Потребителски профил

владо

Регистриран: 06.08.2018
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
9864
6591
3273

Рейтинг: 12296

Място в класацията: 36

Коментари на владо

Специализирана полицейска операция в заведения на Крайбрежната алея във Варна

16:21:38 / 06.07.2020
6
0
поредната бутафория..........в заведенията и в цялата морска градина всяка вечер е пълно с пияни непълнолетни, но полицията не ги открила при проверката. Това е като единичните случаи на умряла риба в езерото и НЕспуканата тръба с кристално"чистите плажове и води.

Гешев се изнерви на въпрос за "Осемте джуджета": „Кои „Осем джуджета“? „Десетте малки негърчета“ на Агата Кристи?

16:39:52 / 01.07.2020
1
0
ето това е политически коректен отговор на политически коректен прокурор, бил той и главен

Борисов нареди незабавно спиране на багерите в Рила

16:46:27 / 30.06.2020
2
0
В султаната  Мутроландия е така- Баце като каже и нещата стават. Но, няма ли добро от него..........

Проучване: Българите очакват помощ от ЕС, но не искат тя да минава през правителството

14:00:45 / 25.06.2020
0
0
направо от ЕК да ни управляват и да ползваме техния съд......въобще не й трябват политици на тази територия.......Само я разграбват

БТВ: 5 милиона евро потънаха във Варненското езеро

23:21:49 / 24.06.2020
2
0
Какво общо имали ГЕРБ и кмета? Сериозно ли питаш? Та нали те са на власт? Властта освен права е и задължение. Според теб нормално ли е да знаеш от преди една година за проблема и да не предприемаш нищо?И нямаше да предприемат нищо ако не се беше раздухало по медиите, щяха да си траят и да си усвояват. ГЕРБ на 100% успяха да променят едновремешната национална цел "Да освободим България" в "ДА УСВОИМ БЪЛГАРИЯ"

"Ди Велт" за България: Последният да загаси лампите! Всички бягат от там

23:06:37 / 24.06.2020
1
0
Ако продължават да ни управляват политиците от последните 30г, предсказанията за изчезване на България ще се сбъднат много по-рано. Единствения начин това да не се случи е населението да се събуди и да превърне територията отново в нормална държава. Първата крачка към това е политиците да научат, че не са господари, а слуги на народа си.Втората крачка е бърза, работеща и справедлива съдебна система, респ. ефективни присъди за всички виновни за безобразията през последните 30г. Следва отнемане на имуществото в полза на държавата от всеки, който не може да докаже произход на доходите си. Без пълно форматиране и пълен рестарт няма как да се случат нещата. А и населението трябва да се превърне в народ и да поиска /извоюва/ промяната.

Министър Петкова е излъгала. Брюксел сега обяви: България не е получила лиценз за АЕЦ "Белене". Дори не е искала такъв

17:56:18 / 24.06.2020
8
1
калинке, малинке....бели пеперудки и разни прости ........... С това можем да опишем цялото управление на ГЕРБ и въобще на 99% от политиците ни  (хрантутници) от последните 30г. За всички тях единственото важно нещо е да могат да усвояват колкото се може повече и да разграбват. И се чудя за какво са ни въобще политици и не е ли време и не е ли  по-добре да си имаме затворници дето да чукат камъни по цял ден?

Фандъкова: ГЕРБ е първа сила. Спечелихме доверието на хората

14:19:18 / 24.06.2020
8
0
Тези политици явно живеят в паралелна вселена. В измислен свят, където всичко им е разрешено, а народа тъне в благоденствие и е претрупан от материални блага. Спечелили били. Благодарете се, че българите са изключително заспал народ, че иначе такава награда щяхте да спечелите, че не можете да си я представите даже.

Борисов се ядоса на народа с гневна реч: Не сте дисциплинирани

14:15:50 / 24.06.2020
3
0
Правилно! Друго си е да си дисциплиниран в усвояването, в обществените поръчки ( те май трябва да се казват обществени ПАРИЧКИ вече), в къщите за гости на наши хора, в евтини апартаменти за богоизбрани, в некачествени ремонти, в наглост, в безчестие, в липса на достойнство, в ежедневни очевадни корупционни схеми и лъжи, в некомпетнтност и т.н. Дисциплина му е майката. Но се молете да не вземе населението да се дисциплинира, че........

Три години варненка чака общината да изреже опасни клони между блоковете в "Младост"

17:08:31 / 23.06.2020
3
0
Е 3 г. е твърде малък срок. През 2013г подадох заявление до Одесос и голяма община да отрежат няколко 15-18 метрови дървета в гръцката махала. Първо ми казаха, че нямало фирма, която да ги отреже и тече конкурс за избор на такава фирма. Една година по-късно ми издадоха становище, че 11 броя дървета са опасни и мога да ги изрежа, като НАЕМА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ФИРМА и Й ПЛАТЯ по 150-200лв. на дърво за рязане и извозване на отпадъци. Писах им отново, че не смятам да върша работата на общината. После през 2015г получих писмо, че ме включват в списък за рязане на дървета.През 2017-2018г отново писах и ми отговориха, че ще предприемат нужните действия . Резултат през 2020г НЯМА.Ще взема пак да им пиша- може предизборно да са решили да работят малко. Другия вариант е всеки месец да им се изпраща по едно заявление да отрежат дърветата. Ако и това не стане - минавам на вариант ВСЯКА СЕДМИЦА.

Христо Иванов пак поиска оставката на Владислав Горанов - заради решения на НАП

16:33:49 / 18.06.2020
0
0
Е как ще се съобразява със съдебно решение, та нали са богоизбрани и за тях законите в тази страна не важат.  Именно споменатия герой досега трябваше поне 10 пъти да бъде съден и да е вече обитател на някой затвор, но не и в Територията....Той е несменяем, въпреки множеството скандали около него и министерството на финансите. Явно това е особенно важната G-точка на партията..

Министерството на туризма нямало компетенции за строежа на "Алепу"

15:16:08 / 18.06.2020
0
0
Мдаааа излиза, че никой в тая държава няма компетентността и правомощията да спре поредната нагла и противозаконна схема, да накара строителя да събори това недоразумение и да върне първоначалния вид на терена.....иначе според Бойко всичко си е народ и живота тук е повече от прекрасен. Питам : Трябват ли ни такива некомпетентници в управлението? Докога ще им се позволява да правят каквото си искат? Ще има ли народ, който да им потърси отговорност за всичките сътворени безобразия и цялото разкостване на държавата?

Деси Атанасова от ГЕРБ за Радев: Ах, летете, ескаДРОНИ! Той управлява дрон

13:08:41 / 18.06.2020
3
0
Герберски утки (думата утки е от руски език, да не си помисли някой, че се изразявам вулгарно) с поредните малоумни опити да се защитят. По-добре излезте всичките в карантина, че сте изключително жалки вече. Прекръстете си партията на ПОЗОР - единственото нещо, което направихте през управлението си е че ОПОЗОРИХТЕ всяка ценност, превърнахте Държавата в Територия, а Народа в население, което считате за тулупи. Надявам се народната любов да ви застигне на талази......да не можете да се отървете от тулупска любов

Мая Манолова: Страх ли ви е, господин Борисов? Просто си лейте куршум. Битите в домовете си нямат пистолети като вас

21:58:24 / 17.06.2020
4
0
Изведнъж всички се оказаха заплашвани - то  Мутафчийски, то главния здравен инспектор, то Гешев, днес даже и Вожда им почна да говори за заплашване, че дори и за преврат. Утре очаквам и Домуса да почне да се жалва, че го е страх. Хайде стига вече с простотиите герберски, че освен СМЕШНИ СТЕ И СУПЕР ЖАЛКИ ВЕЧЕ. Всеки ден излиза явно доказателство за герберски корупционни и крадливи схеми и никой нищо не предприема- няма разследвания, няма прокурори, няма съд, няма затвори, няма конфискувано имущество, няма общество, няма правова държава. Има само наглост, безчестие, кражби и схеми за усвояване. Има "единични измрели риби", има кафяво море, има подпорни хотели, има държавни служители, които с държавните си заплатки си купуват къщи за милион и половина, има политици с незаконни тераси, има политици с апартаменти, закупени под данъчната оценка.......ИМА НАГЛОСТ. БЕЗПРЕДЕЛНА И БЕЗОЧЛИВА НАГЛОСТ. ВРЕМЕ Е ДА СМЕНЯМЕ "БОГОВЕТЕ" и ДА ИМ ПОТЪРСИМ СМЕТКА ЗА "БОЖЕСТВЕНИТЕ" ИМ РЕШЕНИЯ.

Мартин Карбовски за премиера: Хубав брифинг! Виновни са тия, които ръкопляскат

19:51:55 / 17.06.2020
6
0
докога българското население ще позволява ежедневно управниците да го правят на завършен идиот?

Генка Шикерова за "дрона на Радев": Президентът лично джитка с китайски дрон и шпионира

19:49:46 / 17.06.2020
4
0
Никога, ама никога България не е имала по-смешни, по-прости, по-нагли и по-крадливи управници.

Бенатова опроверга Борисов: Не съм правила филм. Не знам дали има каса и какво има в нея

19:47:43 / 17.06.2020
2
0
В Китай отдавна да са ги разстреляли "елитните" управници.

Божков с първа реакция след изявлението на Борисов: Ще го търпим ли още?

19:45:20 / 17.06.2020
3
0
Аз лично от много отдавна не мога да ги търпя вече всичките "юнаци" от ГЕРБ, ДПС, БСП и прочие политици от последните 30г. Ясно е на всички че тези хора не стават за управленци, че доведоха до разруха държавата за сметка на задоволяване на собствения си интерес Време е за рестарт, ревизия и .....строене на нови  затвори. Време е за справедливост. Време е за събуждане на населението. Време е всеки престъпник да си получи заслуженото. Време е за правова държава. Време е за нормален живот.

Борисов: Спасихме България от коронавируса, а станахме неугодни

17:39:59 / 17.06.2020
3
0
Какъв преврат, бе хора? Съвсем полудяхте и се самозабравихте...................Аз пък виждам едни кандидати ......., ама не за избори ,а за доживотен затвор и конфискация на имущество им. Същества, които не познават значението на думи като чест, достойнство, справедливост и т.н. Никога досега България и българите не са обирани по такъв безкрайно нагъл начин.

Извънреден брифинг на ГЕРБ в 17 ч.

16:58:02 / 17.06.2020
2
0
Нека мазането на мисирки с вазелин започне сега.

"Пик" с тревожна статия след новите снимки: "Животът на Борисов виси на косъм"

16:56:54 / 17.06.2020
4
0
Вече всеки ден копаят дъното .............даже с багер го копаят.......и постоянно късат фекалните тръби.........и омазват все повече и повече с кафява хомогенна смес.......и все повече вони и се не трае. Предлагам да си прекръстят партията на "Кафява ( да не кажа лайняна) България". Нагли, безсъвестни, безскрупулни, крадливи и корумпирани същества. Политическата проституция процъфтява ......едни хора  праскат с 200.

Караянчева с първи думи пред "Биволъ" за записа с обидни думи за нея: Няма да се занимаваме с това

17:04:19 / 16.06.2020
8
0
За едните пари са готови на всичко. Да живее проституцията........или пък революцията беше......ааааааа второто беше за хора с чест и достойнство.В Герб такива няма. Доказателствата за това валят всеки ден.

Зам.-кметът на Варна: Градът се наводни заради обилните валежи, съчките и листата

15:00:19 / 16.06.2020
4
0
Още вчера казах, че основната теза на умните и красиви общинари ще е че наводняване на града няма............само единичен случай..........обхванал цяла Варна.......... след обикновен пролетен/летен  дъжд. Как нямате малко срам, ами постоянно излизате да говорите простотии.........съчки имало по шахтите.....листа, простотии от 1001 нощ......Проблема е, че няма кой да ви метне всичките с едни дебели съчки/сопи и да ви таралянка докато си кажете всяка стотинка от къде сте я взели и докато си забравите имената

Ивайло Мирчев: Свлачище се срути върху обходният път на Габрово, 12 дни след като Бойко го откри

13:04:43 / 16.06.2020
3
1
ами така ще докато не бъдат яко наритани по затворите и имуществата им конфискувани в полза на държавата

Министър Емил Димитров: Няма да спра проекта на "Алепу". Искате да ходя като една екобухалка. Отпред ще има хотел, много хубав хотел

12:26:15 / 16.06.2020
6
0
ами давайте тогава всеки да почва да си строи където свари и както си знае........не трябват нито проекти, нито разрешителни........тухли и бетон да има, пък законите не е важно да се спазват. Как пък нямаше един от управляващите, дето да има малко чест и.......топки. Всичките се омазали с вазелин и се връткат денонощно за пари.Няма такава алчност и наглост

Срути се новият тротоар на Шишковата градинка във Варна, която кметът Портних рекламира във Фейсбук

17:39:52 / 15.06.2020
3
0
Цял ден в нета изобилства от снимки с чудесата на Герб....Ама вие какво очаквахте бе хора? Нещо да е направено качествено и хубаво ли? Глупости. Единствената цел е усвояване на пари. както казваше един циганин в едно интервю "КражБа колко може и т'ва е.

Условна присъда за неправоспособен младеж, който причини смъртта на колоездач и рани друг във Варна

16:27:45 / 15.06.2020
4
0
Предлагам да се организира СМС кампания за да му се купи на тоя юнак една нова, мощна и здрава кола, за да продължава да убива невинни хора. После може на тържествена церемония, някой с каскет да му връчи ключовете. Държавата е само територия. Ако заспалото населението се превърне в непримирим народ, може отново да има държава.

Улиците на Варна са пълноводни канали, заснеха как контейнер със смет отплава в неизвестна посока

16:19:20 / 15.06.2020
6
3
От басейнова дирекция, РЗИ, РИОСВ и общинската управа се надпреварват да обикалят наводнените улици и да обясняват на хората, че въпросните контейнери са ЕДИНИЧНИ БРОЙКИ, водата която залива улиците е с ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО и е полезна за възстановяване на умрелите ЕДИНИЧНИ РИБИ от езерото.Очаква се до час директорите на гореспоменатите институции да загребат с чаши от реките по улиците и да си кажат наздраве.

Снимки на читател: Силният дъжд наводни булеварда пред община Варна

15:03:15 / 15.06.2020
2
0
Очаквам скоро управниците ни да ни задължат всички задължително да имаме лодки.

Синът на прегазена жена в Самоков: Добро утро, Викторе, спа ли добре

12:12:23 / 15.06.2020
0
0
до Крис: Докато народа не си потърси правата, не притисне политиците и не им припомни че са негови слуги, а не господари, не чакай Държавата да направи нещо за народа.

Борисов: Рибата ни е по-хубава, евтина и прясна. Хотелите са ни по-чисти и сигурни! Защо да ходим в Гърция?

12:07:18 / 15.06.2020
3
0
Имам чувството, че живея в безкраен сериал с името "Широко затворени очи".... всеки ден тоя тип ни говори все по глупави неща и си вярва.Хайде вземи слез на земята. Освободи си, лъжливите пиари, крадливите министри,  охраната и мисирките и почни да живееш в реалния живот - сигурен съм, че за 5дена обикаляне из страната без обкръжението ти, ще разбереш, че Държавата е територия, няма правосъдие, няма средна класа, няма нормални курорти, няма нормални пътища, корупцията е повсеместна, наркотиците са на всяка крачка, икономика липсва, няма свобода на словото, заплатите са ниски, пенсиите мизерни и т.н. и т.н....все неща характерни за мутренски години

Във Варна измиха улиците по време на дъжда

11:58:15 / 15.06.2020
0
0
Другата седмица очаквам Езерото и варненския залив да бъдат измити с морска вода .......разбира се за сметка на данъците на заспалите граждани на Варна.

Ново езеро се образува в "Младост" във Варна

11:53:46 / 15.06.2020
4
0
Еееее не така негативно де.... Всичко е планирано - това е тренировка. В края на седмица Боко ще идва и кмета ще го вози на гумена лодка и ще му обяснява напредъка на Варна. Омръзнало му вече на Жипката. А пък водата в началото на бул Левски нарочно я задържаха - Боко и Кмета ще правят рафтинг по булеварда и сега пробват колко вода може да се събере и дали ще е достатъчна за да осигури течение към Максуда.

Дупка се отвори и поема дъждовната вода в "Чайка" във Варна

11:46:07 / 15.06.2020
2
0
Сега или ще кажат, че това е наследство от ония гадове от БКП, или че това е единичен случай на дупка (като единичните умрели риби), или че това въобще не е дупка ( както няма скъсана тръба в канала и няма замърсяване)........може даже да го изтълкуват като джакузи, построено от ГЕРБ в услуга на населението.............отговора зависи от това кой ще е автора на оправданието - Бойко, Шехерезада, Басейнова дирекция, РИОСВ, Кметчето, РИОКОЗ или мисирките

Пиарът на ГЕРБ е случила на щедра майка с нюх за имоти

17:29:50 / 12.06.2020
3
0
Със сигурност е случила на безкрайно търпеливо, заспало и примирено население. В друга държава, народната любов щеше да я застигне и нямаше да може да излезе от затвора или щеше да бъде линчувана на площада.

Свободата на слово в провинцията: Варненски репортери услужливо се засмяха, когато Бойко грубо отряза репортер на bTV

18:00:59 / 11.06.2020
9
0
България трябва да се прекръсти на Трайчования или Послушания. Всекидневно управниците се отнасят с населението като с завършени идиоти, а населението си трае и не предприема нищо. Във всяка нормална държава досега управниците ни да са по затворите

Mediapool: Защо НАП не вдигне хеликоптера над къщата на пиарката на Борисов Севда Арнаудова

16:24:00 / 11.06.2020
5
0
Е как да се заеме да проверява като не са й дали разрешение? Единствения начин за връщане на справедливостта е вкарване на политиците и приближените им по затворите и конфискуване на всяко имущество, за което не могат да докажа чисти доходи. В крайна сметка това което не иска да го вземе НАП може да го вземе народа............с много любов.

Биволъ: Свекърът и зълвата на Десислава Танев с милион агросубсидии за 2 години

17:14:27 / 10.06.2020
4
0
Някой трЕбва да понесе НАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВОРНОСТ

Мъжът на Захариева за строежа на Алепу: Това е противосвлачищно съоръжение, служи за основа на сградите, които ще бъдат над него

14:59:24 / 10.06.2020
2
0
Моля някой да ми посочи поне един настоящ министър или негов заместник, който да не е изгърмял в очевадни злоупотреби през последните 5г. Няма такива нагли, безскрупулни същества, чиято единствена цел е усвояването. Струва ми се, че България никога, дори по турско робство, не е била толкова ограбвана, да не кажа изнасилена.

"Биволъ": Съпругът на министър Захариева е проектант на подпорния хотел на "Алепу"

14:55:03 / 10.06.2020
2
0
Управниците ни са огромни късметлии.........че не са управници в Китай. Досега всичките щяха да бъдат разстреляни или да висят обесени по площадите. Ние тук, при всичките им нагли ежедневни безобразия, дори в затворите не ги вкарваме.

Арх. Ангел Захариев за строежа на Алепу: Природа там няма. Това ме мотивира за проекта

14:51:57 / 10.06.2020
4
0
малоумни, но за сметка на това СУПЕР НАГЛИ опити за оправдания. Как пък няма поне малко срам и съвест този наглец?

Мъжът на Захариева за строежа на Алепу: Това е противосвлачищно съоръжение, служи за основа на сградите, които ще бъдат над него

09:12:17 / 10.06.2020
3
0
На такива хора трябва незабавно  да им се отнеме дипломата и никога повече , АМА НИКОГА да не им се позволява да работят по специалността .

"Биволъ": Съпругът на министър Захариева е проектант на подпорния хотел на "Алепу"

14:00:05 / 09.06.2020
14
0
Стана им навик на управниците ни всеки ден да гърмят с поне по един скандал, водещ до обичайните им наглост, кражби и корупция. По примера на министерството на земеделието, сега очаквам въпросното архитектурното бюро и външното ни министерство да бъдат поставени под карантина. Все един "заразен" с коронавирус ще се намери, че да не им се налага да дават обяснения........пък той скандала ще отшуми и хотелчето ще се построи....Познатата схема на "умните и красиви" управници отново е в действие - мажем всеки скандал с тъпотии и на третия ден го забравяме и си правим каквото си знаем.То населението така или иначе си спи непробудно.

"Демократична България": Искаме незабавната оставка на Десислава Танева

22:55:30 / 08.06.2020
2
0
Освен оставка, аз искам да видя крадливите ни управници да изтърпяват ефективните си присъди в затворите, а имуществото им,  да бъде отнето в полза на държавата.Естествено, говоря само за имуществото им, за което не могат да докажат доходи, респ. за всичкото им имущество - тяхно, на фирмите им, на жените им, на децата им, на тъщи и т.н. всичко, за което не могат да докажат произход на средства трябва да им се вземе. Така следващите ще се замислят дали да крадат и да бъдат нагли. Стига кражби вече!!!

Слави Трифонов за Танева: Браво, бе! Май за пръв път имаме признание от министър, че от еврофондовете се краде

18:03:55 / 08.06.2020
4
0
Трол до трола, мила моя майно льо, крадец до крадеца.........За пореден път се доказа, че наглите властници, освен крадливи са и мнооооооооого прости. Да, по целия свят се краде, но....... не в такива размери, като в територията ни, не с такива малоумни схеми  и не от толкова прости персони.Да не говорим, че хората навсякъде получават нормални заплати и пенсии, които им позволяват да живеят достойно. Тук е обратното размера на кражбите и корупцията е голям на фона на ниските пенсии и заплати. Но какво да очакваме след като прим-а чистосърдечно си призна, че е прост, няма как калинките му да са умни............по- важното е да са послушни.  Наслушахме се днес на калински лъчливи оправдания, сега остава да чуем нескопосаните оправдания на мисирките - не се бийте ПИКЛИВИТЕ са първи. Във всяка нормална държава, въпросната персона отдавна щеше да е с отнето имущество и в затвора.

"Биволъ" изкара скандален запис с министър Танева: Нека не раздухваме измамите по мярка "Обвързана подкрепа", за да не ни спре ЕС парите

13:34:32 / 08.06.2020
6
0
поредното доказателство за наглите кражби на безсъвестните ни управници. И сега в Територията следва: ами ще назначим проверка и след 1 година ща ви кажем, че всичко е наред.както стана с апартаментите им, с терасите им с Банов, с Горанов и кой ли не още държавен или местен измамник. В нормалните държави всичките ни политици щяха да са по затворите, а имуществата им и тези на фирмите им щяха да са конфискувани в полза на държавата. Мафията наистина си има държава, в която върховенството е на корупцията, наглостта и кражбите. И да не забравяме, че ТЯХ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ НАКАЖЕ. ОСВЕН НАРОДА, АМА ТОЙ ПЪК СПИ.

"Флагман.бг": Това не е хотел – подпорна стена е, а стаите не са стаи, а „обеми“

23:55:26 / 03.06.2020
1
0
Не ви ли омръзна всеки ден "умни и красиви" управници да ни считат за завършени идиоти, да ни пробутват малоумни обяснения, олигофренски оправдания за незаконни, но добре платени техни действия и да ни се смеят? Ааааааа, омръзнало ви е значи да ви правят на луди, да ви смятат за балъци, да ви наричат тулупи, да ви крадът парите.............ами като ви е омръзнало, като ви е мъка вече дори да ги гледате самозабравилите се политици, вземете се събудете, излезте и им потърсете отговорност на тези нагли същества. Вече 30 г политиците ни не искат доброволно да изпълняват задълженията си и да бъдат слуги на народа си. Явно ще трябва да става по доброзорния начин.Явно улиците трябва да се напълнят със събудени хора, искащи нормален живот в нормална държава, с нормални държавници.

Валят сигнали на варненци за новата синя зона, разчертават я в дупки, локви и по разбити настилки

16:12:12 / 02.06.2020
2
0
Варна, тя тази опорка работи безпогрешно вече 30 години и се ползва от всички политици. За да спре да работи трябва народа да поумнее и да се събуди...........пък след това демократично - доброволно или доброзорно да си върне властта, да осъди ефективно корумпираните крадци, да им вземе парите, фирмите и имотите, за да знаят следващите, че са слуги, а не господари.

Валят сигнали на варненци за новата синя зона, разчертават я в дупки, локви и по разбити настилки

10:41:02 / 02.06.2020
6
0
Основната и единствена цел на тези зони е ДА СЕ УСВОЯВАТ ЕДНИ ПАРИ ПО ЕДНИ СМЕТКИ, а не  да им е удобно или комфортно на гражданите. Да не споменавам за пореден път, че не се спазват никакви съществуващи и действащи минимални изисквания при разчертаване на зоната-не се спазва минималната площ на паркоместата, не се спазва минималната ширина на улиците и т.н. Чертаят си управниците, дерат кожи, а робите спят непробудно.  Докато населението не започне да защитава правата си и да търси отговорност от управниците, последните ще се смятат за богоизбрани, а не за СЛУГИ на народа и ще продължават да си усвояват народните пари. Някой много правилно беше написал: "Народът спи, а някой краде- парите му, мечтите му, живота му....." Аз бих добавил ".....и тези на децата ви."

Очевидци: Така разчертаха новата синя зона във Варна

10:32:00 / 02.06.2020
4
0
Хващам се на бас, че сега от общината ще сформират комисия, която след около една година ( по примера на кмета, 1г е нормален срок за изпълнение на най-простото нещо в общината) ще провери случая и ще установи, че на място няма нито дупка, нито локва. Ако управниците ни се затрудняват, ще искат помощ от РЗИ и Басейнова дирекция ( те установиха, че водите по плажовете са отлични, а умрялата риба е единични бройки). В крайна сметка ще се окаже, че НЯКОЯ ГАД ( както казва божеството) е искала чрез фотошоп да компрометира отличната работа на общинските ни кожодери -управници.

Полина Паунова: "Няма кой да ги накаже", защото всички са "много заети"

14:13:00 / 28.05.2020
0
0
Е разбира се, че няма кой да ги накаже. Нито Цецка, нито Цецо, нито Горанов, нито оня с терасите, нито другия дето от записа стана ясно на целия свят, че е корумпиран.  Та нали са богоизбрани? Наглостта и алчността им нямат граници. Съвест, чест и достойнство за тях са непонятни думи. Единственото важно е да трупат пари и имоти. И това ще продължава да е така докато населението не се превърне в народ, не ги изрине от сладките им службички и не бъдат осъдени, а парите и имотите им се конфискуват. Едва тогава територията ни ще се превърне в държава.Сега положението е населението спи, а някой краде -парите му, живота му, мечтите му, и тези на децата му.

Кирилов: Имам огромно желание да подам оставка, сам си търся аргументи

16:46:18 / 27.05.2020
2
0
Не се мъчи бе Дани! Разджуркай се! Подавай я тази оставка! Направи поне едно добре нещо за България!

"Дневник": Тайните за екокатастрофата във Варненското езеро потъват все по-дълбоко

16:43:01 / 27.05.2020
9
0
Управниците-мишки се чудят какво да правят и какви лъжи да ръсят за да замажат лайняната ситуация, а на всички е ясно, че причината да се стигне до тази ситуация е обществената тайна, превърнала се в практиката, а именно: от всеки проект някой да усвои едни пари. При тази практика не можеш да търсиш качествено изпълнение, камо ли пък гаранционна отговорност. Всеки нормален договор за изработка, за СМР и т.н. задължително включва гаранционна сума (поне 5-10% от стойността на възложената работа), която сума се задържа от възложителя до изтичане на гаранционния период на изпълнената работа.Другия вариант е гаранционната сума да се задържи от възложителя под формата на банкова гаранция.Някой да е чул досега нещо за задържана гаранционна сума или за усвоена гаранция? Е няма как да чуете.Защо възложителя не е отправил претенции към изпълнителя в гаранционния срок? Защо не се е удовлетворил от гаранционната сума по договора? Отговорът е практиката, посочена по-горе. И общинарите и басейнова дирекция и тези от РЗИ заслужават да бъдат засипани с "единичните бройки измряла риба" и да ги почерпим с няколко галона вода от езерото с "отлично качество". То бива слугинаж и хора без чест и достойнство, ама управниците ни не заслужават да бъдат наречени дори проститутки.

Басейнова дирекция: Не можем да обвържем измирането на рибата във Варна със спуканата тръба

09:54:05 / 27.05.2020
0
0
поредното доказателство за липса на достойнство и чест, за наглостта и проституцията на "умните и красиви"управници.

Красина Кръстева, "Епицентър": Днешният ГЕРБ прилича на БКП, Борисов на Тодор Живков. Но ще управлява, докато му омръзне

09:48:48 / 27.05.2020
2
0
За ветрове и промени е нужно песничката на Сънчо да свърши и да се подхване ..."Стани, стани юнак Балкански". Вярно е, че змията вече не е мъничка, но единствено събуждането е надеждата.Другото е просто оцеляване за населението и кражби, корупция, безнаказаност и наглост на управниците.

"Пик" призова Борисов да подаде оставка и да спечели "едни нови избори"

09:42:38 / 27.05.2020
0
0
Хубаво ще е преди проверката на доверието към властта да се въведе изцяло електронното гласуване ......ама трябват топки за това действие, а управниците ни явно нямат такива.

Днес в 18,30 часа протест пред община Варна заради укриването на замърсяването

10:02:12 / 22.05.2020
3
0
Мотото на протеста трябва да е "Да изринем лайната"Ухилен

Морът по рибата във Варненснкото езеро не е от тръбата, твърди Портних, иска проверка на заводите

17:04:30 / 20.05.2020
6
2
Даже не е умряла рибата......Казала на експертите, че е излязла на брега да си почива. Няма умряла риба, няма скъсана тръба в езерото, няма корупция, няма престъпност, няма нагласени обществени поръчки, няма обръчи от фирми, няма цензура, няма неработеща съдебна, социална,  здравна и образователна система, няма калинки сред управляващите, няма ниски заплати, няма бедност, няма мизерни пенсии, няма виновни...... въобще както се пее в песента "НЯМА" на Toy Letters  : НЯМА лъжа и няма измама, живеем в държава, наречена НЯМА, де никой за нищо НЯМА вина. НЯМА такава подобна страна."

Според експерти: Установени са единични бройки мъртви екземпляри риба във Варненско езеро

17:00:49 / 20.05.2020
2
0
Даже не е умряла рибата......Казала на експертите, че е излязла на брега да си почива. Няма умряла риба, няма скъсана тръба в езерото, няма корупция, няма престъпност, няма нагласени обществени поръчки, няма обръчи от фирми, няма цензура, няма неработеща съдебна, социална,  здравна и образователна система, няма калинки сред управляващите, няма ниски заплати, няма бедност, няма мизерни пенсии, няма виновни...... въобще както се пее в песента "НЯМА" на [url=https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjrwOXOzMLpAhVh8OAKHWHKDr4QtwIwAHoECAEQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVnc0BM2-xYc&usg=AOvVaw0oR5TG4gdNt98rw-eOaTKg]Toy Letters Няма НЯМА лъжа и няма измама, живеем в държава, наречена НЯМА, де никой за нищо НЯМА вина. НЯМА такава подобна страна.[/url] Това явно вече е химна на управниците ни, дето все са невинни. [url=https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjrwOXOzMLpAhVh8OAKHWHKDr4QtwIwAHoECAEQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVnc0BM2-xYc&usg=AOvVaw0oR5TG4gdNt98rw-eOaTKg][/url] [url=https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjrwOXOzMLpAhVh8OAKHWHKDr4QtwIwAHoECAEQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVnc0BM2-xYc&usg=AOvVaw0oR5TG4gdNt98rw-eOaTKg][/url]

Борисов към Радев: Това държавен глава ли е?

15:01:32 / 19.05.2020
5
0
почнаха да измерват "постиженията си" в управлението с брой измрели хора.......нямам думи вече.....сега очаквам божеството да каже, че лично той е направил тези 770000 новородени, а на следващия ден като разбере, че им дължи издръжка, да се отметне от правенето...........последните 30г са най-голямото падение за българите през цялото им съществуване като нация, но причината за това падение е че спят непробудно

Правителството прие промени в Наредбата за единиците за измерване

15:21:55 / 13.05.2020
1
0
Ако Бойко реши, не само промени в мерните единици ще има, ами и 1кг вече ще тежи 100 грама.

Хиляди излязоха на протест в Словения срещу правителството

23:28:18 / 09.05.2020
1
0
Разликата е, че словенците са народ, а в Територията ни има само население. Като  започнем да си защитаваме правата и да търсим отговорност за всяко действие на управниците ни, и същите тези управници като разберат, че са избрани за слуги на народа, а не за дерибеи, ще станем народ. Но с това население, дето си е преклонило главата и се е надупило с гол задник, няма да има оправия.Както се казваше в един стар БГ филм : "..........Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път...".

Портних измисли нова мярка, пенсионерите ще трябва да си плащат в градския транспорт в час пик, дори и да са с карта

15:09:11 / 30.04.2020
11
0
ей......"умното" си е "умно".......очаквам утре ще издаде заповед всички граждани на Варна да си платят два пъти даник сгради и такси сме, щото приходите в общинския бюджет са намалели. Няма ли кой да му каже, че не може да взема два пъти пари за една и съща услуга ? Ще се връщат едни пари на пенсионерите за закупените карти.Как пък няма един управник дето да мисли с главата си? Явно глупостта от заповедите на Ананиев е заразна и се е пренесла в заповедите на кмета.

Моят съпруг не беше Милен Цветков и пак беше убит

11:16:25 / 29.04.2020
5
1
Докато населението не се превърне в народ, държавата ще е територия и "нелепите" смъртни случаи няма да има край. Прав е Халваджан - всички хора трябва да са непримирими и да търсят отговорност от управниците. Само така самозабравилите се властници ще разберат, че народа е техен господар, а те са му слуги. В момента ролите са разменени - властниците се мислят за богоизбрани господари, които могат да издевателстват над населението.

Кметът на Варна се похвали с красиви снимки от въздуха: Вече се строи основната сграда на рибаското пристанище Каранатината

11:10:06 / 29.04.2020
2
0
Тези кафеви нюанси в морето да не би да са от скъсаната тръба в канала? Кмете, оправяй я бързо, че ще се прочуеш с най-големия открит кенеф между тези буни. Може пък общината да има специална програма за излизане от предстоящата криза в туризма, като иновативно предлага на туристите фекални бани.

Спас Спасов за 7/8: Всеки ден между 6-8 хиляди кубически метра фекални води се изливат във Варненското езеро

11:03:25 / 29.04.2020
2
0
Основната дейност на управниците ни е усвояването.Въобще не ги търсете за качествено изпълнени работи. Всичко е красиво рисувани  проектчета, а резултата -той е ясен още при изпълнение на работите, но никой не се интересува как ще се изпълни самата работа.Контрол няма и резултати няма. Населението си мълчи и управниците си правят каквото си искат.Докато не им се потърси отговорност все ще е така. Елементарен пример е ремонта на Шишкова градинка -трябваше да е готова края на юли 2019, но все още не са приключили работите там.Да не говорим, че се предвиждаха едни водни огледала, едни чудесии, а резултата -осакатена и грозна гледка.

Община Варна даде всички подробности за отварянето на парковете и плажа: Може и за спортуващи, но по един

15:40:00 / 27.04.2020
7
0
Чудя се има ли поне един от управниците ни, който да може да напише една ясна заповед? За местните папагали въобще нямам думи- чакат началника да каже нещо и без да се замислят го повтарят до припадане....

Синята зона във Варна ще остане безплатна, отпадат или се отлагат различни плащания към общината

15:02:43 / 14.04.2020
0
0
А какво се случва с парите на хората, които са предплатили чрез абонамент за синя зона? Нито абонамента на живущите е малко пари, нито пък този на фирмите.Ще ги връща ли общината? Или ще удължи абонаментите на предплатилите лица, със срока през който синя зона е била безплатна? Трябва да се измисли някаква процедура по тези въпроси. В противен случай, хората са платили за услуга, която общината не им предоставя и могат да си търсят парите по съдебен ред.

Таня Михайлова: Учениците ще завършат учебната година

12:26:05 / 03.04.2020
1
2
решението беше нулева година. Но и това, както и всичко друго в БГ е пунта мара......Никакво обучение не се провежда .........ученици и учители си пишат  едни съобщения и писма и никой нито преподава, нито пък учи нещо, .......но пък се отчита дейност.......БГ-политиците са царе на тази схема -отчитат дейност, а реално нищо не се върши за народа и всичко отива в джобовете и сметките на политиците

Председателят на парламента: Заплатите на депутатите не трябва да се замразяват. Нека те да даряват част от тях

00:32:46 / 03.04.2020
1
0
властниците ни нямат срам, съвест и чест, но пък най-нагло и безочливо трупат пари в сметките си.Като им е трудно и се оплакват че са уморени от работа да си ходят. Съмнява ме да има частна фирма, с изключение на собствените им такива, която да ги наеме, пък камо ли да им трае номерата. Алчността им е без граници.

Дончев: Ако се наложи, ще се въведе пълна карантина. Вече има телефонно приложение за контрол на излизането

16:05:58 / 31.03.2020
4
0
За пореден път ще помоля министрите и щаба да вземат да си говорят и на пресконференциите да излизат с една и съща информация. Иначе ставате смешници.Единият излиза и казва, че всички трябва задължително да са с маски, след един час излиза другия и казва, че не е задължително.  Единия излиза и казва, че най-рискови са хората над 60г, другия излиза и казва, че най-риск40-49 годишните. Единия излиза и казва някакви мерки, на другия ден в постановлението на МС пише съвсем друго нещо. Май никой не знае какво прави, но пък всеки се прави на компетентен и говори ..........в повечето случаи празни приказки.като не можете да измислите нищо, вземете мерките, които Гърция, Италия и куп други страни предоставят директно на работниците, за да могат последните да имат пари за да живеят. Само говорите за някакви милярди -2, 3, 5, 10, ама за какво ги давате -не знаете.  Отделно от това днес ЕК ви размаха пръст и ви каза да не нарушавате демократичните принципи и права, да не залитате към тоталитаризъм, да правите повече тестове за да е ясно каква е истинската ситуация, и да се грижите за народа си. Пари има - днес обявиха, че ЕК дава още 37 милиарда евро на страните от ЕС.

Заповед на кмета задължава варненци да носят маски на обществени места

10:53:11 / 31.03.2020
4
0
Поредната недомислена и неработеща заповед. Трябва да  ИМАШ МАСКА И ДА Е ПОСТАВЕНА, но: 1. Какво се счита за защитна маска - шал, скиорска маска, медицинска маска, каска за мотор, плексигласов шлем? 2.Кога се счита, че е една маска е поставена?Къде и как трябва да е поставена?  Каква част от лицето трябва да закрива? Плътно ли трябва да е поставена или може просто да си виси на шията? Всички тези въпроси нямат отговори и съответно всички наложени глоби ще бъдат отменяни при обжалване. Иначе, практиката на управниците ни, всеки ден да са на различно мнение се запазва - до вчера обясняваха как само болните трябва да носят маски, а за здравите маските нямали никакъв ефект, днес вече обясняват колко голяма е ползата от маските.Чудя се да не би някой производител да не може да си пласира стоката?

Кантарджиев: И здравите трябва да носят маски, цял Китай е с маски

23:34:59 / 28.03.2020
0
0
Айде вземете се разберете най-накрая в тоя щаб какво ще говорите, че подлудихте хората. Единия излиза и казва, че има смисъл да носят маски само болните, а на следващия ден другия излиза и казва обратното. Всеки си говори каквото си иска и по цял ден само се хвалят какви супер мерки са взели, пък резултата .............

Румен Гечев към Горанов: Да наречете 1 млн. българи "маргинали" е цинично

20:01:32 / 25.03.2020
2
3
Безумно нагла ДИСКРИМИНАЦИЯ от страна на правителството и финансовия министър. Не може да се изключват самоосигуряващите се лица от мерките за подпомагане и тези мерки да са само за бизнеса. Какво трябва да направят всички музиканти, артисти, адвокати, занаятчии и т.н. за да оцелеят. Тези хора в момента нямат работа, но според правителството за тях НЯМА ОТЛАГАНЕ НА СРОКОВЕ ЗА ПОДАВАНЕ НА ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ, а за фирмите този срок се удължава с 3 месеца. Пак според правителството за самоосигуряващите се НЯМА ОТСРОЧВАНЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ, но срока за плащане на корпоративен данък от фирмите се удължава с 3 месеца., и то при положение, че както самоосигуряващите се лица, така и фирмите дължат данък на база на печалбите си от 2019г, но за едните има привилегии, а за другите няма такива. Самоосигуряващите се лица освен това не могат да се възползват от схемата 60/40, както и от възможността за теглене на кредит при преференциални условия.  СПОРЕД ПРАВИТЕЛСТВОТО САМООСИГУРЯВАЩИТЕ СЕ ЛИЦА ИМАТ ПРАВО ЕДИНСТВЕНО ДА ПЛАЩАТ И НЯМАТ НИКАКВИ ДРУГИ ПРАВА. МОГАТ И ДА ДИШАТ.........ЗАСЕГА.

Кметът дава още два дни ваканция във Варна

17:53:26 / 11.03.2020
1
0
Едно умно нещо. Ако трябва не два дни, а два месеца няма да ходят на училище. ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ.

Във Варна пускат учениците на училище и спират водата на половината град

17:05:05 / 11.03.2020
2
0
ИМАМ САМО ТРИ ВЪПРОСА КЪМ "ЕКСПЕРТИТЕ": 1. Знаете ли, че живеем в ерата на информационните технологии? 2.Знаете ли, че съществуват устройства (телефони, таблети, компютри и т.н.), посредством които може да се предава всякакъв вид информация под формата на звук и картина до всяка точка на планетата? 3.Кое налага в условията на ПАНДЕМИЯ да се събират множество деца на едно място при условие, че нищо не пречи да се провежда дистанционно обучение? Както сте тръгнали, очаквам в петък да съберете децата на практически занятия в инфекциозните отделения.

Във Варна пускат учениците на училище и спират водата на половината град

15:57:17 / 11.03.2020
0
0
Има едно изпитано лекарство за борба с "експертните вируси" - всички засегнати от "експертните" решения да посетят "експертите" лично в местоработата им. Лекарството се прилага целодневно в продължение на 7 дни. В случай, че не бъде постигнат желания резултат, процедурата се повтаря до постигане на пълен успех.

Край на грипната ваканция във Варна

13:58:06 / 11.03.2020
4
0
Браво на комисията. Истински "експерти". Навсякъде се забраняват каквито и да били групови мероприятия, спортни събития, концерти, театри и т.н., но във Варна събират учениците в класните стаи. НАП, съдилища, кметства, ВиК и т.н. дружества и организации изрично ограничиха достъпа на граждани до институции, ведомства и офиси, но пък според  "експертите" няма  пречка да качим децата на автобусите и да ги заврем в училищата.Направо се чудя как не са ги задължили да провеждат групови занимания на цялото училище във физкултурните салони? За сметка на това, "експертите" най-вероятно са ограничили достъпа на граждани до тях поради риск от вируси. Явно властническите дупета за пореден път се оказват най-важни. По-важни дори и от децата.

След 3 месеца сигнали без резултат, варненец призова съгражданите си да звънят в общината за опасна дупка

12:15:28 / 11.03.2020
3
1
Споко, ще пратят някой с тъпан да крещи, че няма дупка......и дупката ще изчезне.

Боил Банов: Всички с билети за отменените културни събития ще получат парите си

12:08:56 / 09.03.2020
0
0
 и Валери Симеонов преди приемане на промените в закона за хазарта разправяше, че всички спечелили от национална лотария ще си получат парите, ама като приеха промените в закона, се обърна и каза всеки да се оправя сам, щото това били гражданскоправни отношения и държавата не можела да се намеси.

Министрите ни си вдигат заплатите от следващия месец

12:58:37 / 04.03.2020
1
0
За едни (управници) сватба, за други(населението) брадва. Трай население, сега му е времето на преклонената главица, пък нека задника ти да е гол.

Жители на Салтанат: Кметът на Варна не спазва решение на съда, вчера не ни пуснаха до имота ни

12:54:28 / 04.03.2020
4
0
Ако още някой не е разбрал, днешните управници са богове. За тях няма нито съд, нито закон, нито референдум, нито народна воля. За някой даже Конституцията е обикновено книжле.

Капан на най-скъпия булевард в Европа, две коли със спукани гуми, една с пробит картер на „Левски“ във Варна

12:50:44 / 04.03.2020
4
2
Е не може да е от булеварда. Той е перфектен, както и всички останали пътища в БГ. Със сигурност е по вина на водачите.

Деси Атанасова за Радев: Световните медии пак не са забелязали "виросолога" на Републиката

10:02:40 / 04.03.2020
4
1
Слугините на ГЕРБ са с мозък по-малък и от вирус, но пък какви други огромни  и винаги добре смазани отверстия имат само...........все пак на шефа трябва да му е удобно, където и да бутне

Христо Василев от Варна впечатли журито в "България търси талант" с песента "Пороци"

13:50:32 / 24.02.2020
1
0
Вярно е. Добре се прави. Само дето журналистите са объркали името на предаването, в което участва Христо. Даже на снимката и на клипа е написано името на предаването, ама няма кой да гледа и да четеУхилен

Месец след асфалтирането, премахнаха асфалта от ул. "Михаил Колони" във Варна

12:02:10 / 24.02.2020
9
0
Това е нов патент на общината ни в световен мащаб  -за да не сменят хората гуми ще се поставя летен и зимен асфалт.........сменя се два пъти годишно за удобство на населението.....КметЯ, сън не спи и се чуди как да угоди на населението пък то пак недоволно

Помниш ли, Варна? Преди 7 години почитта към Апостолът на свободата тук изглеждаше величествено!

23:52:17 / 20.02.2020
2
0
Дааа, лошото е че от много повече от 7г сме на схемата "всеки да се спасява сам". Ако някой иска да направи или да се бори за промяна всеки му  отвръща: "Добре. тези ще ги махнем, но няма кой да дойде". Ще дойдеш ти, който задаваш въпроса, ти който твърдиш, че няма читави хора, които да направят България нормална държава, с нормални условия за живот. Стига ти да имаш идея и желание как  живота на хората да стане по-добър, идея как да заработи ефективно здравеопазването, икономиката, образованието, съдебната система, институциите. Стига да не си копие на досегашните управници и да не гледаш само джоба си, а да искаш добруването на народа и запазването на държавата си. Не е възможно в 6 милионна страна да не са останали поне 500 хиляди, които да отговарят на горните две условия. Именно такива хора трябват на България. Именно с тези хора промяната е възможна и живота може да се превърне от борба за оцеляване, в неустоимото желание да се наслаждаваш на всеки следваш ден от нормалния си живот в нормалната си държава. Никой не казва, че този процес е лесен, защото властниците ни са се окопали и не искат да се откажат от  господарските си привилегии. Но промяната е възможна, защото българите НЕ СА РОБИ. Трябва само да поискат и нещата ще се случат. Трябва  да поискат, ако не за себе си, то поне за децата си.Трябва да покажат, че са народ, а не население.

Шефът на АПИ: На семейството ми не им стана много приятно от думите на премиера. Не съм глашатай

23:30:01 / 20.02.2020
5
0
Вчера, след случката, писах, че този човек трябва да подаде оставка, ако има поне малко достойнство и чест. Днес виждам, че освен, че не притежава тези качества, явно човекът има някакъв вид мазохистични наклонности, щом се доунижава сам по медии. Вчера си зададох въпроса как ще погледне семейството си след "великата" реч на лидера. Днес питам дали утре ще може да се погледне в огледалото? Надявам се утре да не излезе да се извинява публично на господаря си и да иска налагане на допълнително публично порицание. И като ежедневно виждаме, че 99.9% от подчинените на Божеството са такива мазохисти и проститутки, няма защо да се чудим какво е  положението в територията. Как пък никой от тези хора няма малко съвест и как не ги е срам от децата им? Продадоха себе си, продадоха народа си, сега остава и децата си да продадат.

Борисов се вбеси на шефа на АПИ: Номерца ли ще ми правиш? Сега отиваш на площада на всеки град и казваш на хората, че няма да има винетки

23:28:36 / 19.02.2020
4
0
Поредно доказателство, че в Територията върховенството на закона не значи нищо, както и разделението на властите, и свободата на словото и ред други принципи на демократичната, свободна и правова държава, които са записани в Конституцията и в ред закони.Ама кой да чете.....то четенето е мъчна и бавна работа. Голяма работа, че имало закон и той определял правилата. Тук правилата се определят само от Бойко- каквото каже той това става. Няма да се занимаваме с някаквиси закони и книжлета. Никакво четене, имате ли някакъв проблем - питате Бойко, искате ли да направите нещо, за да си свършите работата, както предписва закона - първо питате Бойко. Въобще Бойко е задължителен. Да е жив и здрав, да иляди и да му се свети името. В тази територия, дори Чък Норис е безсилен, като оакано пеленаче.

Караянчева: Президентът Радев доказа, че дълбае разделителни линии дори пред паметника на Левски

23:19:35 / 19.02.2020
6
1
При герб (умишлено не е написано с главни букви....според мен не заслужават това уважение) храмове няма, но пък е пълно с търговци, усвоители, беззаконие, страхливци и политически проститутки. Срам и позор за всички дали живота си за свободна и демократична България. Жалко за националните ни герои и мечтите им. Видя се и днес при публичното унижение на шефа на АПИ. Интересно ми е сега въпросния шеф ще прояви ли поне малко характер  за да запази достойнство и чест и  да пребори унижението като хвърли оставката си?  

Борисов се вбеси на шефа на АПИ: Номерца ли ще ми правиш? Сега отиваш на площада на всеки град и казваш на хората, че няма да има винетки

11:41:36 / 19.02.2020
9
1
Чудя се в Северна Корея ли живеем, в султанат ли или държавата е превърната в ЕООД? Клипа е като ежедневна сбирка на махленски мутри, които умиращи от страх, слушат мъдрите съвети на главатаря си. Подозирам, че показаното в клипа е повод за неимоверна гордост на нЕкои екземпляри. Не си прав/a gugutka -това не е цирк, жалко е .....много жалко

След призива на Домусчиев Гешев погна Ковачки

10:43:25 / 13.02.2020
4
0
Като видя, че е предприета поредната акция и се сещам за заря - гърми, трещи, свети, красиво е, но след нея резултат и полза никаква. Айде стига с фишеците вече. Резултати трябват.

Отдаваме под наем и без съгласието на съседите

14:48:32 / 12.02.2020
2
0
Честито поредно ограничение на правата на собствениците на имоти. Вие си трайте, ония в парламента си правят каквото си искат и не зачитат нищо друго, освен възможността да си напълнят джобовете с вашите пари и за ваша сметка. А пък вие подавайте заявления, редете се по опашки в общината и т.н. Пък ако не го свършите - глоба.......засега. Понататък може и да решат да ви конфискуват имота.

След ареста на Божков: Цветомир Найденов пусна за продажба акциите си в "Еврофутбол" за 1 евро

11:09:34 / 12.02.2020
1
0
Дааа.............имаше времена когато и Божков беше бизнесмен и то от най-уважаваните в БГ. Сега и Найденов е бизнесмен, но въпросът е: Докога ще е бизнесмен? Въобще понятието бизнесмен в БГ е с много широко и променливо значение.Що хора бяха обявявани за бизнесмени, пък после..................

Наталия Господинова от Дарик радио – Варна за платеното отразяване на общината: Не обслужваме кмета

23:55:36 / 11.02.2020
4
0
Да допълня Снайпера и да попитам засегнатите "журналисти": 1.Защо никой от вас не поиска нито веднъж информация и документи колко пари се изхарчиха и окрадоха по всеки един от "великите", но некачествено направени и неработещи проекти -бул."Левски", "Синя зона", велоалеи, интегриране на градски транспорт и т.н. усвоителни проекти? 2.Как пък нито един журналист, получаващ общински пари, не направи едно разследване за изхарчените от управниците пари на варненци? Или вярвате, че всичко е чисто? 3.Защо нито един журналист, получаващ общински пари, не направи едно разследване или поне едно репортажче, за некачествено изпълнените проекти в град Варна, които започват да се рушат преди да са въведени в експлоатация, а два дни след това започва ремонтирането им с още от парите на варненци? 4.Защо нито един журналист, получаващ общински пари, не привика кмета или друг "отговорен" управник и не му зададе тези и ред други неудобни въпроси? Журналисти били, че пък се и обиждали като "божеството" ги нарича мисирки. В последната година имаше един истински журналист във Варна, който не се притесни да задава неудобни въпроси на кмета и този журналист бе принуден от управниците ни да напусне работа. И какво направихте останалите журналисти -не, не подкрепихте колегата си, а си затраяхте от страх и си пазихте дупета за управниците.Така, че вместо да лъскате имиджа ( и не само) на кмета, вземете да се научите от гореспоменатия журналист как се върши работа........И започнете да я вършите........качествено, честно и истински. Научете се, че вие сте началници на управниците, а не те на вас. Искайте им сметка за всичко, което правят и огласяйте истината. Едва тогава може да имате претенции, че сте журналисти.

Горанов: Докато аз съм министър, ДДС няма да се намалява

11:20:17 / 11.02.2020
2
0
Поредният самозабравил се управник, който се мисли за безсмъртно божество. Някой беше изпял: "Разпуснаха лудниците и е пълно с пациенти...." Лошото е че пациентите станаха управници и ежедневно се стараят да доведат народа до лудост

Съд във Варна даде условна присъда и 1500 лева на побойник, който нападна шофьор на такси

17:22:59 / 30.01.2020
1
0
Съд във Варна даде условна присъда и 1500 лева на побойник, който нападна шофьор на такси. и побойникът в крайна сметка взел ли ги е тези 1500лв.......... за един приятел питам, че му трябват пари.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X