Потребителски профил

Жак

Регистриран: 04.08.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
11
2
9

Рейтинг: 42

Място в класацията: 598

Коментари на Жак

Млад мъж от Варна спешно се нуждае от кръв

01:33:05 / 05.08.2019
4
2
Ми помогнете му да се оправи !  А друг млад мъж от Варна спешно се нуждае от нов живот, за да работи това което може, разбира и усеща . Става въпрос за 25 годишен , който е родом от Варна, но живее близо до град Варна и е българин по природа и лична карта !

В деня на любовта запомнете този съвет на баба Ванга: "Не се делете!"

01:29:16 / 05.08.2019
2
2
Ванга е казала за България, Русия и света следните неща : България има звезда, но и цяло съзвездие. България е душата, а Русия е тялото . България и Русия ще спасят света. Най късно до 2025 година всички българи да се върнат в България.

Румен Петков: БСП се държи на принципа "или нашето, или нищо"

20:47:29 / 04.08.2019
1
1
Толкова ли няма човек на този свят да създаде истинска оправия и всичко да бъде точно така както трябва да бъде. Ако например човек е в окаяно положение, но никой не желае да му помогне да се оправи и да му се даде реален шанс да работи това което може, усеща и разбира за да бъде себе си, да се чувства добре и да е полезен за обществата, значи каква е истинската оправия на този свят ? Както всички знаем няма държава България, но има само територия България, а структурата й е измислена от САЩ и Турция. Те знаят всичко за територия България. Редно ли е българите да живеем живот, който не е личен, а е публичен ? Ако има желаещи територия България да си има своя лична и оригинална структура е редно да се случат "разни неща" и отделно "други неща". Толкова ли е скъпа нашата територия и нашите национални богатства и др наши неща да бъдат сасипвани, заменяни, копирани и по един или друг начин унищожавани ? После защо всеки гледа как да напусне България и да си търси спасението където може ... Извинете, но това са някои неща в този живот.

Българи от Босилеград остават без книжки. Пишат на министър Маринов

20:27:48 / 04.08.2019
4
1
Защо все на нас българите е нужно да ни е трудно, да не ни върви в живота ? Като цяло защо все трябва да се правят умишлени проблеми на хората независимо произхода ? Защо на този свят няма истинска оправия ?
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X