Потребителски профил

Darina Djambazova

Регистриран: 12.12.2014
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
5
5
0

Рейтинг: 10

Място в класацията: 892

Коментари на Darina Djambazova

Чудо: Добри хора събраха за два дни 50 хиляди евро за спасяването на дете

00:43:09 / 13.12.2014
5
0
Бих искала да дам своя коментар за статия.Смятам че здравеопазването в страната ни е под всяка критика,ще дам личен пример как с детето ми се наложи за една година да лежим два пъти в болница,и как на епикризите ни има определен брой дни в които сме лежали в болничното заведение,а реално сме били там половината.Това далеч не е всичко което имам да кажа по темата,възмутена съм как се третират болни хора,още по-малко деца в състояния като малкият Александър Темелакиев.Родителите му са направили невъзможното за да съберат необходимите средства за лечението му не тук в България,където липсват профисионалисти и апаратура,а в Хановер.Докато се извършват измами в дравеопазването и клиничките пътеки,ще молим и ще просим пари за да платим за своя живот,защото имаме" късмета"да сме родени и да живеем в България,където сами тарсим и намираме път към това което е важно за нас и за близките ни!
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X