Потребителски профил

владо

Регистриран: 06.08.2018
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
9026
6041
2985

Рейтинг: 10281

Място в класацията: 33

Коментари на владо

Валери Симеонов: В България нищо не се променя

00:20:51 / 19.09.2019
9
2
Не си прав Симеонов. Как нищо да не се променя? Променят се банковите сметки на нЕкой хора-усвоители.

Мизерия на метри от община Варна: Счупени пейки предизвикаха дебат за работата на кмета (снимки)

17:07:09 / 18.09.2019
8
6
Всички са наясно, че общинарите не упражняват никакъв контрол по опазване на собствеността си, пък камо ли за нещо друго. И как да упражняват като мотото е УСВОЯВАНЕ. Никъде няма субект, който да не пази собствеността си и да увеличава стойността й било за да му е по- комфортно, било за да може да извлече повече ползи от нея. Никъде, освен в БГ. Посочете ми една общинска собственост, която след като е изградена и да се поддържа и да има контрол по опазването й. А всъщност това е толкова лесно в нормалните държави и в нормалните общини. Всичко е въпрос на контрол и желание на собственика да опази собствеността си.Тук обаче явно няма нито желание, нито контрол, нито собственик. Прави се нещо, усвояват се едни пари, приема се направеното независимо с какво качество е изпълнено, след това ( а обикновено и преди това) никой нищо не контролира  и след максимум 6 месеца новопостроеното се е саморазрушило защото не е направено както трябва. Но пък едни пари са усвоени. Фонтани, ремонти на улици, спирки, детски площадки, градинки, сини зони, зарядни за ел.автомобили, училища, детски градини, автомати за билети и т.н и т.н............усвоителния списък е безкраен......за наше съжаление

Варненец засне част от ремонта на Шишковата градинка и остана изумен от гледката (снимка)

16:54:21 / 18.09.2019
14
5
След 10г управление на ГЕРБ вече никаква глупост и наглост не може да ме изуми. За мое съжаление установявам, че започвам да свиквам и с факта, че населението спи непробудно и търпи ежедневните усвоявания и безумия на управниците и не им търси никаква отговорност. Тъжна и жалка е цялата ситуация в територията ни. И ще е такава докато населението не се превърне в народ и не поиска да превърне територията си в държава.

Слави Трифонов за катастрофата с Караянчева: НСО карат все едно охраняват Пабло Ескобар

14:18:47 / 16.09.2019
71
7
Не само НСО, цялата държава в сегашния си вид трябва да се закрие.

Обобщение за събарянето на Максуда във Варна: Премахнати са 200 незаконни постройки, изчистени са 40 хил. тона боклук (видео)

15:57:00 / 13.09.2019
22
7
"изчистени са 40 хил. тона боклук".......което е една миниатюрна част от боклука по етажите на властта

Официално: Иван Портних е кандидат за кмет на Варна

10:23:16 / 12.09.2019
25
8
С тая кандидатура вече е ясно, че ГЕРБ няма да имат кмет във Варна.

Няма и година! Красивият нов парк във „Възраждане“ във Варна вече е за ремонт, велоалеята се нацепи (снимки)

14:41:35 / 11.09.2019
10
5
В един популярен в нета клип се казваше "Ей го дей Росене велоалея.Да видиш кЪк се работи градивно" ....... Ако съобразим горната фраза с реалността в град Варна, фразата би следвало да изглежда така: "Ей го дей Иване, велоалея. Да видиш кЪк се усвоява градивно". Отново изтъквам, че според мен единствения виновник за положението, в което се намираме, е заспалото население. Спи и си трае. А някой краде -парите му, мечтите му, живота му........и този на неговите деца.

Изборите идат, може и да я запълнят най-сетне! Дупките във Варна пак станаха "партийни" (снимки)

11:52:11 / 10.09.2019
14
2
Новото мото на Варна е "Ти букета дет ми даде, тя козата го изяде". Променете сега Букета с бюджета и козата с .......... и ще ви се изясни картинката. Старото мото "Усвояване, усвояване, усвояване................." си остава в сила

Тарикат с БМВ пробва дали ще мине номера: Закачи си регистрационни табели собствено производство

14:52:00 / 09.09.2019
14
6
е как установиха полицаите, че табелите са изработени от него? Да не би да са го хванали като набива номерата на ламарината? Иначе съм за всякакви такива тарикати да си отнасят глобите, че да се научат на правила. Силно ме съмнява обаче въпросния индивид да кара БМВ като на снимката.Най-вероятно е било БМВ преди около 30г., а сега вече е селска щайга

Има недостиг на учители, кризата се задълбочава

14:48:39 / 09.09.2019
8
1
На учителите трябва да се предоставят повече права, за да може да се възвърне уважението към тях, а не някой 10 годишен пикльо да ги прави на маймуни, защото баща му е някакъв си.Трябва да се върне детска педагогическа стая и правилата за поведение и изключване от училище, за да бъдат децата вкарани в правия път. Трябва да се повишат заплатите на учителите, за да се възстанови полагащото им се уважение и достойнство, НО СЪЩЕВРЕМЕННО трябва действащите учители да НЯМАТ ПРАВО ДА ДАВАТ ЧАСТНИ УРОЦИ - така ще се прекрати съществуващата към момента практика за "рекет" на родителите чрез частни уроци от практикуващ учител.

Борисов: Непрекъснато полагаме усилия животът на хората в България да става по-добър

14:31:35 / 05.09.2019
28
7
"Ние като управляващи непрекъснато полагаме усилия животът на хората в България да става по-добър." На кои хора? На тези, които заемат ръководни постове в управлението на Територията България и слушкат ГЕРБ ли? Явно за тях става дума.Само те могат да купуват апартаменти по цени за живо прасе, само те могат да правят незаконни тераси, само те могат да са "Ало, Банов съм", само те могат да си правят схеми за усвояване, ЗАЩОТО ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ. Айде вземи се покрий малко спри всеки ден да ръсиш простотии, че вече и децата ти се смеят даже.

Варненецът, арестуван заради обиди към премиера, избухна с нов коментар

17:03:11 / 04.09.2019
20
2
Онагледяване на поговорката ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА

Община Варна, това за хвалба ли е? "Само" две училища няма да започнат 15 септември в сградите си

18:10:41 / 03.09.2019
16
5
"Децата от първото училище ще водят занятия в СУ“Любен Каравелов“, от второто – в малкия корпус на ОУ „Стоян Михайловски“ в район „Вл.Варненчик“. Причината – ремонтни дейности."  Причината е немислещи или неможещи да мислят хора, които са в управлението. Това е причината. Време вие да се ходите вече, че прекалихте с простотиите.

Община Варна, това за хвалба ли е? "Само" две училища няма да започнат 15 септември в сградите си

15:01:46 / 03.09.2019
31
8
Въпроси към поредните "експерти" от образователната ни система: Не можахте ли да пратите децата от Търговската гимназия да учат една година в някое селско училище около Смолян, понеже там има свободно школо? Преди да вземете това "гениално" решение ( да преместите Търговската гимназия в Кайсиева градина), някой въобще заинтересува ли се къде живеят тези деца и как ще стигат до въпросното ОУ „Стоян Михайловски“ в район „Вл.Варненчик“? Знаете ли, че на деца от Аспарухово, Галата или Виница ще им се налага да сменят по два автобуса в посока и пътуването от и до училище ще им коства 2-3 часа? Или това вас не ви интересува, защото вие се придвижвате с коли? Къде дрямахте цяло лято и защо не организирахте достатъчно хора, които да започнат и да приключат ремонта на Търговска гимназия, ако не до 15 септември, то поне до края на 2019г? Въобще някой може ли да мисли в тази регионална дирекция по образование или в тон с тенденциите от последните 30г и при вас мисленето е забранено? И последно - по традиция общинските властници-усвоители не казват краен срок за приключване на ремонтите във Варна, или ако казват, то споменават само месец, без да се посочва годината на завършване.....та вие "образователни експерти" имате ли въобще някаква идея колко време ще трае ремонта на Търговска гимназия или дори това не се сетихте да попитате?

Варненец алармира: Внимавайте с тази дупка на пътя! Опасна е (Снимки)

13:43:39 / 02.09.2019
5
2
Спокойно, ще я оправят............когато някой се претрепе.Това е запазена марка на управниците ни.чакат да се стигне до трагедия, след това назначават комисия, която стига до естественото заключение, че  виновни няма и тогава се прави ремонт, който да издържи една година. След това отново някой умира и всичко почва отначало- нова комисия, отново няма виновни и наказани, нов ремонт за 1г и т.н. Резултат - калпавите ни общинари не ги интересува  човешкия живот, важното е да има усвояване.

Варненец възропта: Казаните "изяждат" места от "Синята" зона. След работата на "инженерите" гражданинът пак опира пешкира (снимки)

13:38:15 / 02.09.2019
7
3
Не само контейнерите са проблема. Усвоителите от общината зачертаха един куп паркоместа по Цар Симеон, по Колони и по малките улички в гръцката махала. Зачертаха ги след като си усвоиха парите за тях и на тяхно място започнаха да усвояват пари за пешеходни зони, за велоалеи, за градинки и т.н. Важното е усвояване да има, пък хората дето живеят там да се оправят. Общинарите са нагли до безобразие. Вече 2 години никой не показва проекта за Златната зона, да видим къде колко места има и въобще има ли декларираните 2600 места, за които са усвоени пари.Да не говорим, че никой не показва КСС от които да става ясно колко точно пари излиза едно "паркомясто". Всеки си минава, чертае си каквото му скимне , усвоява и си заминава.Отчетност-никаква. Контрол-никакъв. Банкови сметки на определени хора - пълни. И най- големия проблем е че населението спи и си трае. В някой нормални държави, великите ни общинари отдавна  щяха да чукат камъни до края на живота си. В БР-територията на определени хора всичко им е позволено.

Туристи от 40 националности обиколили Варна пеша и с екскурзовод

13:26:55 / 22.08.2019
3
6
Повече от 850 чужденци от над 40 националности.........гледаха сътворените от "интелигентните" ни управници "чудеса" в град Варна, цъкаха с език и се чудеха как ще ги обяснят на приятелите си.....Някои от чужденците бяха изпаднали в транс, а други снимаха едновременно с телефон и видеокамери, за да имат дойно доказателство за постиженията на ГЕРБ

Момчетата от мелето на бул. "Левски" са стабилизирани, но в кома, момичето се възстановява след операцията

16:35:02 / 20.08.2019
20
1
Няма други пострадали......засега.....Иначе е супер, че вървят към оправяне, но да се надяваме, че поне малко ще им е дошъл акъл в главата.

Съдът във Варна се споразумя с разпространител на хероин: Получи условна присъда, ще плати 133.36 лева на държавата

16:32:17 / 20.08.2019
21
2
Ако искаме да опазим децата си, тези разпространители, колкото и да са дребни риби, трябва да почнат да влизат в затвора за по 20г. Иначе разплаканите майки няма да имат край

Внимание! Заложиха смъртоносна опасност в Морската градина във Варна. Тези винкели в листата могат да промушат на шиш човек всеки момент (Снимки и видео)

11:56:06 / 20.08.2019
10
2
На това място преди повече от 2 г имаше стълб за улично осветление, но като разчистваха снега бобкат-а събори стълба и от тогава се чака да се постави нов..., а кабелите си стърчат отстрани.Надявам се поне някой от интелигентните ни властници да се е сетил да прекъсне електричеството.

Имате идея какво да се направи с Дупката във Варна? Ето къде да я споделите и кой ще ѝ обърне внимание

16:35:42 / 16.08.2019
9
3
Ей това е сделката на века -след като наляха 42 милиона в дупката, умопомрачително "интелигентните" ни управници се чудят какво да я правят. Сега вземете кредит от някоя близка до вас банка и  запълнете дупката до горе със злато и диаманти, пък после живеещите във Варна ще връщат кредита и ще се дивят на изобилието. Другия вариант е да влезете всички в дупката и да се полеете обилно с бетон. Все ще се намери някой да ви остави по едно цвете за всички извършени "героични дела".

Затварят за автомобили голяма част от центъра в Деня на Варна (карта)

09:38:44 / 15.08.2019
1
1
Поредното малоумно решение на общинарите ни-блокира се целия център, при толкова огромни зони на пристанището, на плажа, в морската градина. Някой да  разпечата картинката и да я предостави на полицаите, които отговарят за създаването на реда по въпросните улици, че никой не знае коя улица ще се затваря и къде може да се спира. И понеже ще има коментатори, които ще ми кажат да не живея в центъра, като не искам въпросните неудобства, предлагам празника на Варна да се провежда на ротационен принцип - тази година затварят центъра, другата затварят Чайка, на третата- затварят Възраждане, после Владиславово и т.н.

Не може да бъде! Откриха част от новия бул. "Левски" във Варна "по терлици", без Портних и без Бойко Борисов

09:31:47 / 15.08.2019
14
3
"Символично откриха........." Да разбирам ли, че този участък има символично разрешение за ползване? И как се приема символично, като никъде в ЗУТ няма такъв термин?Или понеже качеството е символично, то и приемането трябва да е символично.....въобще всичко в този булевард е символично- строителството му, качеството му, сроковете му за изпълнение, строителите, приемането му, .........само цената и банковите сметки са истински. Честито на гражданите на Варна. Продължавайте да спите и да търпите да ви крадат парите.

Флагман.бг: Въоръжена банда с пияни и дрогирани деца троши и бие наред по улиците на Бургас

12:20:28 / 14.08.2019
21
0
В някой ПРАВОВИ ДЪРЖАВИ въпросните бандите щяха да отлепят по 20-30год затвор и  след време да излязат задноупотребени, но запазени и превъзпитани. Тук за съжаление това вече не е възможно

Току-що съобщиха: Намериха тялото на удавилото се 14-годишно момиче в морето във Варна

12:11:16 / 14.08.2019
42
6
Едно време освен, че имаха лодки, спасителите опъваха и въжета пред морето и раздаваха и шамари на всеки, който не се съобразява и влиза при червен флаг......после идваха родителите и допълнително отупваха децата си. А сега се спазват европейските ценности и правата на човека и резултата е повече удавени

Важно за живущите и работещите в центъра варненци: Махат принудителни всички коли заради празника на града

15:56:33 / 13.08.2019
11
0
Чета и се чудя възможно ли е всички в общинската и областната администрация на Варна да са напълно завършени идиоти и олигофрени?

Ексцентричният ремонт за милиони на Шишковата градинка придоби нов още по-безумен вид. Как ще влезе пожарна или линейка, ако стане инцидент в училището?

13:10:34 / 12.08.2019
33
6
Е как така ще влизат някакви си линейки и пожарни върху невъзможно скъпите павенца на Герб? Че то при тях хората не са важни. ТрЕбва усвояване да име. Само за последната година: 1.Усвоиха пари от Златната зона, (в която после усвоиха пари и за градинки и велоалеи на мястото на паркоместата от златната зона, за които парите вече бяха изхарчени); 2.Едни стотици милиони се гепиха от Златния, но за сметка на това некачествен и не въведен в експлоатация, булевард; 3. Нагло дадоха на Гергов 43 милиона за дупката (по 15000  за 1кв.м.); 4.Ремонт на въпросната 100 метрова улица за 1,5 милиона, който освен че е поредния усвоителен способ, се влачи повече от 6 месеца и т.н. Въобще равносметката е малоумни решения, некачествено изпълнение и здраво усвояване на пари по нЕкои банкови сметки.  Геноцида върви с пълна сила.

Десетки паднали дървета във Варна заради бурята

00:01:23 / 04.08.2019
3
6
Когато управниците ни не си вършат работата, тя се свършва от природата, а накрая плаща обикновения човек - веднъж плащат пострадалите ( с нерви, време и пари за възстановяване на щетите), а послет всички останали, чрез данъците си, плащат сумите, които общината е осъдена да заплати на застрахователи и пострадали. Кметът отново изкара късмет, че няма убит човек. Първо да вземе да си пусне тото, а след това да си изкара ръцете от з.....а и да накара "компетентните" си "експерти" да почистят улиците и падналите дървета.Около планетариума и аквариума е страшно- паднали дървета, кал, листа и клони, непроходими алеи.....а  "Страховитата буря" трая 10 мин. Ама какво им пука на управниците, след като не вадят парите от джоба си....а населението спи

Нова интересна забрана в Морската градина на Варна! Дали е адекватна? (снимки)

10:43:31 / 02.08.2019
8
2
Очаква се поставянето на табела "Забранено е българите да живеят в и да преминават през България, ако не гласуват за ГЕРБ и не се прекланят пред Бойко Слънцето". Чак не ми се вярва, че може да има толкова "калинки" в ГЕРБ. Ежедневно се състезават кой да направи по-голяма тъпотия и да грабне приза "Най-тъпа калинка".......управниците ни са в състояние на будна кома, а населението спи непробудно и си трае.

Предложение: Първите дни болнични изобщо да не се плащат

17:32:32 / 30.07.2019
21
3
Бачо Кольо, логика няма, важно е да има за крадене. Това е основната политика на управниците ни от последните 30г( без значение от коя партия са) и докато населението дреме все ще го крадът ........един е начина за оправия, ама трябват будни хора дето да не ги е страх.За съжаление обаче изобилстват гъзолизците и проститутките

Ген. Попов: Бойната ни авиация я чака славно бъдеще

17:27:06 / 30.07.2019
25
4
какво да каже човека? пенсийка чака.....а за славното ни ВВС- можем да бъдем сила, само ако войните се водят с хартиени хвърчила .......т.е. ситуацията е плачевна

Предложение: Първите дни болнични изобщо да не се плащат

15:49:40 / 30.07.2019
39
3
точно така........вдигнете и поне пет пъти осигуровките, че да има откъде да продължавате да крадете...........само сопа ще ви оправи вас...........и бой с камъни на площада

Абсурдите на ул. „Колони“ във Варна продължават! Всички се питат за какво служи този асфалт?

12:31:37 / 26.07.2019
22
2
Това е велоалея............експериментална. Както и цялото управление на ГЕРБ- експериментират си хората, а опитните мишки са в будна кома. Не се ли събудят, за да изритат малоумните експериментатори-няма да има оправия

КПКОНПИ за "Апартаментгейт": Няма нарушения

11:50:43 / 24.06.2019
37
9
нима някой си е въобразявал, че ще има открити нарушения. конфискации и осъдени политици? Та ние живеем в територия и управляващите НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ. Виж, в нормалните държави изходът на проверката щеше да е друг.

Огнян Стефанов: Тежко и горко на народ, който играе на сватбата на ГЕРБ с ДПС…

16:38:47 / 20.06.2019
2
15
До Milan_gl: Миланчо, или какъвто си там,  разпозна се в посочения в статията Маню Денев и се превъзбуди нещо? Пий си хапчетата редовно бе момче и не бъди всезнайко по всяка тема. И не обиждай, и не давай квалификации на хора, които не познаваш. Доброто възпитание го изисква, ама като гледам коментарите ти под всяка статия и се убеждавам, че ти няма откъде да знаеш каквото и да било за възпитанието. Айде гълтай.........хапчетата  и си лягай.

Огнян Стефанов: Тежко и горко на народ, който играе на сватбата на ГЕРБ с ДПС…

13:12:11 / 20.06.2019
23
17
Народът спи, а някой краде-парите му, мечтите му,живота му.........както и тези на децата му

Психиатър: Габриел, у нас умират деца! Вземай суперкомпютъра и отивай на Марс

15:30:03 / 18.06.2019
153
21
Е откъде политиците ни да знаят реалността? Те са богоизбрани.Тях няма кой да ги накаже.За тях законите в България не важат. Те не дават сметка на никого. Няма нито един осъден политик.Няма нито един политик с конфискувано имущество. И като прибавим, че народът спи непробуден сън, естествено, че политиците ще си правят каквото си искат.Не 12 милиона, а 12 милиарда даже могат да платят, защото колкото по-голяма е сумата, толкова по-голяма е парсата.

Одобриха техническия проект на "Синя зона-Широк център" във Варна

15:10:51 / 18.06.2019
29
17
"Трябва да се предвидят 22 паркоместа за електромобили със станции за зареждане". Една година след въвеждане на СИНЯ/ЗЛАТНА ЗОНА  всички чакаме да видим поне една такава станция.Парите са усвоени, станциите ги няма. "Междувременно Moreto.net чака отговор на изпратени въпроси, свързани със "синята зона" в града от директора на ОП "Общински паркинги и синя зона" Младен Иванов." Не чакайте-общинарите ни не обичат да отговарят, още по -малко обичат да дават отчет за работата си и изразходваните средства. Честито на всички попадащи в новата зона.Първо ще ви намалят местата, после ще ви глобяват, докато не си платите абонамента, а след това ще почнат да премахват места, за да усвоят средства за велоалеи и градинки на мястото на паркоместата.Резултат- ще си плащате абонамент и няма да има къде да спирате, но пък усвояването ще продължава

Само за два месеца! Новият тротоар на булевард "Левски" във Варна пропадна

11:03:54 / 18.06.2019
25
13
"....................чудя се какво ли ще е след 6 месеца или 1 година?" Отговорът на този въпрос е: Пълна разруха на построеното, но пък за сметка на това пълни банкови сметки на някой хора. А иначе за 150-и път да попитам : Кога и дали въобще управниците ни смятат да премахнат вълните и неравностите по въпросния булевард  в частта му между ХЕИ и базар Левски ( В ДВЕТЕ ПОСОКИ)  или ще си приемат некачественото изпълнение, пък шофьорите да си подскачат?

ЕК глоби България с 13 млн. евро за къщите за гости

15:39:37 / 14.06.2019
27
18
Е така се прави - вземаш едни пари по програма, построяваш си къща за гости, в която си живееш само ти, и накрая народа ти плаща къщата. Тези надминаха по наглост дори и Цветанов. Но...........явно и тях няма кой да ги накаже. А в нормалните държави въпросните хора щяха да са по затворите, пък имуществото им щеше да е конфискувано в полза на държавата ( и може би къщите щяха да бъдат посещавани от гости и да си изпълняват предназначението)

Кметът Иван Портних нахока журналист на "Капитал” за оценката му, че Варна е „срутен град”, въпреки че това е истината и всички го виждаме

10:49:05 / 14.06.2019
32
23
Вече стана обичай, управниците ни да се карат на медиите, дръзнали да напишат истината. Всъщност, управниците ни могат само това - да се карат,да усвояват и да оставят след себе си некачествено изпълнени работи, които се разпадат до 1г след приемането им, а някой и преди да са приети (справка бул. Левски/Портних). Така е скъпи ( думата СКЪПИ да не се приема като комплимент, използвам я поради факта, че управниците ни наистина ни излизат много скъпо/ управници - Истината боли. Трябва да разберете, че не става само с усвояване, да не кажа крадене. Но.....няма да се учудя, ако другата седмица въпросният журналист вече не работи в Капитал........, ЗАЩОТО НАШИТЕ УПРАВНИЦИ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ.

Дългогодишен служител на пристанището: Кмете, какви ги говориш за пристанището? Иди в Генуа и Барселона и се научи как се прави преди да затриете варненското пристанище

10:22:59 / 13.06.2019
3
23
Снайпер, то да беше само Шишкова градина, да го преглътнем някак, ама те окепазиха целия град. Безумни проекти, с единствена цел - УСВОЯВАНЕ НА ПАРИ. Даже на едни и същи места в рамките на 1г се усвояват пари по различни проекти - по въпросната ул. М.Колони ( а и на доста други места в Синя/Златна зона) първо се усвоиха едни пари за паркоместа (имагинерни паркоместа,защото даже не отговарят на наредбата), а след това паркоместата се премахват и на същото място се усвояват пари за велоалеи, градинки, пешеходни зони и т.н. Въобще усвояването е важно, пък другото -каквото стане. Отчет не се дава на никой, проекти не се подлагат на обществено обсъждане, контрол по изпълнението няма, гаранционна отговорнос също липсва. Въобще както ни стана известно ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ и затова не спазват каквито и да били закони и правила. Те усвоителите имат и къде да си паркират, имат и къде да се разхождат, пък ако случайно нямат, то имат достатъчно усвоени вече пари да отидат да си живеят в нормална държава. Да не говорим, че нито проектите по градски транспорт работят, нито има зарядни станции за ел. МПС в синята зона, но пък парите за тях са усвоени, а на всичкото отгоре скъпите ни управници имат право да си спират безплатно навсякъде в град Варна - незнайно защо?

Потоп след ремонта! "Черно море" преля

10:11:30 / 13.06.2019
11
22
Явно има някаква далавера в отглеждането на комари, защото единственото, което се въди около тази локва в момента са комарите. Поредния окепазен проект по добре познатата вече схема- усвояваме едни пари, пък реализацията на проекта- каквото стане. А можеше да се боядиса, да се сложат махнатите указателни табелки, ученици да се водят там, пък и туристи даже............но явно тези дейности не са по силите на управниците ни и техните изпълнители на проекти.Явно важни са единствено усвоените пари, пък и като се има предвид, че никой не търси каквато и да била отговорност от управниците, защо да не си усвояват? Поредното прекрасно място в града, което беше окепазено в името на усвояването. А можеше около този проект да има и люлки за децата и барче за майките и работни места за варненци.Можеше да бъде една прекрасна зона в морската градина, но пусто усвояване

Ето как изглежда парадния вход на община Варна

12:48:54 / 12.06.2019
14
23
Разбира се, че показаното на снимката е недопустимо, но.........това да й е кусура на общината....като се погледне вътре как изглежда, какви хора я управляват и населяват и какво е обслужването, на човек му идва да се гръмне

Дългогодишен служител на пристанището: Кмете, какви ги говориш за пристанището? Иди в Генуа и Барселона и се научи как се прави преди да затриете варненското пристанище

12:43:25 / 12.06.2019
20
25
Чудя се защо никой не пише каква ще е комисионната за преместването на пристанището? Все пак трябва да се усвои нещичко.............иначе може да изключат кмета от партията за погазване на партийните принципи.

Температурите се оказаха виновни за повдигнатата трамвайна настилка на „Графа“

16:13:45 / 10.06.2019
7
24
Еееее време беше да се смени виновникът. До сега бяха дъждовете, сега пък е жегата. Утре сигурно ще е вятъра. Пропуснали са само топенето на снеговете да обвинят. Природни явления колкото щеш- виновници все ще се намерят.Важното е ГЕРБ никога да не са виновни.

Куриозна ситуация: Машина за полагане на асфалт пропадна в дупка във Варна! (снимки)

16:06:47 / 10.06.2019
23
30
Гарантирано от ГЕРБ. Очаквайте скоро и по бул. Левски

Във Варна е така! Първо асфалтираха разделителната линия на бул. "Левски", сега разбиват асфалта и затревяват (снимка)

16:04:47 / 10.06.2019
13
25
Чудя се всички ли от ГЕРБ са малоумни крадци или просто плащат стотинки на тъпанари, за да пишат глупости по сайтовете? Всъщност, като прочета малко коментари в защита на партията, спирам да се чудя. И двете ми предположения са верни- първите строят некачествено и усвояват ежедневно, а вторите са малоумници, наети срещу жълти стотинки да ги защитават по сайтовете с писане на обиди и простотии. Явно толкова е капацитета и на първите и на вторите. Вземете си направете партиен сайт gnus.bg и се възхвалявайте на воля един друг.

Въпрос на читател: Нормално ли е? Картите на Варна са неразбираеми за българските туристи! (снимки)

13:43:08 / 10.06.2019
11
27
Е как да не е нормално?Нали за ГЕРБ законите в страната не важат, защото и без това няма кой да ги накаже.

Във Варна е така! Първо асфалтираха разделителната линия на бул. "Левски", сега разбиват асфалта и затревяват (снимка)

13:40:26 / 10.06.2019
15
21
А неравностите и вълните по бул. "Левски", в частта му между ХЕИ и кръговото на "Чайка", кога ще бъдат поправени? Аааааааа забравих, бул. "Левски" още не е въведен в експлоатация, но след приемането му от комисията (барабар с всичките му дефекти) ще почнат платените ремонти, а варненци ще плащат докато спят

За десетина минутки дъжд: Джип се разби до подлеза на Катедралата във Варна

12:22:16 / 07.06.2019
32
28
Сега Бойко ще излезе и пак ще каже, че като валят по 50 КУБИКА на кв.м. така става.Лош късмет има този човек- навсякъде по света си вали в литри,  само  в България дъждът вали на кубици....

Слави Трифонов: 2,5 милиона българи поискаха 1 лев субсидия, но Борисов го предложи на 942-ия ден

17:14:10 / 06.06.2019
14
22
Разправям аз че станахме султанат, а Бойко- султан, ама не ми вярвате и спите непробудно. Сега султанът отново ще се изживява като бял рицар, до гръмването на следващия голям скандал, доказващ поредното престъпление на политиците ни.............за съжаление поредното ненаказано престъпление. Основните проблеми продължават да остават нерешени и ще са такива докато няма осъден на лишаване от свобода политик +конфискация на незаконно придобитото имущество

Къци Вапцаров разплака България със снимки от Варна: 20 години тук не е мръднало! А какъв живот имаше едно време

13:14:37 / 06.06.2019
14
20
Yann, проблемът е че както управниците ни, така и троловете им са толкова прости, че не могат да прочетат нито конституцията, нито законите, камо ли да ги разберат. Затова са се помислили за недосегаеми, за хора, на които всичко им е позволено и докато населението спи за управниците няма да има закони, отговорност и наказание. Единствения начин да станем нормална държава е да бъдат изметени окончателно. Както видяхме с избори не става. Тук с пълна сила важи казаното "Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят" Всеки в Бг знае как се печелят избори - парадоксът е че плащат с наши пари, а после продължават да си усвояват по личните банкови сметки и както каза Цецо: "Няма кой да ги накаже." Та за да се оправи страната населението трябва да се събуди и да премахне управниците си от властта. Сега сме султанат със Султан Бойко, и много хора, които се възхищават на простотията му и нямат собствено мнение или ги е страх да го кажат

Бойко Борисов: България е в крайната фаза за влизане в чакалнята на еврозоната

17:49:01 / 05.06.2019
7
24
Човекът сам си призна, че не обича да чете, ама няма ли поне един в правителството му, който да му прочете поредните нови препоръки на ЕК, отнасящи се до неизпълнените стари такива. Пак сънува еврозони.

Парламентът прие нови мерки срещу пиратското телевизионно съдържание

17:45:16 / 05.06.2019
4
22
Честито на всички севернокорейски граждани на българската територия.

Къци Вапцаров разплака България със снимки от Варна: 20 години тук не е мръднало! А какъв живот имаше едно време

17:40:13 / 05.06.2019
50
29
Естествено, че цената на ГЕРБ ще е два пъти по-висока, но пък за сметка на това изпълнението им ще е поне 20 пъти по-некачествено от строенето преди години. От няколко дни се убеждаваме как построените от герб улици и булеварди в цяла България са под вода само след 30-минутен дъжд. Ама то само с усвояване, рязане на лентички и клипове от джипката не става. Трябва и акъл и честност и профеисонално изпълнение ..........абе тотална смяна на системата трябва, че иначе затъваме все по дълбоко. И като казвам тотална смяна, нямам предвид само разкарването на ГЕРБ от властта, а на всички политици от последните 30г......окончателно и без право да се завръщат повече в управлението на страната. Това е начинът за спиране на кражбите, корупцията, и за старт на работещи институции, еднакво прилагане на законите, истинска образователна, социална и здравна система

Защо всички мълчат, когато Бойко Борисов лъже и говори глупости?

13:01:26 / 05.06.2019
86
22
Лъжи, наглост, глупост, корупция, безнаказаност за властниците, липса на образователна, съдебна и здравна система - това са постиженията, до които бе докарана страната през последните 30г. Резултата е - 2 милиона имигранти, просто, бедно, болно и изчезващо население, останало да оцелява в България, пълна циганизация, свободно и охолно живеещи престъпници, и т.н. и т.н. Това е реалността . Управниците ни -имайте малко срам и спрете с ежедневните лъжи.

Слави Трифонов пусна това преди малко във фейсбук и всички споделят сега

12:06:30 / 04.06.2019
4
19
За родните властници най-важното е да има лапаница. За тях законите не важат. Важно е единствено усвояването на парите на данъкоплатците и на ЕС. Алчни, безскрупулни, безсъвестни същества............А населението продължава да спи

Депутатите обсъждат как партиите да върнат 14,5 млн. лв. субсидии в повече

10:44:24 / 04.06.2019
10
15
Законите в БГ не важат за политиците ни, а който не спазва законите трябва да е по затворите и да чука камъни за да си плати за извършеното престъпление. Стига с имагинерната "ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ". Време е за НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ и ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ НА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА

Без думи! Пак нарязаха чисто нов асфалт на ремонтиран булевард във Варна (снимка)

14:04:35 / 03.06.2019
34
25
Къде са Бойко и кмета да направят първа копка на запазената марка на ГЕРБ - Ремонт на ремонта?  В нормалните държави управниците ни отдавна щяха да са по затворите

Спецоперация на ГДБОП във Варна (Снимки)

11:23:43 / 03.06.2019
15
18
Защо изобщо се занимавате с тези същества? Не им обръщайте внимание, не влизайте в диалог с тези малоумници и ги оставете ежедневно да доказват простотията си.

Цял ден във „Фейсбук”: Борисов предава "на живо" как прави "стрес тест" на кметове

10:21:41 / 03.06.2019
23
17
Голяма работа- правил стрес тестове на кметовете. Той вече 10г прави стрес тест на цяла България, а като го видят в Европа си правят смях тестове ( обзалагат се кой ще умре първи от смях заради глупостите му)

Борисов затяга редиците! Привика целия актив на ГЕРБ в София

16:14:50 / 31.05.2019
7
16
Кога това? поне няколко часа коментарите по сайтовете ще се изчистят от подлогите на ГЕРБ. Айде троловете да стягат каруците и към началника

"Дневник": Пропадналият булевард 113 милиона лева по-късно

16:10:25 / 31.05.2019
32
23
Малоумните тролове на партията отново са в действие, удобно прикрити зад кух никнейм.Сипят обиди по всеки, който казва истини, защото знаят, че няма кой да ги накаже. Типично в стила на ГЕРБ.Типично в стила на територията ни. Защо ли не излизат с  истинските си имена? Всъщност няма как човек закърмен с лъжи да говори истината.Няма как при липса на държава да се очаква лъжеца и крадеца да бъдат наказани. Важното е да се защитава партийния интерес - през деня във форумите, а вечер с всички възможни отверствия, до пълно задоволяване на началника им.

"Дневник": Пропадналият булевард 113 милиона лева по-късно

15:49:01 / 31.05.2019
31
21
На всички са ясни истините написани в статията - строителство започнато без проект, без обществено обсъждане, без обществена поръчка, без КСС, , премазване на стадиона, супер некачествено изпълнение в частта от ХЕИ до базар Левски,лъжите на кмета, откраднатите пари, контрола по снимки, РАЗРЕШЕН ЗА ДВИЖЕНИЕ БУЛЕВАРД БЕЗ ДА Е ВЪВЕДЕН В ЕКСПЛОАТАЦИЯ и т.н. властнически безумия. Всичко това  води до извода, че управниците ни нагло демонстрират, че за тях законът не важи, че се толерира корупцията, че е важно само да се усвоява и няма никакво значение какъв е резултата. Интересно защо народа продължава да спи, след като територията се е превърнала в султанат, Бойко в султан и само ако и когато Бойко каже, нещата се случват по втория начин.

Кадри от площад "Независимост" във Варна. Гларус нападна огромен плъх и го уби

18:22:16 / 30.05.2019
9
22
мдааа, явно състоянието ви е нелечимо. Прекратявам всякакви опити да ви помогна поне минимално да присъствате в реалността. каквато партията, такива и троловете й. Не си правете труда да пишете обиди. След коментарите ви до момента под всяка статия на всички, освен на вас, е ясно какво представлявате.

„Разваленият телефон“ на Бойко Борисов: Не било 1 млн. за катедралата във Варна, а половин милион за друг храм

17:48:55 / 30.05.2019
14
19
Все не е разбрал горкичкия ни премиер, а така му се иска да знае

Кадри от площад "Независимост" във Варна. Гларус нападна огромен плъх и го уби

17:46:19 / 30.05.2019
17
25
Въпрос до Нексус:  Може ли да ми отговориш как от всичките сперматозоиди на баща ти  точно най-идиотския  сперматозоид е оплодил яйцеклетката на майка ти, че да се пръкнеш толкова малоумен и увреден? Същия въпрос задавам и на Рекорд, макар да съм сигурен, че и без да го питам ще продължи с осирането на сайта....Имам едни съмнения, че сте близнаци и всъщност малоумието ви е поради това, че двамата сте разделили еди, малък, беден и прост сперматозоид, ама от следващите ви изказвания ще стане ясно дали е така. Не ви ли омръзна всеки ден да пишете едни и същи малоумни коментари под всяка статия?

Социолозите: Борисов пое кампанията в свои ръце, затова ГЕРБ стопи преднината на БСП

18:10:29 / 23.05.2019
17
24
И как  е взел кампанията в свои ръце? Като открива невъведени  в експлоатация , дефектни пътища, които се рушат веднага след отрязването на лентичката ли? Справка бул.Златен/Левски във Варна. Огромен късмет, че въпросното съоръжение не е взело жертва до този момент, че не ми се мисли кой ще носи отговорност за смърт на строителната площадка

Със заповед на кмета Портних: Въведоха забрана за продажбата на алкохол по време на изборите във Варна

17:30:24 / 23.05.2019
23
28
Егати автогола си вкара кмета. Сега как ГЕРБ ще спечелят изборите?Та нали за да гласуваш за тях трябва да си или мъртвопиян или надрусан до козирката или да нямаш нито грам мозък.......явно след забраната ще се разчита на тези дето нямат грам мозък

Слави Трифонов към Горанов: Нарушили сте закона или от глупост, или преднамерeно

16:24:20 / 23.05.2019
19
21
ЯВНО СЕ РАБОТИ ПО МОТОТО: "КРАЖБА КОЛКО МОЕ И ТОВА Е.

Извънредно! Скатът се свлече върху новия бул. "Левски" във Варна! Портних....

16:17:59 / 23.05.2019
23
18
На ГЕРБ все някой  им е виновен....или е дъжда или са циганите или са БСП или са ДПС, но винаги има някой, който им пречи, който ги подкопава, който им пуска компромати.............а те милите са чисти като утринна роса по полата на 20 годишна девственица.Как пък веднъж поне не си погледнахте направените простотии и как поне веднъж нямахте смелостта да бъдете честни и да си признаете, че освен усвояване, друго не можете да правите. В Австрия за едно обещание за услуга от политик правителството подава оставка, а тук след ежедневно се доказват с журналистически разследвания курупционни схеми от политици на ГЕРБ и кражбите продължават. Явно наистина за ГЕРБ законите в България не важат, за тях няма нито съд, нито прокуратура, нито полиция.Има само 'политическа отговорност", а след нея нищо не се променя.

Портних за пропадането по бул. "Левски" в големия дъжд: Нормално е.

16:02:56 / 23.05.2019
41
23
Питам за един приятел: Защо миналата седмица открихте официално с Бойко златния дефектен булевард, след като не е въведен в експлоатация? Кой и защо позволява да се ползва строеж, защото след като няма разрешение за ползване този обект е строеж и външни лица ( извън строител и надзор) не могат да присъстват на строителната площадка? Кой ще носи отговорност, ако нещо се случи на гражданите, които преминават по строежа? За ГЕРБ не важат ли законите и съдебните решения ? 

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

12:47:44 / 22.05.2019
21
18
За пореден път ще напиша, че докато народа не се събуди и не започне да търси отговорност от управниците си ( независимо от коя партия са) нещата в България няма да се оправят и ще продължаваме да живеем в корумпирана територия, в която едни алчни, безсъвестни, безскрупулни и нагли управници се облагодетелстват за сметка на населението.  И не ми казвайте, че няма алтернатива -алтернативата е всеки един български гражданин, който иска поне децата му да живеят в Държава, а не в Територия. Ясно е че няма да е лесно, ясно е че ще има много недоволни от тези промени, защото недоволните няма да искат да загубят привилегиите си и ще трябва да отговарят пред закона..........но това според мен е единствения начин да живеем в нормална държава, в която всички са равни пред закона. Сегашното състояние е ясно на всички и няма да го описвам.

Как реагира кметът Портних на падналия стълб на "златния" булевард във Варна? С триене на коментари във Фейсбук! Ето какво му отговориха хората

11:30:13 / 22.05.2019
34
19
До Нексус:А какво да ти цитират - изказванията на божествата Бойко и Портних ли? Само да те осведомя, че собствеността не е само право, а и ЗАДЪЛЖЕНИЕ-  собствениците на имоти са отговорни за тяхната поддръжка, а община Варна като собственик не проявява никакъв контрол за собствеността си и това е причината за постоянно случващите се трагедии.Пълна безстопанственост. Една единствена цел-УСВОЯВАНЕ.Затова изградените градинки, детски площадки и пейки са разрушени.ЛИПСВА КОНТРОЛ. А е толкова лесно- просто общинска полиция трябва да се размърда и да работи-да се проверяват денонощно общинските обекти, да има патрули в морската градина и когато някой руши да му се налага глоба. Не може деца на 15г. да пият всяка вечер в морската градина, след което да рушат и общинари и полиция да не контролират. Има ли контрол, ще има и глоби и няма да има разрушена общинска собственост. Качеството на общинските проекти е друг въпрос- там първо трябва да се отстранят корупционните практики, да има общиски контрол над обектите и да не се приемат некачествени работи( като подскачащия  участък от Левски от ХЕЙ до кръговото на Чайка) .Едва тогава може да очакваме построеното да е поне с поносимо качество.

Как реагира кметът Портних на падналия стълб на "златния" булевард във Варна? С триене на коментари във Фейсбук! Ето какво му отговориха хората

10:33:19 / 22.05.2019
48
21
Според кмета проблеми няма. Цяла Варна е под вода, но това е защото е морска столица.Всичко е нормално- шахтите са запушени, построеното се руши, пътищата не се виждат от вода, но пък парите са усвоени.

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

10:28:23 / 22.05.2019
17
16
Не разбирам, като знаете, че единствената цел е усвояването на пари и как се построи въпросния златен булевард, защо въобще очаквате да има качествен резултат? Та нали целта е да се усвояват допълнително пари за ремонти

Как реагира кметът Портних на падналия стълб на "златния" булевард във Варна? С триене на коментари във Фейсбук! Ето какво му отговориха хората

10:24:53 / 22.05.2019
64
22
"Напомням, че обектът все още не е въведен в експоатация, продължаваме с довършителните дейности, всеки един констатиран проблем ще бъде отстранен." Кмете, как и защо се разрешава ползването на обект, който не е въведен в експлоатация? Кой носи отговорност, ако нещо се случи на гражданите- примерно, ако стълба беше паднал върху някоя кола? Поредното доказателство, че законите не важат за ГЕРБ. Иначе за качеството на булеварда - не сме и очаквали, че положението ще е различно от трагично. То не става само със снимки и крадене, трябва и съвест и акъл.

10 лв. на загинал човек е обезщетението в трагедията край Своге

15:43:29 / 21.05.2019
27
17
Сега очаквам скъпите (да не се приема като комплимент, а като израз на многото разходи за всеки един политик) ни политици отново да ме убеждават, че не живеем в територия, а в държава и то нормална. И не ми казвайте, че политиците нямат общо с застраховката. Те имат общо със всичко, което се случва в България, защото именно политиците, чрез приетите от тях закони, определят правилата, които всяко едно лице трябва да спазва.

Бойко Борисов във Варна: Като се наредят комунистите в храма, не остава място за нас, които сме вярвали

13:56:21 / 21.05.2019
43
26
Не знам комунисти ли са били, социалисти ли са били, но са изградили Държавата от нищото и са построили толкова много неща със собствени сили, че вече 30г политиците ни ( без значение дали са от БСП, ГЕРБ, ДПС и т.н.) въпреки положените максимални усилия не могат да откраднат построеното до 1989г. След тази година всеки се опитва да краде колкото може повече докато е на власт, а народа спи непробуден сън.

Борисов се пусна на живо как шофира офроуд и ...

10:12:07 / 17.05.2019
5
14
Само като предположа колко пари ще откраднат управниците ни от тази магистрала и си мисля, че и след построяването й, преминаването ще се извършва в условията на офроуд....Ама нищо де, ще сложат едни знаци "ограничение на скоростта 90км/ч" а след тях триноги и хазната/джобовете им  пак ще се пълни-справка АМ Тракия, участъка между Стара Загора и Чирпан. Некачествено изпълнение на пътя, сложени знаци (90км/ч), скрити в нивите патрулки с камери, и глоби за населението. И какво излиза -първо се крадът парите за магистрала, построява се нещо некачествено, а след това глобяваме населението и пак усвояват. Как не си задоволихте алчните задници, че продължавате да усвоявате?

Десислава Танева положи клетва като нов земеделски министър

09:27:46 / 15.05.2019
6
14
Нека кражбите продължат......... сега

Ева Майдел: ГЕРБ създаваме условия за младите да останат в България. Има прираст на населението, бизнесът открива производства, безработица няма

17:19:46 / 14.05.2019
19
15
Kато я чета тази активистка и се сещам за песента "Няма" на групата TOY LETTERS. Държавата е прекрасна, няма кражби, няма убийства, няма корупция, няма нагли, отвратителни, безскрупулни и алчни политици, няма безработица, няма престъпници, разхождащи се на свобода, и т.н. няма. Има само безкрайно високи заплати, има супер здравеопазване, има мегаяко образование, има 99.99% пенсионери-милионери и КЕФ. А всъщност БГ-действителността се разбира като размените местата на НЯМА и ИМА..........и положението става страшно

Кадиев изригна във фейсбук: Поискаха 5000 лева на мой познат, за да вкарат детето му в детска градина!

17:09:22 / 14.05.2019
2
17
Рекорде, за пореден път демонстрира ограниченото си миниатюрно мозъче щом твоите критерии достигат само до Афганистан.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

17:07:15 / 14.05.2019
47
18
Аз пък констатирам ПЪЛНАТА КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ, СЛЕДСТВИЕ ОТ 30г управление на продажни, алчни, безскрупулни политици ( без значение от коя партия са) РЕЗУЛТАТ: Милиони, да не кажа милиарди за политиците и разграбена държава за народа+ увеличаващи се цени и данъци.

Кадиев изригна във фейсбук: Поискаха 5000 лева на мой познат, за да вкарат детето му в детска градина!

15:45:03 / 14.05.2019
7
15
ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ НА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА. Това е единствения начин за прекратяване на корупционните практики на управниците. В едни други страни дори биха ги разстреляли на площада за подобни действия. Но при нас  и ефективните присъди биха свършили работа............... само да има кой да ги постанови

Крие ли се нещо зад оставката на Румен Порожанов?

13:54:46 / 14.05.2019
12
18
Да, крие се.Поредната нагла безотговорност на ГЕРБ

Тежки въпроси на варненци за ремонта на Шишковата: Докога ще продължи, защо по този начин и кой е отговорен? (снимки)

13:53:18 / 14.05.2019
3
17
"Интелекта" на ГЕРБ личи от троловете им.Толкова безнадеждно безпомощни са, че освен с обиди няма с какво друго да се проявят..........както и всички останали от ГЕРБ

Тежки въпроси на варненци за ремонта на Шишковата: Докога ще продължи, защо по този начин и кой е отговорен? (снимки)

09:54:38 / 14.05.2019
6
13
Въпреки огромното количество платени тролове на ГЕРБ ще отбележа, че парите са усвоени ( даже два пъти - един път за паркоместа в Златната зона и втори път-за ненужно широки тротоари и велоалеи) така, че не чакайте скоро този ремонт да приключи. Относно качеството- то е ясно-като всичко гарантирано от ГЕРБ. Продължавайте да спите!

Инж. Каратерзиян: Очевидно управата на Варна не се интересува от здравето и живота на варненци!

09:48:22 / 14.05.2019
21
16
Какъв живот, какво здраве? Интересуват се само от усвояване.Толкова изнагляха, че на едни и същи места в рамките на 6 месеца усвоиха пари за ЗЛАТНА ЗОНА, а сега усвояват за Пешеходна зона и велоалеи. Докато никой не им търси сметка наглостта им ще нараства

Падна част от тавана на варненски подлез

09:45:01 / 14.05.2019
4
13
липсва какъвто и да било контрол от управниците ни - вместо да се санкционира собственика на търговкия обект се мисли само как да се усвояват пари

Извънредно! Министър Румен Порожанов подаде оставка

09:42:55 / 14.05.2019
23
13
поредния понесъл "политическата отговорност".........Хайде стига вече с тази безотговорност. Трябва да има ефективни присъди и отнемане на имущество.Само така България ще стане нормална държава.

Радев от Асеновград: Трябва да има контрол и затвор за корумпираните. Само с оставки не става

10:50:34 / 13.05.2019
6
11
Денят, в който български политик бъде осъден за корупция и му бъде отнето имуществото трябва да бъде обявен за нов национален празник. Надявам се този ден да е скоро.Само дето прокурорите ни трябва да са румънци
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X