Потребителски профил

владо

Регистриран: 06.08.2018
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
8296
5455
2841

Рейтинг: 9355

Място в класацията: 33

Коментари на владо

КПКОНПИ за "Апартаментгейт": Няма нарушения

11:50:43 / 24.06.2019
36
9
нима някой си е въобразявал, че ще има открити нарушения. конфискации и осъдени политици? Та ние живеем в територия и управляващите НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ. Виж, в нормалните държави изходът на проверката щеше да е друг.

Огнян Стефанов: Тежко и горко на народ, който играе на сватбата на ГЕРБ с ДПС…

16:38:47 / 20.06.2019
2
15
До Milan_gl: Миланчо, или какъвто си там,  разпозна се в посочения в статията Маню Денев и се превъзбуди нещо? Пий си хапчетата редовно бе момче и не бъди всезнайко по всяка тема. И не обиждай, и не давай квалификации на хора, които не познаваш. Доброто възпитание го изисква, ама като гледам коментарите ти под всяка статия и се убеждавам, че ти няма откъде да знаеш каквото и да било за възпитанието. Айде гълтай.........хапчетата  и си лягай.

Огнян Стефанов: Тежко и горко на народ, който играе на сватбата на ГЕРБ с ДПС…

13:12:11 / 20.06.2019
23
17
Народът спи, а някой краде-парите му, мечтите му,живота му.........както и тези на децата му

Психиатър: Габриел, у нас умират деца! Вземай суперкомпютъра и отивай на Марс

15:30:03 / 18.06.2019
152
21
Е откъде политиците ни да знаят реалността? Те са богоизбрани.Тях няма кой да ги накаже.За тях законите в България не важат. Те не дават сметка на никого. Няма нито един осъден политик.Няма нито един политик с конфискувано имущество. И като прибавим, че народът спи непробуден сън, естествено, че политиците ще си правят каквото си искат.Не 12 милиона, а 12 милиарда даже могат да платят, защото колкото по-голяма е сумата, толкова по-голяма е парсата.

Одобриха техническия проект на "Синя зона-Широк център" във Варна

15:10:51 / 18.06.2019
29
17
"Трябва да се предвидят 22 паркоместа за електромобили със станции за зареждане". Една година след въвеждане на СИНЯ/ЗЛАТНА ЗОНА  всички чакаме да видим поне една такава станция.Парите са усвоени, станциите ги няма. "Междувременно Moreto.net чака отговор на изпратени въпроси, свързани със "синята зона" в града от директора на ОП "Общински паркинги и синя зона" Младен Иванов." Не чакайте-общинарите ни не обичат да отговарят, още по -малко обичат да дават отчет за работата си и изразходваните средства. Честито на всички попадащи в новата зона.Първо ще ви намалят местата, после ще ви глобяват, докато не си платите абонамента, а след това ще почнат да премахват места, за да усвоят средства за велоалеи и градинки на мястото на паркоместата.Резултат- ще си плащате абонамент и няма да има къде да спирате, но пък усвояването ще продължава

Само за два месеца! Новият тротоар на булевард "Левски" във Варна пропадна

11:03:54 / 18.06.2019
25
13
"....................чудя се какво ли ще е след 6 месеца или 1 година?" Отговорът на този въпрос е: Пълна разруха на построеното, но пък за сметка на това пълни банкови сметки на някой хора. А иначе за 150-и път да попитам : Кога и дали въобще управниците ни смятат да премахнат вълните и неравностите по въпросния булевард  в частта му между ХЕИ и базар Левски ( В ДВЕТЕ ПОСОКИ)  или ще си приемат некачественото изпълнение, пък шофьорите да си подскачат?

ЕК глоби България с 13 млн. евро за къщите за гости

15:39:37 / 14.06.2019
27
18
Е така се прави - вземаш едни пари по програма, построяваш си къща за гости, в която си живееш само ти, и накрая народа ти плаща къщата. Тези надминаха по наглост дори и Цветанов. Но...........явно и тях няма кой да ги накаже. А в нормалните държави въпросните хора щяха да са по затворите, пък имуществото им щеше да е конфискувано в полза на държавата ( и може би къщите щяха да бъдат посещавани от гости и да си изпълняват предназначението)

Кметът Иван Портних нахока журналист на "Капитал” за оценката му, че Варна е „срутен град”, въпреки че това е истината и всички го виждаме

10:49:05 / 14.06.2019
32
23
Вече стана обичай, управниците ни да се карат на медиите, дръзнали да напишат истината. Всъщност, управниците ни могат само това - да се карат,да усвояват и да оставят след себе си некачествено изпълнени работи, които се разпадат до 1г след приемането им, а някой и преди да са приети (справка бул. Левски/Портних). Така е скъпи ( думата СКЪПИ да не се приема като комплимент, използвам я поради факта, че управниците ни наистина ни излизат много скъпо/ управници - Истината боли. Трябва да разберете, че не става само с усвояване, да не кажа крадене. Но.....няма да се учудя, ако другата седмица въпросният журналист вече не работи в Капитал........, ЗАЩОТО НАШИТЕ УПРАВНИЦИ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ.

Дългогодишен служител на пристанището: Кмете, какви ги говориш за пристанището? Иди в Генуа и Барселона и се научи как се прави преди да затриете варненското пристанище

10:22:59 / 13.06.2019
3
23
Снайпер, то да беше само Шишкова градина, да го преглътнем някак, ама те окепазиха целия град. Безумни проекти, с единствена цел - УСВОЯВАНЕ НА ПАРИ. Даже на едни и същи места в рамките на 1г се усвояват пари по различни проекти - по въпросната ул. М.Колони ( а и на доста други места в Синя/Златна зона) първо се усвоиха едни пари за паркоместа (имагинерни паркоместа,защото даже не отговарят на наредбата), а след това паркоместата се премахват и на същото място се усвояват пари за велоалеи, градинки, пешеходни зони и т.н. Въобще усвояването е важно, пък другото -каквото стане. Отчет не се дава на никой, проекти не се подлагат на обществено обсъждане, контрол по изпълнението няма, гаранционна отговорнос също липсва. Въобще както ни стана известно ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ и затова не спазват каквито и да били закони и правила. Те усвоителите имат и къде да си паркират, имат и къде да се разхождат, пък ако случайно нямат, то имат достатъчно усвоени вече пари да отидат да си живеят в нормална държава. Да не говорим, че нито проектите по градски транспорт работят, нито има зарядни станции за ел. МПС в синята зона, но пък парите за тях са усвоени, а на всичкото отгоре скъпите ни управници имат право да си спират безплатно навсякъде в град Варна - незнайно защо?

Потоп след ремонта! "Черно море" преля

10:11:30 / 13.06.2019
11
22
Явно има някаква далавера в отглеждането на комари, защото единственото, което се въди около тази локва в момента са комарите. Поредния окепазен проект по добре познатата вече схема- усвояваме едни пари, пък реализацията на проекта- каквото стане. А можеше да се боядиса, да се сложат махнатите указателни табелки, ученици да се водят там, пък и туристи даже............но явно тези дейности не са по силите на управниците ни и техните изпълнители на проекти.Явно важни са единствено усвоените пари, пък и като се има предвид, че никой не търси каквато и да била отговорност от управниците, защо да не си усвояват? Поредното прекрасно място в града, което беше окепазено в името на усвояването. А можеше около този проект да има и люлки за децата и барче за майките и работни места за варненци.Можеше да бъде една прекрасна зона в морската градина, но пусто усвояване

Ето как изглежда парадния вход на община Варна

12:48:54 / 12.06.2019
14
23
Разбира се, че показаното на снимката е недопустимо, но.........това да й е кусура на общината....като се погледне вътре как изглежда, какви хора я управляват и населяват и какво е обслужването, на човек му идва да се гръмне

Дългогодишен служител на пристанището: Кмете, какви ги говориш за пристанището? Иди в Генуа и Барселона и се научи как се прави преди да затриете варненското пристанище

12:43:25 / 12.06.2019
20
25
Чудя се защо никой не пише каква ще е комисионната за преместването на пристанището? Все пак трябва да се усвои нещичко.............иначе може да изключат кмета от партията за погазване на партийните принципи.

Температурите се оказаха виновни за повдигнатата трамвайна настилка на „Графа“

16:13:45 / 10.06.2019
7
24
Еееее време беше да се смени виновникът. До сега бяха дъждовете, сега пък е жегата. Утре сигурно ще е вятъра. Пропуснали са само топенето на снеговете да обвинят. Природни явления колкото щеш- виновници все ще се намерят.Важното е ГЕРБ никога да не са виновни.

Куриозна ситуация: Машина за полагане на асфалт пропадна в дупка във Варна! (снимки)

16:06:47 / 10.06.2019
23
30
Гарантирано от ГЕРБ. Очаквайте скоро и по бул. Левски

Във Варна е така! Първо асфалтираха разделителната линия на бул. "Левски", сега разбиват асфалта и затревяват (снимка)

16:04:47 / 10.06.2019
13
25
Чудя се всички ли от ГЕРБ са малоумни крадци или просто плащат стотинки на тъпанари, за да пишат глупости по сайтовете? Всъщност, като прочета малко коментари в защита на партията, спирам да се чудя. И двете ми предположения са верни- първите строят некачествено и усвояват ежедневно, а вторите са малоумници, наети срещу жълти стотинки да ги защитават по сайтовете с писане на обиди и простотии. Явно толкова е капацитета и на първите и на вторите. Вземете си направете партиен сайт gnus.bg и се възхвалявайте на воля един друг.

Въпрос на читател: Нормално ли е? Картите на Варна са неразбираеми за българските туристи! (снимки)

13:43:08 / 10.06.2019
11
27
Е как да не е нормално?Нали за ГЕРБ законите в страната не важат, защото и без това няма кой да ги накаже.

Във Варна е така! Първо асфалтираха разделителната линия на бул. "Левски", сега разбиват асфалта и затревяват (снимка)

13:40:26 / 10.06.2019
15
21
А неравностите и вълните по бул. "Левски", в частта му между ХЕИ и кръговото на "Чайка", кога ще бъдат поправени? Аааааааа забравих, бул. "Левски" още не е въведен в експлоатация, но след приемането му от комисията (барабар с всичките му дефекти) ще почнат платените ремонти, а варненци ще плащат докато спят

За десетина минутки дъжд: Джип се разби до подлеза на Катедралата във Варна

12:22:16 / 07.06.2019
32
28
Сега Бойко ще излезе и пак ще каже, че като валят по 50 КУБИКА на кв.м. така става.Лош късмет има този човек- навсякъде по света си вали в литри,  само  в България дъждът вали на кубици....

Слави Трифонов: 2,5 милиона българи поискаха 1 лев субсидия, но Борисов го предложи на 942-ия ден

17:14:10 / 06.06.2019
14
22
Разправям аз че станахме султанат, а Бойко- султан, ама не ми вярвате и спите непробудно. Сега султанът отново ще се изживява като бял рицар, до гръмването на следващия голям скандал, доказващ поредното престъпление на политиците ни.............за съжаление поредното ненаказано престъпление. Основните проблеми продължават да остават нерешени и ще са такива докато няма осъден на лишаване от свобода политик +конфискация на незаконно придобитото имущество

Къци Вапцаров разплака България със снимки от Варна: 20 години тук не е мръднало! А какъв живот имаше едно време

13:14:37 / 06.06.2019
14
20
Yann, проблемът е че както управниците ни, така и троловете им са толкова прости, че не могат да прочетат нито конституцията, нито законите, камо ли да ги разберат. Затова са се помислили за недосегаеми, за хора, на които всичко им е позволено и докато населението спи за управниците няма да има закони, отговорност и наказание. Единствения начин да станем нормална държава е да бъдат изметени окончателно. Както видяхме с избори не става. Тук с пълна сила важи казаното "Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят" Всеки в Бг знае как се печелят избори - парадоксът е че плащат с наши пари, а после продължават да си усвояват по личните банкови сметки и както каза Цецо: "Няма кой да ги накаже." Та за да се оправи страната населението трябва да се събуди и да премахне управниците си от властта. Сега сме султанат със Султан Бойко, и много хора, които се възхищават на простотията му и нямат собствено мнение или ги е страх да го кажат

Бойко Борисов: България е в крайната фаза за влизане в чакалнята на еврозоната

17:49:01 / 05.06.2019
7
24
Човекът сам си призна, че не обича да чете, ама няма ли поне един в правителството му, който да му прочете поредните нови препоръки на ЕК, отнасящи се до неизпълнените стари такива. Пак сънува еврозони.

Парламентът прие нови мерки срещу пиратското телевизионно съдържание

17:45:16 / 05.06.2019
4
22
Честито на всички севернокорейски граждани на българската територия.

Къци Вапцаров разплака България със снимки от Варна: 20 години тук не е мръднало! А какъв живот имаше едно време

17:40:13 / 05.06.2019
50
29
Естествено, че цената на ГЕРБ ще е два пъти по-висока, но пък за сметка на това изпълнението им ще е поне 20 пъти по-некачествено от строенето преди години. От няколко дни се убеждаваме как построените от герб улици и булеварди в цяла България са под вода само след 30-минутен дъжд. Ама то само с усвояване, рязане на лентички и клипове от джипката не става. Трябва и акъл и честност и профеисонално изпълнение ..........абе тотална смяна на системата трябва, че иначе затъваме все по дълбоко. И като казвам тотална смяна, нямам предвид само разкарването на ГЕРБ от властта, а на всички политици от последните 30г......окончателно и без право да се завръщат повече в управлението на страната. Това е начинът за спиране на кражбите, корупцията, и за старт на работещи институции, еднакво прилагане на законите, истинска образователна, социална и здравна система

Защо всички мълчат, когато Бойко Борисов лъже и говори глупости?

13:01:26 / 05.06.2019
86
22
Лъжи, наглост, глупост, корупция, безнаказаност за властниците, липса на образователна, съдебна и здравна система - това са постиженията, до които бе докарана страната през последните 30г. Резултата е - 2 милиона имигранти, просто, бедно, болно и изчезващо население, останало да оцелява в България, пълна циганизация, свободно и охолно живеещи престъпници, и т.н. и т.н. Това е реалността . Управниците ни -имайте малко срам и спрете с ежедневните лъжи.

Слави Трифонов пусна това преди малко във фейсбук и всички споделят сега

12:06:30 / 04.06.2019
4
19
За родните властници най-важното е да има лапаница. За тях законите не важат. Важно е единствено усвояването на парите на данъкоплатците и на ЕС. Алчни, безскрупулни, безсъвестни същества............А населението продължава да спи

Депутатите обсъждат как партиите да върнат 14,5 млн. лв. субсидии в повече

10:44:24 / 04.06.2019
10
15
Законите в БГ не важат за политиците ни, а който не спазва законите трябва да е по затворите и да чука камъни за да си плати за извършеното престъпление. Стига с имагинерната "ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ". Време е за НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ и ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ НА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА

Без думи! Пак нарязаха чисто нов асфалт на ремонтиран булевард във Варна (снимка)

14:04:35 / 03.06.2019
34
25
Къде са Бойко и кмета да направят първа копка на запазената марка на ГЕРБ - Ремонт на ремонта?  В нормалните държави управниците ни отдавна щяха да са по затворите

Спецоперация на ГДБОП във Варна (Снимки)

11:23:43 / 03.06.2019
15
18
Защо изобщо се занимавате с тези същества? Не им обръщайте внимание, не влизайте в диалог с тези малоумници и ги оставете ежедневно да доказват простотията си.

Цял ден във „Фейсбук”: Борисов предава "на живо" как прави "стрес тест" на кметове

10:21:41 / 03.06.2019
23
17
Голяма работа- правил стрес тестове на кметовете. Той вече 10г прави стрес тест на цяла България, а като го видят в Европа си правят смях тестове ( обзалагат се кой ще умре първи от смях заради глупостите му)

Борисов затяга редиците! Привика целия актив на ГЕРБ в София

16:14:50 / 31.05.2019
7
16
Кога това? поне няколко часа коментарите по сайтовете ще се изчистят от подлогите на ГЕРБ. Айде троловете да стягат каруците и към началника

"Дневник": Пропадналият булевард 113 милиона лева по-късно

16:10:25 / 31.05.2019
32
23
Малоумните тролове на партията отново са в действие, удобно прикрити зад кух никнейм.Сипят обиди по всеки, който казва истини, защото знаят, че няма кой да ги накаже. Типично в стила на ГЕРБ.Типично в стила на територията ни. Защо ли не излизат с  истинските си имена? Всъщност няма как човек закърмен с лъжи да говори истината.Няма как при липса на държава да се очаква лъжеца и крадеца да бъдат наказани. Важното е да се защитава партийния интерес - през деня във форумите, а вечер с всички възможни отверствия, до пълно задоволяване на началника им.

"Дневник": Пропадналият булевард 113 милиона лева по-късно

15:49:01 / 31.05.2019
31
21
На всички са ясни истините написани в статията - строителство започнато без проект, без обществено обсъждане, без обществена поръчка, без КСС, , премазване на стадиона, супер некачествено изпълнение в частта от ХЕИ до базар Левски,лъжите на кмета, откраднатите пари, контрола по снимки, РАЗРЕШЕН ЗА ДВИЖЕНИЕ БУЛЕВАРД БЕЗ ДА Е ВЪВЕДЕН В ЕКСПЛОАТАЦИЯ и т.н. властнически безумия. Всичко това  води до извода, че управниците ни нагло демонстрират, че за тях законът не важи, че се толерира корупцията, че е важно само да се усвоява и няма никакво значение какъв е резултата. Интересно защо народа продължава да спи, след като територията се е превърнала в султанат, Бойко в султан и само ако и когато Бойко каже, нещата се случват по втория начин.

Кадри от площад "Независимост" във Варна. Гларус нападна огромен плъх и го уби

18:22:16 / 30.05.2019
9
22
мдааа, явно състоянието ви е нелечимо. Прекратявам всякакви опити да ви помогна поне минимално да присъствате в реалността. каквато партията, такива и троловете й. Не си правете труда да пишете обиди. След коментарите ви до момента под всяка статия на всички, освен на вас, е ясно какво представлявате.

„Разваленият телефон“ на Бойко Борисов: Не било 1 млн. за катедралата във Варна, а половин милион за друг храм

17:48:55 / 30.05.2019
14
19
Все не е разбрал горкичкия ни премиер, а така му се иска да знае

Кадри от площад "Независимост" във Варна. Гларус нападна огромен плъх и го уби

17:46:19 / 30.05.2019
17
25
Въпрос до Нексус:  Може ли да ми отговориш как от всичките сперматозоиди на баща ти  точно най-идиотския  сперматозоид е оплодил яйцеклетката на майка ти, че да се пръкнеш толкова малоумен и увреден? Същия въпрос задавам и на Рекорд, макар да съм сигурен, че и без да го питам ще продължи с осирането на сайта....Имам едни съмнения, че сте близнаци и всъщност малоумието ви е поради това, че двамата сте разделили еди, малък, беден и прост сперматозоид, ама от следващите ви изказвания ще стане ясно дали е така. Не ви ли омръзна всеки ден да пишете едни и същи малоумни коментари под всяка статия?

Социолозите: Борисов пое кампанията в свои ръце, затова ГЕРБ стопи преднината на БСП

18:10:29 / 23.05.2019
17
24
И как  е взел кампанията в свои ръце? Като открива невъведени  в експлоатация , дефектни пътища, които се рушат веднага след отрязването на лентичката ли? Справка бул.Златен/Левски във Варна. Огромен късмет, че въпросното съоръжение не е взело жертва до този момент, че не ми се мисли кой ще носи отговорност за смърт на строителната площадка

Със заповед на кмета Портних: Въведоха забрана за продажбата на алкохол по време на изборите във Варна

17:30:24 / 23.05.2019
23
28
Егати автогола си вкара кмета. Сега как ГЕРБ ще спечелят изборите?Та нали за да гласуваш за тях трябва да си или мъртвопиян или надрусан до козирката или да нямаш нито грам мозък.......явно след забраната ще се разчита на тези дето нямат грам мозък

Слави Трифонов към Горанов: Нарушили сте закона или от глупост, или преднамерeно

16:24:20 / 23.05.2019
19
21
ЯВНО СЕ РАБОТИ ПО МОТОТО: "КРАЖБА КОЛКО МОЕ И ТОВА Е.

Извънредно! Скатът се свлече върху новия бул. "Левски" във Варна! Портних....

16:17:59 / 23.05.2019
23
18
На ГЕРБ все някой  им е виновен....или е дъжда или са циганите или са БСП или са ДПС, но винаги има някой, който им пречи, който ги подкопава, който им пуска компромати.............а те милите са чисти като утринна роса по полата на 20 годишна девственица.Как пък веднъж поне не си погледнахте направените простотии и как поне веднъж нямахте смелостта да бъдете честни и да си признаете, че освен усвояване, друго не можете да правите. В Австрия за едно обещание за услуга от политик правителството подава оставка, а тук след ежедневно се доказват с журналистически разследвания курупционни схеми от политици на ГЕРБ и кражбите продължават. Явно наистина за ГЕРБ законите в България не важат, за тях няма нито съд, нито прокуратура, нито полиция.Има само 'политическа отговорност", а след нея нищо не се променя.

Портних за пропадането по бул. "Левски" в големия дъжд: Нормално е.

16:02:56 / 23.05.2019
41
23
Питам за един приятел: Защо миналата седмица открихте официално с Бойко златния дефектен булевард, след като не е въведен в експлоатация? Кой и защо позволява да се ползва строеж, защото след като няма разрешение за ползване този обект е строеж и външни лица ( извън строител и надзор) не могат да присъстват на строителната площадка? Кой ще носи отговорност, ако нещо се случи на гражданите, които преминават по строежа? За ГЕРБ не важат ли законите и съдебните решения ? 

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

12:47:44 / 22.05.2019
21
18
За пореден път ще напиша, че докато народа не се събуди и не започне да търси отговорност от управниците си ( независимо от коя партия са) нещата в България няма да се оправят и ще продължаваме да живеем в корумпирана територия, в която едни алчни, безсъвестни, безскрупулни и нагли управници се облагодетелстват за сметка на населението.  И не ми казвайте, че няма алтернатива -алтернативата е всеки един български гражданин, който иска поне децата му да живеят в Държава, а не в Територия. Ясно е че няма да е лесно, ясно е че ще има много недоволни от тези промени, защото недоволните няма да искат да загубят привилегиите си и ще трябва да отговарят пред закона..........но това според мен е единствения начин да живеем в нормална държава, в която всички са равни пред закона. Сегашното състояние е ясно на всички и няма да го описвам.

Как реагира кметът Портних на падналия стълб на "златния" булевард във Варна? С триене на коментари във Фейсбук! Ето какво му отговориха хората

11:30:13 / 22.05.2019
34
19
До Нексус:А какво да ти цитират - изказванията на божествата Бойко и Портних ли? Само да те осведомя, че собствеността не е само право, а и ЗАДЪЛЖЕНИЕ-  собствениците на имоти са отговорни за тяхната поддръжка, а община Варна като собственик не проявява никакъв контрол за собствеността си и това е причината за постоянно случващите се трагедии.Пълна безстопанственост. Една единствена цел-УСВОЯВАНЕ.Затова изградените градинки, детски площадки и пейки са разрушени.ЛИПСВА КОНТРОЛ. А е толкова лесно- просто общинска полиция трябва да се размърда и да работи-да се проверяват денонощно общинските обекти, да има патрули в морската градина и когато някой руши да му се налага глоба. Не може деца на 15г. да пият всяка вечер в морската градина, след което да рушат и общинари и полиция да не контролират. Има ли контрол, ще има и глоби и няма да има разрушена общинска собственост. Качеството на общинските проекти е друг въпрос- там първо трябва да се отстранят корупционните практики, да има общиски контрол над обектите и да не се приемат некачествени работи( като подскачащия  участък от Левски от ХЕЙ до кръговото на Чайка) .Едва тогава може да очакваме построеното да е поне с поносимо качество.

Как реагира кметът Портних на падналия стълб на "златния" булевард във Варна? С триене на коментари във Фейсбук! Ето какво му отговориха хората

10:33:19 / 22.05.2019
48
21
Според кмета проблеми няма. Цяла Варна е под вода, но това е защото е морска столица.Всичко е нормално- шахтите са запушени, построеното се руши, пътищата не се виждат от вода, но пък парите са усвоени.

Част от надлезното кръгово кръстовище над новия варненски булевард "Васил Левски" пропадна

10:28:23 / 22.05.2019
17
16
Не разбирам, като знаете, че единствената цел е усвояването на пари и как се построи въпросния златен булевард, защо въобще очаквате да има качествен резултат? Та нали целта е да се усвояват допълнително пари за ремонти

Как реагира кметът Портних на падналия стълб на "златния" булевард във Варна? С триене на коментари във Фейсбук! Ето какво му отговориха хората

10:24:53 / 22.05.2019
64
22
"Напомням, че обектът все още не е въведен в експоатация, продължаваме с довършителните дейности, всеки един констатиран проблем ще бъде отстранен." Кмете, как и защо се разрешава ползването на обект, който не е въведен в експлоатация? Кой носи отговорност, ако нещо се случи на гражданите- примерно, ако стълба беше паднал върху някоя кола? Поредното доказателство, че законите не важат за ГЕРБ. Иначе за качеството на булеварда - не сме и очаквали, че положението ще е различно от трагично. То не става само със снимки и крадене, трябва и съвест и акъл.

10 лв. на загинал човек е обезщетението в трагедията край Своге

15:43:29 / 21.05.2019
27
17
Сега очаквам скъпите (да не се приема като комплимент, а като израз на многото разходи за всеки един политик) ни политици отново да ме убеждават, че не живеем в територия, а в държава и то нормална. И не ми казвайте, че политиците нямат общо с застраховката. Те имат общо със всичко, което се случва в България, защото именно политиците, чрез приетите от тях закони, определят правилата, които всяко едно лице трябва да спазва.

Бойко Борисов във Варна: Като се наредят комунистите в храма, не остава място за нас, които сме вярвали

13:56:21 / 21.05.2019
43
26
Не знам комунисти ли са били, социалисти ли са били, но са изградили Държавата от нищото и са построили толкова много неща със собствени сили, че вече 30г политиците ни ( без значение дали са от БСП, ГЕРБ, ДПС и т.н.) въпреки положените максимални усилия не могат да откраднат построеното до 1989г. След тази година всеки се опитва да краде колкото може повече докато е на власт, а народа спи непробуден сън.

Борисов се пусна на живо как шофира офроуд и ...

10:12:07 / 17.05.2019
5
14
Само като предположа колко пари ще откраднат управниците ни от тази магистрала и си мисля, че и след построяването й, преминаването ще се извършва в условията на офроуд....Ама нищо де, ще сложат едни знаци "ограничение на скоростта 90км/ч" а след тях триноги и хазната/джобовете им  пак ще се пълни-справка АМ Тракия, участъка между Стара Загора и Чирпан. Некачествено изпълнение на пътя, сложени знаци (90км/ч), скрити в нивите патрулки с камери, и глоби за населението. И какво излиза -първо се крадът парите за магистрала, построява се нещо некачествено, а след това глобяваме населението и пак усвояват. Как не си задоволихте алчните задници, че продължавате да усвоявате?

Десислава Танева положи клетва като нов земеделски министър

09:27:46 / 15.05.2019
6
14
Нека кражбите продължат......... сега

Ева Майдел: ГЕРБ създаваме условия за младите да останат в България. Има прираст на населението, бизнесът открива производства, безработица няма

17:19:46 / 14.05.2019
19
15
Kато я чета тази активистка и се сещам за песента "Няма" на групата TOY LETTERS. Държавата е прекрасна, няма кражби, няма убийства, няма корупция, няма нагли, отвратителни, безскрупулни и алчни политици, няма безработица, няма престъпници, разхождащи се на свобода, и т.н. няма. Има само безкрайно високи заплати, има супер здравеопазване, има мегаяко образование, има 99.99% пенсионери-милионери и КЕФ. А всъщност БГ-действителността се разбира като размените местата на НЯМА и ИМА..........и положението става страшно

Кадиев изригна във фейсбук: Поискаха 5000 лева на мой познат, за да вкарат детето му в детска градина!

17:09:22 / 14.05.2019
2
17
Рекорде, за пореден път демонстрира ограниченото си миниатюрно мозъче щом твоите критерии достигат само до Афганистан.

Цветанов предрича пълната катастрофа на БСП

17:07:15 / 14.05.2019
47
18
Аз пък констатирам ПЪЛНАТА КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ, СЛЕДСТВИЕ ОТ 30г управление на продажни, алчни, безскрупулни политици ( без значение от коя партия са) РЕЗУЛТАТ: Милиони, да не кажа милиарди за политиците и разграбена държава за народа+ увеличаващи се цени и данъци.

Кадиев изригна във фейсбук: Поискаха 5000 лева на мой познат, за да вкарат детето му в детска градина!

15:45:03 / 14.05.2019
7
15
ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ НА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА. Това е единствения начин за прекратяване на корупционните практики на управниците. В едни други страни дори биха ги разстреляли на площада за подобни действия. Но при нас  и ефективните присъди биха свършили работа............... само да има кой да ги постанови

Крие ли се нещо зад оставката на Румен Порожанов?

13:54:46 / 14.05.2019
12
18
Да, крие се.Поредната нагла безотговорност на ГЕРБ

Тежки въпроси на варненци за ремонта на Шишковата: Докога ще продължи, защо по този начин и кой е отговорен? (снимки)

13:53:18 / 14.05.2019
3
17
"Интелекта" на ГЕРБ личи от троловете им.Толкова безнадеждно безпомощни са, че освен с обиди няма с какво друго да се проявят..........както и всички останали от ГЕРБ

Тежки въпроси на варненци за ремонта на Шишковата: Докога ще продължи, защо по този начин и кой е отговорен? (снимки)

09:54:38 / 14.05.2019
6
13
Въпреки огромното количество платени тролове на ГЕРБ ще отбележа, че парите са усвоени ( даже два пъти - един път за паркоместа в Златната зона и втори път-за ненужно широки тротоари и велоалеи) така, че не чакайте скоро този ремонт да приключи. Относно качеството- то е ясно-като всичко гарантирано от ГЕРБ. Продължавайте да спите!

Инж. Каратерзиян: Очевидно управата на Варна не се интересува от здравето и живота на варненци!

09:48:22 / 14.05.2019
21
16
Какъв живот, какво здраве? Интересуват се само от усвояване.Толкова изнагляха, че на едни и същи места в рамките на 6 месеца усвоиха пари за ЗЛАТНА ЗОНА, а сега усвояват за Пешеходна зона и велоалеи. Докато никой не им търси сметка наглостта им ще нараства

Падна част от тавана на варненски подлез

09:45:01 / 14.05.2019
4
13
липсва какъвто и да било контрол от управниците ни - вместо да се санкционира собственика на търговкия обект се мисли само как да се усвояват пари

Извънредно! Министър Румен Порожанов подаде оставка

09:42:55 / 14.05.2019
23
13
поредния понесъл "политическата отговорност".........Хайде стига вече с тази безотговорност. Трябва да има ефективни присъди и отнемане на имущество.Само така България ще стане нормална държава.

Радев от Асеновград: Трябва да има контрол и затвор за корумпираните. Само с оставки не става

10:50:34 / 13.05.2019
6
11
Денят, в който български политик бъде осъден за корупция и му бъде отнето имуществото трябва да бъде обявен за нов национален празник. Надявам се този ден да е скоро.Само дето прокурорите ни трябва да са румънци

Дъждът наводни сериозно ул. "Девня" във Варна

16:36:18 / 10.05.2019
27
15
Коментарите на ГЕРБ-троловете от днес са поредното доказателство, че вица че смеещото се осрано бебе може да е само от ГЕРБ, се проявява на практика. Няма други такива нагли същества - хем с осрани задници, хем се хилят като напълно завършени идиоти. Нагли, безпардони, безсрамни индивиди, чиято единствена цел е да се усвоят едни пари.

И ремонтираният бул. "Съборни" във Варна се наводни. Има плаващи щайги

16:30:13 / 10.05.2019
36
16
Надпреварата между "интелектуалните, компетентни" активисти по хвалене на сътвореното от ГЕРБ осмо чудо на света е в пълна сила. Да се надяваме, че някога ще се случи и девето чудо и тези слепци ще прогледнат, алчността и наглостта им ще изчезнат и ще бъдат заместени с честност, отговорност и обективни оценки на фактите.

Дъждът наводни сериозно ул. "Девня" във Варна

16:21:43 / 10.05.2019
17
13
В нета вече написаха да не се притесняваме - при следващия дъжд по булеварда ще се пускат фериботчета от езерото до цветния квартал

И ремонтираният бул. "Съборни" във Варна се наводни. Има плаващи щайги

16:19:01 / 10.05.2019
40
16
Кметът е решил да направи целия град в суперскъпи водни огледала, че да има активистите на ГЕРБ къде да се оглеждат и..........подмиват за вожда си.

Дъждът наводни сериозно ул. "Девня" във Варна

16:02:15 / 10.05.2019
19
16
пращайте снимки на премиера, да знае как да ремонтира булеварда-река.Нали по снимки го построи? Сега и ремонта по снимки и едни пари отново потъват

Търпението на варненци се изчерпа: Тъкмо асфалтират и след няколко дни пак се почва с къртенето

16:00:03 / 10.05.2019
11
14
До VARNABAD: Технологията си пролича още при първия кратък дъжд. Не ми се мисли какво ще е при по сериозен и продължителен дъжд. Ама карай, важното е парите да са усвоени

Ето какво се случи с новия булевард "Левски" при пороя във Варна (снимки)

15:57:26 / 10.05.2019
66
20
Учудвам се, че някой въобще е очаквал друг резултат. Вече спокойно можем да кажем, че имаме и най-скъпата река. Нали валяло? Нексусе, то и в други градове и страни вали, ама пътищата им не стават на язовири, щото..........не са изпълнявани от ГЕРБ и защото там не крадът по 80% от парите, предвидени за изграждане на пътя

Търпението на варненци се изчерпа: Тъкмо асфалтират и след няколко дни пак се почва с къртенето

13:45:00 / 10.05.2019
22
18
"Пипането" от ГЕРБ на улиците и въобще "великите" им проекти имат за цел едно единствено нещо-да се усвояват пари. Резултатът е видим и малоумен ( както и ръководството). За съжаление меганекачетвените резултати от ГЕРБ остават за обраното населението. Както някой беше писал: "Народът спи, а някой краде -парите му, живота му, мечтите му..." При ГЕРБ това важи с пълна сила и за децата на спящото население. Естествено, няма как да очакваме обективност и признание на грабежа от тези, които бъркат в кацата с меда и тези, на които се плаща да пишат хвалебствени коментари за "Великите и всеможещи" (а реално нагли, корумпирани, безскрупулни и алчни) политици от ГЕРБ.

Търпението на варненци се изчерпа: Тъкмо асфалтират и след няколко дни пак се почва с къртенето

11:42:01 / 10.05.2019
36
16
Очаква се Бойко да пристигне, да направи първа копка и да открие официално започването на ремонта на ремонтирания най-скъп бул Левски

11:41:53 / 09.05.2019
2
11
Благодарение на наглите, алчни и безскрупулни политици от последните 30г ( без значение дали са от ГЕРБ, БСП. СДС, ДПС и т.н.) в България липсва ОБРАЗОВАТЕЛНА система. Тя, както и здравеопазването и пенсионната система са ограбени и напълно разрушени. Благодарение на правителството всеки ден в БГ е предвиден само за Грабеж

Румънски политик, осъден на 9 години затвор, е задържан в Мадагаскар

17:54:47 / 08.05.2019
2
11
При нас няма да има оправия докато нещата не почнат да се случват като при румънците.В БГ кандидати за ефективни присъди колкото щеш, но.......липсват румънски прокурори и съдии

Новите тапи във Варна: Улиците „Девня“ и „Г. Пеячевич“ се претоварват, шофьорите са бесни

12:06:39 / 08.05.2019
37
23
Щом ГЕРБ си харесват булеварда значи е хубав булевард. Понеже бащицата го строи по снимки, сега може да му пращате снимки от задръстванията. По -малоумен и по-скъп проект няма в БГ. Но, както съм казвал и преди- главната цел е постигната - едни пари са усвоени, а другите пари ще се усвояват тепърва с неизбежните предстоящи ремонти на великото творение. Добре, че не почнаха да копаят канал Варна-Русе да свържат Черно море с Дунав, че и такава идея имаха компетентните ни властници

Парламентът прие на първо четене промените в НК за неизбежната самоотбрана

12:02:16 / 08.05.2019
11
10
Тези промените в НК са добри.Трябва обаче да има и голямо завишаване на наказанията, без възможност за намаляване на присъдите когато се касае за престъпления засягащи живота и здравето на хората

Гражданин във Фейсбук: Честито, варненци! Новото кръгово в "Аспарухово" пропадна след първия дъжд (снимка)

11:53:34 / 08.05.2019
10
16
Пред фактите дори и малоумните платени тролове на наглите и подкупни властници мълчат...усвояването е до време.Убеден съм, че ще дойдат времена за връщане на усвоеното.........само не знам тогава какво ще правят тролчетата като спрат да им плащат...........толкова безсъвестни хора,че чак ме е гнус.

Гражданин във Фейсбук: Честито, варненци! Новото кръгово в "Аспарухово" пропадна след първия дъжд (снимка)

15:55:18 / 07.05.2019
61
18
Запазената схема на управниците ни -правят нещо бавно и скъпо, но некачествено и след прерязване на лентата за откриване, почват ремонти. Целта- неспирно усвояване. Тепърва предстои да ставаме свидетели на подобни гледки във Варна. Само дано никой да не пострада от "майсторлъка" на властниците ни.

Бързата работа... Гражданин засне паднал знак на новия бул. "Левски" във Варна и всички се хванаха за главата (снимки)

11:40:48 / 07.05.2019
5
11
До Vladimir: налонени са защото във Варна, ако съоръжението или строежа не са наклонени не се приемат от общината и РДНСК

Бързата работа... Гражданин засне паднал знак на новия бул. "Левски" във Варна и всички се хванаха за главата (снимки)

17:46:48 / 03.05.2019
64
18
Очаквам положителните коментари на Марица Гърдева, колежката й от операта, кмета и други ГЕРБ-активисти. Моля включете се за да обясните на заблудените варненци колко хубав е булеварда, че Нексус е самотен и с тази негативна енергия разваля хубавия ви скъп, но некачествен проект и предстоящите празници

Бързата работа... Гражданин засне паднал знак на новия бул. "Левски" във Варна и всички се хванаха за главата (снимки)

17:16:30 / 03.05.2019
66
23
Ееееееееее, ама искате с мизерните 140 милиона да направят хубав булевард ли? С толкова малко пари, така става. Първо ще падат знаците, после парапетите, мостовете и т.н. докато другата година отпуснат едни нови 350-400 милиона за ремонт и Варна отново 2г ще бъде задръстена. Схемата е проста -всяко нещо се прави за да може после да се ремонтира и да се усвоява отново.

Льо Монд: Злоупотреби с европари клатят правителството на Борисов

17:11:22 / 03.05.2019
42
16
Цял свят разбра що за стока са управниците ни, но самите те с присъщата им наглост и алчност продължават да си усвояват и управляват, а населението спи.....Прокуратурата / доколкото я има/ и тя спи дълбоко.....въобще никой не смее да се изправи срещу Боко, поради което членовете на ГЕРБ гръмко заявяват, че няма кой да ги накаже. И това е така и ще бъде така, докато провинилите се, самозабравили се властници понасят само "политическа отговорност" и докато не бъдат осъдени ефективно на лишаване от свобода и не им бъдат конфискувани имотите и парите/както и на роднините и фирмите им/.

Бързата работа... Гражданин засне паднал знак на новия бул. "Левски" във Варна и всички се хванаха за главата (снимки)

16:58:15 / 03.05.2019
68
26
Саботаж.....Според ГЕРБ, този знак е изкъртен от комунистите, и с него са били смазвани от бой дядовците им по концлагерите

Журналистът от "Биволъ" Димитър Стоянов към институциите и управляващите: Проблемите ви едва започват...

15:10:20 / 03.05.2019
36
14
Правилно Нексус! Направо да направят територията султанат, а Бойко -султан, че да може законно да притежава цялата власт и да си прави каквото си иска, с когото си иска. Сигурно така вече ще мирясаш и няма да плещиш простотии в името на партията. Хайде де, някаква медия ще търси отговорност от богоизбраните от ГЕРБ. Та нали тях няма кой да ги накаже? Мечти, Нексус, мечти.....  Колкото повече хора казват истината и изобличават корумпираните, нагли, безочливи, безсрамни, алчни властници, толкова по-голям е шансът населението да се превърне в народ и територията да стане нормална държава.

Борисов: Първи сме в Европа по задържани, дадени на съд и осъдени каналджии (видео)

16:07:31 / 02.05.2019
7
12
Не първи, ЕДИНСТВЕНИ сме в ЕС за доказано корумпирани НЕОСЪДЕНИ управници.

Плъх щурмува Министерския съвет

14:11:32 / 02.05.2019
18
13
Дори плъховете разбраха какво трябва да правят..........само населението спи и търпи

Най-новото кръгово във Варна предизвика бурни коментари: Ето какво се случва там от сутринта!

11:54:05 / 02.05.2019
39
15
До Цвъсаньорът: Надявай се Гергино! Не само, че не им е станало ясно, ами с проекта "Втори мост над канала" ще покажат нови висоти в усвояването. За отношението цена качество е безмислено да се говори- човек може да разгледа мостовете на китайците и арабите от последните 10г за да му стане ясно, че при тях многократно по-сложни мостови конструкции (вкл. изкуствени острови, преминаване през подводни тунели и т.н.) се правят за доста по малко пари на км. тук прогнозирам, че спряганите 690 милиона евро ще се окажат поне милиард евро, щото трябва да има лапаница. Както във всеки "велик" проект на управниците ни качеството ще е за народа....... пък той да му мисли после как ще ползва съоръжението.

Най-новото кръгово във Варна предизвика бурни коментари: Ето какво се случва там от сутринта!

11:02:36 / 02.05.2019
60
22
Задръствания на кръговите по булеварда има, защото варненски активисти на ГЕРБ толкова много ги харесват, че като почнат да карат по кръговите и не могат да излязат ............. а Гърдева даже кара само в наклоненото кръгово (по инерция) за да пести по 500 лева на година...........После не питайте от къде имат по 15 апартамента гербаджийте.........пестят от бензин хората

Общинарка от ГЕРБ със спираща дъха математика: Булевард “Левски” ще пести по 550 лева на кола! Супер! 100 милиона на година!

10:03:39 / 02.05.2019
50
12
Май някой е намерил плуващ в морето сак и после е седнал да пише в социалните мрежи. Хайде стига сте давали място за изява на тези ходещи недоразумения. Простотията в държавата е предостатъчна за да четем и глупостите на политически математици

След края на сагата "Левски": Как вървят някои други ремонти във Варна? (снимки)

16:37:06 / 30.04.2019
19
14
Всички ремонти в града вървят много добре...........за джобовете на някой хора....виж качеството е проблем, който не се обсъжда и се неглижира дори от най-високо ниво с думите "дребни кусури". Важното е изпълнителите да не забравят да пращат снимки на премиера, че да ръководи обектите, направени в "една пустош"

Борисов във Варна: Вторият Аспарухов мост ще се прави с публично-частно партньорство (снимки)

16:40:45 / 25.04.2019
53
20
Според мен частния партньор е ясен вече.Няма какво да го търсите, всички го знаем. За съжаление и проекта "втори мост" ще е същото некачествено недоразумение като най-скъпия булевард в света.

На живо: Бойко Борисов за бул. "Левски: Минах по тази елипса. Тя си е хубава! Ако беше лесно, комунистите щяха да са го направили (видео)

16:36:32 / 25.04.2019
79
18
Събрали се отбор клоуни да приемат смешния си, некачествен проект. На китайците да го бяхте възложили щяха да го направят с повече мисъл, по-удобен, по-качествен и за половината пари, барабар с проекта. Няма край краденето ви. Колко корема храните? Колко години мислите да живеете? Под земята ли ще ги носите тези пари? Алчността ви няма граници! Смирете се малко бе, наглеци.

Бойко Борисов за новия булевард "Левски" във Варна: Аз ръководих строителството по снимки! Всеки ден ми пращаха

16:27:16 / 25.04.2019
52
20
Имало още за доизкусуряване......Бойко, той направо си плаче за основен ремонт преди да е открит бе. ПАК ЩЕ ЗАДАМ ВЪПРОСЪТ, НА КОЙТО УПОРИТО НЕ ИСКАТ ДА ОТГОВОРЯТ УПРАВНИЦИТЕ НИ: С ДЕФЕКТНИ МИЛИОНИ ПЛАЩАТЕ, ЧЕ ПРИЕМАТЕ ДЕФЕКТНИ ПЪТИЩА? Не знам какви снимки са ти пращали и какво си ръководил, но ТОЧНО ЗАЩОТО СЪМ ОБЕКТИВЕН И НЕ СЪМ ЗАСЛЕПЕН ОТ ХОРА ЛИЖЕЩИ ЗАДНИЦИ, ти казвам, че ТОЗИ "БУЛЕВАРД" НЕ СТАВА ЗА НИЩО, ОСВЕН ЗА РЕМОНТИ И КАТАСТРОФИ. Надявах се на място да го видиш и да им се поскараш, както си знаеш, ама не. Явно си и сляп щом не виждаш очевадните дефекти. За интелигентността ти и красноречието ти мога да кажа само, че са умопомрачителни. Подхождат само за поляна, пасане на овце и .....филия с мас. Направо не мога да повярвам как България се докара до там, че да има такива управници. За нищо не ставате, освен за усвояване.

Почна се! Първа катастрофа на новия бул. Левски във Варна (снимка)

13:42:29 / 25.04.2019
50
22
Веселбата по уникално некачествения, но за сметка на това мегаскъп булевард тепърва предстои.Интересно защо се движат коли по НЕВЪВЕДЕН В ЕКСПЛОАТАЦИЯ път и КЪДЕ СПИ ДНСК ? Ако ПТП-то е на булеврда, съветвам потърпевшите да предявят съдебни искове към община Варна

Варна чака Бойко Борисов днес! Пристига да огледа свършеното на бул. "Левски"

12:49:00 / 25.04.2019
41
23
Бойко, три години чакахме за най-скъпия булевард в света. Поне не приемай некачественото му изпълнение и нареди да бъде преасфалтиран, че целия булевард е на вълни и колите не спират да подскачат.Безумните кръгови по целия булевард също трябва да се поправят.Като се плащат по 30 милиона на км поне резултата да е качествен накрая.

За 10 години Варна е загубила над 51% от интереса на туристите според Lonely Planet! Срина се до градовете с войни и атентати

10:33:49 / 25.04.2019
8
10
много ми е интересно какво ще се случи, ако двете политически проститутки, които се изявяват под всяка статия застанат очи в очи с другите коментатори от сайта..........аааааааа забравих, това няма как да стане, защото те милите партийни защитници са свикнали да подхождат вечно със задник към господарите си
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X