Потребителски профил

владо

Регистриран: 06.08.2018
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
10331
6999
3332

Рейтинг: 13894

Място в класацията: 39

Коментари на владо

Защо не карантинират Караянчева и депутатите, след като са контактни?

14:07:27 / 23.10.2020
4
0
вместо да ги карантинират ще е по добре да ги преведат за дълго в специализирани болнични заведения от типа на 4-ти км.

Проф. Сергей Игнатов: Онлайн обучението повиши качеството на образователния процес

10:59:08 / 22.10.2020
1
0
Онлайн обучението в голямата си част е отбиване на номера и е кръгла нула........обучаващите се по този начин в БГ ще са пълни безхаберници, защото самото онлайн обучение няма нищо общо с истинското такова- вместо да се провежда във виртуални класни стаи, в които всички и всичко се вижда, в БГ се провежда по разни чатове. Е няма как да стане по този начин.Едно нещо или се прави както трябва или въобще не се прави и се обявява нулева година. иначе след 3-4 години ще пълно с неграмотни млади хора.

Здравният министър: Ако слизате сам да си изхвърлите боклука, може и без маска. Ако чакате на опашка без дистанция – с маска

17:19:58 / 21.10.2020
3
0
Моля някой да му каже на този човек да млъкне, да се скрие и да не ръси повече простотии, че не спря да се излага и да копае дъното от долната страна.

Приеха нови правила за зимните курорти, на лифтовете - задължително с маска или друго предпазно средство

17:16:32 / 21.10.2020
1
0
Под друго предпазно средство да се разбира ли и предпазна козметична маска, предпазна маска от кисело мляко, каска на хокеен вратар и т.н. мрежести маски. Божееееееее ела и събери версиите, че всичките са на управленски постове в България. Една елементарна заповед не могат да напишат вече повече от 6 месеца. Едноклетъчни да бяхме сложили на тяхно място, по--добре щяха да се справят. В малоумната си заповед може да предвидите и по един служител от РЗИ да виси от всеки стълб на кабинковия лифт и да гледа кой е с маска или друго предпазно средство. Ако имаше награди за малоумници никой нямаше да може да измести управниците ни от първите 1000 места.

Здравният министър: Маските на открито стават задължителни от четвъртък до края на ноември

14:26:19 / 21.10.2020
4
0
Стояне, надявам се разбираш, че носенето на маски на открито е пълна простотия. А след като в затворени помещения ( училища, детски градини, ресторанти, дискотеки, барове и кафенета) няма да има ограничения за маски и дистанция, то маските на открито са напълно безсмислени. Маймуни да бяха сложили за министри щяха да го разберат това. Отново по гербаджийски се всява паника, имитират се действия с единствената цел да продължават да крадат колкото се може повече.

Николина Ангелкова се отърси от стреса и показа новата си визия официално

13:48:54 / 21.10.2020
4
0
Визията е идеална за затвора. В сливенския със сигурност ще стане МИС ПАНДИЗ.

Борисов се намеси: Може без маски, където няма много хора

13:46:56 / 21.10.2020
3
0
Стига с простотите, бе султане. Айде хвърляй оставката и марш към затвора заедно с министрите ми и всичката останала паплач от парламента. Не ставате за нищо освен за нагли кражби. Няма друг такъв абсурд като вас - Боко е и законотворец и изпълнител и контрольор и съдник. .........а населението продължава робски да спи.

Днес полицаите във Варна протестират

13:41:01 / 21.10.2020
4
0
Сега е редно гражданите да се въоръжат с палки и спрей и да си върнат- да ги влачат по земята, да ги пръскат със спрей, да ги налагат с палките, и като ги набият едно хубаво да си направят селфи с арестуваните протестиращи

Здравният министър: Маските на открито стават задължителни от четвъртък до края на ноември

13:36:37 / 21.10.2020
4
0
Въпрос до малоумните управници: Защо на открито трябва да сме с маски, а в ресторантите, кафенета, дискотеки и барове може да се събират стотици хора без маски и без дистанция? Който даде логичен отговор получава нобелова награда от Боко. Ежедневните ви малоумни решения нямат край. За съжаление в територията няма народ, който да ви изрине и да ви вкара по затворите за цялостното ви престъпно управление.

Якето на Цвета Караянчева предизвика вълнения в мрежата. 2000 лева ли струва или е менте?

11:35:21 / 19.10.2020
4
0
единствения работещ вариант за превръщане на територията в държава и на населението в народ е затвор за политиците от последните 10г и конфискация на имуществото им, за което не могат да докажат доходи. Иначе ще продължават да ни правят на идиоти.

Служителите в МВР нa протест за заплати, искат резултат до 8 ноември

11:09:04 / 19.10.2020
3
0
Би следвало сега населението да не подкрепя полицаите. Коментарите " по време на протестите те просто са си вършели работата" не са основателни. Когато една държава е прогнила изцяло и е превърната от политиците в територия, всички дори полицаите следва да се обединят за да си вземат държавата от наглите властници, мислещи се за богоизбрани. Зверският бой по протестиращите пък не мога да оправдая по никакъв начин. Та затова полицаите не заслужават капчица подкрепа. Може би сега гражданите трябва да застанат с щитове, палки, каски и спрейове срещу протестиращите полицаи, да ги пръскат със спрей, да ги влачат по земята, да ги бият и да ги унижават по всевъзможни начини, за да разберат какво им е било на протестиращите.

Борисов намали карантината в България до 10 дни

13:27:08 / 16.10.2020
0
0
"В България имаме добре разписани правила от Министерството на здравеопазването". Кое е добре разписано и от кого? Как за 6 месеца не можахте да издадете една смислена и юридическа обоснована заповед? Пример заповедта за маските, в която се казва, че е задължително носенето на предпазна маска или друго средство, покриващо носа и устата, в закрити обществени места"....по тази логика всеки, който се е намазал [b]лицето, включително носа и устата с козметична предпазна маска или маска против изгаряне  е изпълнил заповедта[/b].Да не говорим, че заповедта ще е спазена и ако си сложите мрежеста маска или такава на дупки. Месеци наред няма кой да поправи малоумната заповед. Ще бъдете запомнени като УПРАВЛЕНИЕ ОТ МАЛОУМНИЦИ. Някой от "умните ни управници" може ли да ми обясни защо при един болен ученик, се карантинира целия клас и макар останалите деца да не са доказано болни, същите нямат право да излизат от къщите си? Поредното малоумно безумие продължава с това, че макар учениците от класа под карантина да не могат да излизат, техните родители, братя и сестри, баби и дядовци могат да се движат свободно въпреки, че живеят с карантинираното си дете. За пореден път логиката на управниците е под морското равнище. Отделен е факта, че при установено болно дете в класа, останалите ученици не се тестват, защото държавата не предоставя тестове. Или карантинирайте само доказано болни или затваряйте държавата за 2 месеца.

Здравният министър: В болниците има достатъчно легла и апаратура за лечението на всички граждани

13:14:36 / 16.10.2020
1
0
Някой от "умните ни управници" може ли да ми обясни защо при един болен ученик, се карантинира целия клас и макар останалите деца да не са доказано болни, същите нямат право да излизат? Поредното малоумно безумие продължава с това, че макар учениците от класа под карантина да не могат да излизат, техните родители, братя и сестри, баби и дядовци могат да се движат свободно въпреки, че живеят с карантинираното си дете. За пореден път логиката на управниците е под морското равнище. Отделен е факта, че при установено болно дете в класа, останалите ученици не се тестват, защото държавата не предоставя тестове. Или карантинирайте само доказано болни или затваряйте държавата за 2 месеца.

Дариткова: Не сме безгрешни, но търсим коректив

12:53:50 / 16.10.2020
3
0
Да разбирам, че твоята теза е многогодишната мантра НЯМА КОЙ ДА ДОЙДЕ и затова предлагаш да оставим наглите малоумници да ни крадат най-безочливо, да ни онождат, да ни правят ежедневно на идиоти и т.н , а всички да си стоим да им благодарим и да им целуваме ръка и ...не само. Тезата ти е изградена на робско мислене. Няма нормален човек, който всеки ден да го правят на маймуна и да го крадат и този човек да не предприеме нещо за преустановяване на тези действия от лицата, които ги извършват. Ако има -то това е прост роб или завършен идиот. Та да ти кажа, първото нещо което трябва да се направи е да се разкарат наглите крадливи управници и да се настанят по затворите. Ако това стане следващите ще знаят да не пипат

Бивш вицепремиер и министър на Полша е задържан от полицията

12:17:52 / 16.10.2020
2
0
нашите управници са им много достойна конкуренция

Съдът освободи запори за 300 милиона лева на фирма на Васил Божков

12:16:25 / 16.10.2020
5
0
ГЕРБ бори престъпността е най-стария виц в територията ни. По-новия е че и прокуратурата се е включила в борбата

Варненец се възмути: За общинарите във Варна законът явно не важи

12:14:11 / 16.10.2020
7
1
Добро утро свате. Така ще е докато си спите по къщите.Ще ви мачкат и никой няма да ви зачита за нищо. И това е най-малкото от най-ниското ниво на управниците. Смятайте какво става по висшите нива

Дариткова: Не сме безгрешни, но търсим коректив

12:12:16 / 16.10.2020
3
0
Нямало по-добри? Верно ли мислиш така? Ако беше казал, че няма по-нагли, по-малоумни и по- крадливи щях да се съглася, ама няма как да се съглася, че това е най-доброто. По протестите липсват хора защото властниците превърнаха държавата в територия, а народа в население. Погледни само промените в образователната система и няма какво друго да говорим.Целта е населението да е просто и заспало, за да могат да го правят на маймуна, за да не търси правата си и да не надига глас. Всеки, които има малко акъл в главата си вече се е изнесъл или се изнася от територията. Останаха само безгласни роби и платени проститутки, готови на всичко за да получат част от кражбата. Ако случайно някой изкаже мнение против властта, следват един куп мероприятия за всяване на страх. За съжаление няма в султаната не остана народ, който да хване лопатите и да даде на управниците заслуженото наказание.

Караянчева за пръв път коментира думите на Борисов в записа за нея: Исках да се хвърля от канара в Родопите

23:39:12 / 15.10.2020
4
0
Хубаво нещо,  можеше да направи ПКП-то, ако на канарата беше поканила и  колегите си - па да се хванат за ръце и дружно да полетят, че най-после населението да каже браво и да им благодари, пък и чешма може даже да им направи.

След килимите, Караянчева разкри: Дарявали сме и стари календари, за да се ползват красивите пейзажи

23:32:41 / 15.10.2020
3
0
Не разбирам защо всички медии правят от това недоразумение звезда? Спрете се и си слушайте примиера- той вече даде определение за нея. Слагайте точка и не я отразявайте повече тая патица. Историята вече я записа като ПКП. Други постижения до момента няма. Явно няма и достойнство, так че няма какво да отразявате повече това бездушно същество. Всеки човек, имаш поне капчица чест, досега щеше 1 милион пъти да се е отказал от вожда си и от партията. Явно не разбира смисъла на това, което и говорят.

Дариткова: Не сме безгрешни, но търсим коректив

23:23:27 / 15.10.2020
2
0
Зомбирани, безсъвестни крадци, които са се вкопчили в кокала....природни грешки, за които чест, дълг и достойнство не означават нищо .....важно е да има усвояване и трупане на пари.....Лошото е че населението е заспало и няма кой да ви вкара по затворите. Късметлиите, че не управлявате държава, в която има народ.

Караянчева за пръв път коментира думите на Борисов в записа за нея: Исках да се хвърля от канара в Родопите

17:33:12 / 15.10.2020
4
0
ПКП-то трябва да бъде поместено в речника като обяснение за безсъвестен, продажен, малоумен човек.

Росен Малинов: Въоръжени хора се разхождат в парламента

17:29:26 / 15.10.2020
1
0
ОСТАВКА, ЗАТВОР, КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО. Не задължително в този ред. Нямам търпение да видя как управниците ни  се гърчат от любовта на населението......пък дай боже и от любовта на народа

Искането за отстраняване не успя, Цвета Караянчева остава председател на Народното събрание

13:48:11 / 15.10.2020
4
0
Явно единствения начин тези нагли крадливи същества да бъдат изгонени е сопа без морков.

ГЕРБ обвиниха БСП, че взели папката на Гърневски, депутатът Младен Шишков обяви: В този парламент се краде!

13:46:24 / 15.10.2020
1
0
Стига бе, не може да бъде. Български депутати да крадат, особено от ГЕРБ. Изключено. Това е някакъв фейк. Даже и Гешев знае, че няма нищо, за което депутатите от последните 10г да бъдат разследвани, съдени и вкарани в затвора, да не говорим за конфискуване на имуществото им - те просто работят по 70 часа на ден и са спестили пари, а от друга страна повечето имат страхотен търговски нюх и намират апартаменти за 200 евро на квадратен метър, и къщи-дворци за по 20000 евра. Други пък живеят в имоти на приятели и карат колите им безвъзмездно, приятелите им ги водят на почивки и даже им дават пари за закуски. А сега сериозно - не бъдат ли вкарани крадците от парламента поне за 20г в затвора, територията няма да стане държава.

Доц. Ангел Кунчев: Хората, които дават положителен резултат за коронавирус, се подмладяват

12:53:00 / 15.10.2020
2
0
Явно в ГЕРБ имат задължителен дневен минимум за говорен на лъжи и простотии. Ако не е ПКП-то, ще е Дариткова, ако не е Дариткова ще е Баце, ако не е Баце ще е Кунчев, Дончев, Белев т.н. КражбА колко може и тва е

В "последната минута": По предложение на ГЕРБ промениха закона за извънредното положение

09:18:50 / 15.10.2020
2
0
Затвор трябва за тези крадци, затвор с дълги  ефективни присъди и конфискация на имуществото. Ограбиха цялата държава, а населението продължава да спи. В други държави вече щяха да са ги обесили по площади и стадиони.

Пороите наводниха Мадан

16:08:56 / 13.10.2020
3
0
Идеално си е. Баце няма да има никакъв проблем да преплува с Жипката........пък населението да се събере и да му ръкопляска и да му маха с подаянията от 50лв.

Moody`s даде оценка А2 на Лемън Брадърс 5 дни преди да фалира и "финансово стабилна" на КТБ

11:28:22 / 12.10.2020
2
0
С тези сценки, Баце ме върна 35г назад, когато бездарни ученици трябваше въпреки липсата на талант и умения да участват в ежегодното ТНТМ. Та и тея тук- седнали на пънчетата и се бездарно предават некадърността си. Как пък не се появи една мечка да ви приключи мъките?

Гришо се изкачва в световната тенис ранглиста

11:19:07 / 12.10.2020
2
0
Що състарихте Гришо с 10г ? Той е млад 29-годишен левент. ....гаджетата му са около 39г Усмивка

Борисов твърди, че 300 000 души в частните фирми си запазили работата, благодарение на него

11:23:52 / 08.10.2020
5
0
Предлагам, понеже Баце се смята за слънце, благодарение на което живее цялото българско население, всички окачествени от него като тулупи и маргинали да започнат да му пращат месечните си сметки за да ги плаща той. Непонятно ми е как при толкова много ежедневни лъжи, все още има хора, които да му вярват. Истината е че никога, Даже през турско, България не е била толкова брутално ограбвана.....в историята ни за всеки грабеж е имало ясен виновник....Само Баце НИКОГА НЕ Е ВИНОВЕН.

Протестиращите във Варна към правителството: Вашето управление прилича на диктатура

23:37:04 / 07.10.2020
1
0
Не прилича.Това управление е диктатура. Държавата е превърната в султанат.Населението в роби.

Лекари искат връщане на задължителното носене на маски навън

17:37:20 / 07.10.2020
2
0
ще перефразирам един прекрасен български филм....СТИГА ПРОСТОТИИ БЕ ДОКТОРЕ

Демократична България подаде сигнали за невъзможния достъп до плажове на Евксиноград

22:43:34 / 05.10.2020
3
0
Заспалото население плаща всички сметки и глезотии на наглите си управниците, а те всеки ден му се смеят, гаврят се с него и публично обясняват, че за тях населението е сбирщина от завършени идиоти.......А населението си кротува и им се радва.

Къци Вапцаров за 50-те лева към пенсиите: Най-сладко е така, на парче, до изборите, да залъжем хората

12:22:39 / 01.10.2020
1
0
Какво друго да се очаква от безскрупулни нагли лъжци и крадци? По-лошото обаче е че населението е просто и се продава за 50 лв. Максимата "Прост и беден народ ( в нашия случай население) се управлява лесно" важи с пълна сила в Територията. Писал съм го хиляди пъти и пак ще го повторя:Докато населението не се превърне в народ и не започне да търси отговорност от крадливите властници, докато не започне да защитава и извоюва правата си, докато не вкара по затворите крадливите усвоители и не им отнеме имотите, Територията няма да стане Държава  и живота на населението ще е сведен само до оцеляване. 50 лв не били малко пари.........така щото населението спи и се чуди как да оцелее с мизерни пенсии от 300 лв., а в това време наглите политици му се подиграват ежедневно и го третират като завършен идиот. Но, Прави ли нещо населението за да подобри начина си на живот? Не, не прави. Стои си по къщите, гледа поредните лъжи на крадците, псува, пие ракия и после заспива. Е, така народ не се става. С тези "действия" населението не го чака нищо добро. Население продаващо се за 50 лв е срам, превръща се в добитък, който чака подаяния и му е все едно какво ще се случва с живота му и с този на децата му. И друго - тези нагли крадци няма как да се премахнат с манифестацийки, и светене на телефончета. Нагледците не им пука - светете си колкото искате. Сопи, трябват, сопи.

ГЕРБ дава извънреден брифинг в 16 ч.

15:45:31 / 30.09.2020
3
1
Сега е 15.44ч..................значи остават още 16 минути до оставката им..........пък после в затвора

Ремонтът на АМ "Тракия" между Чирпан и Стара Загора ще е по-скъп от строежа на участъка

16:41:01 / 29.09.2020
3
0
Само доживотен строг тъмничен затвор ще ги оправи тези крадци

Трифонов за Караянчева: Ако Славейков можеше да види наследника си, щеше да стане и да се включи в протеста на жълтите павета

23:13:24 / 28.09.2020
3
0
Време е простата кърджалийска утка/патица/ да бъде изпратена при останалите утки, иначе може да бъде сготвена за деня на благодарноста. Както вече се разбра един бивш нейн колега набира скорост с помощта на американците и нищо чудно да излезе клип от нейния кокошарник....Но пък като гледам липсата на каквато и да била съвест у патицата, липсата на срам и изобилието на наглост, ми се струва, че и порнофилм с нея да пуснат, пак ще се хили дебилно и ще говори идиотии ......просто толкова си може патицата.  Разбира се, Сливенския затвор също не е лоша алтернатива за патицата....даже май е задължителна...., че и за още много други ЕнтЕлЕгЕнтни "дами" като нея

Цвети Пиронкова тръгна с победа над германка на "Ролан Гарос"

16:19:31 / 28.09.2020
2
0
Браво. Продължавай да побеждаваш.

Хекимян притисна Сачева със запис от 2013 г., в който казва, че ГЕРБ са комунисти, а България полицейска държава

11:52:18 / 17.09.2020
2
0
Казах и пак ще повторя: ГЕРБ трябва спешно да се прекръсти на ПКП( прости кърджалийски утки /патици/). Мат'ряла ( както казва водача им) в тази партия не става за нищо друго освен за затвора. Толкова са жалки всичките, колкото са и нагли.После се чудят, що хората искали връщане на смъртното наказание и що пускат бесилки от мостовете. Тези неуважавани от мен "политици" имат огромния късмет, че на управляват Япония,Китай или някоя държава с шериат. Досега хиляда пъти щяха да са ги принудили да си направят харакири или пък да ги убият с камъни на площада. Но в територията ни има само население, и наглите политици всеки ден се гаврят с него по най- безскрупулен начин, а то милото население стои и си трае.

Караянчева: Не виждам причина майките на деца с увреждания да блокират парламента

15:53:05 / 16.09.2020
2
0
всеки ден управниците ни стават все по нагли..............защото населението им позволява да се гаврят с него.ДОКОГА?

5 милиарда лева дълг взехме днес

11:27:23 / 16.09.2020
8
0
струва ми се, че има една неточност - парите ги взеха те, а ние и децата ни ще трябва да ги връщаме.

Депутатите от "Воля": Долу ръцете от Марешки

10:26:54 / 16.09.2020
2
0
Партизанин, скоро може да има  Весо панделата. Макар, че това трябваше да се случи много много отдавна и на други управници......ама територия, какво да се прави

Арестуваха човек на Марешки заради участие в банда и побой

13:36:24 / 15.09.2020
5
0
Случките от последния месец определено показват, че тази власт се крепи благодарение на това, че имат биячи...къде мутри, къде мутри, облечени като полицаи, къде обикновени селски биячи..........обаче, ако нещата в територията ще се решават само по този начин, то властниците ни подтикват населението  към следния избор: - или събираме багажа и към самолетния терминал или хващаме лопатите и към площадите, МС, НС и прочие от т.нар. държавни и общински институции. Та въпросът е какво ще избере населението ? Съществата, разполагащи с власт не дават никакви признаци на цивилизация, поради което не ми се вярва мирните действия да свършат работа. Така, че изборът е изцяло на населението

Марешки: Подарявам плажа на Кабакум на президента Радев

13:26:06 / 15.09.2020
5
0
За непредубедените хора е ясно какво представлява това  същество.....и 90 % от хората не могат да кажат нищо добро по негов адрес

Изправи се.бг: Майбахът на Марешки паркиран на паркинга за съдии и прокурори във Варна

13:19:32 / 15.09.2020
6
0
Поредното доказателство за наглостта на управниците ни. Наглостта, алчността и безочието им нямат граници. И ще е така докато няколко стотин от тези депутати, министри, кметове, областни управители, директори на агенции и прочие същества, които се мислят за богоизбрани, не бъдат осъдени на по минимум 20г ефективно лишаване от свобода. Ако това стане, следващите ще се замислят дали са богоизбрани или са слуги на народа. Всички настоящи обаче са станали изключително нагли и ежедневно се подиграват с населението. Трябва възмездие.

Марешки за присъдата: Използват ме

23:36:48 / 14.09.2020
2
0
Ужас! Верно ли го използвали? Не може да е истина това.....сигурно е фалшива новина.Милият той, използвали го. Горканчо . Жив да го ожали човек. А сега сериозно - хубава работа е свършил съда, ама българска. Що само 4г бе почитаеми съдии?  Управниците ни с по-малко от 20 няма да с е оправят.

4 години затвор за Марешки ефективно

23:29:56 / 14.09.2020
2
0
АС, хващам се на бас, че ще постъпи като нагло герберче, да не кажа като ПКП((проста кърджалийска патка). Но не в това е въпроса. Такива като тоя са ясни на всички вече. Въпросът за мен е колко още ще трае населението да го правят на завършен идиот? Докога населението ще проявява търпение към наглите управници, които окрадоха всичко що може и ежедневно се надсмиват над същото това население?  Няма ли най-накрая това население да се превърне в народ, да се бори за правата си, за нормален живот, за бъдеще на децата си, да покаже, че българина има чест и достойнство, че иска престъпниците да бъдат вкарани по затворите, да им се конфискува имуществото

Държавата предлага прагът на бедност у нас да се увеличи с 6 лева за догодина

23:07:53 / 14.09.2020
1
0
OF, за да ти излязат сметките, препоръчвам да ни сравниш и с Индия или пък някой африкански държави.....направо ще се почувстваме като милиардери. Обаче действителността е друга- след като сме в ЕС би следвало да се сравняваме с други страни с съюза. оставяме настрана Швейцария -3258евро.Но защо не ни сравни с Норвегия -2720 евро, Германия 1600евро , ....или хайде поне с Малта- 770 евро, Гърция-758 евро. Както казваш ти: Нищо лично, просто факти........ Друг факт - България е страната ( умишлено не използвам Държавата, защото според мен управниците от последните 10г я превърнаха в територия) С НАЙ-ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ - разбирай наглост, кражби, усвоявания и т.н. управленски приоми.

Гешев: Да спрем унищожението на българската природа

15:01:13 / 14.09.2020
1
0
Ами за да спрем унищожението на природата, ще трябва да се събарят доста хотели по черноморието и по планините, но проблема е че именно тези хотели не са на случайни хора............ та, поради тази причина не ми се вярва точно Гешев да спира каквото и да било унищожение.

Държавата предлага прагът на бедност у нас да се увеличи с 6 лева за догодина

14:15:54 / 14.09.2020
6
0
Аз пък предлагам депутатите, министри, кметове и всякакви подобни хрантутници да живеят една година с определените от тях пари като праг за бедност. Обаче..........за всеки лев, който са изхарчили над определената сума -по една година затвор. Повярвайте ми  веднага ще завалят оставки. 6 лева щели да увеличат.......и какво трябва да сме ви благодарни ли? Нагли до безобразие. Лошото е че населението не иска да стане народ и да вземе нещата в свои ръце, а тези дето му се подиграват всеки ден да бъдат наказани според "заслугите си".

В Румъния - по 11 250 евро помощ за електромобил. В България - 0

11:23:14 / 14.09.2020
1
0
Тук пък Бойко дава от собствения си джоб по 50 лв към пенсиите. Да живей! Но.......какво взема -само той и чекмедженцето му знаят

Въпрос във фейсбук: Какво общо има Борисов с центъра за онкоболни деца, който вчера посети?

16:25:44 / 10.09.2020
3
0
Поредната наглост на ГЕРБ. Очаквам в фейсбука си да сложат снимка на някой рехабилитационен център от Китай и да се поздравяват един друг с "добре свършената работа".

На ГЕРБ в Монтана пътния възел край Мездра им е като в Китай

16:18:43 / 10.09.2020
7
0
ГЕРБ  спешно трябва да се прекръстят на ПКП (прости кърджалийски утки /патици/). Явно материалът им е такъв и не може да се очаква каквото и да било от тях, освен наглост и усвояване. Членовете да ли знаят смисъла на думите ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО и ДЪЛГ? Като знаете какво сте вършили през деня как си  поглеждате децата в очите вечер?

Президентът разпитва публично главния секретар на МВР и шефа на ДАНС за побоите над мирни протестиращи и журналисти

17:00:22 / 04.09.2020
4
0
След махленските действия на полицаите, чухме и махленската реч на ръководителя им. Няма никакво полицейско насилие- полицаите не бяха с боксове по ръцете, не биеха хора, стоящи с вдигнати ръце, не нападаха групово протестиращи в гръб, не налагаха с палки и с ритници паднали на земята хора. Щом като полицията ни не може да установи 20 човека, проявяващи агресия от целия протест, то полицията е некадърна. Единствената дума, с която могат да се опишат действията на полицаите е СРАМ.

Георги Марков: Великото въстание бе Велик срам, Радев да си ходи

13:48:18 / 04.09.2020
2
0
Няма по-голям срам за България от усвояването, опс от управлението на ГЕРБ.Никой, никога в историята на държавата ни не я е ограбвал толкова. ОСТАВКА И ЗАТВОР.

Веселин Марешки: Майка ми е на 76 години. Най-вероятно управлява всички наши фирми, не знам

13:35:10 / 04.09.2020
4
0
Докато, хората ограбили държавата не бъдат вкарани по затворите и не им се отнеме имуществото, нищо хубаво не чака България. Единствения полезен ход е дълги ефективни присъди на всички нагли и самозабравили се същества.

Полицай към датски репортер в София: Заминавай щот щи набия шамарите

13:25:41 / 04.09.2020
3
0
Платените тролчета на ГЕРБ следва като коментират нещо, предварително да са гледали случката, която коментират или да са прочели статията, която коментират. Иначе говорят лъжи...........но пък то лъжите в ГЕРБ са практика. Та,за тях ще уточня, че полицаите биеха хора, които стояха неподвижни и с вдигнати ръце. Тези хора нито са хвърляли предмети по полицаите, нито са проявявали каквато и да е друга агресия към тях. "Умните полицаи обаче след като получиха мегапрофесионалната заповед за атака, започнаха да бият наред мъже, жени, възрастни хора, журналисти. В клиповете ясно се вижда как нападат граждани дори в гръб. Ако полицаите бяха поне малко професионалисти, съвсем лесно и бързо можеха да установят и арестуват провокаторите и агресорите, които се бяха вклинили в протеста на гражданите. Уви, представиха се отново като селски биячи. Некадърността им личеше във всеки удар по протестиращите. Явно и в управлението на полицията ни е пълно с герберски калинки.Самите полицаи......ми жал ми е за тях. Бият народа, който им плаща заплатите, който се бори за по-добро бъдеще на децата им, който ги подкрепяше при техните протести. Не знам как полицаите поглеждат децата си вечер, не знам как им обясняват значението на думите чест и достойнство? Спомнят ли си полицаите в кого са се клели когато са постъпвали на служба - в народа си, в Бойко или в някой друг самозабравил се идиот, мислещ се за господ? СРАМ МЕ Е ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ, ТОЛКОВА КОЛКОТО МЕ Е СРАМ И ОТ БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ!

Отровното трио: Възрастна жена пострада, след като беше ударена в гръб и блъсната на земята

18:30:38 / 03.09.2020
2
0
Некадърността на полицията е ясна на всички. След като снощи не хиляда полицаи не можаха да установят 10 човека, които ги замерваха и да ги арестуват, некадърността им бе доказана за пореден път. Но пък за сметка на това БГ-полицията се оказаха добри биячи, особено на мирно протестиращи граждани, застанали с вдигнати ръце, включително жени и пенсионери. От неманипулираните клипове ясно се вижда, че повечето полицаи са неграмотни, селски биячи, които не могат да направят разлика между обикновен гражданин и престъпник. Затова и бият наред. След като не могат да си вършат задълженията или не им издържат нервите, то въпросните полицаи могат да напуснат. Когато стане ред да реват за заплатките си - искат подкрепа от народа. Иначе, ако очакваш нещо да свършат - да намерят престъпник, да го арестуват, да разкрият кражба или друго престъпление, въобще не ги чакай.

Новият правосъден министър Ахладова с жилище за 362 евро на квадратен метър в София

16:26:32 / 03.09.2020
4
1
Мдааааааааааааа поредната "умна и красива" проста, кърджалийска утка. Явно в ГЕРБ няма нищо по-различно, знаещо и можещо, липсва какъвто и да било  кадър с чест и достойнство. Но пък още с появяването си демонстрира характерната за партията наглост и безочие

Цвета Караянчева: Машините за гласуване може да се повредят от дезинфекцията

16:19:38 / 03.09.2020
4
0
Хабиби, не трябва да си ходят, а да бъдат вкарани по затворите с дълги ефективни присъди и да им се конфискува имуществото. То иначе всеки следващ ще продължава да краде по същия безочлив начин и да бъде също толкова нагъл, колкото и сегашните управници.

Отровното трио: Възрастна жена пострада, след като беше ударена в гръб и блъсната на земята

16:01:09 / 03.09.2020
2
1
ГОСПОДА ПОЛИЦАИ, ПАЗЕТЕ НАРОДА, А НЕ НАЧАЛНИЦИТЕ СИ! КАК ЩЕ ГЛЕДАТЕ СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД УТРЕ? КАК ЩЕ ИСКАТЕ ПРОШКА И ПОДКРЕПА ОТ НЕГО? СЕГАШНИТЕ ВИ НАЧАЛНИЦИ СА ВРЕМЕННИ -УТРЕ НЯМА ДА ГИ ИМА. ИСТИНСКИЯ ВИ ГОСПОДАР Е НАРОДА! ЗА НЕГО СТЕ СЕ КЛЕЛИ! НЕГО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАТЕ! НАРОДА ВИ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ И ИСКА ДА ОСИГУРИ ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ НА ДЕЦАТА ВИ! ПРОЯВЕТЕ МАЛКО РАЗУМ, ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО!

Миролюба Бенатова на живо от протеста: Каските са свалени

14:54:11 / 03.09.2020
1
0
Не може до вчера да бият безпощадно който им падне, а днес да им се ръкопляска, че са свалили каските. Тези полицаи, както и началниците им, както и началниците на техните началници, както и депутати, министри и премиер, трябва да си набият в кратуните, че СА СЛУГИ НА НАРОДА, ДЛЪЖНИ СА ДА ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, ДА ГО ПАЗЯТ И ЗАЩИТАВАТ ОТ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ, ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ВОЛЯТА НА НАРОДА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ- ИМЕННО ЗАЩОТО СА СЛУГИ НА НАРОДА, А НЕ НЕГОВИ ГОСПОДАРИ. Днес са им наредили да свалят каските, вие им ръкопляскате, а довечера пак ще сложат снаражението, ще  бият, ще обгазяват, ще пазят престъпници и ще арестуват невинни протестиращи, и всичко това защото някой им е наредил. Както знаем в тези структури всяка заповед е предпоследна, а хората даващи заповеди у нас си менят мнението през 1 час. Жал ми е за тези полицаи, че позволяват началниците им да ги правят на маймуни, че с действията си губят и последната капка чест и достойнство, което им е останало. Тези полицаи трябва да разберат, че са част от народа.Същият този народ, който ги подкрепя при техните протести. Същият този народ, който полицаите бият по улиците. Същият този народ, който се опитва да се отърве от престъпно управление на страната- тази страна в която живеят полицаите и децата им. Същият този народ, който се опитва повече от 2 месеца мирно да доведе промяна и по-добро бъдеще за същите тези полицаи и за техните деца. Жал ми е за вас господа полицаи1

Полицай към датски репортер в София: Заминавай щот щи набия шамарите

14:35:41 / 03.09.2020
2
0
Наглите ни властници възприемат тези и много други нецензурирани клипове като високоинтелигентните действия на свръхинтелигентни полицаи, които не проявяват никаква агресия към мирно протестиращи граждани. А както се вижда истината е съвсем друга- вместо да издирят и арестуват лицата, които ги замерват, някой дава мегаглупавата команда за щурм и бой по който сварят. И умните ни полицаи тръгват и по трима-четирима бият стоящи кротко хора с вдигнати ръце. ВЪОБЩЕ НЯМА АГРЕСИЯ ОТ ПОЛИЦИЯТА, АМА ХИЧ....

Валери Симеонов: Нормалните хора нямат място на протеста. Радев се провали. Борисов продължава

12:22:29 / 03.09.2020
0
0
Те и наглите, безсрамни, безочливи, безскрупулни същества нямат място в  парламента........точно затова нормалните хора са на улицата и протестират и се надяват да проявите поне малко разум и да си отидете. Наглостта ви няма граници и именно тя е катализатора за случките снощи. Като знаем и методите ви на действие става кристално ясно, че хората проявили агресия сред протестиращите може да са ваши пратеници. След като сте толкова сигурни, че ще спечелите изборите, подавайте оставка и се явявайте на избори. Страхът обаче да се окажете по затворите вместо отново в парламента е голям и ви е обзел изцяло. И това ви прави мъже само на външен вид.Вътрешно сте ..............цяла България вижда и знае какви сте всъщност. Възмездието винаги идва. Рано или късно ще ви застигне и вас.

Вежди Рашидов: Протестът снощи беше платен

12:16:27 / 03.09.2020
3
0
Поредният нагъл, безочлив, безсрамен, усвоител, не знаещ значението на думите ЧЕСТ, ДЪЛГ и ДОССТОЙНСТВО

Валентин Попов, Синдикат на МВР: Не тръгваме, докато не се прояви агресия

12:04:49 / 03.09.2020
2
0
ПЪРВО -наглостта и пладнешките обири на управниците явно няма как да бъдат преборени по мирен начин.За съжаление доказателството за това е 2 месеца МИРНИ протести. Против всякакво насилие съм, но ЕДИНСТВЕНИТЕ виновни за снощните сцени в случая са дебелите глави на алчните управници. Като са толкова сигурни, че ще спечелят следващите избори, защо не подадат оставка и да се явят на избори? ВТОРО - След като полицията не упражнява насилие и действа само след като към нея бъде проявена агресия, ЗАЩО ПОЛИЦАИТЕ БИХА БЕЗМИЛОСТНО И ПРИБИРАХА ПРОТЕСТИРАЩИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЖЕНИ, КОИТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СТОЯХА С ВДИГНАТИ РЪЦЕ И НЕ ПРОЯВЯВАХА АГРЕСИЯ КЪМ ПОЛИЦАИТЕ? ТОЛКОВА ЛИ Е НЕКАДЪРНА ПОЛИЦИЯТА НИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИЧИ НОРМАЛНИ ГРАЖДАНИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ? Всъщност последното май е риторичен въпрос, след като в БГ  има хиляди доказателства, как полицията пази престъпници..............доказаха го и снощи. ТРЕТО - въпроси към всеки един полицай: ГОСПОДА ПОЛИЦАИ КАК ПОГЛЕЖДАТЕ ДЕЦАТА СИ, ВСЯКА ВЕЧЕР? КАКВО ИМ ОБЯСНЯВАТЕ ЗА ПРОФЕСИЯТА СИ? ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ЧЕСТ, ДЪЛГ И ДОСТОЙНСТВО? ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ПРИЗВАНИЕТО ВИ Е ДА СЕ БОРИТЕ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА?

Спазариха ли ГЕРБ и Воля Конституцията? Правителството не само е дало плаж Кабакум на дясната ръка на Марешки, но и е намалило цената с 30 %

11:51:14 / 03.09.2020
5
0
Време е тези управници да поемат НАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВОРНОСТ - ДЪЛГИ, ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА и КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО, ЗА КОЕТО НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ЗАКОННИ ДОХОДИ. СТИГА ВЕЧЕ С ИМАГИНЕРНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ. ОСЪДЕТЕ ТЕЗИ И ГИ ВКАРАЙТЕ ПО ЗАТВОРИТЕ, ПЪК ДА ВИДИМ СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СМЕЯТ ЛИ ДА ПИПАТ И ДА СЕ ГАВРЯТ С ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ И ИМОТИ.

Тома Биков: Великото народно въстание не се състоя

14:06:07 / 02.09.2020
5
0
поредната политическа проста кърджелийска утка............явно в техните редици други не се приемат....Не мога да си представя как тези хора поглеждат децата си вечер, след като знаят какви са ги вършели през деня..........Чест, достойнство, срам- все непознати качества за тях

Рашидов: Президентът да се извини на българския парламент и лично на мен

13:57:09 / 02.09.2020
6
0
Виж сега Вежди, сипи си поредното питие и не се излагай повече с изказвания, не ти се отдават. Може да си събереш парламентарните крадци и да вземете да прочетете що е то чест и достойнство и имат ли почва тези качества в ГЕРБ. От показаното до тук обаче, ясно личи, че горните добродетели, при вас са заместени от наглост, безочие, безскрупулност, измами, кражби, лицемерие, необразованост, навеждане пред вожда, мазнене и т.н. "качества"- условия за членовете на ГЕРБ

Слави Трифонов: Съдбата на Росица Кирова ще застигне всеки, който нарушава морала

12:34:21 / 02.09.2020
1
0
изгледах клипа...........от съдържанието му е ясно, че трябва да е в раздел групов секс в някой порносайт......... то бива хора без чест, без морал, без достойнство, ама чак такива омазани с вазелин същества ........мазнотия от всякъде

Вижте как полицията пръска протестиращите с газ

12:30:47 / 02.09.2020
2
0
Наглите и безскрупулни властници не се колебаят да използват всякакви мерки с единствената цел да запазят властта и да продължават да крадат. Явно со кротце и со благо няма да стане работата, ще е нужно и ............сръбска музика

Слави Трифонов: Съдбата на Росица Кирова ще застигне всеки, който нарушава морала

13:20:32 / 01.09.2020
7
0
ей такива политически хамелеони, да не кажа прости политически утки, ще изядат главата на "Има такъв народ"

Гешев: Ще направим всичко възможно да не се връщат "мутренските времена"

10:48:52 / 28.08.2020
4
0
Гешев, ако все още не си на ясно, мутренските времена не са си тръгвали, за да не допускаш връщането им.Благодарение на управниците ни мутренските времена успешно се развиват, а незнайно защо прокуратурата и съда не вземат никакви мерки срещу явни престъпници. Ако искаш да пребориш поне малко престъпността и корупцията и да се избавиш от печалната си слава, трябва спешно да се вкарат в затвора 200-300 управници и да им се конфискува имуществото. Само так хората ще върнат частично доверието си в прокуратурата. Другите "акции" са ясни на всички .

Проф. Кантарджиев с 579 937 лева на влогове за 2019 година

14:42:09 / 27.08.2020
4
0
А всички се смееха какви физиономии правел

„Хидрострой“ взима за 35 години находище във Варненско

16:10:06 / 26.08.2020
3
0
Прабългарин, дали пък вече не е сторено това?

Министър Данаил Кирилов подаде оставка

13:18:03 / 26.08.2020
6
0
Никога в историята на България не е имало по-крадливо, некадърно и нагло от настоящото правителство. Никога в историята на България не е имало по-жалък министър на правосъдието от Кирилов. Написаното за вземането на торбичката Била и тръгването от властта е вярно, но е пропусната посоката на тръгване - към затвора. Сега българите имат уникалния шанс да си оправят държавата - просто трябва да вкарат правителството и малко депутати по затворите..........и следващите няма да смеят да крадат или да наглеят. Трябва обаче да има гражданско общество, което да иска да живее в нормална държава, а не в територия.

Нападателят на палатките пред СУ Георги Флоров: На ръба на силите си съм. Аз не съм кукла на конци като президента Радев

16:14:17 / 25.08.2020
8
1
Не разбирам защо ежедневно в БГ Територията се произвеждат "герои" от проституиращи кифли и малоумни педали? Спрете се, бе журналисти, не давайте повод за изява на тези индивиди, игнорирайте ги и току виж осъзнали, че освен с дупетата си могат да изкарват пари и с труд.

Валери Симеонов излезе с 9 точки за новата Конституция: Минималната пенсия става 70 % от минималната заплата

16:12:58 / 14.08.2020
7
2
Валери, предлагам ти да направите една единствена поправка, която да гласи: "Всички депутати, министри, кметове и областни управители от последните 30г, заедно с цялата си рода и служителите на фирмите си задължително да влязат в затвора за поне 30г, а имуществото им да се отнеме в полза на държавата." Приемете ли това, влезете ли по затворите, България ще се оправи изненадващо бързо и лесно и ще е прекрасна страна за живеене. Гарантирам ти го.

Борисов обявява за оставката си в момента

14:37:38 / 14.08.2020
3
1
Политиците от последните 30г да си стягат багажите и ходом марш ............или пък бегом към затворите за поне 30г.

Карбовски: Това е краят на Третата Българска Държава

17:08:30 / 13.08.2020
6
2
За пореден път властниците направиха населението на кръгли идиоти. То обаче непробудно спи, вместо да излезе на улицата, да ги изрине и да ги вкара по затворите. Събуждането на населението и превръщането му в народ е единствения начин България да се превърне от Територия в нормална ДЪРЖАВА. Дотогава ситуацията е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, НЯМА ТАКЪВ НАРОД!

Прокуратурата откри множество нарушения на "Росенец", "Буджака" и други обекти по морето

12:49:47 / 13.08.2020
0
0
Надписите на сградите на прокуратурата и на много други държавни и общински институции следва да бъдат заменени с ЦИРК.  Надявам се хората, работещи в истинския цирк да не ми се обидят. Другия вариант е робски свинеферми.

Година след ремонта макета на Черно море пред Аквариума във Варна отблъсква с вида си

12:45:43 / 13.08.2020
3
1
Е нали едни хора усвоиха едни пари....пука им, че макета на прилича на нищо.Това е трайна практика във Варна - важно е да се усвоява, пък проектите - каквито, когато и колкото станат, за гаранционна отговорност и контрол по строителството въобще никой да не си мисли. Както видяхме в дирекцията строителен контрол при общината са заети с други дейности...........броят пари, пренасят ги и т.н. Да не би пък водното огледало на Шишкова градина да е изградено и да функционира - и там е същата работа. За безумния булевард Левски - единствения в света по най-скъпа цена на км и единствения булевард, който запушва трите основни булеварда в града.........За качеството му няма да говоря - то е видно за всички..........неравности, вълни, клапав асфалт, елипси вместо кръгове.........абе герберско "чудо"

Клон потроши кола в Гръцката махала във Варна

15:24:57 / 11.08.2020
2
1
Ще дочакаме ли кметство ОДЕСОС най-после да отстрани всички стари, опасни и изсъхнали дървета и клони от Гръцката махала? Преди месец на ул.Климент падна дърво, сега на Сан Стефано, а има още толкова много огромни дървета в квартала и от всякъде висят огромни клони, които във всеки момент могат да се стоварят върху някого. Хайде вземете да поработите малко в това кметство, преди някой да е умрял на улицата ударен или затиснат от клон.

НСИ: Българите са песимисти за доходите си в следващите 12 месеца

16:03:15 / 07.08.2020
1
0
Еееееееее не е така. Не са прави от НСИ. Някой не са песимисти......... и държат мнооооооооооого пачки по 500 евра, осигуряващи им охолен живот за  няколко техни поколения. Какво да ги притеснява, като никой не иска да ги разследва и да ги вкарва по затворите или да им конфискува имуществото, придобито по незаконен начин. Прокуратурата спи, населението спи, а те си крадат на воля.

Марешки се пусна от фитнеса: Работя много и спортувам много. Вместо да хейтите във Фейсбук със злоба правете като мен

15:58:57 / 07.08.2020
4
1
малцина са тези като теб дето могат да имат частни фитнеси на плаж Кабакум

Полицията отнесе с „паяк“ микробуса на „Системата ни убива“. Майките на децата с увреждания призоваха гражданите за подкрепа в цялата страна

10:36:46 / 07.08.2020
2
1
Именно тази нагла система на ГЕРБ трябва да се промени.А това зависи от всеки един българин. Никой политик не е по-голям от народа. Излезе ли народа, потърси ли им сметка на политиците, вкара ли ги по затворите, нещата ще отиват към по-добро бъдеще.

Валери Симеонов: Взехме решение за премахването на блокадите. Предотвратихме гражданска война

09:58:49 / 07.08.2020
5
1
Пешо, прав си. Политиците ни от последните 30г отиват в парламента единствено и само за лично облагодетелстване и такова на родата си. Идеята е да се граби колкото се може повече, пък после .........си живуркат, щото никой не им търси сметка и отговорност. Е това трябва да се спре и да се промени. В този смисъл не е важно кой ще е следващия управник, важно е следващия управник да потърси отговорност на всички, които окрадоха държавата и я превърнаха в беззаконна територия, да ги натика за дълго по затворите и да им конфискува всичко, за което не могат да докажат произход на средствата. Само така територията ще се превърне отново в държава и ще има справедливост..Само така, следващите управници няма да смеят да крадат, да наглеят и ще им е ясно, че са слуги на народа, а не негови господари. За всичко това обаче трябва НАРОД, който иска нормален живот в нормална държава, с нормално правосъдие, нормални образователни, пенсионни и здравни системи. Трябва НАРОД, който да извоюва свободата си и правата си. За съжаление фактите сочат, че такъв НАРОД липсва, има само заспало, робско НАСЕЛЕНИЕ, готово да го оправят навсякъде и по всяко време. Именно затова живеем в СУЛТАНАТ, където за да се случи нещо трябва да бъде наредено от султана или да му е угодно. Интересно, колко още може да понесе населението да го правят на маймуни, да го пребиват, да го рекетират, да го онождат?  Ако населението се превърне в народ за една седмица всичките политици ще са изчезнали.......после остава само да се проведат действия по прилагане на законите, ефективни осъдителни присъди и конфискации ........и първата крачка към нормалната държава ще е направена.

Пиарът на ГЕРБ: Целта беше да има кръв, за да не се чуе речта на Борисов. Не познавам никого от провокаторите

16:43:37 / 06.08.2020
6
0
Поредния мазник. Майка му не му ли е казвала да не говори с непознати? Как не ги познава, а е в постоянна комуникация с тях? Аааа забравих, лъжите при герб  са практика....

СК "Армеец" се разграничи от тайбоксьора Симеон Стойчев, който бе идентифициран в баталните сцени на форума на ГЕРБ

16:40:18 / 06.08.2020
1
0
В султаната при ГЕРБ  е така. Днес в София, утре в цялата страна .........и във всеки дом. Въпреки всичко населението продължава да спи и да не иска да се превърне в народ. Докато това не стане ще има бой, секс и сръбска музика, а султана и подлизурковците  му ще си играят на богоизбрани. Пълнене на затворите е единствения възможен изход.

Настимир Ананиев за побоите на конференцията на ГЕРБ: България се управлява от "Мълчанието на агнетата". Мъж удря жена, а около него мълчат агнетата

11:51:45 / 06.08.2020
0
1
биячите на герб са като ромите- като са много са силни.....знаят, че са безнаказани ......ако останат един на един ще е друга ситуацията

ГЕРБ: Не сме наемали допълнителна охрана за форума в София

18:17:44 / 05.08.2020
3
1
Е как ще са мутри? Просто комунистите са пуснали провокатори, който да очернят светлия тиквен елит. Я виж какви вежливи, мили, усмихнати и гостоприемни са. Нищо друго, освен дълъг затвор и пълна конфискация на имуществата им няма да е достатъчно за да се изкорени наглостта и безочията на тези крадливи и самозабравили се "Божества".

Десислава Атанасова, ГЕРБ за протестиращите: Сложете си слоган: Нападаме жени! Миналия петък пред БНТ, днес на Орлов мост

11:05:57 / 31.07.2020
7
1
Атанасова, сложете си слоган: "Ние сме нагли, безкрупулни крадци, които превърнахме държавата в беззаконна територия."

Антон Тодоров, ГЕРБ: Няма пречки срещу Радев да се образува наказателно производство. Може да бъде задържан и разпитван като обикновен подсъдим

16:57:12 / 30.07.2020
6
0
В ГЕРБ явно има само безграбначни и плиткоумни. Явно и шефа им си знае стоката щом ги нарича прости кърджалийски .утки, Колко трябва да си прост за да не се изнесеш от тая партия на примитивни същества? Въобще ли не ви остана чест и достойнство бе герберчета? Може ли за едни пари да сте се превърнали всичките в проститутки?

Десислава Атанасова, ГЕРБ: Не ни притеснява служебното правителство, а коронавируса

15:31:39 / 30.07.2020
6
0
Не се притеснявайте от коронавируса, а от предстоящия затвор.............но поне всички ще сте заедно и няма да ви е скучно

Илиан Тодоров от ГЕРБ за протестиращите: Това е терор! 2 милиона софиянци са жертва на шепа погазващи закона

15:28:08 / 30.07.2020
6
0
Вече съм сигурен, че за да бъдеш приет в ПП ГЕРБ трябва задължително да си прост, корумпиран, нагъл, крадлив, безскрупулен, да нямаш никаква чест, срам и достойнство. Почнал милия да обяснява какво било терор.....Вие какво правите 10г?Превърнахте държавата в беззаконна корумпирана територия - султанат.Затвора ви е малко. Трябва поне 10г да чукате камъни в полза на народа

Зам.-кмет на Варна призна: Смяната на скъсаната отходна тръба в езерото се бави, няма да приключи в срок

14:21:27 / 30.07.2020
4
1
Никой не се е и надявал. че срока ще бъде спазен. Все пак говорим за община Варна, където сроковете са само имагинерни и никога не се спазват, а почти винаги дори и самите проекти са твърде различни от изпълненото. Примери - бул. Левски, Шишкова градина и много други.Въпрос към кмета: Оглеждате ли се във водното огледало на Шишкова градина? Аз не, защото няма такова.

Афера.бг пусна нов запис с глас като на Борисов: Проблема е Радев. Той не може да е държавен глава

10:52:33 / 29.07.2020
5
1
Толкова е хубаво! Прекрасните управници, които осигуряват приказния ви живот, са толкова ерудирани и ЕнтЕлегентни. Само някой да е посмял да излезе и да протестира срещу тях.....стойте си по къщите и се наслаждавайте на осигурения от тях несметно богат, справедлив и некорумпиран свят, в който имате привилегията да живеете.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X