Потребителски профил

владо

Регистриран: 06.08.2018
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
10784
6744
4040

Рейтинг: 14804

Място в класацията: 59

Коментари на владо

Слави пусна песен, посветена на Кирил Петков

12:43:46 / 25.07.2023
2
1
песента показва истината, но......... няма да има оправия докато хората не хванат сопите и за главните герои от песента не се реализира куплета със затвора.

Георги Марков: Сбъдна се прогнозата ми, че България ще изпадне в политическа кома

10:55:38 / 26.11.2021
2
5
West, Пра,  като нямате и не можете да измислите доводи в подкрепа на тезите си,  започвате да нападате и обиждате хора, които дори не познавате.Нещо типично за приматите, каквито, надявам се не сте. Разбирам, че не ви се живее в нормална държава, в която има правила и тези правила се прилагат към всички нарушители, независимо кои са те. Разбирам, че ви харесва да има хора, мислещи се за богоизбрани, на които вие да прислужвате и да се чувствате важни срещу жълти стотинки.Разберете, че много по-лесно се живее при спазване на установените правила и понасяне на наказания при нарушаването им.Безобразията на наглите крадци в територията трябва да бъдат преустановени и мислещите се за богоизбрани  трябва да си понесат последствията от действията си, демек наказателна отговорност. Така постепенно, останалите ще се дисциплинират и вихрещите се в последните 12 години безскрупулни кражби и корупция ще се ограничат значително.

Георги Марков: Сбъдна се прогнозата ми, че България ще изпадне в политическа кома

17:24:41 / 24.11.2021
4
7
Объркал се е нещо човечеца - България най-накрая се събуди от 12-годишна политическа кома и е на път страната, превърната от крадливите гербери в Територия, да се превърне отново в държава.Разбира се има много път да се извърви - населението трябва да се превърне отново в народ, да не допуска повече връщане на наглите крадльовците на власт, а дай боже да ги види с конфискувани имущества и настанени по затворите. Възможно е- просто трябва обществото да го поиска и най-накрая да покаже на политиците, че последните са слуги на волята на народа, а не негов господар.

Извънредно! Службите срещу корупцията нахлуха в община Варна

13:31:01 / 18.11.2021
6
5
Крайно време е нЕкой да понесе наказателна отговорност

Немски полицаи отцепиха магистрала "Тракия"

15:53:42 / 17.11.2021
5
7
Sicario, съгласен съм с теб, но с едно допълнение - трябва внесените от Германия кадри да се сменят на всеки 6 месеца. Иначе бързо ще станат част от действителността и практиките в територията ни и............. ще развалят после и Германия.

Борисов: Радев е Българоубиец

13:00:39 / 02.11.2021
5
7
Бойко, хайде престани с простотиите си и ходи да се надбягваш с Мбапе-то, барем го извисиш

Борисов: Радев е Българоубиец

12:01:08 / 02.11.2021
7
8
Баце, само по твоето управление Държавата България беше превърната в Територия, само по твое време Република бе управлявана от Султан, само по твое време българския народ беше превърнат в опростачено население. Никога, дори при турското робство, България не е била ограбвана толкова, колкото при управлението на ГЕРБ. Нагли, крадливи същества.

Кьовеши проверява видео с Танева, която казва: Да излъжем Европа, за да не спре парите

11:57:16 / 02.11.2021
3
6
Дано Танева хване пътя за Сливенския и да повлече крак, че кандидати за затворите  и за конфискация на имущество има много от последните 30 г.

Приятелка на Алекса: Тя обичаше Денис с цялото си сърце

10:56:03 / 28.10.2021
2
5
Докога ще се дава трибуна на тези чалга извращения? Тъй наречените "Журналисти" ще осъзнаят ли най-накрая, че с подобни статии за чалга принцеси, кухоглави инфлуенсъри и безработни силиконки, допринасят за опростачването на нацията?

Изтърбушиха новоасфалтирана улица във Варна

09:39:19 / 27.10.2021
2
5
Ремонт на ремонта, кражба след кражба. Гарантирано от ГЕРБ

Протестираха срещу зелените сертификати в София

15:39:15 / 25.10.2021
1
7
Крис, освен че си съвършен, отново си прав ("на безмозъчни, акъл не се дава";), а на всичкото отгоре аз непоискани съвети не давам, само коментирам. Тезата ми, че населението в територията е малоумно се потвърждава с десетки примери всеки ден.Затова и прекратявам с писането тук. Всеки да си прави личните избори и да си носи кръста и отговорността.

Протестираха срещу зелените сертификати в София

15:01:36 / 25.10.2021
1
5
Kris, "Научно доказано" е че правилата за ваксинацията са поставени от извънземните, които искат да разселят земляните като роби по различните планети. Именно затова част от ваксинираните, който ще бъдат заселени на слънцето за да го подпомагат "светят" при осветяване с лампа на мястото на ваксината, друга част могат да се привличат с магнит ( тези хора са предназначени за заселване на планета без гравитация, в центъра на която е поставен огромен магнит и по този начин робите не падат от планетата) трета част от ваксинираните ги чипосват за да могат да ги следят да не би нощем да тръгнат да бягат през космоса и да се прибират на планетата земя. Всичко е един огромен заговор, затова в никакъв случай не се ваксинирай. Връзвай един червен конец с един синец на ръката и си свиркай. Ако случайно го докараш до нужда от кислород подскочи три пъти на ляв крак и се завърти два пъти през дясно рамо. Ай ши им са и на извънземните, ш'та праят на глупак с някакви ваксини.

Протестираха срещу зелените сертификати в София

23:33:35 / 24.10.2021
1
9
Сигурен съм, че 1 грам мозък е достатъчен за да разберат, че личния им избор да не се ваксинират има обществени последици, водещи до първо място по смъртност. Българинът трябва най- накрая да се научи, че когато живее в общество трябва да спазва правилата, установени от това общество. По същата логика, утре въпросните "компетентници" може да кажат, че е личен избор да карат с 200 в града, че е личен избор да не плащат данъци, че е личен избор да застрелят човек на улицата и т.н. лични избори, несъвместими с живота в едно общество. Личния ви избор обаче винаги и навсякъде води до обществени последици и ако тези последици са неблагоприятни за обществото или отделни негови членове, то ще си носите наказанията и последствията от личните си избори. Научете се да спазвате правила и ще живеете много по-лесно.

Протестиращи срещу сертификатите нахлуха в МОЛ в Стара Загора с викове “Сърце, душа, за България”

23:21:48 / 24.10.2021
2
10
Да не дава Господ след няколко дни въпросните протестиращи да се молят за кислород в някое ковид отделение. В територията ни, докато не опре яйцето, много хора ще продължават да мислят, че ваксините светят или се ловят с магнит, че ги чипослват, ъпдейтват и вербуват извънземни агенти..........целта на управниците от последните 15г да опростачат населението вече в голяма степен явно е постигната

В района на Генералите във Варна потъна в непрогледен мрак

01:42:30 / 19.10.2021
4
5
Непрогледен мрак от доста време е и по улиците на престижната "Гръцка махала", а в допълнение там има и бонуси - дупките по всички улици вече са се превърнали в кратери, липсват тротоари или са тотално разбити, липсва пътна маркировка, и има един куп опасни изсъхнали дървета. Така, че ако не ви нападне някой в тъмнината, то поне може да си счупите крака в някоя дупка или да ви премаже някой огромен изсъхнал клон. В допълнение всеки си спира където му падне и няма кой да глобява тарикатите - нагледен пример е пред басейн Приморски между 16 и 20ч всяка вечер, а и не само там. Но явно общинарите спазват веруюто си останало от ГЕРБ - Важно е да има Усвояване/крадене, пък народа да се оправя както може

Нов стих за Бойко Борисов: Мощността стърчи от него като клон, на България е стожер и пилон

11:42:44 / 15.09.2021
5
8
Положението е "......Затвориха лудниците и е пълно с пациенти..........".

Погребенията са единственият печеливш бизнес на община Варна - отчита отлични резултати и 14 % ръст на печалбата

15:06:34 / 14.09.2021
8
9
То след управлението на ГЕРБ какво да очаква човек. Опростачиха народа, ограбиха всичко дето беше останало, а сега новата им цел явно е да го уморят, барем общината да е на печалба. И при тези резултати на общинската власт миналата седмица обсъждаха предложение за увеличение на заплатата на кметчето. Пълни нещастници!

Пътни работници блокираха входа на Бургас с огромно знаме и лозунг "Искаме си парите!"

15:17:41 / 20.08.2021
5
9
Тези хора  са работници в частна фирма и би следвало да отправят претенциите си към своя работодател, а не да им бъде позволявано да блокират пътища. Има си съд и ред, по който всеки един работник да осъди работодателя си за неплатени заплати. Работодателя като е сключил търговски договор, да си претендира правата по този договор пред съда и да не подтиква работниците си към незаконни действия. Ако същият този работодател имаше договор с макдоналдс и не му бяха платили, щеше да прати работниците си да ядат безплатно хамбургери в макдоналдс ли? Айде стига простотии вече. На всички е ясно, че докато АМ ядоха герберски кюфтаци не ревяха, но сега герберските им началници са им наредили да изкарат работниците по улиците за да се създава хаос. А работниците мили - обикновенно население, каквото им се каже това правят и никой не влага грам мисъл. Господата полицаи да разчистват пътищата ( ама тоя път нежно, че да не стане като при колоните на МС), а работниците да си търсят правата в съда. Работодателя като няма пари, нали има машини и други активи - да ги продава и да им плаща заплатите.

Борисов към Стойка: И аз като бивш спортист знам какво е да имаш олимпийско злато

17:32:59 / 10.08.2021
7
11
Не му  давай медала Стойке, че ще го прибере в чекмедженцето и после ще го гледаш само на снимките от Мата Хари.

Камари с боклук все така загрозяват Варна, хората недоволстват: Кмете, от месец казаните са така

14:52:08 / 27.07.2021
4
10
Е как да знае кмета за проблема, като от месец Жипката не е идвала в града? Като няма Жипка, няма кой да вози кмета из града за да си показват един на друг гербераските "постиженията". Щом не гласувате за Жипката ще тънете в боклук и не само - след загубване на изборите, ми се струва, че е дадено нареждане за пълен стоп на административните услуги, за да се види, че без ГЕРБ нищо не работи....и гербеските администратори- мишки чинно изпълняват повелята на сулатана си.

Варненци губят търпение: Кога Общинска полиция ще направи нещо срещу вандалите в Морската градина?

14:06:06 / 23.07.2021
5
9
Около аквариума, около планетариума, около кривото дърво и около морско казино всяка вечер (дори след полунощ) е пълно с малолетни и непълнолетни, които употребяват алкохол ( и други вещества), след което стават много велики и почват да рушат наред. Сутрин посочените места приличат на депо за отпадъци. Полицията бездейства, а е толкова лесно да се реши проблема - всяка вечер в продължение на един месец да се извършват проверки, да се прибират в районното непълнолетните и да се налагат глоби на родителите, и всичко ще е наред.

Варна се свързва на живо с Космоса, ученици задават въпроси на астронавтите

11:55:11 / 22.07.2021
1
9
Питайте ги дали виждат основната забележителност на Варна - Дупката, дали се виждат разбитите градски пътища, построените на пясъка хотели и неизхвърлените кофи за боклук? Да не забравите да питате и за най- скъпия герберски булевард и бойковите "магистрали"

Отново: Проливният дъжд във Варна наводни крайезерния път

11:31:28 / 11.06.2021
4
8
ЛМ, коментарите ти са очарователни, като за герберски трол. Ограничените герберски калинки и ПКП, не виждат опосканата от тях територия, повсеместните кражби и мафиотски изпълнения на властниците от последните 10г., или може би участват в тях и не искат да си признаят. Ясно е, че докато тези хора не получат нужното образование, поддържаната от тях мафиотска партия има шанс да бъде в парламента. Никога не е късно да се образоват, трябва само малко желание и много труд. Все пак, самата възможност е някаква надежда за всички, които искат да превърнат опосканата територия в държава и да живеят нормално.  В едно нещо обаче си частично прав  - част от народа- калинки, пкп-та и всякакви други подлизурковци и подлоги на поддържаните от теб политици ( да не кажа крадци), нямат особени умствени възможности.

Отново: Проливният дъжд във Варна наводни крайезерния път

16:14:33 / 10.06.2021
3
9
То ако беше само крайезерния път кмета щяха да го носят на ръце. При всеки дъжд продължил повече от 5 минути поне половиния град е под вода. Майсторско изпълнение на ГЕРБ.

Миролюба Бенатова: Не е време за радост. Този, в чието име направиха поразиите, се откупва с вашите пари и е доволен и сит

11:08:52 / 03.06.2021
2
8
За пореден път ще напиша, че Територията ще се превърне в Държава, само ако населението се събуди, излезе по улици и площади и потърси отговорност от политиците, които нагло грабеха и незаконно забогатяваха през последните 30г. Част от тях трябва да са по затворите за поне 20г и да им се конфискува всяко имущество, за което не могат да докажат законни доходи. Същото важи и за роднините им. И понеже корупцията в Територията е огромна и повсеместна, преодоляването й ще е възможно, ако на поне 200 човека от всяка гилдия (прокурори, общински служители,служители по агенции и министерства, данъчни, счетоводители, бизнесмени, архитекти, лекари, адвокати, съдии, учители, строители, хора занимаващи се с енергетика, с обществени поръчки и т.н.) им се приложи гореописаното. Във всяка гилдия е ясно кой кой е, как е станал такъв, откъде са му парите и т.н. Извършват им се проверки и ако не могат да докажат произход на парите - затвор и конфискация на имуществото. Приложи ли се описаното, корупцията рязко ще спадне, защото на следващите ще им е ясно какво ги чака.

Младият бизнесмен Мартин от ГЕРБ: Хиляди благодарят на Бойко Борисов, че пият чиста вода

17:16:22 / 01.06.2021
5
8
Поредната ПКП, за която ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО, СЪВЕСТ са думи от 18 век

Двама младежи на 27 и 24 години са убийците на Самуил Кацарски

15:19:30 / 31.05.2021
4
7
В нормалните държави като ги хванат с 20-30 гр. наркотици и им лепват по 15г., тук за изнасилване или убийство излизат след максимум 5г. Е явно трябва да се променят наказанията, за да станем нормална държава. А нещата ще се променят когато населението излезе на улиците и си защити правата.Със спане и ходене по кръчми няма да стане.

Георги Марков: България стана Руменистан

13:35:44 / 18.05.2021
5
8
А досега каква беше държавата? Ще ти кажа, Марков. Беше БОСТАН - само кухи кратуни, изкуфели дини, калинки и ПКП-ки. Ясно е, че никой от вас не ще да дава властта, ама ако не бяхте толкова нагли и самозабравили се същества, може би населението щеше да ви потрае още.

Падна оградата на границата с Турция

10:34:45 / 17.05.2021
6
7
Кражба, колко може и това е! Докато мотото на управниците ни е такова, няма да има оправия. Основната хипотеза е, че крадът по 80% и с останалите 20% се прави някаква бутафория. Е няма как да се случат нещата по този начин.Как пък за 30г никой управник не се сети да краде "само" по 20% и с останалите 80 % да се направи нещо качествено? Алчнотията им явно  е страшна.

Данъчните в Испания и прокуратурата погнаха крал Хуан Карлос

16:43:12 / 12.05.2021
2
7
В Испания разследват Краля, в Австрия разследват Канцлера, в БГ- до момента няма сила, която да накара прокуратурата да разследва и повдигне обвинения на всеизвестните нагли и крадливи управници от последните 30г. Страна на безнаказаност за някои хора.

Николай Марков: Има само един правилен подход - съд, затвор, конфискации

13:09:33 / 12.05.2021
7
9
Подкрепям напълно предложението -СЪД, ЗАТВОР, КОНФИСКАЦИЯ. В някой държави наглите ни управници отдавна щяха да висят по площадите за назидание.

Захариева: Много ми беше трудно да обяснявам в Брюксел това, което се случва в България

18:20:44 / 11.05.2021
3
9
наистина колкото и да се обяснява, никой не може да повярва колко нагло, корумпирано и безочливо е положението

Десислава Атанасова, ГЕРБ: Някой друг пише постовете на г-н Трифонов

15:48:30 / 26.04.2021
1
9
Вярно е ! Боко му даде 5 калинки и 5 ПКП-та да му пишат у фейса. Добро му правел, пък то какво излезе накрая?

Борисов: Правителството дава 4,2 милиона на Българската православна църква за ремонти

12:32:54 / 14.04.2021
1
8
Откъде ги дава правителството тези милиони? Да не би да са си ги извадили министрите от джобовете и чекмеджетата? Струва ми се, че тези пари идват от данъците на ограбеното българско население, така че хайде да почнете да се изказвате коректно и да спрете да лъжете. Давали те ............народа ги дава тези пари, не разни министърчета или правителството. Като извадите собствени пари тогава казвайте, че сте дали. Вие обаче можете единствено да вземате, още и още и още..............алчността ви няма край.  Силно се надявам да се намери смел човек/ смели хора, който/които да ви вкара/т по затворите и да ви отнеме/ат имуществата, придобити с кражби и наглост.

Борисов пред шеф на ЕНП: Подкрепиха ни икономически активни и високообразовани хора, както и част от пенсионерите

14:55:33 / 13.04.2021
4
7
Единствените неща, които са развили "Победителите" са КОРУПЦИЯТА, КРАЖБИТЕ, ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ И БЕЗМЕРНАТА НАГЛОСТ. Аааа, забравих  КАЛИНКИТЕ и ПКП-тата.

Георги Марков: Как да седне Борисов, ученикът на Меркел, в един парламент с Бабикян и Хаджикян?

11:02:55 / 09.04.2021
1
7
Не знам дали Бойко се е учил от Меркел, но е абсолютно сигурно, че ако Меркел  се беше учила и беше прихванала от Бойко, досега цяла Германия ( да не кажа цяла Европа) щеше да е разграбена, окрадена, опустошена, без средна класа,  производства и малък бизнес, без съдебна, здравна, образователна и социална система, изпълнена с корупция, наглост, простотия, кражби и много бедни германци ( европейци). Сигурен съм, че горното може да бъде изпълнено от ПКП-тата в рамките на само един мандат. Бог да пази държавите от управление по модела на ПКП.

МВР не е различило фалшиви пари от "реквизит за сватби и кръщенета"

10:52:37 / 19.03.2021
1
7
Или удариха неправилния човек или толкова си могат органите на реда. А какво стана с конфискуваните 213 519 биткойна  в рамките на операция ПРАТКА/ВИРУС? За един приятел питам...

Борисов спира ваксинирането с Астра Зенека. Нареди РЗИ да затегнат мерките

15:05:17 / 12.03.2021
4
7
Казах аз, че с протести тип "манифестацийки" и "разходки с знамена и балони" няма да стане работата, ама веднага ме оплюхте, че не било европейско, не било цивилизовано, не било демократично, не било хуманно и прочие глупости, наглите и крадливи управленци да бъдат тикнати по затворите и да им се конфискува имуществото. СОПА трябва тука, СОПА. Иначе демократично, хуманно, цивилизовано и по европейски, наглите, крадливи, безсъвестни, прости управници ще продължават ежедневно да крадат и да се гаврят с населението.

Искат проверка на пристанище "Карантината" във Варна, подозират нарушения за милиони с пари от ЕС

16:24:18 / 05.03.2021
5
7
Последният сезон на филма "Честни управници" се казва "ГЕРБ НЕ КРАДЕ". Филмът може да бъде намерен само в секциите за мегахиперфантастики.

Вдигат 30-етажна сграда, висока 100 метра, край Паметника на "Почивка" във Варна

18:19:41 / 25.02.2021
4
7
Следващия проект очаквам да е укрепване на Пантеона в морската градина - да го херметизират под стъклен купол, да го оградят от всички страни с укрепителни 150- метрови блокове с морска панорама от всеки етаж, за да не вземе да падне в морето, да направят слънчевата площадка паркинг за новодомците и кметчето да направи едно водно огледало за разкош ( още чакаме обещаното водно огледало на Шишкова градина, което изненадващо се превърна в безумно капещо съоръжение, прието от управниците ни за фонтан, но парите за водно огледало със сигурност са усвоени )

Вдигат 30-етажна сграда, висока 100 метра, край Паметника на "Почивка" във Варна

17:24:28 / 25.02.2021
6
7
Супер. Поредното укрепително съоръжение. Първо по южното черноморие имаше укрепително съоръжение, което според управниците ни "наподобява хотел", сега на север ще бъдем свидетели на укрепително съоръжение, приличащо  на блок. Явно са решили крайбрежието да се прави  здраво и непревземаемо, а от друга страна укрепването да бъде прикрито под формата на хотели, блокове, казина, спа-комплекси и т.н. благинки за избрани хора.

Архитектът на "Триадица" подава оставка заради трагедията с Людмил

13:35:59 / 18.02.2021
3
7
LM, когато си работил 10г, през които си взимал заплата 3000лв на месец и си продал една къща на село за 20000лв е от ясно по ясно, че не можеш да докажеш произхода на парите за закупуване на имоти и коли за милиони. Приказката със заеми от приятел също отдавна не върви, така че повярвай ми много същества много лесно и бързо могат да бъдат осъдени и да лежат дълги години. Въпросът е че няма кой да ги вкара по затворите, щото населението спи. И докато населението спи, някой продължава да краде и да си мисли, че няма кой да го накаже.Нека един месец да има всеки ден между двеста и триста хиляди протестиращи по улици и площади и да видиш как наглите същества ще напълнят гащите и как ще има осъдени и такива с конфискувано имущество. Уви, населението спи и явно не иска да живее нормален живот в нормална държава. Предпочита да бъде лъгано, обиждано, ограбвано, (напоследък и избивано  от корумпираните некадърни същества). За съжаление с пасивността си населението прецаква и живота на децата си.

Лъвов мост се сцепи от край до край след ремонт за 22 милиона

12:20:16 / 18.02.2021
4
7
Хубава работа, ама герберска. Но усвояването и пълненето на шкафчета явно върви с пълна сила.

Архитектът на "Триадица" подава оставка заради трагедията с Людмил

12:17:24 / 18.02.2021
0
7
Разбира се, че оставката не може да реши проблема. Отдавна повтарям, че имагинерната политическа отговорност трябва да бъде премахната и да бъде заменена с наказателна. Що политици щяха да са по затворите досега?Но има доста по нагли - хванаха ги с чекмеджета пълни с пари, с къщи в Барселона, с къщи и кредити за милиони, хора, които не могат да обяснят произхода на парите си за една стотна от притежаваното от тях имущество и куп други политически наглости и ......тези хора даже нямат доблестта да си подадат оставката. Изключителни нагли същества. От друга страна - единствения виновник за сегашната ситуация е населението, което остава наглите същества да го правят на маймуни, вместо да излезе по улици и площади и да не се прибира докато наглите същества не бъдат тикнати задълго по затворите и не им се конфискува имуществото. Кандидати за затворите много, но няма кой да ги вкара там. Влязат ли, конфискува ли им се имуществото, следващите няма да смеят да пипнат. Населението ще разбере, че политиците не са господари, че има справедливост и повече няма да допуска да го клатят.

Мира Бенатова ядоса министър Ангелов и ген. Мутафчийски на брифинга

12:07:29 / 18.02.2021
9
7
пир по време на чума......... за сметка на населението и самоосигуряващите се маргинали, които имат право единствено да плащат данъци

Караянчева в парламента: Нека не правим евтин пиар от една детска смърт

11:07:23 / 17.02.2021
3
7
Цвета, случилото се не е инцидент, а пореден пример за безхаберното ви, нагло, безсъвестно и корумпирано управление, превърнало една държава в територия.Силно се надявам най-накрая населението в територията да се събуди, да се превърне в народ и да си понесете последствията, а територията отново да стане държава.

ГЕРБ: С всички може да бъдем партньори в парламента без БСП

11:04:13 / 17.02.2021
4
7
"ГЕРБ и СДС обявиха само БСП като невъзможен партньор след вота." Преведено на нормален български език това значи - Готови сме да продължаваме да ви крадем, Вие само гласувайте за нас.

Георги Марков: Смеят се на джипката, но тя е символ на направеното. Няма такъв играч като Бойко

15:39:19 / 16.02.2021
7
7
За съжаление рефрена от една песен".....Разпуснаха лудниците и е пълно с пациенти....." важи с пълна сила за властниците в Територията, пък и за поддръжниците, изтривалките, калинките, ПКП-тата и т.н. Спешно  трябва да се строят лудници и затвори и да  се запълват

Загиналото момче е стъпило с мокра обувка на оголения кабел

11:47:15 / 16.02.2021
2
7
Стояне, не бързай с преценките преди да познаваш хората, които оценяваш. Никой не е казал, че крадливите нагли управници трябва ежедневно да се гаврят с българите  вместо да са по затворите. Така е във всяка нормална държава. Тук в територията самозабравили се политици се мислят за богоизбрани. Населението трябва час по-скоро да се превърне в народ и да им припомни, че са слуги на народа, а не негови господари.

Загиналото момче е стъпило с мокра обувка на оголения кабел

17:29:59 / 15.02.2021
4
7
Естествено, че ще обвинявам ГЕРБ, кой друг? Нали те управляват, нали според тях България е европейска държава, нали според тях всички тънем в разкош, нали те като управници трябва да упражняват контрол, нали при тях всичко е качествено, бързо и евтино, нали според тях няма корупция в страната, нали според тях всички системи( правосъдна, образователна, здравеопазване, социални и т.н и т.н) работят перфектно, нали...... всеки ден лъжат и нагло крадът, нали........??? Разберете, че докато имагинерната политическа отговорност не се замени с наказателна отговорност и виновните не напълнят задълго затворите, кочината на ГЕРБ няма как да стане Държава. ОСТАВКА, ЗАТВОР и КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО! 

Загиналото момче е стъпило с мокра обувка на оголения кабел

12:30:01 / 15.02.2021
5
6
Наглите ГЕРБЕРИ не са виновни. Виновно е населението, че ги търпи вече повече от 10г да го крадът, унижават, а както вече е видно, и да го унищожават. Вместо да ги вкара по затворите и да им конфискува имуществото, придобито с откраднатите пари, населението спи и си трае. Така демокрация и нормална държава не се прави. ЗАТВОР и КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО НА КРАДЦИТЕ. ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА ДА ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНИ ИЛИ ОБЩИНСКИ ДЛЪЖНОСТИ.

Заведенията обявиха 1000 лева награда за снимка на Мутафчийски или министър Ангелов в ресторант

00:09:35 / 14.02.2021
5
6
Хубаво ще е да обявят награда за снимка или клип на въпросните хора и от килиите в затвора.......Може да включат и Боко, Сачева, ПКП и още поне 240  нагли кандидата.......Аз ще участвам в финансирането на наградите.

Борисов: Милиарди влизат директно в портфейла на всеки българин, на всеки работник

12:04:19 / 13.02.2021
4
6
Милиони и милиарди влизат само в шкафчета и банкови сметки на герберски калинки, дупедавци и политически проститутки. Останалите се опитват да оцеляват.

Откриха нови пукнатини на тръбата във Варненското езеро

13:31:43 / 11.02.2021
3
6
изпитаната схема РЕМОНТ НА РЕМОНТА продължава с цел максимално УСВОЯВАНЕ. Населението плаща по няколко пъти и продължава да спи и да търпи да го стрижат, да не кажа да го.........

Допускат, че ваксинацията срещу ковид ще стане ежегодна

10:16:04 / 10.02.2021
2
6
промоция за първата година, след това - платена и здравей абонамент

Бойко Борисов се появи на плакат, на който пише "корупция"

17:00:03 / 05.02.2021
3
6
Правилно са почнали от най-наглите крадци, но ако вземем да правим плакати на всички корумпирани чиновници в Територията няма да има достатъчно стени да ги разлепим.

Петя Аврамова: Строим магистрали най-евтино в Европа

10:34:41 / 05.02.2021
3
6
Строите нещо подобно на пътища, но за сметка на това крадете най-много в Европа.Затова България е нещо подобно на държава, населението е нещо подобно на народ, живее нещо подобно на живот и получава нещо подобно на заплати, децата получават нещо подобно на образование, а пенсионерите нещо подобно на пенсии и здравеопазване.........всичко тук е нещо подобно на нормална държава и нормален живот. Докато политиците ни от последните 30г не бъдат вкарани по затворите, а имуществата им не бъдат конфискувани, ситуацията ще е такава

Икономическият министър: Имаме допълнителни 500 млн. лв. по мярката 60/40

22:47:08 / 03.02.2021
0
6
В територията основните мерки за подпомагане на бизнеса са медийното говорене и гръмко обявяване на милиони, докато се возят по дупките с джипките си. Нищожно малко на брой са фирми, който биват подпомагани с мизерни суми. Да не говорим, че наглите управници не са дали един лев помощ на самоосигуряващите лица, но за сметка на това дори ги нарекоха маргинали и даже не им дадоха отсрочка за плащане на данъците.....подпомогнали ги с кредити. Винаги съм казвал, че  крадливите ни управници имат огромен късмет да управляват робското българско население. В случай, че управляваха нормална държава, досега да са ги натикали по затворите. Да не говорим за Китай, Япония и т.н. азиатски държави - там щяха да са ги завързали по площадите.Но тук основното им занимание - да усвояват, да не кажа да крадът, си продължава с пълна сила, а населението спи и търпи.

Икономическият министър: Имаме допълнителни 500 млн. лв. по мярката 60/40

16:20:43 / 03.02.2021
2
6
Е точно там е проблема, че ИМАТЕ, а хората НЯМАТ.

Откраднаха части от новите пейки пред читалището в "Галата"

13:10:52 / 01.02.2021
0
6
 Това са пейки от програмата на ГЕРБ "Невидими ремонти и вещи". По тази програма се дават един куп пари за ремонти, но резултатите са невидими - невидими детски площадки, невидим асфалт, невидими пейки, невидимо водно огледало и т.н. За сметка на това, нечии банкови сметки набъбват.......видимо.

Поетът Недялко Йорданов с пророчески стихове: Какво ли нямаш вече. И лично си прерязал опънатата лента на своя собствен бюст. И най-боли. Ще видиш. Да паднеш от високо

16:23:43 / 29.01.2021
2
6
Всичко е точно и вярно. Дали Боко ще се припознае в лирическия герой? Не ми се вярва да има толкова интелект.Лошото е, че  със стихчета и манифестацийки Територията ни няма да стане отново държава. Трябват много сериозни крути мерки за набиване в главите на "господарите", че са СЛУГИ на народа.........затвори, конфискации, и т.н.

Николова се срещна с министъра на космонавтиката на Саудитска Арабия

11:55:17 / 28.01.2021
3
6
очаквам скоро Боко да открие официално първия завод за космически кораби .......Все пак сме нация техническа

Вятърът разцепи дървета в Морската градина във Варна, плажът побеля от сняг

16:36:04 / 27.01.2021
0
6
Падналите дървета днес са поредното доказателство за безхаберието и бездействието на властниците. Имат късмет, че няма убити хора. Ако си вършеха работата на време нямаше при всеки вятър да падат по няколко дървета по улици и площади.

Хазарта в нов пост: Никой управляващ не трябва да си позволява израз като „не сте ни приоритет“ към която и да е част от народа

16:13:31 / 26.01.2021
4
7
Управниците ни трябва ясно да си набият в главите, че са слуги на народа, а не негови господари. Защото рано или късно ( в БГ нещата винаги стават късно) народът ще им набие тази мисъл в наглите глави.

Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи с писмо към Ицо Хазарта

14:14:51 / 26.01.2021
0
7
С това писмо се потвърждава статуквото ..........Хазарта го е казал в песента си........                                                         " Всички ме гледат,                                                                                                                                                                  тъй като съм с белезници и съм арестант,                                                                                                                                    гледат ме, начервени и прочие,                                                                                                                                                  след това разбрах, че това са платени проститутки..."                   Явно проституцията в БГ няма край. „Всички ме гледат, тъй като аз съм с белезници .. арестант, гледат .. а.. а.. на червени и прочеи, след това разбрах, че това са подбрани проститутки!” Още на: [url=https://textove.com/apsurt-zvezdata-tekst]https://textove.com/apsurt-zvezdata-tekst[/url] Благодариние на textove.com „Всички ме гледат, тъй като аз съм с белезници .. арестант, гледат .. а.. а.. на червени и прочеи, след това разбрах, че това са подбрани проститутки!” Още на: [url=https://textove.com/apsurt-zvezdata-tekst]https://textove.com/apsurt-zvezdata-tekst[/url] Благодариние на textove.com „Всички ме гледат, тъй като аз съм с белезници .. арестант, гледат .. а.. а.. на червени и прочеи, след това разбрах, че това са подбрани проститутки!” Още на: [url=https://textove.com/apsurt-zvezdata-tekst]https://textove.com/apsurt-zvezdata-tekst[/url] Благодариние на textove.com

Ричард Алибегов: Заведенията се отказват от идеята за масово протестно отваряне

12:06:21 / 26.01.2021
2
6
Понеже се отказвате, затова и ще сте на ръба и масово ще фалирате.Който не търси и не защитава правата си, не може да очаква добро бъдеще.

Арестуваха мъж от варненското село Пчелник за 70 кг тютюн, 150 литра ракия и 50 литра вино

12:02:32 / 26.01.2021
4
6
Престъпността е изцяло и окончателно смазана. Бойко да връчва медалите.

РИОСВ и Басейнова дирекция провериха сигнал за авария по тръбопровода във Варненско езеро

12:00:43 / 26.01.2021
4
6
Явно тази тръба е национално богатство- нека министърката на туризма да я рекламира за предстоящия летен сезон. Елате в България - тръбата на щастието. Само с тази тръба може да се направят няколко серии на фима Не знам, не чух, не видях. Корупцията и кражбите продължават с бясно темпо.Учудващо, но виновни и осъдени няма вече 30г

Дефектирала фуга затваря едното платно на Аспарухов мост

11:55:36 / 26.01.2021
3
6
Гарфилд, няма да е следващите две петилетки. Тогава ще се правят ремонти на ремонтите на части от 1 до 6. Както казват в ГЕРБ:"Цикъл на усвояване, ко да прайш?" В последно време си мисля, че населението в територията може да се раздели главно на две - на протестиращи(търсещи защита на правата си, справедливост и равенство) и на проституиращи( удобно мажещи се и угоднически изпълняващи желанията на божеството). Лошото е, че вторите са много повече от първите, в следствие на което живеем в долнопробен бардак. Тази моя теза ме кара да си мисля, че политиците-крадци всъщност не са виновни. Виновно е населението, което си проституира тихо, маже си дупето с вазелин и чака султана да го оправи, вместо да излезе по улиците (както се случва във всяка една нормална държава), да вкара крадливите си управници по затворите, ( да не кажа да ги върже по площади) и да им конфискува имуществата, придобити с крадени пари, както и имуществата на фирмите им и на роднините им. Пак казвам с манифестациийки няма как да се прекрати наглото, престъпно управление на крадливите ни, самозабравили се и мислещи се за божества политици. Многолюдни протести и сопа трябват тук. Другия вариант е продължаване на проституцията, траене, мазане и блеене. Не мога да си представя как несломимия български дух се е преобразил в бездушно, курвенско поведение, но към момента това е истината - населението трае, а политиците, вместо да са негови слуги, са се превърнали в крадливи и безотговорни господари, които ежедневно и всеобхватно се гаврят с хората.Единствения закон, действащ на територията е закона за всеобщата и всеобхватна педерастия.

Кметът на Варна се похвали с недовършен ремонт – 200 метра за 6 месеца. Всички критики бяха изтрити от коментарите

12:29:06 / 25.01.2021
3
6
Бай Ставри, ела си прибери наглата челяд и си гледай дълги години, че се не траят вече

Борисов и НОЩ решиха: Отваряме моловете от началото на февруари

12:27:03 / 25.01.2021
1
6
Пълни смешковци -по 10 пъти на ден си менят мненията и заповедите

Вече 14 дни без път до Рилския манастир

10:09:33 / 22.01.2021
3
6
Всички ремонти от последните 10г имат една единствена цел - усвояване, пък резултата е - каквото стане. Много е важно да го докарат до положение - ремонт на ремонта, защото така усвояването не спира. КражбА, колко може и т'ва е!

Бойко Борисов: Да ме глобят! Те половината държава трябваше да глобят

16:34:51 / 21.01.2021
3
6
признава си, че е глобен два пъти, респ е рецидивист......след което нагло, нагло демонстрира, че за пореден път законодателството за него не важи.

Фирмата, построила наводнения метродиаметър, построила и смъртоносния участък край Своге

16:26:33 / 21.01.2021
4
6
никога в историята си България не е била разграбвана толкова, колкото при управлението от последните 10г. Гарантирано от ГЕРБ

Национален протест пред Министерски съвет стягат заведенията

16:23:19 / 21.01.2021
3
6
"Искаме отваряне на ВСИЧКИ затворени бизнеси"........според мен към исканията трябва да се добави и "ИСКАМЕ ЗАТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ В МИНИСТЕРСТВАТА И ПАРЛАМЕНТА" ......ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВА  НА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ- това е единствения правилен подход към оправяне на държавата

Костадин Ангелов: Решения под натиск никога не съм взимал

18:00:08 / 20.01.2021
2
6
В султаната всички решения са еднолични - каквото каже султана 

Ицо Хазарта: Приоритет са ви Джъмбо, Била и приятели. Затворени са магазинчетата на нормалните хора, дето не крадат от обществени поръчки

17:15:49 / 20.01.2021
1
6
Хазарт, като изпълнител би трябвало да ти е ясно, че който плаща, той поръчва музиката. В територията ни е така за всичко. Населението докато не излезе и не си вземе властта, нещата няма да се оправят. С манифестацийки няма да станат нещата.

Млад мъж извади пистолет в Евксиноград във Варна

10:21:28 / 20.01.2021
6
6
Това е резултата от напълването на града с всякаква измет от околностите.........Продадоха нивите на баба си, взеха по един голф и по един двустаен и вече са непобедими....мислят си, че все още карат с трактора по къра

Цялата улица "Михаил Колони" във Варна пропада на много места. Нужен е цялостен спешен ремонт на ремонта! Водата може да влезе в основите на сградите

15:49:32 / 13.01.2021
6
6
Герберите даже нямат доблестта да излязат и да поемат отговорност. Мълчат като....С тяхна помощ Варна пропада прогресивно. Очакваме "компетентните  лица" да излязат и да почнат да ръсят малоумни обяснения и оправдания. Единствения изход е да напълнят затворите и да им конфискуват имуществата.

И Шишковата градинка хлътна

17:43:06 / 12.01.2021
3
7
При спазване на мотото на ГЕРБ: "КРАЖБА КОЛКО МОЖЕ И ТОВА Е", резултатите са такива и ще стават все по ужасни.  ГЕРБ били строили -всичко построено от тях трае максимум 6 месеца и после почват ремонти на ремонтите, щото трябва да има лапаница.  Продъниха цялата държава и с кражбите си я превърнаха в територия, в която няма кой да ги накаже. СПЕШНО трябва да се въведе наказателна отговорност за всички действия и бездействия на общински и държавни служители и затворите да започнат да се пълнят.Инак, ще продължават да крадат и няма да има оправия.

БНТ: Две непълнолетни момичета са дрогирани и насилвани два дни в село Енина

17:36:06 / 12.01.2021
1
6
"Мъж се е изгаврил жестоко с непълнолетни момичета, но сега цялата строгост на закона би трябвало да се стовари върху него." В територията ни всичко е БИ ТРЯБВАЛО. В нормалните държави тоя хубостник щеше да лежи поне 30г. Подкрепям и предложението на Крис.........е може не с рязане, а по химичен път да се реши проблема.

Дърво падна върху Слънчевия часовник във Варна. Прекъснат е водопровод

13:44:25 / 11.01.2021
3
6
Крайно време е общинските и държавни служители да носят наказателна отговорност за безхаберията и бездействията си

Тома Биков, ГЕРБ: Кабинет "Борисов 4" е сигурен

15:25:35 / 07.01.2021
5
6
единственото сигурно е че трябва спешно да се построят затвори за да има какво да обитават след изборите

Момче на 16 години бие мъж, който му подава ръка за приятелство

11:45:02 / 22.12.2020
1
6
В държавата на простите, крадливи разбойници е нормално болшинството да са прости, крадливи разбойници. КОМПЛЕКСАРЧЕТАТА трябва да си получават наказанията, че иначе нищо добро не ни чака.

Къци Вапцаров: Тази учебна година дипломите трябва да се дават на цялото семейство

18:39:18 / 17.12.2020
2
6
Поради "прекрасното" онлайн обучение и безхаберието на българските учители, тази учебна година задължително трябва да се обяви за нулева. Или пък не. В крайна сметка основната цел на ГЕРБ - да има просто и заспало население, се изпълнява. Нали, ако се появят умни и търсещи правата си млади хора, политиците ще трябва да отидат по затворите? Направо им давайте дипломи за средно образование при раждането и после училището да е пожелание.

Положението е критично. България е номер 1 по неравенство. Никъде другаде в Европа разликата между бедни и богати не е такава

10:57:17 / 15.12.2020
1
8
Докато населението не се събуди и не се превърне в народ, България ще е територия и неравенството ще се увеличава още повече. Българите трябва най-накрая да разберат, че трябва да се борят за правата си. В противен случай просто си стоят омазани с вазелин, въртят дупетата и някой ги оправя денонощно.

Има надежда! Плеймейтка изкара Ковид и се сдоби с джип за 70 000 лева

13:07:30 / 11.12.2020
5
6
Айде сега НАП и Каскета да й проверятАнгелче доходите

Кметът Портних спира автобусните линии до квартал "Галата". Шофьорите на автобуси се натоварвали

23:46:06 / 10.12.2020
4
6
След автобусите, се очаква да спре и въздуха на живеещите в Галата..........ми така де , няма да ги гевези с градски транспорт........после ще ги вкарат в статистиката за ковид починали и ще  продължават да си крадат нагло

БНР: Софиянец почина от инсулт, но го писаха Ковид след отрицателен тест. Лекарят към близките: Оставете го да умре. Няма места в болниците

23:38:32 / 10.12.2020
2
6
Явно много освен политиците и лекарите-търговци трябва да бъдат причислени към групата, която трябва да бъде изтипосана по площади за приемане на народната любов. С манифестацийки и еврокоректни протести не виждам как нещата в тази територия ще тръгнат към оправяне. Сопа трябва, сопаааа

В най-голямата здравна и икономическа криза Варна харчи 8 млн. лв. за градинки. Кметът Портних се хвали с платени публикации във Фейсбук

16:42:47 / 10.12.2020
1
6
Дайте да се изясним. парите не са осигурени от Борисов и от правителството. Осигурени са от българските граждани. Борисов ако ще осигурява нещо трябва да бръкне в чекмеджето с еврата и после да казва "Аз дадох пари". Разбира се това е невъзможно, защото в Герберските калкулатори няма знак за изваждане. Там има само лапаници и кражби. Та, в крайна сметка да е ясно на всички: ПАРИТЕ СА ОСИГУРЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ТЕХНИТЕ ДАНЪЦИ. Крадците тук нямат нищо общо.

Галерия: Борисов готви чистка в ГЕРБ. Маха Караянчева и знакови лица от следващия парламент

16:12:42 / 02.12.2020
9
6
Факти: "Много от настоящите депутати на ГЕРБ няма да са в следващия парламент.." Правилно. Няма как да са в следващия парламент. Трябва да са по затворите. За мноооого дълго.

15:56:05 / 02.12.2020
2
6
За съжаление в територията на прасето, тиквата и каскета е така. Населението трябва да спре да спи и да търпи своеволията им, да си върне държавата и да ги прати по затворите. Имам усещането, че с конфискуваното им имущество може да се покрие голяма част от дълга на страната.

Валентин Вълканов: Режим на водата във Варна няма да има, но цената може да се вдигне

17:11:56 / 27.11.2020
5
6
Точно преди два дни този хубавец ни обясняваше как няма да има промяна на цената на водата.

Премиерът към министрите: Отивайте да работите

16:36:50 / 27.11.2020
0
6
а би трябвало да им каже: Предайте се, признайте си и по затворите!

Валери Симеонов: Градинките, парковете и площадките също са огнища на зараза. Трябва да има ограничения

14:39:07 / 25.11.2020
6
6
Валери, гевезиш се вече .......... То и МС и НС и висчките ДиОС са огнища на корупция, ама за там мерки никакви...........а как ще е хубаво да ви праснем една 30г карантина на обитателите им........строг режим, без право на излизане

Каракачанов за Македония: Няма село, в което да няма поне една паметна плоча против България

10:15:33 / 19.11.2020
0
6
Няма друго управление, което толкова много да е разграбвало България и с действията си да я е превърнало от държава в територия. "Умните експерти" се оказаха нагли крадци.

Кралев за смъртта на двамата мъже на стълбите в Пловдив: Става въпрос за лоша логистика

10:12:56 / 19.11.2020
4
6
Лоша логистика? Поредният нагъл  властник, смятащ населението за чувал с картофи.

Бенатова: Човек умира на стълбите, трима министри дефилират по телевизиите и дъвчат Северна Македония. И спорт

10:11:51 / 19.11.2020
3
6
Именно де..........това е лечението в територията. Населението да продължава да спи. Както е тръгнало скоро няма да има хора, които да протестират.........защото ще са мъртви, не само духовно, но и физически............и тогава може би наглите крадливи управници най-накрая ще са доволни. Лека нощ население. Наспи се преди да са те погребали.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X