Загиналото момче е стъпило с мокра обувка на оголения кабел

15.02.2021 / 11:20 19

Кадър Нова тв

Започнаха версиите за смъртта на младежа в столицата, който пресичал улицата и стъпил на оголен кабел.

Обувката на 16-годишния ученик, който почина от токов удар при пресичане на софийски булевард, е била мокра. Затова токът, идващ от оголен кабел, е протекъл по нея и го е ударил, обясниха за "24 часа" запознати с разследването. Трагичният инцидент стана в неделя на столичния бул. "Иван Гешов", докато ученикът пресичал с баща си. 

Той стъпил на шахтата, по чиято рамка протичал ток.

Най-вероятно детето е стъпило в сняг преди да пресече и цялата му обувка се намокрила. Ако само подметката му бе влажна, до тежкия инцидент вероятно нямаше да се стигне, обясниха източниците ни. Вероятно преди детето и други хора са стъпвали на шахтата, но са били със сухи обувки. 

Има съмнения за неправомерни действия, уточнява се кой отговаря за тази шахта, заяви по-рано днес пред Би Ти Ви зам.-кметът на столичния район "Триадица" Христо Вълчанов.

Следователи ще установят защо има оголен кабел над земята и кой носи отговорност за нелепата смърт на момчето. 

 


 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Стояне, пак почна с умнозаключенията си. Чудя се.. ако те намери някой .. нали си по кинтите, и ударят една тръпа за едни 5лв. 5 лв. са си 5лв. - кинти са. Сигурно ще ти яко. И пак те питам за 100-те път, като си такъв кинтолюбец - кажи си цената и да идваме да те думпката у дИпито. Сигурен съм, че за правилната сума (защото за тебе - всичко е кинта и се прави за кинта), ще си дадеш задника да го напълним със семе ;) 
2
7
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Стояне, не бързай с преценките преди да познаваш хората, които оценяваш. Никой не е казал, че крадливите нагли управници трябва ежедневно да се гаврят с българите  вместо да са по затворите. Така е във всяка нормална държава. Тук в територията самозабравили се политици се мислят за богоизбрани. Населението трябва час по-скоро да се превърне в народ и да им припомни, че са слуги на народа, а не негови господари.
2
0
милен (преди 2 години)
Рейтинг: 28801 | Одобрение: 3741
 Заедно с главен енергетик 7-ми разряд, правихме инсталацията в цеха и докато аз държах на това всички трифазни шини на предпазителите да са стегнати здраво и кабелите на изхода им, той ми каза че това не е важно, защото ако изгори предпазител или двигател на машина, който е останал да работи на две фази и се е натоварил и е изгорял, няма да има жертви и ми каза задължително всички кабели, които прекарвам да са в метална кръгла, квадратна или правоъгълна тръба, която да е занулена, за да няма жертви, а ремонтите на двигателите и смяната на предпазителите ще са за сметка на робовладелците и до сега от 5-6 години насам в цеха няма никакви проблеми с инсталацията, но когато ме карат да правя нови инсталации в главата ми пращи напрежение от десетки хиляди волтове, как да си платя сметките и как да отделя пари за ремонт на климатика и за това не се хваюам веднага да да правя инсталациите, а само когато съм спокоен и сигурен че ще имам колеги с които да обесим всички гербаджии и техните тролове.
4
7
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Естествено, че ще обвинявам ГЕРБ, кой друг? Нали те управляват, нали според тях България е европейска държава, нали според тях всички тънем в разкош, нали те като управници трябва да упражняват контрол, нали при тях всичко е качествено, бързо и евтино, нали според тях няма корупция в страната, нали според тях всички системи( правосъдна, образователна, здравеопазване, социални и т.н и т.н) работят перфектно, нали...... всеки ден лъжат и нагло крадът, нали........??? Разберете, че докато имагинерната политическа отговорност не се замени с наказателна отговорност и виновните не напълнят задълго затворите, кочината на ГЕРБ няма как да стане Държава. ОСТАВКА, ЗАТВОР и КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО! 
6
0
gugutka (преди 2 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
LM, така положен кабел, против всякакво съответствие с Наредба 3, по незнайно какъв проект, който трябва да е съгласуван В ОБЩИНАТА, незнайно от кой кретен, без никакъв контрол... Въпросът е: кой трябва да упражни контрол? Отговорът е ОБЩИНАТА. Не може кабелът на бай Ставри да минава през общинска земя без съгласуван проект и документи, това не е къра. Отиваме към истината: Някой е искал да спести едни 2000лв., да положи кабелът под настилка в съответната кабеловодеща система с безконтролното безхаберие на ОБЩИНАТА. (това с глупавите и платените тролове някакъв камуфлаж ли е)
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
4
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
На мен лично ми плащат .. точно 0лв. да мразя ГЕРБ !! Аз ги мразя, искрено, от сърце, с цялата си омраза. И не не съм тъп! Тъп може да е човек , който е гласува по съвест за ГЕРБ! Тъп може да е гербер, който като го плюят всички - той си мисли, че го вали топъл, летен дъжд. А аз - аз мряза ГЕРБ от сърце и душа, съвсем безплатно! Оставка!!! БоклуцИ!!!
5
6
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Наглите ГЕРБЕРИ не са виновни. Виновно е населението, че ги търпи вече повече от 10г да го крадът, унижават, а както вече е видно, и да го унищожават. Вместо да ги вкара по затворите и да им конфискува имуществото, придобито с откраднатите пари, населението спи и си трае. Така демокрация и нормална държава не се прави. ЗАТВОР и КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО НА КРАДЦИТЕ. ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА ДА ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНИ ИЛИ ОБЩИНСКИ ДЛЪЖНОСТИ.
3
0
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 121150 | Одобрение: -1610
Да ви припомня как са опасани с кабели всички Лафки,всички Бийч барове,всички Бараки по курортите....в Морската...ха Кмете и банда,и вашта...също!!!
6
0
gugutka (преди 2 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Очевидно започват мазно да се изсухлят. Това безхаберие започва да придобива размерите на тежка простащина, герберска. Убеден съм, че в момента не тече разследване, а търсят начин да избягат от отговорност.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
7
1
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 83662 | Одобрение: -978
А сега момчето виновно, че с мокри обувки ходило! Тук за затвор са поне няколко кретена.
4
0
Марио (преди 2 години)
Рейтинг: 18571 | Одобрение: 3561
Ходете с гумени ботуши ,каски ,противогази и оръжие!!! Човек ,никога незнае какви са ги надробили ,гербавите калинки от общината!:unsure:
6
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Значи виждате ли на къде вървят неща - ГЕрберите и тъпата герберска община нямат нищо общо - виновно е детето, защото: през зимата, в сега, във влажно време е било стъпило върху оголеният кабел!!! Демек как може зимата, в мокро време да ти се намокрят обувките, ако те били сухи, нямало да стане така. Разбирате ли сега? Проверявайте си обувките често, и стъпвайте само лятото по софисйките улици, когато не вали - защото случайно да не попаднете в някой кирлив герберски ремонт, който да ви убие. Но те нямат винат, няма и да имат, виновен е този, който видиш ли ходи по непочистената улица, с обукви, които разбираш ли били пропуснали влага. Нищо общо с качеството на Фандъка! С оголените кабели, с дупките, с мръсотията и мизерията - нищо, общината и герберите не са виновни, Виновни сте ВИЕ, че ви пропускат обувките и стъпвате по тяхна земя! "Ми ходИ пеш, БЕ! Беше казала една видна герберска п**ка. ОСТАВКА!!! МАКЕ ВИ ДОЛНА!!! 
8
0
gugutka (преди 2 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Подобно полагане на кабел по парапет е абсолютно недопустимо. Да не говорим как изглежда естетически. Един невинен, млад човек заплати с живота си, левашките грешки на обшинари.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама