Осветлението между централата на ГЕРБ и Малките терми във Варна изчезва. Гражданин пита: Къде се дяна цял стълб?

18.02.2021 / 09:28 1

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимки Пламен Петров 

На пешеходната алея на ул. ,,8 ми ноември“ във Варна уличното осветление започна да изчезва. Осветителните тела в отсечката между централния офис на ГЕРБ в града и Малките римски терми висят опасно, където ги има, а една от уличните лампи е отнесена заедно със стълба си. Това съобщи читател на „Петел“.

Стълбът пред музея „Нова история на Варна“ безследно изчезна, но подземния кабел стои, пише нашият читател Пламен Петров.

„Аз искам да разбера кой е отговорен за всичко това, къде изчезна стълба, който беше монтиран при откриване на пешеходната алея, кога ще дойде на мястото си, защото той е платен от нашите пари и кой носи отговорност за това безхаберие и злоупотреба със средства. Не замитайте след себе си, монтирайте уличния стълб там където си е бил. Нека от общината отговорят“, това написа възмутеният варненец, който ни изпрати и снимки от мястото.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
7
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
усвояването/кражбата тече с пълна сила

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама