Потребителски профил

владо

Регистриран: 06.08.2018
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
9557
6297
3260

Рейтинг: 11242

Място в класацията: 38

Коментари на владо

Кантарджиев: И здравите трябва да носят маски, цял Китай е с маски

23:34:59 / 28.03.2020
0
0
Айде вземете се разберете най-накрая в тоя щаб какво ще говорите, че подлудихте хората. Единия излиза и казва, че има смисъл да носят маски само болните, а на следващия ден другия излиза и казва обратното. Всеки си говори каквото си иска и по цял ден само се хвалят какви супер мерки са взели, пък резултата .............

Румен Гечев към Горанов: Да наречете 1 млн. българи "маргинали" е цинично

20:01:32 / 25.03.2020
2
3
Безумно нагла ДИСКРИМИНАЦИЯ от страна на правителството и финансовия министър. Не може да се изключват самоосигуряващите се лица от мерките за подпомагане и тези мерки да са само за бизнеса. Какво трябва да направят всички музиканти, артисти, адвокати, занаятчии и т.н. за да оцелеят. Тези хора в момента нямат работа, но според правителството за тях НЯМА ОТЛАГАНЕ НА СРОКОВЕ ЗА ПОДАВАНЕ НА ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ, а за фирмите този срок се удължава с 3 месеца. Пак според правителството за самоосигуряващите се НЯМА ОТСРОЧВАНЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ, но срока за плащане на корпоративен данък от фирмите се удължава с 3 месеца., и то при положение, че както самоосигуряващите се лица, така и фирмите дължат данък на база на печалбите си от 2019г, но за едните има привилегии, а за другите няма такива. Самоосигуряващите се лица освен това не могат да се възползват от схемата 60/40, както и от възможността за теглене на кредит при преференциални условия.  СПОРЕД ПРАВИТЕЛСТВОТО САМООСИГУРЯВАЩИТЕ СЕ ЛИЦА ИМАТ ПРАВО ЕДИНСТВЕНО ДА ПЛАЩАТ И НЯМАТ НИКАКВИ ДРУГИ ПРАВА. МОГАТ И ДА ДИШАТ.........ЗАСЕГА.

Кметът дава още два дни ваканция във Варна

17:53:26 / 11.03.2020
1
0
Едно умно нещо. Ако трябва не два дни, а два месеца няма да ходят на училище. ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ.

Във Варна пускат учениците на училище и спират водата на половината град

17:05:05 / 11.03.2020
2
0
ИМАМ САМО ТРИ ВЪПРОСА КЪМ "ЕКСПЕРТИТЕ": 1. Знаете ли, че живеем в ерата на информационните технологии? 2.Знаете ли, че съществуват устройства (телефони, таблети, компютри и т.н.), посредством които може да се предава всякакъв вид информация под формата на звук и картина до всяка точка на планетата? 3.Кое налага в условията на ПАНДЕМИЯ да се събират множество деца на едно място при условие, че нищо не пречи да се провежда дистанционно обучение? Както сте тръгнали, очаквам в петък да съберете децата на практически занятия в инфекциозните отделения.

Във Варна пускат учениците на училище и спират водата на половината град

15:57:17 / 11.03.2020
0
0
Има едно изпитано лекарство за борба с "експертните вируси" - всички засегнати от "експертните" решения да посетят "експертите" лично в местоработата им. Лекарството се прилага целодневно в продължение на 7 дни. В случай, че не бъде постигнат желания резултат, процедурата се повтаря до постигане на пълен успех.

Край на грипната ваканция във Варна

13:58:06 / 11.03.2020
4
0
Браво на комисията. Истински "експерти". Навсякъде се забраняват каквито и да били групови мероприятия, спортни събития, концерти, театри и т.н., но във Варна събират учениците в класните стаи. НАП, съдилища, кметства, ВиК и т.н. дружества и организации изрично ограничиха достъпа на граждани до институции, ведомства и офиси, но пък според  "експертите" няма  пречка да качим децата на автобусите и да ги заврем в училищата.Направо се чудя как не са ги задължили да провеждат групови занимания на цялото училище във физкултурните салони? За сметка на това, "експертите" най-вероятно са ограничили достъпа на граждани до тях поради риск от вируси. Явно властническите дупета за пореден път се оказват най-важни. По-важни дори и от децата.

След 3 месеца сигнали без резултат, варненец призова съгражданите си да звънят в общината за опасна дупка

12:15:28 / 11.03.2020
3
1
Споко, ще пратят някой с тъпан да крещи, че няма дупка......и дупката ще изчезне.

Боил Банов: Всички с билети за отменените културни събития ще получат парите си

12:08:56 / 09.03.2020
0
0
 и Валери Симеонов преди приемане на промените в закона за хазарта разправяше, че всички спечелили от национална лотария ще си получат парите, ама като приеха промените в закона, се обърна и каза всеки да се оправя сам, щото това били гражданскоправни отношения и държавата не можела да се намеси.

Министрите ни си вдигат заплатите от следващия месец

12:58:37 / 04.03.2020
1
0
За едни (управници) сватба, за други(населението) брадва. Трай население, сега му е времето на преклонената главица, пък нека задника ти да е гол.

Жители на Салтанат: Кметът на Варна не спазва решение на съда, вчера не ни пуснаха до имота ни

12:54:28 / 04.03.2020
4
0
Ако още някой не е разбрал, днешните управници са богове. За тях няма нито съд, нито закон, нито референдум, нито народна воля. За някой даже Конституцията е обикновено книжле.

Капан на най-скъпия булевард в Европа, две коли със спукани гуми, една с пробит картер на „Левски“ във Варна

12:50:44 / 04.03.2020
4
2
Е не може да е от булеварда. Той е перфектен, както и всички останали пътища в БГ. Със сигурност е по вина на водачите.

Деси Атанасова за Радев: Световните медии пак не са забелязали "виросолога" на Републиката

10:02:40 / 04.03.2020
4
1
Слугините на ГЕРБ са с мозък по-малък и от вирус, но пък какви други огромни  и винаги добре смазани отверстия имат само...........все пак на шефа трябва да му е удобно, където и да бутне

Христо Василев от Варна впечатли журито в "България търси талант" с песента "Пороци"

13:50:32 / 24.02.2020
1
0
Вярно е. Добре се прави. Само дето журналистите са объркали името на предаването, в което участва Христо. Даже на снимката и на клипа е написано името на предаването, ама няма кой да гледа и да четеУхилен

Месец след асфалтирането, премахнаха асфалта от ул. "Михаил Колони" във Варна

12:02:10 / 24.02.2020
9
0
Това е нов патент на общината ни в световен мащаб  -за да не сменят хората гуми ще се поставя летен и зимен асфалт.........сменя се два пъти годишно за удобство на населението.....КметЯ, сън не спи и се чуди как да угоди на населението пък то пак недоволно

Помниш ли, Варна? Преди 7 години почитта към Апостолът на свободата тук изглеждаше величествено!

23:52:17 / 20.02.2020
2
0
Дааа, лошото е че от много повече от 7г сме на схемата "всеки да се спасява сам". Ако някой иска да направи или да се бори за промяна всеки му  отвръща: "Добре. тези ще ги махнем, но няма кой да дойде". Ще дойдеш ти, който задаваш въпроса, ти който твърдиш, че няма читави хора, които да направят България нормална държава, с нормални условия за живот. Стига ти да имаш идея и желание как  живота на хората да стане по-добър, идея как да заработи ефективно здравеопазването, икономиката, образованието, съдебната система, институциите. Стига да не си копие на досегашните управници и да не гледаш само джоба си, а да искаш добруването на народа и запазването на държавата си. Не е възможно в 6 милионна страна да не са останали поне 500 хиляди, които да отговарят на горните две условия. Именно такива хора трябват на България. Именно с тези хора промяната е възможна и живота може да се превърне от борба за оцеляване, в неустоимото желание да се наслаждаваш на всеки следваш ден от нормалния си живот в нормалната си държава. Никой не казва, че този процес е лесен, защото властниците ни са се окопали и не искат да се откажат от  господарските си привилегии. Но промяната е възможна, защото българите НЕ СА РОБИ. Трябва само да поискат и нещата ще се случат. Трябва  да поискат, ако не за себе си, то поне за децата си.Трябва да покажат, че са народ, а не население.

Шефът на АПИ: На семейството ми не им стана много приятно от думите на премиера. Не съм глашатай

23:30:01 / 20.02.2020
5
0
Вчера, след случката, писах, че този човек трябва да подаде оставка, ако има поне малко достойнство и чест. Днес виждам, че освен, че не притежава тези качества, явно човекът има някакъв вид мазохистични наклонности, щом се доунижава сам по медии. Вчера си зададох въпроса как ще погледне семейството си след "великата" реч на лидера. Днес питам дали утре ще може да се погледне в огледалото? Надявам се утре да не излезе да се извинява публично на господаря си и да иска налагане на допълнително публично порицание. И като ежедневно виждаме, че 99.9% от подчинените на Божеството са такива мазохисти и проститутки, няма защо да се чудим какво е  положението в територията. Как пък никой от тези хора няма малко съвест и как не ги е срам от децата им? Продадоха себе си, продадоха народа си, сега остава и децата си да продадат.

Борисов се вбеси на шефа на АПИ: Номерца ли ще ми правиш? Сега отиваш на площада на всеки град и казваш на хората, че няма да има винетки

23:28:36 / 19.02.2020
4
0
Поредно доказателство, че в Територията върховенството на закона не значи нищо, както и разделението на властите, и свободата на словото и ред други принципи на демократичната, свободна и правова държава, които са записани в Конституцията и в ред закони.Ама кой да чете.....то четенето е мъчна и бавна работа. Голяма работа, че имало закон и той определял правилата. Тук правилата се определят само от Бойко- каквото каже той това става. Няма да се занимаваме с някаквиси закони и книжлета. Никакво четене, имате ли някакъв проблем - питате Бойко, искате ли да направите нещо, за да си свършите работата, както предписва закона - първо питате Бойко. Въобще Бойко е задължителен. Да е жив и здрав, да иляди и да му се свети името. В тази територия, дори Чък Норис е безсилен, като оакано пеленаче.

Караянчева: Президентът Радев доказа, че дълбае разделителни линии дори пред паметника на Левски

23:19:35 / 19.02.2020
6
1
При герб (умишлено не е написано с главни букви....според мен не заслужават това уважение) храмове няма, но пък е пълно с търговци, усвоители, беззаконие, страхливци и политически проститутки. Срам и позор за всички дали живота си за свободна и демократична България. Жалко за националните ни герои и мечтите им. Видя се и днес при публичното унижение на шефа на АПИ. Интересно ми е сега въпросния шеф ще прояви ли поне малко характер  за да запази достойнство и чест и  да пребори унижението като хвърли оставката си?  

Борисов се вбеси на шефа на АПИ: Номерца ли ще ми правиш? Сега отиваш на площада на всеки град и казваш на хората, че няма да има винетки

11:41:36 / 19.02.2020
9
1
Чудя се в Северна Корея ли живеем, в султанат ли или държавата е превърната в ЕООД? Клипа е като ежедневна сбирка на махленски мутри, които умиращи от страх, слушат мъдрите съвети на главатаря си. Подозирам, че показаното в клипа е повод за неимоверна гордост на нЕкои екземпляри. Не си прав/a gugutka -това не е цирк, жалко е .....много жалко

След призива на Домусчиев Гешев погна Ковачки

10:43:25 / 13.02.2020
4
0
Като видя, че е предприета поредната акция и се сещам за заря - гърми, трещи, свети, красиво е, но след нея резултат и полза никаква. Айде стига с фишеците вече. Резултати трябват.

Отдаваме под наем и без съгласието на съседите

14:48:32 / 12.02.2020
2
0
Честито поредно ограничение на правата на собствениците на имоти. Вие си трайте, ония в парламента си правят каквото си искат и не зачитат нищо друго, освен възможността да си напълнят джобовете с вашите пари и за ваша сметка. А пък вие подавайте заявления, редете се по опашки в общината и т.н. Пък ако не го свършите - глоба.......засега. Понататък може и да решат да ви конфискуват имота.

След ареста на Божков: Цветомир Найденов пусна за продажба акциите си в "Еврофутбол" за 1 евро

11:09:34 / 12.02.2020
1
0
Дааа.............имаше времена когато и Божков беше бизнесмен и то от най-уважаваните в БГ. Сега и Найденов е бизнесмен, но въпросът е: Докога ще е бизнесмен? Въобще понятието бизнесмен в БГ е с много широко и променливо значение.Що хора бяха обявявани за бизнесмени, пък после..................

Наталия Господинова от Дарик радио – Варна за платеното отразяване на общината: Не обслужваме кмета

23:55:36 / 11.02.2020
4
0
Да допълня Снайпера и да попитам засегнатите "журналисти": 1.Защо никой от вас не поиска нито веднъж информация и документи колко пари се изхарчиха и окрадоха по всеки един от "великите", но некачествено направени и неработещи проекти -бул."Левски", "Синя зона", велоалеи, интегриране на градски транспорт и т.н. усвоителни проекти? 2.Как пък нито един журналист, получаващ общински пари, не направи едно разследване за изхарчените от управниците пари на варненци? Или вярвате, че всичко е чисто? 3.Защо нито един журналист, получаващ общински пари, не направи едно разследване или поне едно репортажче, за некачествено изпълнените проекти в град Варна, които започват да се рушат преди да са въведени в експлоатация, а два дни след това започва ремонтирането им с още от парите на варненци? 4.Защо нито един журналист, получаващ общински пари, не привика кмета или друг "отговорен" управник и не му зададе тези и ред други неудобни въпроси? Журналисти били, че пък се и обиждали като "божеството" ги нарича мисирки. В последната година имаше един истински журналист във Варна, който не се притесни да задава неудобни въпроси на кмета и този журналист бе принуден от управниците ни да напусне работа. И какво направихте останалите журналисти -не, не подкрепихте колегата си, а си затраяхте от страх и си пазихте дупета за управниците.Така, че вместо да лъскате имиджа ( и не само) на кмета, вземете да се научите от гореспоменатия журналист как се върши работа........И започнете да я вършите........качествено, честно и истински. Научете се, че вие сте началници на управниците, а не те на вас. Искайте им сметка за всичко, което правят и огласяйте истината. Едва тогава може да имате претенции, че сте журналисти.

Горанов: Докато аз съм министър, ДДС няма да се намалява

11:20:17 / 11.02.2020
2
0
Поредният самозабравил се управник, който се мисли за безсмъртно божество. Някой беше изпял: "Разпуснаха лудниците и е пълно с пациенти...." Лошото е че пациентите станаха управници и ежедневно се стараят да доведат народа до лудост

Съд във Варна даде условна присъда и 1500 лева на побойник, който нападна шофьор на такси

17:22:59 / 30.01.2020
1
0
Съд във Варна даде условна присъда и 1500 лева на побойник, който нападна шофьор на такси. и побойникът в крайна сметка взел ли ги е тези 1500лв.......... за един приятел питам, че му трябват пари.

Вежди Рашидов обвини Тодор Живков за водната криза в Перник: Другарят е допуснал грешки

13:21:40 / 20.01.2020
8
2
Спешно трябва да се построят нови лудници и..........затвори. Пациенти и клиенти бол, и всички са в политиката

Новата част от синята зона във Варна трябва да заработи най-късно през юли

16:11:51 / 08.01.2020
3
0
Чак не ми се вярва колко тъп е станал българина. Всеки ден управниците вдигат данъците, измислят нови административни тежести, нови данъци, нови такси, нови зони и какви ли не още схеми за да точат и усвояват пари от населението, а то не стига, че е заспало, ами и в редките мигове когато реагира се радва на господарите си. Как пък никой няма 2 грама мозък и малко воля за да извоюва правата и свободата си и да нарита крадливите усвоители по затворите? ПП. Нека гербаджийските тролове-шизофреници да започнат плюенето СЕГА

Костадинов от „Възраждане“ блокира Областния на Варна в кабинета му. Пита го за язовирите, той отговори: „Не съм водомер!“

16:03:27 / 08.01.2020
5
1
Адмирирам. Трябва да им се търси сметка на властниците. Колкото повече хора започнат да правят това, толкова по-голям е шансът територията от Султанат да се превърне в държава..... и тази държава най-после да има народ, а не послушни заспали овце.

Новата част от синята зона във Варна трябва да заработи най-късно през юли

16:17:32 / 07.01.2020
12
2
Варна продължава да спи непробудно.

Кметът на Варна Иван Портних поиска вдигане на данъка за придобиване на имущество

10:49:19 / 16.12.2019
4
1
Не, не смятам, че мога да оправя нещата сам. Смятам, че няма човек, който може да оправи нещата сам. Смятам, че единствено болен, самозабравил се, миниатюрен, герберски мозък, страдащ от мания за величие, може да си мисли и фантазира, че е най -великия и че може да оправи нещата сам. Единствения начин да се оправят нещата в територията е населението да се превърне в народ, който ежедневно да защитава правата си, да търси отговорност от политиците си и всички останали държавни служители, които не могат да осъзнаят ще са назначени от народа и за да му служат. Неведнъж съм казвал, че само ако има осъдени политици с влезли в сила ефективни присъди и с конфискувано имущество, за което не могат да докажат произход на парите си, следващите властници ще се замислят дали да действат по сегашната схема. Ако пък не се замислят - в затвора при предните и отново конфискация. 100 човека от всичките политици от последните 30г да минат по горната мярка и следващите вече няма да смеят да пипнат нищо.

Кметът на Варна Иван Портних поиска вдигане на данъка за придобиване на имущество

11:17:49 / 13.12.2019
7
1
Няма нормален човек който да се изказва позитивно, когато коментира ежедневните кражби на наглите, безсъвестни, безпардонни, корумпирани и безсрамни усвоители. Кое е позитивното - кражбите, престъпността, неработещата съдебна, здравна и пенсионна система, корупцията, бедността, крадливите властници, кое?. Позитивно ще се изкажа под статия, която огласява, че в България е осъден ефективно на лишаване от свобода политик и му е отнето незаконно придобитото имущество.

Кметът на Варна Иван Портних поиска вдигане на данъка за придобиване на имущество

23:43:24 / 12.12.2019
5
1
До шизофреничния трол на ГЕРБ: Направо се чудя как може от всички сперматозоиди, най-простия и малоумен да се окаже причината за зачеването ти. Смешно е да се тревожиш за моя джоб при положение, че нямаш дори гащи и денонощно  си връткаш голия задник за да им е удобно на началниците ти. Но, както са казали хората "Крушата не пада по-далеко от дървото" и поради това ти си също толкова прост и нагъл, колкото и началниците ти, които те клатят безспирно. Господи, слез и си събери версиите, че не се трае простотията им вече

Кметът на Варна Иван Портних поиска вдигане на данъка за придобиване на имущество

03:14:49 / 12.12.2019
10
1
Народът спи, а някой краде.......... парите му, мечтите му, живота му......... и този на децата му. Продължавайте да спинкате дълбоко и непробудно............. има кой да ви краде. Що Иванчо не беше кмет на Париж или на Атина или на друг нормален град в нормална държава да види какво щеше да му се случи след едно такова изявление за вдигане на данъците........Но, тук може да си прави каквото си иска, след като никой не нарушава комфорта му и всички спят непробудно.

Статуя на Бойко Борисов се появи до Дома на хумора в Габрово

23:04:26 / 04.12.2019
4
1
Естествено, че ще е пред Дома на хумора. Та нали този ни "весели" вече 10г. Къде да е другаде?

Отцепват пространството пред Община Варна по време на утрешната сесия на Общинския съвет

15:10:50 / 04.12.2019
5
1
[url=https://petel.bg/profile/71d1b33729b1551a7d59abcaa4b050d1.html]CollectoRitioner,   [/url][url=https://petel.bg/profile/71d1b33729b1551a7d59abcaa4b050d1.html]от написаното от теб ясно личи, че освен хубави и умни, всички от ГЕРБ са и изключително грамотни.[/url]

Вицепремиерът Марияна Николова: Младите се завръщат от чужбина заради по-високите заплати у нас

17:15:03 / 28.11.2019
8
1
Явно вече успешното преминаване на психиатричен преглед и изследванията за използване на наркотични вещества трябва да станат задължителни условия за заемане на държавна длъжност.

Боил Банов: Няма повод за оставка. Атаката идва от едно и също място

11:22:20 / 25.11.2019
3
1
Ас, вярно е, но какво от това? Всеки крадец, който знае, че няма да бъде наказан, ще продължава да краде. А наказание според мен вече може да има само от народа, щото наказващите органи вече 30г не си вършат работата и може би играят с апашите. Как пък само в БГ няма политици, осъдени ефективно на лишаване от свобода и конфискация на и имущество? Пробуждане на населението трябва, иначе няма оправия.

Боил Банов: Няма повод за оставка. Атаката идва от едно и също място

10:04:23 / 25.11.2019
4
1
Преди време имаше акция "Наглите" за залавяне на престъпници......явно още не са  ги хванали.

Глобяват инвалиди във Варна, паркирали на редовни места в Синята зона, въпреки че местата не стигат

17:04:57 / 21.11.2019
5
1
Е как да стигат местата за паркиране, като в името на усвояването бяха премахнати един куп места. Точно за да усвояват никой досега не е показал плана на синя зона да се види има ли въобще първоначално обявения брой паркоместа. Да не говорим, че цената на 1 паркомясто излиза 10000лв- не златна, ами диамантена зона направо. Но усвояването не спира дотук. След  като направиха зоната и усвоиха парите за всяко паркомясто,  премахнаха един куп места по ул. "Михаил Колони" и по ул "Цар Симеон I" и къде ли не още в Гръцката махала, за да може на мястото на тези паркоместа ( за които вече са взели парите) да усвояват повторно за неизползваеми  велоалеи и за огромни, но безмислени тротоари и градинки. т.е. на едно и също място се прави нещо, усвояват се едни пари и след 2 месеца направеното се маха за да може на негово място да се усвояват още пари за други малоумни проекти. В крайна сметка вместо общината да печели от повечето паркоместа и да осигури комфорт на населението, май  някой прибира едни пари

Драма в Петрич! Мъж увисна на бесило, "задушаван" от кредити и безпаричие

16:54:17 / 21.11.2019
1
0
Това не може да е истина. Та, нали ежедневно Вожда ни убеждава как неговите хора  са вдигнали стандарта на живот и как хората в БГ си живеят като царе.

След месец и половина ремонти в „Приморски“, кметът на Варна отиде да се снима на разораните улици

10:46:25 / 19.11.2019
5
0
Страшна интелигенция сте .За да решите една кръстословица свиквате национално събрание на ГЕРБ, една седмица си напрягате хипермини мозъчетата, и накрая сте написали най-много 1% от всички думи. Африкански племена да бяха управлявали, щяха да се справят по-добре

"Дневник": "Втората най-древна професия": последствията от два "непрепоръчани" въпроса към един кмет

17:16:43 / 18.11.2019
9
0
Никой нормален не би гласувал за тези нагли същества. След показаното през последните години управление, трябва да си или психичноболен, или да си зависим или да си проститутка за да гласуваш за тях...., а щях да забравя - или мазохист

Слави Трифонов сподели стих на Валери Петров за избора между "кокала" и свободата

17:12:58 / 18.11.2019
1
0
Е, властниците ни от последните 30г опровергават написаното от Валери Петров. Вече 30 г доказват, че могат да глозгат здраво кокала, да не го пускат дори за миг, да се подиграват постоянно с тези, които са ги избрали, и въпреки това да са свободни и да си правят каквото си искат, да мислят само за собствените си задници, без да ги интересува каквото и да било. Може би  тези неща са възможни само в Територията, може да е защото липсва държава, а може и да е защото липсва народ, които да шибне с пръчката подчинените си политици и да ги накаже, при всеки техен опит да са нагли, безсъвестни, алчни, крадливи и корумпирани.

АЕЖ искат оставките на Горанов и на общинската съветничка от Варна Марица Гърдева

15:49:13 / 18.11.2019
10
0
Затвори трябват, затворииииии и конфискация на имущество, придобито с крадени пари. Толкова крадливи кандидати има за запълването им, че една година няма да стигне да се изработят само чукове, с които да чукат камъни по цял ден.

"Дневник": "Втората най-древна професия": последствията от два "непрепоръчани" въпроса към един кмет

11:28:30 / 18.11.2019
10
0
Поредното доказателство за безграничната наглост на властниците. Самозабравили се, крадливи, безсъвестни, безсърдечни, алчни и корумпирани нищожества, готови да ближат задници и да се омазват с вазелин ежедневно, за да постигнат единствената си цел - да усвояват колкото се може повече. И ще е така, докато населението не се превърне в народ и не ги измете окончателно и безвъзвратно. Та, Снайпер, кога казваш, че ще се случи това с улицата?

Бул. “Левски” вече е законен, разрешената скорост остава 50 км/ч

14:40:41 / 15.11.2019
3
0
Само в БГ може да се построи булевард ( тръгващ от никъде, некачествено изпълнен и водещ до никъде), който зверски да затапи и блокира съществуващите 3 други булеварда в града. Явно идеята да се стига бързо до Максуда и да се стои в задръствания за всяка друга точка на града, кореспондира изцяло с намерението на управниците ни да ни направят бедни и необразовани като циганите

Къщата на Йордан Йовков във Варна отива в историята

14:35:07 / 15.11.2019
3
0
Браво на управниците ни. Кметчето да тича при господаря си да го наградят с орден СТАРА ПЛАНИНА. Никъде няма такава разсипия като в територията ни. Във всяка друга държава, къщата щеше да е музей и  да се стопанисва от държавата. Тук обаче това е невъзможно, защото няма да могат да усвояват. Няма да се учудя, ако утре алчните усвоители обявят всичко за собственост на партията.........след това остава само да закрият държавата

Бул. “Левски” вече е законен, разрешената скорост остава 50 км/ч

22:50:39 / 14.11.2019
3
0
Да ви е честито хиперскъпото, но за сметка на това меганекачествено пътче, от което нЕкой хора усвоиха доста

Минималната заплата у нас - с 36% по-ниска от на румънците

23:11:48 / 31.10.2019
9
3
Споко, не се шашкайте! Утре Главния ще излезе по всички телевизии и ще каже, че българите живеят поне 36 пъти по- добре от Румънците и въобще, че няма по-добър живот от този в БГ. Непродажните медии ще повторят тази лъжа 50 пъти за един ден и БГ ще се превърне в държавата с най-щастливото население.......просто, бедно, робско, но щастливо.

Окончателно: Варна на балотаж в неделя

09:13:44 / 29.10.2019
21
18
Не на дрогата!

28 октомври – Световен ден на анимацията

11:25:32 / 28.10.2019
4
9
Значи управниците ни трябва да почерпят за празника си. От 30г само анимационни герои управляват държавата.

Една трета от варненци готови да гласуват за кмет наркоман, стига да прави нещо, сочи онлайн анкета

10:57:50 / 24.10.2019
17
9
Браво Милан -"По-добре курви и пияндета от колкото червени боклуци !".Доживях да чуя Гербаджия да си признае какви индивиди членуват в партията ГЕРБ.Май има светлина в тунела. Сега, ако започнете и да ги осъждате ефективно на затвор и да им конфискувате незаконно придобитите имущества, ще взема да повярвам, че сме направили първата правилна крачка към истинска правова държава.

Една трета от варненци готови да гласуват за кмет наркоман, стига да прави нещо, сочи онлайн анкета

10:11:12 / 24.10.2019
15
7
Идеално! Да си изберем кмет наркоман, а в Общинския съвет да вкараме няколко проститутки, няколко изнасилвача и няколко масови убийци! Само така младите и кадърни хора ще бъдат привлечени отново да се върнат в невероятната ни държава.

"Репортери без граници" обявиха, че положението със свободата на словото в България е ужасяващо

13:12:26 / 23.10.2019
9
13
и не само ситуацията със свободата на словото е ужасяваща.Генералната ситуация в територията е ужасяваща...и няма как да е иначе, при това заспало население и при тези корумпирани,нагли, безсрамни, безсъвестни, крадливи и алчни властници. Вече ми се струва, че даже  и  протестите няма  да са достатъчни за превръщане на страната в истинска правова държава.

Италианците намаляват депутатите с над 1/3

11:51:32 / 09.10.2019
8
7
освен намаляване на бройката, при нас трябва да има и настаняване на излезлите от парламента- кой в лудница, кой в затвора......

Правителството определи новата линия на бедност за догодина

12:28:09 / 07.10.2019
6
11
 предлагам хората, определили този праг да вземат да поживеят една две година с 300 лв на месец и ако оцелеят ще им дадем бонус 15 лв. Нагло се подиграват с хората, а населението, спи, търпи и мълчи

Става ясна съдбата на Дупката в центъра на Варна

12:23:29 / 07.10.2019
16
12
някой беше предложил да направят мавзолей на управниците ни

Такова чудо не е било! Той излезе на сцената на "България търси талант" и всички онемяха (Видео)

07:55:50 / 01.10.2019
24
4
поредното доказателство, че населението се залива отвсякъде с тъпотии за да не мисли за важните неща. Толкова простотия на едно място не се среща  никъде. Но медиите се надпреварват кой ще излъчи най- малоумната новина.

Кметът Портних обеща: Скоро бул. "Левски" ще получи Акт 16

15:42:08 / 27.09.2019
7
7
Наблюдател, не затормозявай едноклетъчния Колектор с мисли на Аристотел. Ще вземе да се напрегне, да се мъчи да разбере смисъла на думите ти, пък от напрягане ще вземе да изцапа гащите и после шефа му няма да може да го уважи. Направо му провали жалкия животец с тези цитати. Имай милост, към малоумника. Той освен цитати на началника си друго не може да запамети. Направо се чудя как същество като него е оцеляло досега

Кандидат кметът на Варна Стела Николова показа потресаваща снимка от града и написа иронично: "Браво", кмете! "Браво", ГЕРБ! (снимка)

11:56:36 / 27.09.2019
31
10
"............Но Общината отново спи, както обикновено !!!!!!!!!!!!!!!........" А, Дедо, не си прав. Общината не спи, тя усвоява. Пък за варненци остава боклука и кошчетата, макар и некачествени. Схемата е толкова проста - прави се нещо некачествено /като бул. Левски/, усвояват се едни пари, приема се със закъснение в срока и с  недостатъците /щото няма как да се признае обратното и да се иска поправяне или неустойки/, след което започва ремонт и се усвоява наново, пак за същото нещо. И така до безкрай.....и с всичко, независимо дали е булевард, фонтан, детска градина, детска площадка, велоалея, пътна маркировка, асфалтиране, спирка, синя зона, машини за билетчета, станции за зареждане на ел. атомобили и т.н. и т.н. СХЕМАТА Е УНИВЕРСАЛНА И ПОРАДИ ЛИПСА НА ВСЯКАКЪВ КОНТРОЛ Е ПРИЛОЖИМА НАВСЯКЪДЕ

Кметът Портних обеща: Скоро бул. "Левски" ще получи Акт 16

11:45:34 / 27.09.2019
7
8
Колекторе, като ти гледам речниковия запас от 200 думи и стила на писане, ми е ясно, че имаш още много да гониш началника си. Все пак той е прочел Винету ?или поне така казва/, а ти явно си разглеждал само картинките по списанията. Ясно е на всички, че си платен трол. Прочетох 3 твои коментара и реших да пропускам да чета еднотипните простотии, които пишеш. Не смятам да променям тази моя концепция и да споря с обсебени от ГЕРБ същества.Пожелавам ти да си жив, здрав и уважаван от шефа си......във всякакъв вид и смисъл. Пожелавам ти също така да поумнееш и да обогатиш речника си. Сега можеш спокойно да ми нацъкаш колкото искаш минусчета. За разлика от теб, аз съм тук безплатно, по своя воля и за да изразявам обективно мнение по важни въпроси. И последно - ако ти си представител на интелигенцията в страната, ако се смяташ за образован и независим, трябва спешно да закриваме държавата, ама много спешно.

Кметът Портних обеща: Скоро бул. "Левски" ще получи Акт 16

07:46:19 / 27.09.2019
9
9
Колекторе, тъй наречените от теб комуняги може да са с празни джобове, но не са с празни глави като теб. За разлика от празноглавите роби на ГЕРБ, хората, чиито мнения не приемаш, са обективни, не са слагачи и лизачи на управленски дупета. Тези хора изказват мнението си и назовават нещата с истинските им имена. Те не са дупедавци, готови по цял ден да се връткат пред началника си със свалени гащи за да му направят кефа и да го излъжат колко божествено велик е . Наред с горното, оплюваните от теб хора, държат на мнението си и не го менят според обкръжаващата ги среда.И колкото повече такива хора има, толкова по--голям е шанса самозабравилите се властници да си получат заслуженото и територията да се превърне в държава, а населението в народ.

Кметът Портних обеща: Скоро бул. "Левски" ще получи Акт 16

17:19:52 / 26.09.2019
23
10
Аз да питам: Въпросната приемателна комисия с вързани очи ли приема булеварда или е съставена от слепи хора? Няма друг начин да останат незабелязани ОЧЕВАДНИТЕ недостатъци на този измислен проект. Недопустимо е да се приема булевард изпълнен в стил "дунавски вълни". Още по-недопустимо е  да се хвалиш с некачествено изпълнени проекти. Ама, нищо. Населението си мълчи, усвояването си върви

Майката на Борисов преподавала на корейчета (снимки)

09:16:36 / 26.09.2019
8
9
чудя се как не е казал, че майка му е родила въпросните корейчета.......Всеки път като видя изявите на премиера ни и всичко написано за Бай Ганьо ми бледнее... Бойко няма стигане в простотиите

Министър Младен Маринов: Убийствата в България са четири пъти по-малко отколкото през 90-та, разкриваме почти всички

14:42:27 / 19.09.2019
12
3
Няма по големи професионалисти от Бг-полицаите. Смазаха всякаква престъпност и корупция и цялото население на територията тъне в спокойствие, доволство и разкош.

Лаура Кьовеши е одобрена за европрокурор

14:38:17 / 19.09.2019
21
6
Тя, ако се занимава с българската корупция, ще трябва да я преизбират още поне 2 мандата и да не и дават да се занимава с нищо друго. Може пък да се отвори нова пазарна ниша - строеж на затвори, че много кандидати се очертават за запълването им.

Варненец в момента: Синята зона не работи! Какво да правим?!

14:30:48 / 19.09.2019
11
7
Спокойно, СМС-ите се отчитат..........по някоя специална сметка.Избори идват все пак

Валери Симеонов: В България нищо не се променя

00:20:51 / 19.09.2019
9
5
Не си прав Симеонов. Как нищо да не се променя? Променят се банковите сметки на нЕкой хора-усвоители.

Мизерия на метри от община Варна: Счупени пейки предизвикаха дебат за работата на кмета (снимки)

17:07:09 / 18.09.2019
10
10
Всички са наясно, че общинарите не упражняват никакъв контрол по опазване на собствеността си, пък камо ли за нещо друго. И как да упражняват като мотото е УСВОЯВАНЕ. Никъде няма субект, който да не пази собствеността си и да увеличава стойността й било за да му е по- комфортно, било за да може да извлече повече ползи от нея. Никъде, освен в БГ. Посочете ми една общинска собственост, която след като е изградена и да се поддържа и да има контрол по опазването й. А всъщност това е толкова лесно в нормалните държави и в нормалните общини. Всичко е въпрос на контрол и желание на собственика да опази собствеността си.Тук обаче явно няма нито желание, нито контрол, нито собственик. Прави се нещо, усвояват се едни пари, приема се направеното независимо с какво качество е изпълнено, след това ( а обикновено и преди това) никой нищо не контролира  и след максимум 6 месеца новопостроеното се е саморазрушило защото не е направено както трябва. Но пък едни пари са усвоени. Фонтани, ремонти на улици, спирки, детски площадки, градинки, сини зони, зарядни за ел.автомобили, училища, детски градини, автомати за билети и т.н и т.н............усвоителния списък е безкраен......за наше съжаление

Варненец засне част от ремонта на Шишковата градинка и остана изумен от гледката (снимка)

16:54:21 / 18.09.2019
15
8
След 10г управление на ГЕРБ вече никаква глупост и наглост не може да ме изуми. За мое съжаление установявам, че започвам да свиквам и с факта, че населението спи непробудно и търпи ежедневните усвоявания и безумия на управниците и не им търси никаква отговорност. Тъжна и жалка е цялата ситуация в територията ни. И ще е такава докато населението не се превърне в народ и не поиска да превърне територията си в държава.

Слави Трифонов за катастрофата с Караянчева: НСО карат все едно охраняват Пабло Ескобар

14:18:47 / 16.09.2019
71
10
Не само НСО, цялата държава в сегашния си вид трябва да се закрие.

Обобщение за събарянето на Максуда във Варна: Премахнати са 200 незаконни постройки, изчистени са 40 хил. тона боклук (видео)

15:57:00 / 13.09.2019
22
10
"изчистени са 40 хил. тона боклук".......което е една миниатюрна част от боклука по етажите на властта

Официално: Иван Портних е кандидат за кмет на Варна

10:23:16 / 12.09.2019
25
11
С тая кандидатура вече е ясно, че ГЕРБ няма да имат кмет във Варна.

Няма и година! Красивият нов парк във „Възраждане“ във Варна вече е за ремонт, велоалеята се нацепи (снимки)

14:41:35 / 11.09.2019
10
8
В един популярен в нета клип се казваше "Ей го дей Росене велоалея.Да видиш кЪк се работи градивно" ....... Ако съобразим горната фраза с реалността в град Варна, фразата би следвало да изглежда така: "Ей го дей Иване, велоалея. Да видиш кЪк се усвоява градивно". Отново изтъквам, че според мен единствения виновник за положението, в което се намираме, е заспалото население. Спи и си трае. А някой краде -парите му, мечтите му, живота му........и този на неговите деца.

Изборите идат, може и да я запълнят най-сетне! Дупките във Варна пак станаха "партийни" (снимки)

11:52:11 / 10.09.2019
14
5
Новото мото на Варна е "Ти букета дет ми даде, тя козата го изяде". Променете сега Букета с бюджета и козата с .......... и ще ви се изясни картинката. Старото мото "Усвояване, усвояване, усвояване................." си остава в сила

Тарикат с БМВ пробва дали ще мине номера: Закачи си регистрационни табели собствено производство

14:52:00 / 09.09.2019
15
8
е как установиха полицаите, че табелите са изработени от него? Да не би да са го хванали като набива номерата на ламарината? Иначе съм за всякакви такива тарикати да си отнасят глобите, че да се научат на правила. Силно ме съмнява обаче въпросния индивид да кара БМВ като на снимката.Най-вероятно е било БМВ преди около 30г., а сега вече е селска щайга

Има недостиг на учители, кризата се задълбочава

14:48:39 / 09.09.2019
8
3
На учителите трябва да се предоставят повече права, за да може да се възвърне уважението към тях, а не някой 10 годишен пикльо да ги прави на маймуни, защото баща му е някакъв си.Трябва да се върне детска педагогическа стая и правилата за поведение и изключване от училище, за да бъдат децата вкарани в правия път. Трябва да се повишат заплатите на учителите, за да се възстанови полагащото им се уважение и достойнство, НО СЪЩЕВРЕМЕННО трябва действащите учители да НЯМАТ ПРАВО ДА ДАВАТ ЧАСТНИ УРОЦИ - така ще се прекрати съществуващата към момента практика за "рекет" на родителите чрез частни уроци от практикуващ учител.

Борисов: Непрекъснато полагаме усилия животът на хората в България да става по-добър

14:31:35 / 05.09.2019
30
8
"Ние като управляващи непрекъснато полагаме усилия животът на хората в България да става по-добър." На кои хора? На тези, които заемат ръководни постове в управлението на Територията България и слушкат ГЕРБ ли? Явно за тях става дума.Само те могат да купуват апартаменти по цени за живо прасе, само те могат да правят незаконни тераси, само те могат да са "Ало, Банов съм", само те могат да си правят схеми за усвояване, ЗАЩОТО ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ. Айде вземи се покрий малко спри всеки ден да ръсиш простотии, че вече и децата ти се смеят даже.

Варненецът, арестуван заради обиди към премиера, избухна с нов коментар

17:03:11 / 04.09.2019
20
4
Онагледяване на поговорката ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА

Община Варна, това за хвалба ли е? "Само" две училища няма да започнат 15 септември в сградите си

18:10:41 / 03.09.2019
16
6
"Децата от първото училище ще водят занятия в СУ“Любен Каравелов“, от второто – в малкия корпус на ОУ „Стоян Михайловски“ в район „Вл.Варненчик“. Причината – ремонтни дейности."  Причината е немислещи или неможещи да мислят хора, които са в управлението. Това е причината. Време вие да се ходите вече, че прекалихте с простотиите.

Община Варна, това за хвалба ли е? "Само" две училища няма да започнат 15 септември в сградите си

15:01:46 / 03.09.2019
31
9
Въпроси към поредните "експерти" от образователната ни система: Не можахте ли да пратите децата от Търговската гимназия да учат една година в някое селско училище около Смолян, понеже там има свободно школо? Преди да вземете това "гениално" решение ( да преместите Търговската гимназия в Кайсиева градина), някой въобще заинтересува ли се къде живеят тези деца и как ще стигат до въпросното ОУ „Стоян Михайловски“ в район „Вл.Варненчик“? Знаете ли, че на деца от Аспарухово, Галата или Виница ще им се налага да сменят по два автобуса в посока и пътуването от и до училище ще им коства 2-3 часа? Или това вас не ви интересува, защото вие се придвижвате с коли? Къде дрямахте цяло лято и защо не организирахте достатъчно хора, които да започнат и да приключат ремонта на Търговска гимназия, ако не до 15 септември, то поне до края на 2019г? Въобще някой може ли да мисли в тази регионална дирекция по образование или в тон с тенденциите от последните 30г и при вас мисленето е забранено? И последно - по традиция общинските властници-усвоители не казват краен срок за приключване на ремонтите във Варна, или ако казват, то споменават само месец, без да се посочва годината на завършване.....та вие "образователни експерти" имате ли въобще някаква идея колко време ще трае ремонта на Търговска гимназия или дори това не се сетихте да попитате?

Варненец алармира: Внимавайте с тази дупка на пътя! Опасна е (Снимки)

13:43:39 / 02.09.2019
5
3
Спокойно, ще я оправят............когато някой се претрепе.Това е запазена марка на управниците ни.чакат да се стигне до трагедия, след това назначават комисия, която стига до естественото заключение, че  виновни няма и тогава се прави ремонт, който да издържи една година. След това отново някой умира и всичко почва отначало- нова комисия, отново няма виновни и наказани, нов ремонт за 1г и т.н. Резултат - калпавите ни общинари не ги интересува  човешкия живот, важното е да има усвояване.

Варненец възропта: Казаните "изяждат" места от "Синята" зона. След работата на "инженерите" гражданинът пак опира пешкира (снимки)

13:38:15 / 02.09.2019
7
4
Не само контейнерите са проблема. Усвоителите от общината зачертаха един куп паркоместа по Цар Симеон, по Колони и по малките улички в гръцката махала. Зачертаха ги след като си усвоиха парите за тях и на тяхно място започнаха да усвояват пари за пешеходни зони, за велоалеи, за градинки и т.н. Важното е усвояване да има, пък хората дето живеят там да се оправят. Общинарите са нагли до безобразие. Вече 2 години никой не показва проекта за Златната зона, да видим къде колко места има и въобще има ли декларираните 2600 места, за които са усвоени пари.Да не говорим, че никой не показва КСС от които да става ясно колко точно пари излиза едно "паркомясто". Всеки си минава, чертае си каквото му скимне , усвоява и си заминава.Отчетност-никаква. Контрол-никакъв. Банкови сметки на определени хора - пълни. И най- големия проблем е че населението спи и си трае. В някой нормални държави, великите ни общинари отдавна  щяха да чукат камъни до края на живота си. В БР-територията на определени хора всичко им е позволено.

Туристи от 40 националности обиколили Варна пеша и с екскурзовод

13:26:55 / 22.08.2019
3
7
Повече от 850 чужденци от над 40 националности.........гледаха сътворените от "интелигентните" ни управници "чудеса" в град Варна, цъкаха с език и се чудеха как ще ги обяснят на приятелите си.....Някои от чужденците бяха изпаднали в транс, а други снимаха едновременно с телефон и видеокамери, за да имат дойно доказателство за постиженията на ГЕРБ

Момчетата от мелето на бул. "Левски" са стабилизирани, но в кома, момичето се възстановява след операцията

16:35:02 / 20.08.2019
20
2
Няма други пострадали......засега.....Иначе е супер, че вървят към оправяне, но да се надяваме, че поне малко ще им е дошъл акъл в главата.

Съдът във Варна се споразумя с разпространител на хероин: Получи условна присъда, ще плати 133.36 лева на държавата

16:32:17 / 20.08.2019
21
3
Ако искаме да опазим децата си, тези разпространители, колкото и да са дребни риби, трябва да почнат да влизат в затвора за по 20г. Иначе разплаканите майки няма да имат край

Внимание! Заложиха смъртоносна опасност в Морската градина във Варна. Тези винкели в листата могат да промушат на шиш човек всеки момент (Снимки и видео)

11:56:06 / 20.08.2019
10
3
На това място преди повече от 2 г имаше стълб за улично осветление, но като разчистваха снега бобкат-а събори стълба и от тогава се чака да се постави нов..., а кабелите си стърчат отстрани.Надявам се поне някой от интелигентните ни властници да се е сетил да прекъсне електричеството.

Имате идея какво да се направи с Дупката във Варна? Ето къде да я споделите и кой ще ѝ обърне внимание

16:35:42 / 16.08.2019
9
4
Ей това е сделката на века -след като наляха 42 милиона в дупката, умопомрачително "интелигентните" ни управници се чудят какво да я правят. Сега вземете кредит от някоя близка до вас банка и  запълнете дупката до горе със злато и диаманти, пък после живеещите във Варна ще връщат кредита и ще се дивят на изобилието. Другия вариант е да влезете всички в дупката и да се полеете обилно с бетон. Все ще се намери някой да ви остави по едно цвете за всички извършени "героични дела".

Затварят за автомобили голяма част от центъра в Деня на Варна (карта)

09:38:44 / 15.08.2019
1
2
Поредното малоумно решение на общинарите ни-блокира се целия център, при толкова огромни зони на пристанището, на плажа, в морската градина. Някой да  разпечата картинката и да я предостави на полицаите, които отговарят за създаването на реда по въпросните улици, че никой не знае коя улица ще се затваря и къде може да се спира. И понеже ще има коментатори, които ще ми кажат да не живея в центъра, като не искам въпросните неудобства, предлагам празника на Варна да се провежда на ротационен принцип - тази година затварят центъра, другата затварят Чайка, на третата- затварят Възраждане, после Владиславово и т.н.

Не може да бъде! Откриха част от новия бул. "Левски" във Варна "по терлици", без Портних и без Бойко Борисов

09:31:47 / 15.08.2019
14
4
"Символично откриха........." Да разбирам ли, че този участък има символично разрешение за ползване? И как се приема символично, като никъде в ЗУТ няма такъв термин?Или понеже качеството е символично, то и приемането трябва да е символично.....въобще всичко в този булевард е символично- строителството му, качеството му, сроковете му за изпълнение, строителите, приемането му, .........само цената и банковите сметки са истински. Честито на гражданите на Варна. Продължавайте да спите и да търпите да ви крадат парите.

Флагман.бг: Въоръжена банда с пияни и дрогирани деца троши и бие наред по улиците на Бургас

12:20:28 / 14.08.2019
21
1
В някой ПРАВОВИ ДЪРЖАВИ въпросните бандите щяха да отлепят по 20-30год затвор и  след време да излязат задноупотребени, но запазени и превъзпитани. Тук за съжаление това вече не е възможно

Току-що съобщиха: Намериха тялото на удавилото се 14-годишно момиче в морето във Варна

12:11:16 / 14.08.2019
42
7
Едно време освен, че имаха лодки, спасителите опъваха и въжета пред морето и раздаваха и шамари на всеки, който не се съобразява и влиза при червен флаг......после идваха родителите и допълнително отупваха децата си. А сега се спазват европейските ценности и правата на човека и резултата е повече удавени

Важно за живущите и работещите в центъра варненци: Махат принудителни всички коли заради празника на града

15:56:33 / 13.08.2019
11
1
Чета и се чудя възможно ли е всички в общинската и областната администрация на Варна да са напълно завършени идиоти и олигофрени?

Ексцентричният ремонт за милиони на Шишковата градинка придоби нов още по-безумен вид. Как ще влезе пожарна или линейка, ако стане инцидент в училището?

13:10:34 / 12.08.2019
33
7
Е как така ще влизат някакви си линейки и пожарни върху невъзможно скъпите павенца на Герб? Че то при тях хората не са важни. ТрЕбва усвояване да име. Само за последната година: 1.Усвоиха пари от Златната зона, (в която после усвоиха пари и за градинки и велоалеи на мястото на паркоместата от златната зона, за които парите вече бяха изхарчени); 2.Едни стотици милиони се гепиха от Златния, но за сметка на това некачествен и не въведен в експлоатация, булевард; 3. Нагло дадоха на Гергов 43 милиона за дупката (по 15000  за 1кв.м.); 4.Ремонт на въпросната 100 метрова улица за 1,5 милиона, който освен че е поредния усвоителен способ, се влачи повече от 6 месеца и т.н. Въобще равносметката е малоумни решения, некачествено изпълнение и здраво усвояване на пари по нЕкои банкови сметки.  Геноцида върви с пълна сила.

Десетки паднали дървета във Варна заради бурята

00:01:23 / 04.08.2019
3
7
Когато управниците ни не си вършат работата, тя се свършва от природата, а накрая плаща обикновения човек - веднъж плащат пострадалите ( с нерви, време и пари за възстановяване на щетите), а послет всички останали, чрез данъците си, плащат сумите, които общината е осъдена да заплати на застрахователи и пострадали. Кметът отново изкара късмет, че няма убит човек. Първо да вземе да си пусне тото, а след това да си изкара ръцете от з.....а и да накара "компетентните" си "експерти" да почистят улиците и падналите дървета.Около планетариума и аквариума е страшно- паднали дървета, кал, листа и клони, непроходими алеи.....а  "Страховитата буря" трая 10 мин. Ама какво им пука на управниците, след като не вадят парите от джоба си....а населението спи
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X