Потребителски профил

vaskos_6

Регистриран: 26.04.2015
Хидроизолация 1.почистване на основата(филц ако има) 2.грундиране на основата с битумен грунд. 3.полагане на воалит. 4.запечатване на снатките. 5.почистване на строителните отпадаци. Гаранция 10години. Ремонт на покриви.. 1.Претърсване на керемиди с мушама и летви. 2.Подмяна на дъсчена ламперия. 3.Поставяне на олуци и водосточни търби. 4.Поставяне на олуци тип американски. 5.Обшиване на комини и капандури. 6.Над олучни и под олучни поли. 7.Стенни обшивки. 8.Почистване на строителните отпадъци с нащ транспорт. 9.Изграждане на нови покриви. Гаранция 7г. Тел.0888 43 30 60 Тел.0897 42 80 40 Христо Христов Работим в цялата страна. ves-pokrivi.alle.bg
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1063

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X