Потребителски профил

Мракобес

Регистриран: 08.10.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1328
1031
297

Рейтинг: 5056

Място в класацията: 72

Коментари на Мракобес

Тома Белев: Всеки българин има достъп до плажовете, не може да го спира нито НСО, нито г-н Доган

22:00:16 / 07.07.2020
0
0
Абе те и други са минали по министерства, но продължавате да си мълчат, тоя поне сега се опитва да направи нещо. Далеко съм от мисълта ,че е без задни мисли, но може да си изкупи греха един вид, ако я докара докрай работата. Намерете си по бтв от 2015 Хотел Берлин - първият властови център в държавата.

Москва предупреждава Турция да внимава със "Света София"

20:27:23 / 07.07.2020
0
0
Абе само да я пипнат и е приключено с южната ни съседка.

Тома Белев: Всеки българин има достъп до плажовете, не може да го спира нито НСО, нито г-н Доган

20:08:38 / 07.07.2020
0
0
Е и? Какво предлагаш Партизанин - да се седи и да се мълчи ли? Ти недей да говориш от наше име на какво сме се хванали - гледай себе си. Това ,което направи днес Иванов е много! Но пак казвам - позволили са му. Доган не е чудо - просто имаше яка защита до сега. Май Божков ще им размаже мутрите : )))) Гледайте и на Велизар Енчев интервюто с полковник Марков. Навържете нещата и ще излезе интересна картинка.

Тома Белев: Всеки българин има достъп до плажовете, не може да го спира нито НСО, нито г-н Доган

19:33:15 / 07.07.2020
3
0
Абе управлява - я да се вдигне всички ще ги пометем като куцо пиле домат! Трябва в събота да се изрине тоя сарай - ще ги вземат дяволите

Гръцки кмeтoвe зoвaт: Oтвoрeтe нeзaбaвнo грaницaтa c Бългaрия

19:10:03 / 07.07.2020
0
0
Хахаххахахаах - доживяхме да реват за нас ли бе! АХхахааххахахаа ееееей не могат да ни поделят - нашето черноморие ни иска, Гърците ни искат - хеехеххехе. Трябва да се направят едни обединени Балкани и стига сме се делили!

Тома Белев: Всеки българин има достъп до плажовете, не може да го спира нито НСО, нито г-н Доган

19:06:29 / 07.07.2020
2
0
Евала на Христо Иванов! Разбира се , за да стане това са му го разрешили. В събота се организира масово ходене до плажа там - потърсете във Фейсбук и се включете. Май ще си взимаме каквото е на народа. Бахти наглите хора да си превземат държавен имот. Всичкото беззаконие там е с участието на институциите - да се види кой е разписвал документи и да му се търси отговорност. Ако няма документи - пак да се види защо институциите мълчат. Този кмета на Бургас е едно леке продажно - била строителна площадка - смях е залата. Питайте за пенсионираха набързо главния архитект на Бургас - в началото на годината? За да сложат послушен човек - явно й е писнало от простотиите бургаския кмет. Да се види и кой е правил проектите пост фактум на това "пристанище" - през 2020 е правена промяна в кадастъра, а е било построено. И на тези трябва да им вземат правата от камарата на инженерите. А който го е строил незаконно да му вземат лиценза от камарата на строителите без право да прави фирми. Изобщо работата е много дебела. И на много въпроси  се търси отговора. Ванга беше казала ,че ще се отнеме тихомълко парче от България и че всички ще бъдат изненадани - да не е това мястото?

Поискали онлайн резервация за плаж "Дюните" на турист, оказало се грешка в комуникацията

08:33:00 / 07.07.2020
2
0
Всичките сте все едни мазни наредени. Мениджъри - друг път. Като чуеш обясненията и ти става ясно какви са . . . л-йн-ри. Тука си умират да унижават българина после що бягали в чужбина на почивка - те за това. Все някой ти обяснява как не можело едно или друго.

От петък до неделя осем са ранените по пътищата във Варна и региона, половината - велосипедисти

02:13:08 / 07.07.2020
2
0
Аман от тия велосипедисти. И повече ще стават инцидентите като се мотат където не им е работата. Къде са им каските, светлоотразителите, жилетките и т.н.?

Велосипедист наби шофьор, спрял на велоалея във Варна

02:08:24 / 07.07.2020
4
2
Те и тия с колелетата са за як пердах. Държат се като улични гамени и терористи. Мястото им не е по оживените улици. Нека да имат регистрации като колите , за да се знае кой е. Сега ти хубаво даваш съвет да гледал номера на автомобила, а тия с колелетата как ги идентифицираме? Те също правят нарушения и няма как да подадеш жалба, защото не може да кажеш кой е и те се възползват от това. А тоя келеш искам да го видя как прави същото на някоя мутра. Щото на по-слаби са много силни и вилни както и пред жени. Иначе - посерковци. Не са равнопоставени нещата и трябва да мислят закон за тия велосипеди. Но определено не им е мястото е градска среда като нашата.

БНТ: Еднометрова вълна е помела над 10 автомобила в София

01:46:05 / 07.07.2020
2
0
Освен фалшивите шахти по-голям принос има презастрояването и махането на зеленина. Зеленината "поглъща" водата. А многото покриви на сгради, както и настилки събират повече вода. Окастриха и оголиха много склонове около София и Варна също и сега водата вместо да си оставаше там се стича към по-ниските части и като няма какво да я спре - са налице тези наводнения. Ама нали през годините имаше много алчни архитекти , строители и геодезисти (тези каква мафия са , свят ще ви се извие , ако ги разберете, но понеже им е по-специфична дейноста и обикновените хора не го разбират) се мислеше само в момента парата да се докопа. Ако искаш да контролираш водата само долу в ниското - няма да ви се отдаде. Трябва да се хване още отгоре от склоновете с много зеленина - масивна , а не с 5 стръка трева.

Борисов за Алепу: Чудя им се на акъла защо си вкараха автогол. Вижда се, че е хотел, а казват, че не е

01:36:51 / 07.07.2020
0
0
Да - персоналът за гледането на птичките е прабългарина  и такива като него. Той за това все го защитава Ухилен

Борисов за Алепу: Чудя им се на акъла защо си вкараха автогол. Вижда се, че е хотел, а казват, че не е

21:29:32 / 05.07.2020
3
0
И какво триете коментара че прабългарин е дрисльо, а неговия не го триете като обижда, петел? Нещо с двоен аршин мерите.

Бойко Борисов: Предоставяме най-чистото море. Всяка капка пречистваме. Като сълза вода излиза

12:39:17 / 05.07.2020
4
0
Вчера Аспаруховскяи плаж се пукаше по шевовете - значи си заслужават  спуканата тръбата. А по форумите имаше коментари как май имало нещо с 1 тръба ... нямам думи какви хора има в тази държава. Грам не знаят какво се случва. Никаква вода не предоставяш ти пундьо! Предоставя я природада. То се видя 9 месеца във Варна колко е била пречистена. А  на южния плаж се хващат всякакви коремни и гинекологични болести след къпане във водата.

Борисов за Алепу: Чудя им се на акъла защо си вкараха автогол. Вижда се, че е хотел, а казват, че не е

11:25:47 / 05.07.2020
4
0
Аха - сега ще се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Като видя ,че народа недоволства и обърна палачинката, че да се хареса. Бахти кретените имаме и в държавата и във фирмите и по институциите. Ветропоказатели - въртят се по вятъра.

Борисов: Няма да коментирам Радев и ченгеджийските му номера

11:16:43 / 05.07.2020
1
0
Да - какво да коментираш? Коментирай себе си и мафиотските си номера, както и на тия около тебе. Както и на всичк ислужители, които използват служебното си положение да рекетират хората, които не са от техните.

Ердоган поиска да не му се месят за съдбата на „Света София”

10:35:36 / 05.07.2020
0
0
Политически идиотизъм! Тази сграда не е тяхна. Тя е плячкосана и е символ на това как се краде. Те - турците не са направили нищо за нея , че да имат права и претенции. Това е само ход на този глупак ердоган да дразни християните. Как пък навсякъде се напълни с такива политици -идиоти! Точно , за да не се дразнят мюсюлмани и християни си беше идеално да е музеи. Ма все се появява един кретен, които да си мисли ,че е повече от другите. Как ми се ще да го тресне нещо тоя глупак. Пълен глупак и унищожител на съвременна Турция.

Булфото от брега на Варна: Все по-малко хора посрещат слъцето в града, в който се е зародила традицията на Джулая

23:23:18 / 04.07.2020
0
3
Това е пълна тъпня. Пиямдедата си търсят повод да поркат цяла нощ и после слънцето им се види двойно. Изключително глупава традиция. Сега е 23:23 : )

Борисов овика медиите, че питат за президента: Не искате да гледате заводите. Ние показваме, те ме питат какво казал некой

20:43:15 / 03.07.2020
2
0
Ей тоя тулуп банкянски няма да разбере ,че не той определя какво да го питат! ЩЕ те питат каквото е интересно на народа и актуално, а не с каквото си приготви да замазваш! Няма толкова нахален и прост премиер никъде другаде! Опростачи всички около него и толкова свали нивото на общуване на всички.

Гешев пусна в Туитър снимки на арестуваните познати на Божков и написа: Чистим България

17:02:42 / 03.07.2020
4
0
И какво чиститиш бе? Чистиш пръднята , а оставяш лайната! Имаш ли нужда да ти казваме #КОЙ прави лайната? Еййй довели сте до изкуство путнирането на работа. Тиквенска работа! Тиквуний от Тикволандия добре ви е подбрал :devil: Господ по-скоро да слиза да си взима вересиите ,че големи простотии направиха . . .

Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Пламен Бобоков

16:58:23 / 03.07.2020
1
0
Когато нямаш пари - всичко ти е скъпо, когато нямаш акъл - всичко ти е тъпо. Те така с такива като Стоян. Такива като тебе живеят добре и кратко :devil: - и Слава Богу!

Общинският съвет във Варна започва да излъчва заседанията си онлайн

16:55:07 / 03.07.2020
1
0
Е време беше да почнат он-лайн да излъчват заседанията.

Плевнелиев намекна за бъдещ завод на VW у нас

23:06:59 / 02.07.2020
4
0
Моля ви скрийте го този някъде! Ужасен е . . . Сънува на баб си жървулите. Пет завода ще ти дойдат тука! Кой ще работи бе? Хората се изнеоха от Тикволандия. Много искам да ви видя вие крадлива пасмина как ще работите в завода - ама бачкерска работа. Дължите много на поколенията, които изтормозихте.

Христо Иванов, ДБ: Всички 240 депутати са не само ненужни, те вече са опасни. Време е да си ходят

19:37:37 / 02.07.2020
0
0
Така е - опасни са за народа и държавата и трябва да бъдат съдени за национално предателство! Барабар с Тиквуний първи и оная папалач - министрите му.

Почина бащата на Вики Маринова

19:30:45 / 02.07.2020
1
0
Да почива в мир! Много тъжно! Дано са на по-добро място! И дано виновните и свързаните с това получат тежко възмездие от Съдбата и Господ!

Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Пламен Бобоков

19:28:06 / 02.07.2020
4
0
Е ок - Бобок лъже, ама тя прокуратурата прави същото бре! :woot: Да нагласяш факти и да пускаш част от нещата, само каквото ти изнася - не е ли пак лъжа? За една прокуратура питам само Ухилен

Ламарини полетяха от покрив във Варна, бурята събори клони и мазилка от сграда

23:45:33 / 30.06.2020
0
0
Нека да пада и да лети! Нека се руши! Безсилието на хората вече се трансформира в отмъстителни дъждове и бури! не са случайни тия неща!

Ангелкова: Надявам се през юли и август да има повече туристи по Черноморието и във вътрешността на страната

23:43:41 / 30.06.2020
0
0
Надежди-говежди имаше една приказка : )))) Много хора са без работа - от къде пари за почивка? Не са скътали по няколко милиона като тебе и другите крадливи гербаджии или банкянската мутра с чекмеджетата. Ходете си вие по почивки. Ти някой Кан няма ли да удариш? Или на Оскари да отидеш? Или чакате да стане Алепу? Голям смах пада - на Захариева мъжа забъркан, всичко е точно бе! Държавата на свинските черва.

Кольо Колев за изтеклите записи: Ако са верни, издават определен стил на управление, където има превишаване на власт

18:26:08 / 29.06.2020
3
0
А добър ви ден! Че то се знае и без записи. Я го погледни говедото как говори по интервюта и пресконференции. Интелигентен човек - така ли се държи? Просто тия всички около него са за бой ,че го търпят. Пълен простак!

Красен Станчев: Минималната заплата и пенсиите трябва да се намалят

18:23:59 / 29.06.2020
2
0
Добре - обаче всички да взимат по толкова заплата - 430 лв. депутати , меринджей, други началници-говеда. Пенсиите и те така - всички мианават на минимална. А не един да се фъчка с 2000 лв. заплата, а на другия да не му я намалели. Големи сте идиоти обаче.

Румяна Коларова: В спора между Радев и Борисов, президентът е слабата страна, защото само говори

18:18:15 / 29.06.2020
4
0
Хахахха и ще им излезе през носа. Нали знаеш булка  кой се смее най-добре? Който се смее последен. Ами още не сме видели кой се смее последен. ТиквуниЙ I да си плюе на краката и да бяга, че не го чака нищо добро, ако го оставят жив.

Тихомир Стойчев: Високопоставен служител на ГДБОП няма да каже и "добър ден" на човек, който му предлага 5 000 лева

18:15:10 / 29.06.2020
1
0
Това си е замитане на следи от страна на ТиквуниЙ I. И предупреждение към другите. И ТиквуниЙ I - ще излезе сух, защото има обвиняеми, а те без него няма как да правят такива неща. Нека да кажат как оставяха за ТиквуниЙ I пакетчета на летище Варна от Валентин Василевич. Граничарите там знаят много.

Почина Спаска Митрова

14:17:15 / 29.06.2020
2
0
Жалко за жената и детето. Толкова идиотизъм има навсякъде . . . Бог да я прости!

Веселин Марешки: Президентът трябва да си даде имунитета и да бъде разследван

11:07:42 / 28.06.2020
3
0
Да - напълни се с простаци с пари, който си мислят, че могат да са на нивото на интелекта! Ма не би!

Уличка без изход във Варна стана капан за шофьорите, някои получават по три фиша за паркиране на ден

19:46:12 / 27.06.2020
1
0
А къде са полицаите във Виница? ул. Черно море с аптеката и пекарната е кошмарна! Спират в кръстовището, запушват влизането и излизането, карат в насрещното заради паркоместата на главната улица. Голям батак е и много реват за актове - ама няма никой там! Явно на тази улица живее някое ченге и по този повод глобяват.

На Летище Варна пристигнаха първите туристи от Германия

19:35:26 / 27.06.2020
1
1
Еййй баси голямото събитие това - Ухилен:woot:  120 човека дошли и чакат още 240. И защо кадъра ви е от летището в Сарафово?

Веселин Марешки: Президентът трябва да си даде имунитета и да бъде разследван

19:31:36 / 27.06.2020
10
1
Ахаххахахахахахаах магарЕшкиии, магарЕшки .... що така бе мойто момче? Тиквун съвсем ви облъчи бе! Първо 240 келеша дето се зовете депутати, а сте дупетати трябва да ви свалят имунитета, да ви разследват и тогазе гледайте в другите панички, а? Кирливите закони, приети против народа и обслужващи частни и лобистки интересни са национално предателство. Трябва да ви съдят като национални предатели!

Цветанов: Борисов сам призна, че записът за Караянчева е истински

16:16:27 / 27.06.2020
1
0
Ми ет на много места хората са принизени до фон. От тях зависи да го прекратят.

Бареков обиден: Щях да стана посланик на България в Куба, но семейство Радеви спряха пътя ми

16:13:34 / 27.06.2020
2
0
Ай сиктир - що триете коментари бе? Аман от вашата цензура. Значи на тоя може да му четем гупостите и обидите и лъжите, а ние не може да пишем колко е ограничен? Така ли? Този е една подлога и се включва само като трябва да оплюва и очерня. Добре го е спрял Радев - ако е истина!

Божков пусна 2 документа с подписа на Горанов и написа: Бойко, Влади и Менда мълчат уплашено с надежда вината им да бъде забравена

09:53:23 / 27.06.2020
1
0
Абе какво ги гали с тия документи - време е да се яде сладко жито. Трябва да преядем с такова от разчистване на управленските бандюги.

Цветан Цветанов: Ще направя политически проект

09:51:42 / 27.06.2020
5
0
Ще направиш разбира се, как няма да направиш? ѝяла България на теб разчита - ама в кавички. От лесната лапачка никой не ще да се откаже. Що не вземете да направите бизнес и да ръководите него ми се целите всите в Държавата? Некадърник до некадърник наредени в управлението ни. Само е едно ви бива - якото крадене и близане на американски, руски и западни зад-ници!

Общинският служител с коронавирус във Варна не е работил с граждани, проверяват още 22 негови колеги

09:48:30 / 27.06.2020
1
0
Е как ще ги издирват като те не са способни на това. В тоя град куче влачи -диря няма. Всеки си прави каквото иска. Карат в насрещното, Като правят ляв влизат в насрещното. НЯма стопове, мигачи. Или се влачат с 30 км/ч или карат с 80 км/ч. От 14-16 никой не спазва забрана за тишина. Музика дъни от коли до среднощ. Тормозят ни с мотори и шумни коли. И тоя от общината защо не казвате в кой отдел е?

Иван Гешев в "Панорама": Още двама президентски съветници са разпитани, иззет е мобилен телефон на единия от тях

22:44:39 / 26.06.2020
2
0
Много мирише, ама много . . . вече каквото и да бутнат само лА-й-на . . .

Иван Гешев в "Панорама": Още двама президентски съветници са разпитани, иззет е мобилен телефон на единия от тях

21:57:50 / 26.06.2020
2
0
Тоя пундьо кога ще подпука борисоофф , дебалата лиляна, ангелкова , захариева с мъжа й, оная деса дето беше здравен министър и мъжа й взимаше поръчки за милиони? А?

Дойче Веле: Прилича на преврат: Какво се случва в България

20:40:25 / 25.06.2020
3
0
Хехехех - че той обикновения българин не е спирано да бъде рекетиран. Колко дела има за имоти, където с фалшиви доказателства и свидетели се правят далавери - няма на кого да се оплачеш. По институциите ти измислят всякакви простотии ако ен си на някого човек. Я отидете в КАТ-Варна да видите какво е? Или ти трябват 5 дена отпуска или трябва да платиш на ония фирми по регистрации и ала-бала! Защо? Това нормално ли е? Защо шефа на КАТ допуска това. И още много може да се пише.

"Монитор" за скандалния филм за рекет "Осемте джуджета": Олигарсите "удрят" Делян Пеевски и враговете си с асансьорно фентъзи

11:47:12 / 25.06.2020
2
0
Оха - идва време да се плаща масрафа. На всичките пясъчните кули ще паднат. Не може всичко да е основно на лъжи, кражби, мушенгии, далавери, афери. Това е като пясъчна основа и тръгне ли да пада няма спасение. Нека си избодат очите взаимно. Измекяр до измекяра!

България е във вихъра на нов голям скандал. Бизнесмен разказа как му се отнема бизнес за милиони

21:54:40 / 24.06.2020
2
0
Много мръсотия има в тази държава. Полицейски и съдебен произвол.

Двама варненски полицаи отиват на съд за подкуп, получен от разпространители на дрога

15:45:50 / 23.06.2020
4
0
Ох колко има такива още за чистене . . . по всички институции изнудват. 

Позиция на Институт по пътна безопасност: Липсва координация между държавните институции по отношение на тротинетките

11:15:38 / 23.06.2020
0
0
То липсва и координация в мозъците на тия дето ги карат тия тротинетки и велосипедите. Това тяхното се нарича уличен тероризъм. Вчера една майка качила дъщеря си на такава тротинетка и шсри между колите от затвора до Сливница отсечка и после се качи на велоалеята. Пълна идиотия.

В Хърватия обвиняват Григор Димитров за разпространение на COVID-19

09:51:11 / 23.06.2020
0
0
Типичния балкански манталитет - все да се търси да се обвинява някой.  Не могат просто да го приемат като част от живота. По-добре ,че стана така, за да се види ,че е опасно и не е минало. Григор да се оправя по-бързо и да го мине леко. Ще има имунитет. 

Шофьор остана месеци без книжка, въпреки че плати глобите си

11:18:35 / 22.06.2020
0
0
Неуредиците им са безкрай в КАТ и МВР. Там - никой нищо не знае. Как може да няма информация какво си си платил и да те разкарват по 100 пъти? Трябва да ги награби прокуратурата. Пълни шибаняци са. Не спазват правилата и се гаврят с хората. Как ще вземеш книжка, ако не са му връчени тия глоби?!? След като са му казали има време да плати по закон и чак тогава може да му взимат книжката. А това мотане от Търново до София? Пълни дивотии. 

Григор Димитров: Заразен съм с коронавирус

00:10:45 / 22.06.2020
1
0
Бързо и леко възстановяване, Григоре!

Емил Димитров: Няма желаещи за зам.-министър, защото арестуват постоянно

20:03:30 / 21.06.2020
1
0
Нека да не правят далавери и да оправят само наши т.е. ваши хора и то за пари и няма да ги арестуват. Умник! Докарал една крадла, доказана корумпирана гадина - защо? Защото има с какво да я държат , така че да им танцува по свирката. Що не ме вземете мен? А? Защото за 2 дена ще ви хвана всичките далаверки. Долни изнудвачи. Нарочно приемат закони първо удобни само за едни и второ такива ,че изнудват и да рекетират.

Нова тв: Има атака срещу нас, защото доказахме, че сме номер 1 сред медиите у нас

16:58:46 / 21.06.2020
4
0
Хохохохоохохоххохо - бреее една гьостерица - а вие ,че уронвате истината ма кого да се оплачем ? На арменския поп, нали? Баси нахалното племе се извъди!

БТВ: 5 милиона евро потънаха във Варненското езеро

16:53:10 / 21.06.2020
3
0
Цялата варненска общинска администрация трябва да бъде махната. Има един много малък процент читави там - но са под 10%. Всички началници на отдели и заместници в едно с зам.кметове и кемта трябва да се изринат и друго освен да чистят лайна от плажа и да отпушват канализации - да не им се дава до живот! И оная кокона шефката на кадастъра- далавераджийката  и тя.   

Починаха още двама евангелски пастори от сбирката в Перущица

15:02:48 / 20.06.2020
1
0
 Бреее - дали е ковид или нещо още по-опасно? Как пък не са ги спасили? И толкова бързо да се развие. Има нещо гнило тука . . .

Борисов: Който гроб копае, сам пада в него, не ми трябва подкрепа

14:58:56 / 20.06.2020
6
0
Идиот разсипник! Как пък не се намери да ти свитне някой маслото на тебе. Ама никой не ще грях да си слага! Но понеже те подкрепят ония идиоти от запада - те сега ще видят как се пада като копаеш гроб другиму. Щото те държаха да закопаеш България, ама те ще си платят много хубаво!

Васил Божков с четири въпроса към Владислав Горанов

14:55:48 / 20.06.2020
2
0
Правилното е не като, а всички управляващи п*тки мълчат! Прокуратурата защо мъчли? А който е приел такъв закон - не е ли за затвора? Значи не си вършат работата взимат огромни заплати, ползват държавни привилегии, взимат безотчетни , взимат пари то комисии и накрая творят глупости! Трябва да има осъдени депутати, министри и всякаква друга паплач , която прокарва такива недоносчета за закони.

"Господари на ефира": Бойко Борисов си има любима журналистка и това е Даниелка от Варна

14:48:54 / 20.06.2020
1
0
Гарфилд, виждал съм я на живо и знам как се държи, как изглежда и какво представлява. Не е просто хейт.  

Прокуратурата разпространи снимки, които са изкарали от личните чатове на бизнесмена Пламен Бобоков

19:25:31 / 19.06.2020
0
0
Божкееее - навсякъде има такива и така се действа. Първо пращат какви писма са подготвили преди официалното. И всъщност тука какво е толкова нередното - само получава по-рано информацията, да не се чака докато излезе. Много институции правят така. И от МТИТС сме получавали така неща - да се знае какво е прието и да не се губи време до официалното становище. Не виждам нередно нещо. Друг е въпроса , ако си поискал ти да пише нещо конкретно - те тогава става дебело - щото има и такива. Особено по РИОСВ-тата.   РИОСВ - тата са основен инстримент сега да тормозят и рекетират бизнесите и да им удрят спирачка. А ако влезе прокуратурата  там да ги подгонят как саботират екипи, които не са близки с шефовете на РИОСВ. То межди другото навсякъде, където не си на някого човек и почват да те режат здраво и да се заяждат. Познайте ако отидете с проект на проектант, който не е от обкръжението - жална му майка.

"Господари на ефира": Бойко Борисов си има любима журналистка и това е Даниелка от Варна

14:34:48 / 19.06.2020
6
0
Тази е толкова противна, че даже и гол охлюв може да ти е по-симпатичен. От мисирките. Много неприятна персона. 

Почина адвокатът и бивш депутат Борислав Ралчев

11:31:31 / 19.06.2020
3
2
ЕЕеее разгеле! Дано по-скоро го последват и други от тия дето уреждт далаверите! Почивай си в мир и дълбок размисъл за стореното на Земята!

Ген. Румен Ралчев: Снимките са заплаха за Борисов

11:29:53 / 19.06.2020
2
0
По-скоро са предупреждение, че никой не е недосегаем. По един или друг начин ще стигнат до него. Време му е да си ходи завинаги .... може в пенсия : )

МВР в акция за велосипедисти на тротоара и пресичащи на червено

11:27:14 / 19.06.2020
2
0
Колоездачите са поредните с криворазбирания за свобода и права. Това са като гамени и терористи по улиците. Не може по пътя Златни-Варна едното платно да ми е заето от такива и да трябва да ги заобикаляш и да изпадаш в критична ситуация. Целия поток коли да чака 1 велосипедист. Трябва да има забрана по такива пътища да се движат колоездачи. Или пък ония дето спортуват - улиците не са за спорт, а да се предвижваме за работа! Отново глупостите на шепа хора водят до безпорядък. 

Opendemocracy: Как се разрушава демокрацията: Случаят с България

11:22:29 / 19.06.2020
1
0
Кога точно тук в България е имало демокрация? Тук всичко е ПАРОДИЯ! Голяма при това. От учители, през инженери, лекари, адвокати, финансисти, мениджъри, управляващи. Всичко, което се ползва от запада е само с негативните и лоши практики. Далавера, далавера и само далавера. 

Подахода жалба срещу лунапарка на пристанището във Варна, шум и стрес тормозят живеещите наоколо

22:03:05 / 18.06.2020
0
0
Да питат РИОСВ не подлежи ли на оценка това нещо? Нещо така за вреди и шумове? РЗИ? Големи недомислици правят. Нека Портбих да живее там - ама той си е на тихо горе над лифта преде Кабакум, нали? Дреме му на шмайзера. Тяхната цел е да ни побъркат. Ето кретените с моторите сега пак истерясват по бул.Левски. Пълен кретенизъм, липса на мисъл и контрол.

Портних обяви за първи смъртен случай на заразен с коронавирус от Варна

19:33:26 / 18.06.2020
0
0
Е кой го е пуснал тоя да се разхожда след като идва от огнище?

Премиерът: Президентът ме следи с дрон

18:55:46 / 17.06.2020
4
0
хахааххахахахаах Божееее - какво беше това? Този на какви наркотици е?

Христо Мутафчиев: Няма да им стъпим на гърците. Византийците ни мразят и в червата

22:41:12 / 16.06.2020
0
0
Има хубави места у нас, но струват майка си и баща си. За тия пари предпочитам навън да отида.  Да, византийците ни мразят, но пишман хотелиерите у нас - още повече ни мразят. Помощите от държавата на мутрите по черноморието ли да ги дадем? Те не ни ли предадоха като гледаха винаги чужденците да са добре? Аз например имам едно любимо място на Свети Влас - апартамент е под наем. Ми гледам ,че не са си намалили цените за това лято - да си седят празни тогаз.

Министър Ангелкова: Възстановена е сумата на жената, която плати 64 лева за два чадъра и два шезлонга, станала е техническа грешка

20:09:22 / 16.06.2020
2
0
Aаха - наклепаха служителя, а не шефовете дето са му наредили така. Само Гърция и Турция! Пари тука от нас нема видите келеши и дано да фалирате всичките!

Зам.-кметът на Варна: Градът се наводни заради обилните валежи, съчките и листата

18:31:28 / 16.06.2020
1
0
Той кой го сложи на тая служба? Поредния крадлив келеш.

Домашен арест за Викторио, който уби приятелката си и дъщеричката им

18:26:32 / 16.06.2020
2
1
Тъпак. На мястото на майката го гръмвам тоя и ще го излежа!

Ангелкова: Водим разговори да удължим летния сезон до октомври

18:20:06 / 16.06.2020
3
0
Мухахахахаахах с кога ма? С коги го водиш тоз разговор? нали втора вълна щеше да има. По-тъпи министри не сме имали никога. Тази, Захариева и оная Лилян-Дебелана!

Захариева останала много учудена и изненадана от опашките по българо-гръцката граница

18:18:34 / 16.06.2020
3
0
Щом си останала изненада значи не си за тая работа! Трябваше да го предвидите. От месеци по форумите се пише ,че отворят ли границите и народа хуква. Браво на тях ,че има пари - явно по Софето добре се краде.

Срути се новият тротоар на Шишковата градинка във Варна, която кметът Портних рекламира във Фейсбук

17:56:19 / 15.06.2020
2
0
И разбира се - до шахтата! Защо? Защото не уплътняват. Тия тъпи ли са какви са - това е вечния проблем ,че не уплътняват около шахти и тръби. Не уплътняват дъното на изкопите на тръбите и като им кажеш реват до Бога ,че не се уплътнявало - после ей това е резултата!

Харизанов: Борисов няма алтернатива

16:08:23 / 14.06.2020
5
2
Винаги има алтернатива! Служебно правителство е по-добре да има, отколкото тия гамени просто, които в момента са на власт. Конституцията трябва да се промени - ако няма мнозинство от 1 партия - значи хората не се доверяват на никого - тогава винаги трябва да има служебно правителство. Така ще внимават политиците. Тия коалиции са педераска работа!

Дъждът затвори бул. "Левски" във Варна, улиците са наводнени, а някои разпънаха шезлонги насред "потопа"

16:05:29 / 14.06.2020
2
1
Никакви наклони и отводнителни канализации няма да ви оправят с това строителство на сгради и сечене на дървета. Покривите увеличават площите за отводняване, липсата на зеленина , градинки , където да попива водата води то този резултат. Склоновете около Варна се напълни с къщи. Сякоха се дървета и сега ще е така - всичко под вода. В моя район понеже е запазена зеленината и няма нови блокове всичко е наред и улицата не е река.

11 души са осъдени по бързата процедура след масов бой в Пловдив

21:09:21 / 13.06.2020
1
0
Добре бе какво ни занимавате с мангалски истории. Що не ги оставихте да се утрепят? За какво са ни такива нискоинтелигентни? Накрая само тия хлебарки ще останат в България. Тези нямат нищо общо с българския ген!

Великобритания няма да удължава преходния период за Брекзит

23:43:55 / 12.06.2020
0
0
На тия наглите на острова им пожелавам да се вдигне океана с едно огромно цунами от 100 метра и да ги потопи от край до край! Нищо да не остане! Осраха пейзажа по другите места, окрадоха де що може и сега си спасяват задниците.

"Дневник": Бетон С30/37 за магистрала "Хемус" - 180 лв. за 1 куб.м. Бетон С30/37 за бул. "Васил Левски" във Варна - 484.73 лв. за 1 куб.м. Нещо неясно?

22:54:31 / 12.06.2020
1
0
а хахахаахахха изтриха ми коментара. Значи ,за да не сме мишки трябва с тан-ко-вете дада превземем властта. С глупави протести нема стане тая работа. Както е действал Чегевара

"Дневник": Бетон С30/37 за магистрала "Хемус" - 180 лв. за 1 куб.м. Бетон С30/37 за бул. "Васил Левски" във Варна - 484.73 лв. за 1 куб.м. Нещо неясно?

22:18:27 / 12.06.2020
2
0
За да не сме мишки трябва да направим преврат с военни действия, С протести не става - тия така са се вклинили на всички нива, че трябва яка чистка.

Полк. Марков: Има дълбоко неразбиране на случващото се в САЩ! Има два типа светогледи - отворени и затворени

22:15:54 / 12.06.2020
0
0
Много добро! Намерете и прочетете по темата за дълбоката държава. Прочетете информационна война на Цветан Семерджиев - много добра книга и ценна.

Хаго Бабикян: 5 лв. такса за WiFi на плаж в Златни пясъци

19:02:39 / 12.06.2020
2
1
Добре бе кво мрънкяте сега - нямате ли си нет на телефона? Това е за чужденци - 2.5 евро никъде няма другаде. Отидете в Европа да видите колко струва нета.

"Дневник": Бетон С30/37 за магистрала "Хемус" - 180 лв. за 1 куб.м. Бетон С30/37 за бул. "Васил Левски" във Варна - 484.73 лв. за 1 куб.м. Нещо неясно?

18:59:49 / 12.06.2020
2
0
Гарфилд, не ,че си мислят ,че ние ядем доматите с колците, а те вече са толкова нагли ,че не им пука ние какво мисли. Ние нищо не значим за тях. Ще помрънкаме по форумите, фейсбук и айде - керванът ще си продължи. За пред съда всичко е тип топ. Документите са оправени и както каза Цвъки - всичко е законно.

ДБ - Варна алармира: Туристическият сезон във Варна ще е почти пълен провал, общината да махне курортната такса

06:34:57 / 12.06.2020
0
0
Браво на тези хора. Дано най-сетне накарат тази община да работи за гражданите и за града, а не само за лични облаги и интереси.

БНТ: Близо час и половина студент се бори сам с горски пожар край Кюстендилско. Предотврати голям инцидент

00:06:04 / 12.06.2020
2
0
Браво - има и свестни младежи в тая страна. А не само от ония дето се тряскат всеки ден с колите и брумчат с моторите по сред нощите.

"Дневник": Бетон С30/37 за магистрала "Хемус" - 180 лв. за 1 куб.м. Бетон С30/37 за бул. "Васил Левски" във Варна - 484.73 лв. за 1 куб.м. Нещо неясно?

19:26:46 / 11.06.2020
4
0
Хехехе , Графилд - как защо? Защото са си разпределили по веригата комисионни. Как иначе оня зак. кмет по строителството Хр.Ив. има хотел за 1 млн. лв?

"Патриотите" скъсаха коалиционното споразумение с ГЕРБ

21:46:02 / 10.06.2020
3
0
Опаааа, плъховете напускат кораба хахаахахахха ясен сигнал.

"Биволъ": Съпругът на министър Захариева е проектант на подпорния хотел на "Алепу"

19:29:55 / 10.06.2020
1
0
Не само, че не ги вкарваме в затвора, а даже ги награждаваме за безобразията, които вършат.

Радев: Министър Танева изрече на глас цялата философия на кабинета - разпределяне на пари на близки до властта фирми без оглед на крайния резултат и прикриване на измамите

22:25:19 / 09.06.2020
2
0
Точно така е! Това , което го виждате даже е най-хубавото. Говната са и по-големи и 100 години няма да ни стигнат да се оправим.

"Биволъ": Съпругът на министър Захариева е проектант на подпорния хотел на "Алепу"

22:23:09 / 09.06.2020
4
0
Вече няма думи за тая наглост. Да се задушат с тия пари. Лакома сган!

"Уиз Еър" с два нови маршрута: София - Франкфурт и Варна - Прага

22:19:11 / 09.06.2020
0
0
Оооо Варна -Прага е супер! Само да не е скъпарско. Ама защо пак смотаната София! Защо не от тука Франкфурт?

Бивш общински съветник: Свлачището при "Алепу" е умишлено създадено

11:08:19 / 08.06.2020
0
0
Това са много страшни твърдения. Ако е истина - значи голяма мафия е

Политологът Петър Чолаков: От сблъсъка между Борисов и Божков печели Пеевски

10:59:40 / 08.06.2020
0
0
А народа винаги е губещия! Все някой си оправя себе си. Всички са движени само от лична изгода.

Васил Божков пита хората дали да прави партия

09:12:37 / 08.06.2020
5
0
Хахахахах ще им го на-чу-ка той :silly:
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X