Дефектирала фуга затваря едното платно на Аспарухов мост

25.01.2021 / 18:11 10

снимка Булфото

Ремонт на дефектирала фуга ще се извършва утре в едното платно на Аспарухов мост. Това налага затварянето му от 8 до 17 часа. Става дума за  участък от около 1,2 км. По време на ремонта движението ще се извършва двупосочно в платното за Бургас, съобщават от Агенция Пътна инфраструктура. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват пътната сигнализация, предаде varnautre.bg.

Ремонтът на дефектиралата фуга ще се извърши в рамките на деня. Фугата е на съоръжение 9 от общо 11 на Аспаруховия мост. На тази част от съоръжението не е извършван основен ремонт от построяването му преди повече от 40 години.

Аспаруховият мост е в експлоатация от 1976 г. и се състои общо от 11 съоръжения. Основна връзка е на ж. к. „Аспарухово“ с останалите квартали от община Варна. През 2016 г. започна поетапното обновяване на моста и досега са ремонтирани съоръжения 1, 2, 3, 4, 5 и 6. През м. г. беше ремонтирано съоръжение 6.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
гарфилд (преди 2 години)
Рейтинг: 48392 | Одобрение: 16067
Владо,нали знаеш,какво е казал Андрй Ляпчев?Со кротце,со благо,не става.Остана кютек.И то голям.
3
6
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Гарфилд, няма да е следващите две петилетки. Тогава ще се правят ремонти на ремонтите на части от 1 до 6. Както казват в ГЕРБ:"Цикъл на усвояване, ко да прайш?" В последно време си мисля, че населението в територията може да се раздели главно на две - на протестиращи(търсещи защита на правата си, справедливост и равенство) и на проституиращи( удобно мажещи се и угоднически изпълняващи желанията на божеството). Лошото е, че вторите са много повече от първите, в следствие на което живеем в долнопробен бардак. Тази моя теза ме кара да си мисля, че политиците-крадци всъщност не са виновни. Виновно е населението, което си проституира тихо, маже си дупето с вазелин и чака султана да го оправи, вместо да излезе по улиците (както се случва във всяка една нормална държава), да вкара крадливите си управници по затворите, ( да не кажа да ги върже по площади) и да им конфискува имуществата, придобити с крадени пари, както и имуществата на фирмите им и на роднините им. Пак казвам с манифестациийки няма как да се прекрати наглото, престъпно управление на крадливите ни, самозабравили се и мислещи се за божества политици. Многолюдни протести и сопа трябват тук. Другия вариант е продължаване на проституцията, траене, мазане и блеене. Не мога да си представя как несломимия български дух се е преобразил в бездушно, курвенско поведение, но към момента това е истината - населението трае, а политиците, вместо да са негови слуги, са се превърнали в крадливи и безотговорни господари, които ежедневно и всеобхватно се гаврят с хората.Единствения закон, действащ на територията е закона за всеобщата и всеобхватна педерастия.
2
0
гарфилд (преди 2 години)
Рейтинг: 48392 | Одобрение: 16067
Съоръжения от 7 до 11,ще се ремонтират в близките 2 петилетки.Усмивка
2
0
Ванката (преди 2 години)
Рейтинг: 40107 | Одобрение: 8117
Е нали експертите казаха, че е в идеално състояние?!?! Ко стана пак?
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
2
0
Нане (преди 2 години)
Рейтинг: 29028 | Одобрение: 5033
Що няма хора в затвора заради моста
5
0
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 93007 | Одобрение: 30162
Ръчинките не само им са вързани , но и наврени отзад...... Руснаците имат една поговорка: "Само що е творено от оная работа на мужика излиза красиво. Всичко останало ,направено от ръцете е за боклука!". Перифразирам малко и се получава края така :"а всичко останало, правено от фирмите на кмета е за хвърляне от моста в морето!"
5
0
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Моля ви не пипайте нищо! Явно са ви вързани ръцете вече!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
6
0
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 120937 | Одобрение: -1588
Тръба,фуги мостове....какво ни чака ?
4
0
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 139317 | Одобрение: 22287
с ремонтите на герб се радвам че е само една.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама