв са 12.5лв, 40% са 24лв. Дори и двойно да поскъпнат тези разходи, печалбата на производителите си  остава огромна и всичкото това поскъпване е въпрос на спекулации, а не на реални производствени разходи. Държавата ни никога не е била по-разграден двор, отколкото е сега.

Радев рязко смени тона към Путин

23:18:10 / 12.04.2022
5
6
Четох внимателно, за да видя как аджеба си е променил рязко отношението към Путин, но никъде не видях да споменава името на убиеца или да казва Путин е убиец и военно престъпник, нарушил е всички международни договори, които е подписал. Общи обтекаеми фрази и познатите празни приказки.Или поне да е казал: " Той е лъжец, защото излъга, че няма да нападне Украйна".

Джамбазки: Министър Генчовска незабавно да подаде оставка, тя е национален предател

14:22:39 / 12.04.2022
0
3
Те, ПП-утките затова бяха курдисани начело на държавата, да вкарат Македония в ЕС, след което да си ходят.

Назначиха Ангел Стоянов за генерален директор на БДЖ

14:13:23 / 12.04.2022
0
2
Крайно време е дядко Събев, милионерът да си тръгне и той.

Синдикатите предлагат градския транспорт да стане безплатен

14:11:50 / 12.04.2022
0
3
Още по-добре е всеки "горд собственик на автомобил" да тръгне пеша. "Промяната" означава точно това. Няма да имаш пари за бензина.

Деси Атанасова съобщи за "война" в Русе

13:41:50 / 12.04.2022
0
2
Всички стари червени боклуци се размирисаха като разровено бунище. Вярно, ГЕРБ не бяха цвете, но 10 години градяха една просперираща държава, въпреки напъните на червените терористи и слуги на Путин. Цените не мърдаха, заплатите и пенсиите се увеличиха тройно. Крадяли били, просто били, нагли били. Може би, но погледнете сега каква чума ни сполетя. Некадърност на всяко ниво, супернаглост и "прозрачност", прозрачност.   Коалиционни "партньори" се млатят за кокала като улични псета, нови заеми всяка седмица, а парите потъват като вода в пустиня. Инфлация и цени до небето. И все още има имбесили, изпадащи в захлас от харвардски фалшиви дипломи и криви усмивки.

Виктория Василева от ИТН към "Продължаваме Промяната": Кого лъжете бе, мишоци

15:31:42 / 11.04.2022
0
5
Хвани ПП, та удари ИТН. И двамата кандидати са пълна порнография. "Пълна прозрачност", пълни ташаци. Никога не сме имали по-скапани управляващи, по-умряла "коалиция". Както казваше един приятел, "положението е безнадеждно, но не и трагично", но в случая вече е и трагично. ПростоКиро да си взема любовниците от двата пола и да се измита откъдето е дошъл.

Георги Милков: Воюващите страни не пипаха журналистите преди, а сега стрелят първо по тях, за да не се знае истината

11:45:24 / 11.04.2022
5
8
Герги явно е изпаднал в някакво шизофренно състояние. Отдавна го подозирах, но сега ми е ясен. Избива червената му закваска. Има една истина, Милков и тя е, че един диктатор напада една независима държава и избива наред цивилното и население, гаври се с целия свят. Какво повече ти трябва, бе пишман журналисте, къде ровиш да я търсиш тази истина, тя ще ти извади очите? 

Стефан Янев: Правителството ще се разпадне под собствената си тежест

14:54:12 / 09.04.2022
1
5
Когато един шапкар с два грама мозък започне да се изживява като политик наистина става опасно за държавата. А това правителство не може да се разпадне под собствената си тежест, просто защото няма такава. Всички са леки като надути балони пред спукване.

Временно отнемат политическите права на Калоян Паргов

14:51:44 / 09.04.2022
1
4
Никой не му е отнел политическите права, нещастни копеленца от сайта, минаващи за журналисти. Забранили ли са му да гласува ли или  да си спретне нова партийка ако иска? Не. Просто не го искат в шайката на Корни, защото им ака в цветенцата и гласува за онзи с юмручето.

Путин конфискува собственността на всички българи в Русия

01:24:54 / 09.04.2022
5
4
Сега е момента и нашите некадърници в народното събрание да подготвят реципрочен закон. Надявам се все пак малко мозък да е останал в "народните избраници" в руската дума и този закон да не мине.  Ако мине ще от голяма полза за България, като конфискува всички руски бизнеси и имоти у нас. А на рублофилите, закупили имоти в Раша, честито. Може да се отърват като се откажат от българско поданство и вземат руско. Могат да пишат и молби до руския султан и  да му обясняват колко го обичат.

Томислав Дончев: Този План за възстановяване е моят, но парите за бизнеса са станали с 230 милиона по-малко

20:12:14 / 08.04.2022
1
4
Смешникът с трите "с" -та, дори да се смени Гешев, нищо особено няма да се случи. Нито някой ще влезе в затвора. Жертва си на лъжите на прокситата на прокопчо. В момента се готвят много по-големи и истински кражби от Кирчо и кокорчо.

Български КАТ-аджия бие шамари на турски шофьор

11:32:25 / 08.04.2022
0
3
Павлинчо, пожелавам ти "наш" полицай да те спука от бой, може и с шамари. Не се ли усещате, драги псевдопатриоти, как защитавате гнусния полицай, само защото пострадалият е турчин. Срам, срам и пак срам за една цивилизована страна да не може да изкорени това унизително отношение на едни самозабравили се чукундури в униформи към тези на които са назначени да служат. Същото беше и със самозабравилото се  лайненце от тол системата. Дано тези видеорекордери да ги вкарат малко в пътя и дано да уволнят полицая незабавно. Снимайте и пращайте. 

Шефът на ЕК: Планът за въстановяне на България е изключителен

12:01:43 / 07.04.2022
0
4
Зад думите на лелката от ЕС прозира това, че сме си събули гащите по всички въпроси на енергетиката: Затваряне на ТЕЦовете и безумни батерии за 1,5 млрд лв.Зелената измама ще възтържествува по всички линии. Прокопчо ще си напълни джобовете, а Харвардските крадци и малоумници ще разорят напълно държавата. 

Нов скандал между "Продължаваме промяната" и ИТН в Народното събрание

11:55:37 / 07.04.2022
1
5
Как така бе Грозданов, досега можеше, а сега при тебе не може? Като не можеш, си тръгвай и давай път на можещите. Досега само оправдания и лапане на готови пари от вас. И като свършиха тази пари, теглене на заеми през ден. Какъв А отбор сте, бе некадърници? Докарвате държавата до фалит.

Синдикалист: Пристанище Варна плащаше тока на заведенията на Морска гара! Концесията е свързана с две групировки

23:51:08 / 06.04.2022
2
4
Варна-Запад няма нищо общо с развлекателната зона. А получаваха големите заплати заради тръбите за Южен поток, за които Газпром плащаше магазинаж. В пристанището са събрани лентяи и хрантутници, само концесията ще ги оправи, в противен случай трябва да се удрят кепенците. Отделен е въпроса, че в самата държава няма алъш-вериш, освен износа на зърно, който обаче се прави от ТИМ или това, което е останало от него.

Български разследващ журналист: Путин иска да нанесе ядрен удар по член на НАТО

22:03:19 / 05.04.2022
0
5
Гадни руски тролове, вие така смърдяхте и когато ви казваха, че тиранчето от Москва ще нападне Украйна. То вече си е подписало смъртната присъда и параноята го натиска яко, може да свърши всичко в предсмъртната си агония. А вие жалки рублояди, няма да може да си ги харчите, ще ви преседнат.

Орбан за Зеленски и Сорос: Никога досега не сме имали толкова много противници едновременно

10:06:37 / 04.04.2022
2
4
Не прочетохме в текста място, където включва и Зеленски при "противниците си". Освен това казва "опоненти", което не е същото. Като изключим това, че е против санкциите, във всичко друго подкрепям Орбан. А Орбан ще си гризе ноктите за тази си грешна позиция.

Борисов: Във Варна щеше да има трагедия с хиляди жертви

13:48:40 / 02.04.2022
1
11
Серж, варненец си ама не съвсем. Живея на близо до "Двореца на спорта"и като дърт варненец помня Колодрума, а и това, че на северната му страна под стената извираше подпочвена вода. Не, че е толкова важно ама когато си невежа, по-добре е да замълчиш.

Каракачанов: Премиерът се опитва да ни пробутва "захаросани бонбончета" за Северна Македония

09:20:41 / 01.04.2022
0
5
Хайде по-кротко с лъжите, Радостинчо! Парите за самолетите бяха от излишъка за предната година и никакви дългове не са вземани за тях. Добре, че даде цялата сума Борисов, че П-утките от подмяната щяха и тях да излапат ако им бяха паднали както парите за Хемус. Ако не бяха предплатили цялата сума, сега резидентът Радев щеше да купува Грипени. И заради него американците тупат топката и не ни дават Ф-16ките, защото ще им издадем тайните на руснаците.

БНБ: Външният дълг на страната стана 41.675 млрд. евро

14:01:01 / 30.03.2022
0
3
Нека да не мешаме държавния дълг с дълга на частните фирми и банки. Голяма част от посочения тук "дълг на страната" няма нищо общо с държавата. И не е много ясно дали джурналягите на Петел/кокошка наистина не правят разлика или умишлено искат да стряскат и заблуждават народеца. Не че с това некадърно управление на подмяната няма д стигнем и до тези стряскащи цифри.

Швейцария: Няма индикация, че Кабаева е тук

21:10:04 / 28.03.2022
1
5
Колко му е да си смени фамилията. Изложиха се швейцарците, не си спасиха реномето.

Инджев: Борисов да замълчи виновно и да падне на колене пред украинското посолство

21:07:14 / 28.03.2022
0
4
Хайде да не пресилваме нещата. Ако я нямаше тази тръба, сега някои щяха да зъзнат на студа. Да не забравяме, че за тази тръба се натискаше и Гърция. А Путин си прави каквото си реши и прави предложения на които не можеш да откажеш. Дано сега общите усилия на ЕС го усмирят. Ако не беше направен Северен поток, нямаше да има и Турски такъв. Основни продажници в случая са Германия и Турция. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X