Миролюба Бенатова: Не е време за радост. Този, в чието име направиха поразиите, се откупва с вашите пари и е доволен и сит

03.06.2021 / 09:23 5

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Снимка Миролюба Бенатова, Фейсбук

Миролюба Бенатова изрази мнение, че колкото и да разкриват следствията на корупцията в България, основната причина все още стои неразрешена: 

"Извинете, че ще ви разваля радостта, но изгърмяха бушоните. Позволи им се да се изнесат, да разпродадат (Пеевски) или просто им взеха всичко скъпо (Божков). А този, в чието име направиха поразиите, си е все така свободен, доволен и сит. И както не може да играе честно никакви игри, още е в играта. Откупва се с вашите пари и вярва, че ще му се размине. Не е  време за радост. Време е за мотивация и малко (поне) гняв."
 

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
владо (преди 11 месеца)
Рейтинг: 15274 | Одобрение: 7224
За пореден път ще напиша, че Територията ще се превърне в Държава, само ако населението се събуди, излезе по улици и площади и потърси отговорност от политиците, които нагло грабеха и незаконно забогатяваха през последните 30г. Част от тях трябва да са по затворите за поне 20г и да им се конфискува всяко имущество, за което не могат да докажат законни доходи. Същото важи и за роднините им. И понеже корупцията в Територията е огромна и повсеместна, преодоляването й ще е възможно, ако на поне 200 човека от всяка гилдия (прокурори, общински служители,служители по агенции и министерства, данъчни, счетоводители, бизнесмени, архитекти, лекари, адвокати, съдии, учители, строители, хора занимаващи се с енергетика, с обществени поръчки и т.н.) им се приложи гореописаното. Във всяка гилдия е ясно кой кой е, как е станал такъв, откъде са му парите и т.н. Извършват им се проверки и ако не могат да докажат произход на парите - затвор и конфискация на имуществото. Приложи ли се описаното, корупцията рязко ще спадне, защото на следващите ще им е ясно какво ги чака.
1
0
Варна (преди 11 месеца)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Боже, боже, какъв въпрос. това е най-елементарния въпрос. Кой създаде милиадерите от нищото? Държавата ги създаде. 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
1
3
Голям праз (преди 11 месеца)
Рейтинг: 19014 | Одобрение: 3539
Отивай и целувай подметките на генерала - това е твоят небосвод!!!
3
4
пекаря (преди 11 месеца)
Рейтинг: 783 | Одобрение: -167
Основният въпрос все още си остава не разрешен. КАК, КОГА И ПРИ КАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА СЕ ПРЪХНАХА ТЕЗИ МУЛТИМИЛИАРДЕРИ, а иначе Всички имахме равен старт.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама