Потребителски профил

YPY

Регистриран: 30.07.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
85
60
25

Рейтинг: 190

Място в класацията: 364

Коментари на YPY

Безплатна квартира, паричен бонус и безплатен транспорт, ако се завърнеш в България

21:28:52 / 23.01.2020
3
1
Преди много време попитали югославския диктатор Тито "Защо пускате сърбите да работят в Германия?", отговорът бил "Който е патриот ще печели пари и ще се върне да ги харчи в Югославия, тези които не са патриоти....те не ми трябват" Нека да помислим, за кого и за какво ще се харчат тези пари кои ще се върнат , патриотите ли, успелите  в своята област ли, качествените ли,"добрият материал" , кои и/или какво? Не мисля, че успелите и качествените ще се съблазнят от пари, които вадят за ден-два или пък по-малко, квартири за известно време, детски градини, тогава към кого сме насочили тази покана? Това е като внесем вода от Африка за да напоим за месец жадните, вместо да се грижим за язовирите, кражбите, природата и... хората си, тези които са останали и оцеляват. този обществен договор който ни навират в очите много прилича на някогошните договори за 5 години работа еди къде си, ама тогава имаше неустойки и страх от репресивния апарат, а сега? Възможно ли е някой да се възползва временно, някой който цял живот се прави на клетник в други страни и ползва тяхната милост и социална система да се върне временно на бял кон ..докато трае келипира..... някой който скоро нее гласувал за нас тоест за тях.Все трудни въпроси, аз не знам отговора...Комунистите преди казваха "Другари дайте да ДАДЕМ". Сега какво ни казва властта?

Бойко Борисов пристигна в Швейцария за Световния икономически форум

21:46:08 / 20.01.2020
6
3
Кого представлява този човек? Не мен надявам се.... Защо не си поиска вот на доверие, май разликата е голяма с искания от комунистите вот на недоверие...голям страх, голям, а ужким мъжкар. Само мишките така правят!

Борисов обяви какво е предприело правителството след убийството на фена на Ботев (Пд) в Гърция

21:09:29 / 20.01.2020
4
4
Остава ни да изчакаме, да напише някой след време, какво е предприето след убийството на разума, на нормалното съществуване и най-вече на българския народ! Щом с фесове ще вървим напред, защо им беше на Ботев (революционера) и на Левски (революционера) да мрат за тази сган скотска..........

Министър Аврамова: Перник може да издържи 2-3 месеца без помощ от друг водоизточник

20:56:54 / 20.01.2020
4
3
Блокадата на Сталинград, ама не от фашисти!  Врачанката каза " Перник може да издържи..." е как после да си вземеш куче или котка от там, ама някой го могат, вземат си министър дето е като Матросов и може да смята до последна капка ..вода.

Явор Нотев: Няма да подкрепя вота на недоверие на БСП

20:45:48 / 20.01.2020
5
2
По делата ще ги познаете... "Кандидат за вицепрезидент на Република България от „Атака“ през 2016 г., в двойка с кандидат-президент Красимир Каракачанов от „[url=https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%9C%D0%A0%D0%9E-%D0%91%D0%9D%D0%94]ВМРО[/url]" "27.07.2012 11:30 Още 100 бона за свободата на Любо П. Видян 952 пъти | [url=https://19min.bg/news/8/39198.html#comments][size=1]Коментари 0[/url] Гласували 1 [img=70x10]https://19min.bg/design/5-stars.gif[/img][/size] Обвинения за укриване на данъци и пране на пари са повдигнати на съсобственика на "Медийна група България", която издава вестниците "Труд" и "24 часа" Любомир Павлов. По това обвинение той е с гаранция от 100 хиляди лева, каза градският прокурор на София Николай Кокинов, цитиран от БГНЕС. Друг интересен нов момент е поредният звезден адвокат, който ще брани олигарха. Това е депутатът от Атака Янвор Нотев – същият, който срамно отърва затвора на двойния убиец Максим Стависки."

Даниела Дариткова: Няма да има резултат от вота на недоверие на БСП

20:26:04 / 20.01.2020
5
2
Драги ми смехурко, писах ти за да ти кажа къде са комунягите, намери си нов идол, сглупил с настоящия, не заради ниския си интелект бил си заблуден  и заслепен от слънцето. Посвети се на религията по-добре, не е важно коя е, там има по мъдри мисли, от които може и да се издигнеш в очите на простосмъртните, или иначе казано на нас ослепените от твоят слънчев герой на стъпил върху коричка лед. Тънкия лед е най опасен и когато фигуриста падне всичко го оплакват няколко минути и после напускат или чакат следващото предствление, има много много състезатели....

Кирил Домусчиев с "Венец на победителя" за принос към спорта

20:15:09 / 20.01.2020
6
1
Няма как да е приз в кораобоплаването,  там друго трябва да му дадат близките на загиналите морящи... царе сме на маскировката , но ТОЙ ВИЖДА. Мир на праха им! Нека се помолим за душите им!

Даниела Дариткова: Няма да има резултат от вота на недоверие на БСП

20:03:46 / 20.01.2020
4
1
[justify]Д-р Даниела Анастасова Дариткова - Проданова [/justify] [justify]"Дата на раждане: 28 септември 1966[/justify] Образование:Магистър по медицина от Санкт Петербургския медицински педиатричен институт." Източник;[url=http://www.gerb.bg/bg/team/d_r_daniela_anastasova_daritkova_prodanova-1658.html]http://www.gerb.bg/bg/team/d_r_daniela_anastasova_daritkova_prodanova-1658.html[/url] [justify]Моята възраст, предполага да помня, кой  и как можеше да следва там, в Ленинград, така се казваше тогава Санкт Петербург, кои са комуниститите вече също не знам! изпраните гащи понякога имат лай_ _ петна, от...миналото, като вожда. Ами на кого да прилича, госпог хора събира, рано или късно разпнатия ще помилва грешните..........[/justify]

По-строги изисквания за пенсиониране, скача възрастта, ранното - по-трудно

21:08:37 / 04.11.2019
15
0
Когато говорим, че няма работа за младите и едновременно искаме да пенсионираме възрастните, колкото се може по-късно, възникват няколко възпроса: 1. Къде е истината кое искаме да направим кое искаме да увеличим? 2. Съществува ли начин, някой макар и малко да си планира живота и кое за кого и за какво да прави? 3. Ощетявайки възрастните, какво казваме на младите, "Никога няма да се пенсионирате или не поне по тези правила, които мислите! Ама вие мислите ли да ставвате възрастни и да си внасяте осигуровки?" 4 След като в цял свят се говори за отпадането на много професиии и съкращаване на служители, как ще отговорим на същите три въпроса по-горе? 5. Изобщо би ли трябвало да се работи, когато роботи ще ни заменят? Какво, за кого и колко трябва да се работи? 6. Бъдете любезни към незнаещите, кажете къде се е скрила истината или истините в зависимост кого и какво обслужват?

Нанков към Свиленски: Георги, бре, чети. Георги не чете и говори неистини!

19:20:04 / 27.08.2019
6
2
Това не е поговорка, бе серсем това е стихотворение от.... хайде помъчете се малко!

"Свободна Европа" след проверка: Няма как да се хакнат пръскачки пред парламента, поливането е ръчно

19:07:39 / 31.07.2019
8
1
[justify]    Добре, че не са атакуввали "Фекални системi". Тогава тоалетните терористи щяха да опръскат някой също толкова долно миришещ. Не е случайно, че преди време един Чех ни подиграваше с тоалетните, с онези с двете стъпки, нали ги помните? Абе, вероятно и той е замесен, ама нали е от братска Чехия, член на Европейския съюз, ще търсим дългата ръка на тоалетната мафия другаде....може би в Русия нaли от там ни нападнаха НАП (според вътрешния министър), после такива (рускоговорящи) обраха и заложната къща в Бургас само след една седмица. Колко са нагли, а ? Нищо, че не са те, ние да си го кажем пък после какво, нищо разбира се. Нека не забравяме уважаеми,че тази антитерористка ни пази от злини и не бива така да омаловажаваме компетенциите и във вредното, дори потенциално опасното въздействие на БСПС- Български специални поливни ситеми. Виждате ли и тук е май замесено БСП има го в името, не е случайно не е.... Както е казвал (цитирам по спомен) г-н Гешев "Това е първата случайност, при втора такава - има нещо гнило..".Това не е онзи Гешев, за който си мислите, казал го е много по-способен и надарен полицай от времето преди 1944 г., когото между другото и тогавашните комунисти не са обичали от все сърце. Какво да правиш, съдба....Усмивка[/justify]

Спецпрокурор „роди“ ПРЪСКАЧКАгейт. Новината „кърти“ социалните мрежи

18:43:01 / 31.07.2019
10
2
Добре, че не са атакуввали "Фекални систем". Тогава тоалетните терористи щяха да опръскат някой също толкова долно миришещ. Не е случайно, че преди време един Чех ни подиграваше с тоалетните, с онези с двете сстъпки нали ги помните? Абе, вероятно и той е замесен, ама нали е от братска Чехия, член на Европейския съюз, ще търсим дългата ръка на тоалетната мафия другаде....можеби в Русия няли от там ни нападнаха НАП (според вътрешния министър), после такива обраха и заложната къща в Бургас. Нищо че не са те, ние да си го кажем пък после какво, нищо разбира се. Нека не забравяме уважаеми,че тази антитерористка ни пази от злини и не бива така да омаловажаваме компетенциите и във вредното, дори потенциално опасното въздействие на БСПС-  Български специални поливни ситеми,. Виждате ли и тук е май замесено БСП има го в името , не е случайно . Както е казвал г-н Гешев "Това е първа случайност, при втора има нещо гнило..".Това не е онзи Гешев за който си мислите, казал го е много способен и надарен полицай от преди 1944 г. когото между другото и тогавашните комунисти не са обичали от все сърце. Какво да правиш, съдба.

Българските колбаси поскъпнаха с почти 15%

20:58:20 / 30.07.2019
1
1
Вижте, моля цените за месец Юли в Пекин най-скъпия град в Китай и не само там! https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Beijing Summary about cost of living in Beijing: Four-person family monthly costs: 3,741.69лв (14,681.20¥) without rent (using our estimator). A single person monthly costs: 1,025.61лв (4,024.17¥) without rent. Cost of living index in Beijing is 12.91% higher than in Sofia. Cost of living rank 228th out of 386 cities in the world. Beijing has a cost of living index of 45.37. Do you live in Beijing? Add data for Beijing! Currency: CNY Sticky Currency Switch to US measurement units Restaurants [ Edit ] Range Meal, Inexpensive Restaurant 30.00 ¥ 20.00 - 50.00 Meal for 2 People, Mid-range Restaurant, Three-course 200.00 ¥ 150.00 - 300.00 McMeal at McDonalds (or Equivalent Combo Meal) 35.00 ¥ 30.00 - 40.00 Domestic Beer (0.5 liter draught) 12.00 ¥ 6.00 - 25.00 Imported Beer (0.33 liter bottle) 24.50 ¥ 15.00 - 35.00 Cappuccino (regular) 31.48 ¥ 25.00 - 35.00 Coke/Pepsi (0.33 liter bottle) 3.70 ¥ 3.00 - 5.00 Water (0.33 liter bottle) 2.44 ¥ 2.00 - 5.00 Markets [ Edit ] Milk (regular), (1 liter) 12.39 ¥ 10.00 - 17.00 Loaf of Fresh White Bread (500g) 11.72 ¥ 10.00 - 18.00 Rice (white), (1kg) 8.20 ¥ 5.00 - 12.00 Eggs (regular) (12) 12.82 ¥ 8.00 - 18.00 Local Cheese (1kg) 110.17 ¥ 50.00 - 200.00 Chicken Breasts (Boneless, Skinless), (1kg) 22.86 ¥ 15.00 - 35.00 Beef Round (1kg) (or Equivalent Back Leg Red Meat) 57.82 ¥ 40.00 - 70.00 Apples (1kg) 12.60 ¥ 8.50 - 20.00 Banana (1kg) 9.43 ¥ 6.00 - 13.60 Oranges (1kg) 13.07 ¥ 8.00 - 20.00 Tomato (1kg) 8.60 ¥ 5.00 - 16.00 Potato (1kg) 5.38 ¥ 3.00 - 8.00 Onion (1kg) 5.55 ¥ 3.00 - 10.00 Lettuce (1 head) 5.00 ¥ 3.00 -5.00 Water (1.5 liter bottle) 4.18 ¥ 3.00 - 6.00 Bottle of Wine (Mid-Range) 100.00 ¥ 70.00 - 150.00 Domestic Beer (0.5 liter bottle) 5.71 ¥ 3.00 - 10.00 Imported Beer (0.33 liter bottle) 15.33 ¥ 10.00 - 20.00 Cigarettes 20 Pack (Marlboro) 20.00 ¥ 17.00 - 22.00 Transportation [ Edit ] One-way Ticket (Local Transport) 4.00 ¥ 2.00 - 5.00 Monthly Pass (Regular Price) 200.00 ¥ 150.00 - 250.00 Taxi Start (Normal Tariff) 13.00 ¥ 13.00 - 14.00 Taxi 1km (Normal Tariff) 2.30 ¥ 2.30 - 3.00 Taxi 1hour Waiting (Normal Tariff) 50.00 ¥ 27.60 - 60.00 Gasoline (1 liter) 7.22 ¥ 6.72 - 8.00 Volkswagen Golf 1.4 90 KW Trendline (Or Equivalent New Car) 140,000.00 ¥ 110,000.00 - 160,000.00 Toyota Corolla 1.6l 97kW Comfort (Or Equivalent New Car) 119,457.14 ¥ 110,000.00 - 140,000.00 Utilities (Monthly) [ Edit ] Basic (Electricity, Heating, Cooling, Water, Garbage) for 85m2 Apartment 432.65 ¥ 212.50 - 755.56 1 min. of Prepaid Mobile Tariff Local (No Discounts or Plans) 0.20 ¥ 0.10 - 0.30 Internet (60 Mbps or More, Unlimited Data, Cable/ADSL) 89.21 ¥ 50.00 - 140.00 Sports And Leisure [ Edit ] Fitness Club, Monthly Fee for 1 Adult 312.19 ¥ 120.00 - 600.00 Tennis Court Rent (1 Hour on Weekend) 150.43 ¥ 60.00 - 300.00 Cinema, International Release, 1 Seat 60.00 ¥ 50.00 - 80.00  За по-лесна ориентация; 1 Китайски ренминби юан =0,25478241 Български лева              Срамота е да се лъжем така...има интернет, хората пътуват насам -натам, срамота г-н  Дончев....Наистина не намерих цена на свинско, ама другите са достатъчно впечатляващи!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X