Младият бизнесмен Мартин от ГЕРБ: Хиляди благодарят на Бойко Борисов, че пият чиста вода

01.06.2021 / 17:02 35

Кадър Б.Борисов

"Хиляди семейства благодарят на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов, че пият чиста вода", заяви млад мъж на 22 години от ГЕРБ от плевенското село Крушовене, който разказа, че е започнал сам бизнес със соларни панели благодарение на комуникацията с правителството.

Създадох соларна централа в моето село, обясни той и посочи, че смята да продължи образованието си в академията на МВР в София. 

"Селото се заливаше с вода при всеки дъжд, а сега това го няма, най-големият успех е водният цикъл, направиха се пътища със стотици километри, асфалт - много", обясни младежът.

"Лично съм много притеснен за машините и машинното гласуване. Усещам, че това ще бъде първият манипулиран вот в България и просто начина, по който ги виждам, лежерно, по две минути дават за гласуване. Не знам възрастните хора как ще гласуват. Кой пази в момента машините. Нямам никакво доверие на това правителство и съм убеден, че няма да проведат честни избори." Това заяви на среща с младите представители на ГЕРБ бившият премиер Бойко Борисов. 

Какафонията става огромна, а единственото, за което говорят, е подслушването, счита лидерът на ГЕРБ.  Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна. Продължаваме разговорите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите", каза още Борисов. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
"Мотористке"-благодаря ти за обективността! 
1
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Хората ме приеха културно и възпитано, само след едно обаждане. Нямаше обиди и такова грозно отношение, което получих на Галата, явно всички гости го заслужавам, щом и Крис го отнесе и то защото се е опитал да мисли, защо се е получило това разминаване, защото си беше точно такова нещо. Не съм чувал до сега такова отношение към дарители, първото което прочетох си беше хейткоментар от страна на Пешо смирения мирянин. После като видях, какво пише и на Крис и че му затваря телефона при обаждане от негова страна, изобщо не съжалявам за случилото се, аз приятели си имам много, по ценни от такива личности като Пешо. Да не говорим за отношението на попа и на това на което станах свидетел докато бях в църквата и чаках попа да излезе от стаичката в дъното. Такива грозни думи произнесени от духовник не съм чувал освен в господари на ефира, също и това надигане и отпиване от метална позлатена чаша ... кои нормален пие от такива чаши и то вдигната над главата сочеща 12 часа, изпи го до дъно на екс като шот, дали е било вода или алкохол не знам. Оказа се, че се е готвил за литургия, а аз си помислих, че всичко е приключило и хората вече са навън, защото вътре имаше 2 3 ма човека. Питах един човек вътре за Пешо и за даренията, каза че не знае, питах попа, той се замисли и каза: имаше по едно време тука един поет виж навън. Навън видях няколко бабички и няколко мъже, попитах единия мъж същото и той като ми каза че не знае за какво става дума, помислих че Пешо вече не е там и си тръгнах. Минах през Аспарухово и видях няколко бабички навън други хора нямаше. И все пак си помислих, дори и да не ги дам сега, тези стоки не са сладолед да се разтопят, а Пешо каза че му трябват за Девня и реших да видя какво ще ми пише, но бях изненадан от злобния му коментар. Пешо ако беше истински мъж щеше да се извини, не да се сърди като някоя путка. Освен това жена ми видя едно момче от групата младежи на улицата, което познава като фризьор до нас, доказателства много, мозък нямат някой хора да осмислят ситуацията. Нещата са дарени на правилното място и за напред ще е така, трябва да се дарява на правилните хора, а не на злобни и душевно бедни създания обиждащи без причина приятелите си. Пешо, подстрижи си егото, докато не ти го подстриже ония отгоре... https://prikachi.net/image/u25Vl https://prikachi.net/image/u2hEQ
8
8
motoristka (преди 2 години)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Мммм...даааа.... Принципно знам, че. когато мъжете си мерят... оръжията..., не бива да се намесваш,  но ще рискувам, като една от малкото жени коментиращи тук...., още повече, че също бях свидетел на събитието и имам честта да притежавам и двете книги - подписани от Автора, а първата дори подарена ми, лично от него... Истината е, че Пешо беше този, който раздаде продуктите, а хората, които ги получиха бяха благодарни и щастливи.  Това, че Пра.. не е успял да се включи говори зле за него, като организация на времето, имайки предвид, че щом е предвиждал участие, би трябвало де е там по-рано, а не със закъснение... Ако това се беше случило, цялата полемика не би се състояла, нямаше да има обидени и оправдаващи се... Т.е. липсата на точност от страна на Пра е в основата на целият роблем...., а пруктите, които твърди, че са му останали, може да ги дари на дом "Гергана", например...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
1
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Въпроса вече не стои дали съм бил там или дали Пешо вярва или не вярва, въпроса е, какво да правя със стоката в багажника??? 
0
2
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
"Крис"! Ти вместо да се обиждаш, то поне да беше прочел какво "Пра" е написал по-долу:"Попа в Галата ми каза в 11 и 15, че имало някакъв поет навън, ходих да питам хората,", а ти казваш по-горе: "Ние потеглихме в 12 без 10 затова не сме го видели.....". Чудно. Поне си стиковайте приказките ,щото иначе е много тъпо. А най-много не обичам някой да се мазни и да лъже! Хем идвал в 11.15, хем ние сме си тръгнали в 11.50, а пък никой от нас не е видял другия....Що ме караш да се смея,като ти беше там на място . Да не би да си гледал друг филм,за който аз да не зная? И помня всичко ,за което си говорихме ,като установихме ,че "Пра" не е идвал! И всичкото на едно дворче 10 на 10 метра.Ужас! Навярно някой от нас е бил сляп? Спирам да коментирам!
1
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Ти вместо да обиждаш Крис, можеш само да си му благодарен, защото той има заслуга, за това да ти помогна. А това, си е кофти обида, как може да кажеш, че Крис те уговаря, заради обещан пост при мен??? Или пък, че давам дарения, за да ми се опростят греховете, ти за това ли даряваш?? И пак питам, тоя багажник с торбички макао лъжа ли е?         https://prikachi.net/image/uM6Is      влез в прикачи и го виж
7
6
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 346438 | Одобрение: 56318
Пешо, защо говориш така.....? ПРА е бил там след нас, след като е видял групата от младежи и не се учудвам, че попът му е отговорил така.....Ние потеглихме в 12 без 10 затова не сме го видели......ПРА не е видял моя мотор, значи сме били тръгнали.....Разминали сме се в отсечката на Боровец.....Срещнахме няколко джипа, но аз гледах дупките и гледах да те стигна, пък и не познавам неговия джип.....Хайде да бъдем обективни......ПРА не е бил там до 12 без 10, факт, но е бил там след като знае за групата младежи.....Много тъпо се получи с този глупав телефон......съжалявам....! И това последното в коментара ти ме обижда малко.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
1
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
"Крис"! Не знам каква игра въртиш,но ......сам беше свидетел и не овъртай ,че ме дразниш така. Аз бях там от 9.45 , а  ти дойде в 11.15 и бяхме заедно до края както в Галата ,така и в храма на "Аспарухово". Да не вадя видеото .....Не знам какво преследваш с мазненето пред "Пра",но това не ми харесва никак. Истината е една и не ме карай да разказвам как ме увещаваше да му звънна привечер. Никакво разминаване нямаше и не можеше да има. Да не съм сляп? И тъй като ти си говориш с "Пра"по телефона........Случайно да не разчиташ да те вземе на работа , а Крис? Честито да ти е!
7
6
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 346438 | Одобрение: 56318
Наблюдател, здравей и благодаря за поздрава......Наистина се получи малко неприятно с църквата в Галата  и следвайки хронологията, смятам, че сме се разминали в с.Боровец......Нямахме и телефонна връзка, понеже ПРА бил дал телефона си на друг, а ми се обади твърде късно, чак след като почнаха коментарите в Петел и е разбрал, че съм вече в България......Пешо е много афектиран и наистина, ако Пра беше дошъл 10 минути по-рано щяхме да се срещнем.....Да не забравяме, че Пешо е офицер и е свикнал на точност и не разчита на случайности.....И накрая завършвам с лафа за случайността, за който не го знае......Случайност е пресечната точка на две закономерности.......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
1
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
"Наблюдател"! Молбата ти е изпълнена,но Крис също чете ....той беше с мен днес и на двете места. А всичко го имам записано на видео и направени снимки.Барабар с отслужения молебен и раздаването на продуктите. Тръгнахме си от Галата късно/ няма да кажа часа и минутите/ с Крис към следващия храм в кв. "Аспарухово". Много станаха "разминаванията" и не искам да се повтарям. Но ,когато фактите говорят, то и боговете мълчат". Проследи цялата кореспонденция и сам ще се убедиш,колко съм бил добронамерен и настойчив в желанието си да го приобщя към доброто дело, а той -постоянно се е измъквал под разни извинения. Това което трябваше да го свърша , аз го направих,но си представи само за една секунда , ако бях му се доверил...? А  него го нямаше! Торбите с продукти бяха на видно място под навеса на масите и се виждаха отдалеч. Чудно ,как пък не бяха забелязани ? Има само едно обяснение-човека е бил невидим или ние с Крис и торбите не сме били там.Не ми се пише повече ,защото съм много ядосан на лъжите на това същество-"Пра". А за ракията -ще си налея една...няколко пъти!
1
1
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Най тъпото беше отношението на попа, като го питах за даренията, отговори ми така, все едно не знае за какво става дума, имало тука някакъв поет, да съм питал навън...  https://prikachi.net/image/uM6Is   ето го багажника, пълен с торби.
3
1
Наблюдател (преди 2 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
Тъкмо Ви се радвах, че хора с почти противоположни политически възгледи, ще се обединят в името на едно добро дело/кауза. :unsure: .......     Нарочно изчаках да видя отговорите на колегата ПраБългарин и тогава да кажа няколко думи по конфузната ситуация между теб Пешо и него.:unsure: Нямам никакво намерение да ставам адвокат нито на единия, нито на другия.8-) Пешо, .... изморен си, ядосан си, знам, но винаги и в най-добрите намерения нещо може да се обърка.8-) Има логика според думите на колегата Пра.., че се е получило нежелано и непреднамерено разминаване в маршрутите Ви.:unsure: След всичко случило се, допусни дори и 1%, че Пра.. е бил с добри намерения да помогне и след тези "тежки упреци" от твоя страна, той как ще се чувства?:wassat: Импулсивните решения под давлението на някаква отрицателна емоция почти винаги са,  със съмнителен краен резултат.Намусен  Има една народна мъдрост : - „Утрото е по-мъдро от вечерта.“ Пийни една малка ракийка тази вечер (мен винаги ме е отпускало), наспи се и на сутринта каквото си решиш, това да е. Дори и най-малкият акт на добрина не е бил напразен.:unsure: ...........  Акъл не давам на никого !!!!, ......просто най-добронамерено споделям с Вас какво мисля. :unsure:  .................... пп - Имам една молба към теб Пешо,  поздрави Крис от мое име. Усмивка
2
1
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Аз съм си направил труда, заедно с жена ми, да купим всичко и да го приготвим, нещата са в колата и още не съм ги разтоварил, кажи в колко часа да дойда на обръщача във Виница, точно над тенис корта, да видим кой е лъжец? Като видях, че си бил с Крис му звъннах и го попитах, защо не ми се обади, а той ми каза, че не ми запазил телефона... Аз бях там след молебена, защото вътре нямаше никой освен попа, всички бяха навън, имаше навън до оградата една група с млади момчета, а вътре до беседката имаше по възрастни. Много е жалко да си мислиш, че аз помагам, защото искам да изкупя грехове, едва ли не бутам рушвет на Бог. Не го правя нито заради грехове, нито заради Бог, аз толкова съм помагал на хората, ако тря
1
1
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
"Пра". Не  ми се обяснявай повече. Истината я знаеш много добре и не си струва да се мъчиш да лъжеш!! Аз бях там още от 9.45. Крис дойде в 11.15 и бяхме в двора. Молебена за дарението го започнахме в 11.15 отвън и всички хора бяха там. Имам снимки на всички ,които участваха + видео. А теб те нямаше ,както е видно от обясненията на Крис и моя поглед. Ти лъжеше непрекъснато  още от хранителната борса, където не искаше да пазаруваме заедно. В петък също те нямаше на тържеството под ръководството на Кмета на района ,социалните служби и моя милост. Днес пак те нямаше никъде в трите обозначени храма. Изводът е един: Долен лъжец си и макар,че ти дадох шанс да поизчистиш реномето си, но ти не се възползва от това. Не искам повече да ти обяснявам, защо те наричам ЛЪЖЕЦ! Такъв остана в моите очи и в очите на още трима свидетели.Бог да е с теб! 
1
1
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Колата ми е пълна с торби, просто сме се разминали. Попа в Галата ми каза в 11 и 15, че имало някакъв поет навън, ходих да питам хората, но те казаха, че не те познават и не са наясно, попа и той нищо друго не каза, хем му казах че става дума за дарения за бедни...  Казах на Крис, да ти се обади и да ти даде номера ми. Звънни да се разберем, какво да правя с пакетите... Не си излъган, не се ядосвай, аз, ако не исках да ти помогна щях да ти кажа от самото начало, че не мога.
3
1
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
"Пра"! Ти се оказа пълен лъжец!!!! И е хубаво хората да знаят това!  Бях и на трите места ,но ти така и не се появи? Е, разбирам те. Какъвто си във форума ,такъв си и в живота-лъжец! Имам и свидетел -Крис. Той дойде специално да види дали ще дойдеш-но ти се оказа пълен въздухар!! И във всеки свой бъдещ коментар ще те наричам лъжец!! Да си знаеш ,де. Ако всички са такива като теб,то бъдеще за България не ще има. Жалко същество се оказа!! Бог да е с теб-измамник и лъжец!!
1
1
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Аз ще мина от Боровец, ако е затворено, ще те изчакам в Аспарухово до църквата Свети цар Борис.
1
0
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
Там ще съм -в "Галата" ,но знай ,че ще затворят отсечката към "Галата " от 10 до 12 часа. Аз ще бъда още в 9.45 минути-да изпреваря блокадата! А на връщане ще мина през Боровец -север.
2
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Православен храм свети успение богородично... в 11 ще съм там, ако не те намеря, 11 30 в Аспарухово..
2
0
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
"Пра". До неделя!
2
1
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Пешо, не ме чакай утре, остава за неделя!
5
5
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
Борсата е "Комбина 2016": Ориз-1.60, леща -2.05,кускус,фиде, макарони, захар-1.25,брашно, олио-2.70, боб -3.40. Това са  моите  девет продукти. Браво на теб за жеста ти!! Ще те чакам в петък  пред общината в "Аспарухово"или в неделя  в храма на "Галата" в 11 часа. Може и в  в 11.30 в храма "Свети Цар Борис " в кв. "Аспарухово" , после отивам в с. Константиново , а после в гр. Девня. Добре си дошъл!
4
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Боб Вкусно 1кг 3,70лв:  Леща Вкусно 0,5кг 1,10лв:  Олио 1л 2,90лв:  Брашно млин тип500 1кг 0,90лв:  захар Вкусно 1кг 1,22лв... Това количество умножено по 2 ще бъде единия пакет, което идва 20лв  Това смятам да купя, от един познат, точно зад базата на Куул бетон. Ти знаеш ли цените на твоите продукти? Ще гледам в петък да се видим, в най лошия случай в неделя. Оправям двора, наел съм багер, бобкат и е лудница, до края на седмицата трябва да приключа, няма как сега да дойда с теб на борсата.
1
4
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
Колега "Пра". Пред паркинга. В четвъртък ще бъда в 08.часа пред хранителната борса / която е срещу пункта за приемане на вторични суровини-това е продължението на зеленчуковата борса/ да плащам за всички пакети.За да ги приготвят предварително за петък и неделя. Ако искаш да бъдем заедно ,защото съм поръчал да направят еднакви пакети с определени продукти.
3
4
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Утре ще ходя в една борса да купя продуктите. Къде по точно пред общината, където е паркинга или от другата страна, където е официалния вход?
4
4
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 95450 | Одобрение: 30765
"Пра"-нищо не можах да схвана от мейла ти. / ако е от теб-разбира се/ Чакам те на 04. 06. в 10 пред общината в кв. "АСпарухово".
3
10
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62301 | Одобрение: -28339
Браво на момчето, такива войни ни трябват, не мишки като коментаторите!!!
3
3
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 151445 | Одобрение: 23810
да и хиляди плевнинчани го псуват заради водната криза. и как така на 22 годишно пишлеме от село си прави бизнес със соларни панели? ас имам много познати които се опитваха да комуникират с мафията на борисов сега повечето се върнаха на село или работят в калфланд и изплащат кредити.
6
2
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 134881 | Одобрение: 5601
Борисов явно е докарал дъжда, реката и чистата вода. Отвратително  лакейничене и подмазване от млад човек -  бизнесмен Мартин. 
Всеки да си получи заслуженото !
5
4
chirak (преди 2 години)
Рейтинг: 16246 | Одобрение: 5076
Носът му не случайно е толкова дълък.
7
1
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 134881 | Одобрение: 5601
 Работата на политиците и са длъжни  да подобряват условията на живот  без да им  благодарим.  Те трябва да ни благодарят като на данъкоплатци . Ама не и да крадат отвсякъде ! 
Всеки да си получи заслуженото !
6
1
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Забрави да кажеш: След като му изпера чорапите и изпивам ""чистата вода"" от легена.
5
8
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Поредната ПКП, за която ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО, СЪВЕСТ са думи от 18 век
6
2
sn1p3r (преди 2 години)
Рейтинг: 13556 | Одобрение: 2731
милиони го плюем, че няма да имаме пенсии.
п-и-к е най-ибрикчийската медия. Ако имаше някаква журлаистическа етика, щяха да забранят недоносчето на Недялко.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама