Потребителски профил

милен

Регистриран: 22.08.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
1359
-71
1430

Рейтинг: 1859

Място в класацията: 112

Коментари на милен

Доналд Тръмп: Китай в известен смисъл е заплаха за целия свят

00:28:49 / 21.09.2019
4
4
 Защо нато създаде ислямска държава и сее войни смърт по целият свят, защо позволявате Китайски бракувани стоки да се продават в България на десеторно завишени цени от араби, които имат "магазини" тук и ако още се опитвате да ограбите нефта на Иран, които имат ядрени оръжия да унищожат планетата Земя 20 пъти, само един път може да бъде достатъчен за да се уверите че алчността ви да поставите нефтените находища под контрол и монопол че фатална за цялата Планета.

Красимир Станчев е новият началник на НСО

23:40:38 / 20.09.2019
1
6
 Комунистическите изчадия от Герп превзеха всички икономически печеливши отрасли в ДЪРЖАВАТА и оставиха в бедност работническата класа и пенсионерите, които с мизерните си пенсии и заплати са длъжни да плащат непосилни сметки, за да оцелеят физически и да са сринати психически, за да се убиват и самоубиват самостоятелно, докато алчните за власт и богатства печелят от наивността на хората, които имат заслуги за напредването на България, си пълнят банковите сметки с крадени народни пари от заплати, пенсии и заеми с които ни заробват, нас децата ни, внуците и правнуците ни с години наред.    

Валентин Николов: България ще получи милиарди от "Балкански поток"

23:16:00 / 20.09.2019
2
4
 Като бетон си бе Колекторов Нексусе, не мога да ти сложа и един минус бе дето го заслужаваш хиляди пъти, изчадие комунистическо, жалко за фесовете с чалми, утрепко безподобна, радикален ислямизъм ли ща налагаш в нашата християнска държава. 

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

22:59:46 / 20.09.2019
2
4
 Нексусе, нали знаеш за политиката на сайта, като падне властта, която ти плаща за изцепките, тя ще те предаде и тогава ще ходиш с разтворен анал и ще просиш някой да те оноди из отзад.  

Тома Биков: Ако някой може да победи ГЕРБ, това е самият ГЕРБ

22:39:34 / 20.09.2019
8
4
 Герп казва Димукрация, Пъзарна икуномика и краде с пълни шепи труда на работниците в България и пенсиите на родителите ни, които построиха Държавата, пътища с качествен асфалт, блокове с панели и тухли, заводи, които Костов разпродаде на безценица на робовладелци, които експлоатират труда ни във всяка секунда и крадат парите, които ни се полагат, за да ги внасят в банкови сметки на изчадията си необразовани и мързеливи в банките на Цветелина Бориславова, от където, ние трудолюбивите трябва да ги вземем със заем и кредит с голяма лихва.  

Политолог: Българското общество не иска правосъдие, а възмездие

22:16:18 / 20.09.2019
8
5
 След като правосъдната система е корумпирана, ВЪЗМЕЗДИЕТО е нашето спасение, да увиснат на въжето богаташите, които забогатяха в последните 20 ГОДИНИ, заради тях обедняха милиони Българи, а поне два милиона избягаха от Родината си и един милион цигани избягаха в Държави в които има социален минимум ма заплащане и реално заплащане на труда, мамицата ви и комунистически изчадия, мързеливи и необразовани, които имате милиони в банковите си сметки, откраднати пари от трудолюбивите Българи и пенсионери, които построиха Държавата и откраднахте пенсиите им като ги нарекохте ЛОШ МАТЕРИАЛ.   

Асоциация настоява: Директори сами да избират фирмите, които доставят безплатните плодове и мляко на учениците

21:55:12 / 20.09.2019
1
3
 И тогава ще има ли безплатно Убразование за децата ни, или още ще промивате мозъците им необременени и ще ги "учите" на икономически кризи и фалити на държавни фабрики, за да могат "частниците" да казват, работете че нашите изчадия трябва да ходят на околосветски пътешествия и да карат коли за по 50-60000 лева и да живеят в големи и скъпи апартаменти и къщи и да имат милиони в банковите си сметки, от които вие да теглите кредити с голяма лихва.  

МОН с важно решение за учениците, които влачат изпити

21:35:41 / 20.09.2019
2
4
 Аз съм Петкан и ще продължа да не работя, както моят шеф и неговите комунистичеси утрепки, необразовани, от Герп, които не работят, а ограбват труда на робите и си  напълват банковите сметки с милиони от крадените пари на работниците и както ме научи РОБ Ин Зон, ще убивам сърнички в гората за да оцелявам, а не да работя за алчните комунисти и да ям постна пица, както искаше подлогата Дянков и да вземам заеми с голяма лихва от банките от пари които ми се полагат и трябва да съм изхарчил и да чакам други без лихва и отрепките на комунистическите изчадия да просят от трудолюбивите хора и да чакат подаяния. 

Защо взривиха колата в Стара Загора? Полицай №1 разкри основната версия, по която работят

21:12:36 / 20.09.2019
3
2
 Имал банда от биячи, повечето от които мангали, разполагал със нотариус Маргарита Илиева, която е изповядвала "сделките" на имотния измамник, пиши в гугъла "Кръстю Ангелов, имотен измамник" и виж как за пет шест години е придобил, заедно с Маргарита Илиева, "нотариус"  повече от 500 имота, ей тва червейче е за трепане, няма да му се размине, въпреки че сега, тези които са взривили гаража на помощницата в измамите му, искат комисионни от измамите, това е подъл червей който всяка секунда трябва да се смачка като мушичка.

Взривената кола в Стара Загора се оказа на помощника на частен съдебен изпълнител (видео)

20:55:45 / 20.09.2019
3
2
 Ако искате да разберете нещо за ЧСИ-то от Стара Загора, само напишете в гугъла, " Кръстю Ангелов, имотен измамник" и тогава ще се отвратите от статуквото в България, а брат му бил просто един гей, който в началото 90-те години е поставен в ХРАНМАШ, за да създаде изкуствен фалит на предприятието, но заедно с тях "работят" заложни къщи в града и нотариуса, който изповядва измамните формуляри и сделки Маргарита Илиева, тя винаги е просто "невинна" за куршуми.

19 минути: Пострадалото семейство със забрана да говори за катастрофата с Караянчева!? Крият информация за състоянието на детето

20:33:52 / 20.09.2019
1
3
 Колега, нали планът на г-н Ран и г-н ЪТ, беше да изтрием и зачеркнем всички "комунисти", които събориха властта на Тодор Живков и искаха да ограбят всички държавни фондове, както и направиха и дръзнаха да повредят и пенсионният фонд и унищожиха стажа на  много пенсионери, които създадоха Родината ни и продължават да крадат. защото падна законът за алчността,на Тодор ивков, оже да има повече от 

Костадинов разкри огромна опасна тайна за кмета Портних, за която Варна не беше чувала. От 6 години той...

20:11:22 / 20.09.2019
11
3
 Днес Държавата се състои от 50-60000, алчни изрода, които крадат от пенсиите на трудолюбивите ни родители, от нашите заплати и от еврофондовете, за да ни заробят със заеми, които трябва да връщаме, ние, децата ни и внуците и правнуците ни, тези алчни боклуци събориха властта на Тодор Живков, който беше забранил със закон, на СЕМЕЙСТВО да притежава повече от един апартамент или къща и най много по една кола и крайградска вила, защото виждаше че българинът е алчен и докато не му се наложи забрана, той ще продължи да краде и трупа богатства, като заробва сънародниците си, както е сега и всички, които са в парламента и на ръководни постове са комунистическите утайки, които заробиха масата трудолюбив народ и пенсионери с мизерни заплати и пенсии.

Банки плашат с ЧСИ за една просрочена вноска, какво не могат да ни вземат

01:31:26 / 19.09.2019
20
3
 Тея ЧСИ-та работят в схема със заложни къщи и нотариуси, и така мамят доверчивият ЧОВЕК, че си нямаш на представа, да не дава ГОСПОД, но и аз бих ги отстрелял като диви прасета, но цялата полюция и жандармерия е зад гърба на измамниците и те набират скорост към отвъдното.

Осми пореден милионер в Националната лотария за тази година

01:19:26 / 19.09.2019
6
3
 Честито Банко, като банкер ми звучиш, успехи в живота, и гледай с тези парици да се изнасяш от България, защото статуквото и геноцида развъди много мошеници и имотни измамници в Родината ни.

Десислава Атанасова: Съкратеното съдебно следствие ще бъде отменено (Подробности)

01:11:48 / 19.09.2019
6
4
 Дори и да си признаете, колко милиарда откраднахте и заробихте, нас, децата ни, внуците и правнуците ни със заеми, пак ще отидете на електрическият стол.

Първите три дни болнични ще бъдат платени (Обзор)

01:04:26 / 19.09.2019
5
4
 Днес научих от колеги, че робовладелците плащат минимална застраховка за  робите в АРМЕЕЦ и при евентуална трудова злополука, те буквално си избърсват осраните милионерски гъзове, забогатели от труда на пострадалият и го подхвърлят на "застрахователите", от където да разследват трудовата злополука и работникът да получи минимално обезщетение, въз основа на минималната вноска, който плащат робовладелците, или нищо ако е работил със старите им и неизправни машини. 

В парламента влиза данък „телевизор”

00:52:28 / 19.09.2019
15
5
 Не съм сигурен, но доколкото си спомням САНД написа преди 10-тина месеца за "ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОБЕРТОН" (виж в гугъла), приказват за една подлост, а всъщност се готвят да извършат, друга, още по огромна, или както е в бокса, посягат с лявата ръка, за да те подлъжат и те удрят спокойно с дясната, народе.

Валери Симеонов: В България нищо не се променя

00:42:48 / 19.09.2019
8
4
 Владо, за пореден път да го кажа, че като напишеш нещо, ситуацията ми става, някак си абсолютно прозрачна и особено блудкава, продължавай така. оценявам те абсолютно положително.

В парламента влиза данък „телевизор”

23:47:36 / 18.09.2019
25
3
 Народ, който не е настроен революционно към геноцида и статуквото, които му налагат управляващите съотечественици, загива бавно, на сигурно. ГОСПОД да ни е на помощ, АМИН.

Изборите в Израел отново не излъчиха стабилно управляващо мнозинство

22:59:11 / 18.09.2019
6
3
 А защо не кажеш нещо за Корана и Аллах.

Валери Симеонов: В България нищо не се променя

22:54:59 / 18.09.2019
12
4
 Какво може да се промени в условията на статукво и геноцид, наложени на една нация, която не е революционно настроена към съотечествениците си, които я заробват със заеми, само 50-60000 алчни изрода ще забогатяват ежесекундно, за сметка на трудещите се и пенсионерите, а вакумът, който се създава, ще бъде запълнен от радикален ислямизъм и милиони, развъждащи се като мишки цигани, да ме извинят истинските мишки.  

И "Воля" се впуска в битката за кмет на София. Ето кой е кандидатът на Марешки

22:31:50 / 18.09.2019
6
4
 А, значи имало някаква баница тука, сега научвам за нея, защото съм общак и ям само постни пици.

Румен Гълъбинов: Емигрантите ни влагат повече пари в България от чуждите инвеститори

22:19:52 / 18.09.2019
7
4
 Това, вече ми заприличва на радикален ислямизъм, Нексусе, утайко недоклатена, знаеш ли, че имам стотици познати, които избягаха от Родината си, защото тук са обречени на геноцид и пращат пари на децата си и родителите си, за да си платят непосилните сметки за ток и лекарства, за които плащат по 200-300 лева на месец, а пенсиите са им 200 лева, но нали твоят идол г-син Тиквович, полукнижника иска да ги умори за да не им плаща пенсии и ги нарече лош материал, а нас как ще нарече изрода, ние, които работим и изпълняваме по 3-4 длъжности, за робовладелците, за една мизерна надница, спрямо сметките които искат да им плащаме.

„Алфа Рисърч”: Почти половината българи искат нов кмет

22:00:53 / 18.09.2019
4
4
 Аферата с НАП е дело на алчните за власт, комунистически утайки от герп, за да си оправдаят решението, че при машинното гласуване може да има хак и манипулации и да си останем с бюлетините и да могат да ползват мъртвите гласове и да подкупват, тези които ги броят. 

Висшият адвокатски съвет се обяви против кандидатурата на Иван Гешев

21:51:39 / 18.09.2019
4
5
  Ето тази утрепка, Нексуса, може да е от асасините, но 150-сетте му регистрации в Петела са истински и пише само от 5-6 от тях, а останалите са без коментари и точки, и служат само за поставяне на минуси на по смислените коментари и писане на плюсове на собствените му "интелигентни" драсканици. От един компютър, може да се регистрира в Петела с милиони имена, само да смогва да ги обслужва, достатъчно бързо за мизерните си цели. 

Приходите от електронни винетки до момента са над 325 млн. лв.

21:40:45 / 18.09.2019
5
4
 Дам, хазната на герп, е винаги пълна, те превзеха (откраднаха) всички икономически изгодни отрасли, най вече тези които са от първа необходимост за съществуването на трудолюбивите жители и пенсионерите. 

Експерти очакват поскъпване на горивата у нас между 4 и 6%

01:30:59 / 17.09.2019
8
6
 За "интелигентните" централизирани ислямисти ще са евтини куршумите и бухалките, НАПРЕД НА НОЖ, ПО ПЕТ НА НОЖ. ХИТЛЕР.

БНР-шефът категоричен: Спряхме по технически причини!

01:21:27 / 17.09.2019
7
6
 Нексусе , ние не искаме да чуем за централизираният ислямизъм който се опитваш да наложиш в нашата християнска държава България.

Кървава драма: Бочката ръга с голям нож бившата си и приятеля ѝ в село Ръжево

01:18:04 / 17.09.2019
7
7
 Нексусе, налагаш някакъв си централизиран ислямизъм в нашата християнска България.

Министър Танева: Изплатили сме близо 5 млн. лв. за дезинфекция на лични стопанства

01:13:05 / 17.09.2019
6
7
 Нексусе докато ми писа двестато минуса в неделя, бях зает, защото някакви Иранци ме разпитваха с кой си пиша в Петела и казаха че има гьотверени които сеят ислямизъм в християнските държави и ми записаха паролата на wi fi-то, сега ми намалява интернета, с което отчитам че някой го ползва неправомерно.

Десетокласниците с две задължителни матури и две по избор

01:00:56 / 17.09.2019
6
6
 Нвксусе, нещо има ли да кажеш за Исляма които посаждаш в нашата християнска Държава, не че нещо но ме питаха от Иран с кой си пиша.

С 10% ще бъдат увеличени заплатите на военнослужещите от догодина

00:39:06 / 17.09.2019
7
6
 Нексусе, ако тези с фуражките знаеха какво правиш и какво всъщност вършиш за държавата веднага щяха да те завъртят на чевермето с бавен огън, но нали са им промити мозъците и не могат да разберат какви изстъпления подли извършваш защото и те са алчни за пари, с които да си платят непосилните сметки и ти подлого се възползваш от вакума, който създават българоубийците, в политиката, за да налагаш корана в България. 

Каракачанов във Варна: Войниците са в готовност да пазят границата при мигрантска вълна

00:24:24 / 17.09.2019
12
2
 Запомнете кои са от ГЕРП, посочвайте ги на милионите  емигранти и им казвайте че те искат да се справят с тях, защото ние не можем и са ни обезкървили.

Десетокласниците с две задължителни матури и две по избор

23:58:13 / 16.09.2019
5
3
 А защо не учите децата в училище, че комунизмът е варварски строй и се отнася само за вашите изчадия, за които трябва да робуват поколения наред, за да живеете като царе и царици, без да работите и полагате труд, вашите банкови сметки трябва да са пълни с милиони крадени пари, а на децата в училището мозъците трябва да са промити и обременени с всевъзможни глупави задачи и променена история, която ви е изгодна.

Министър Танева: Изплатили сме близо 5 млн. лв. за дезинфекция на лични стопанства

23:46:59 / 16.09.2019
5
2
 През последните 20 години се опитвах да ви лекувам от алчност, но от скоро разбрах, че само на електрическият стол може да спрете да бъдете алчни и с парите които ще престанете да крадете, само когато умрете, ще се родят милиони Българчета, вместо да бъдат абортирани от милеещите и трудолюбиви майки и бащи.

Financial Times: Кристалина Георгиева е упорита и откровена, с хумор и добродушие

23:35:42 / 16.09.2019
5
3
 И по каква причина, милиардите с които закупихме нарисуваните Ф-16-ски се отпуснаха като кредит с висока лихва от световната банка, за да се усмихва ехидно Сталинка ли, че нали оня "певец" наркопласьор еба дъщеря и, и Сталинка го защитаваше, а той продаваше дрога на децата ни в България.

Иван Костов: На българския народ му е внушено, че не може да постигне нищо

23:17:49 / 16.09.2019
5
4
 А жената на циганина продаваше бензина в Югославия по време на ембаргото заедно с цистерните вагони, които са собственост на БДЖ, умри нещастен циганино или най милите ти циганета преди теб да отидат при Свети Петър.

Мариус Донкин: Къде е българската интелигенция в този момент като коректив?

23:05:37 / 16.09.2019
5
7
 Ето го и Нексусът, Аллаховото изчадие което се опитва да запълни вакумът, който създадоха властващите комунистически отрепки, Българоубийци които погубиха чрез катастрофи убийства и самоубийства и емигриране, включително и чрез неродени българчета, цялата нация и ще оставят Родината ни на цигани и турци с които се е бил дядо ми.

Борисов: И аз като Нинова ще спра да допускам някои медии

22:35:05 / 16.09.2019
7
4
 Само на Пеевската свиня, медиите допускай Тикво, нали си комуняга, който играе по свирката на Доган от ДПС и заедно крадете еврофондовете СТРАБАГ.

Отнемане на предимство е основната версия за катастрофата с Караянчева (видео)

22:24:10 / 16.09.2019
12
3
 Защо, тези нещастници от нсо карат  с включени сирени и светлинни сигнализации, ГОСПОД ли возят в тарантайките си, или болен, или охраняват крадци на народни милиарди, които са заробили със заеми нас, децата ни, внуците и правнуците ни и паникьосват толерантните участници в движението по пътищата на Родината ни.

С 10% ще бъдат увеличени заплатите на военнослужещите от догодина

22:09:45 / 16.09.2019
5
3
 А знаеш ли свиньо угоена с народни милиарди, че вие сте пролетарии, в сравнение с турците, които са учили по 5-6 години за управление на държава и държавна политика, и не забравяй че идва Коледа и приличаш на свиня, ако Турчина пусне милион и отгоре емигранти с фесове, те могат да объркат курбан байрама със свинското, така ща завъртят на чевермето, че и на мен може да ми се прияде Боклукачаново месце.

Каракачанов във Варна: Войниците са в готовност да пазят границата при мигрантска вълна

21:58:46 / 16.09.2019
15
4
 Внимавай Боклукачанов, като влязат емигрантите, да не те помислят за свиня, че и кадровиците не могат да ти помогнат, тъй ща завъртят на бавният огън, че и на нас може да ни се усладят сланинестите ти мръвки, дет си са угоил с народни пари и Ф 16-ски няма да ти помогнат, щот още са на картинка, а милиардите са усвоени, заедно с комисионните, които сте вложили в банкови сметки.

Борисов: Цяла Европа е в рецесия, а при нас - ръст на икономиката

21:43:31 / 16.09.2019
6
4
 Г-син "интелигенте", ако пиех кафенца и пишех във фейса, никога нямаше да мога да изпълнявам 3-4 длъжности и робовладелските комунистически утайки веднага биха ме изгонили, защото нямаше да могат да крадат по 300 лева на ден от труда ми, моят и на колегите ми, и техните мързеливи и необразовани изчадия нямаше да имат сметки в банката за милиони, от които трудещите се да теглят заеми с големи лихви. На кой са банките, не са държавни, а на наши и ваши, утайко, Аллах скоро ще те прибере. 

БНР-шефът категоричен: Спряхме по технически причини!

21:30:22 / 16.09.2019
6
4
 В началото на 90-те години, убиха моя втора братовчедка, журналистка, която беше влязла в дирите на мутрите и ги разследваше, но днес те представляват властта и са с бели якички и меки китки, и имат охрана от нсо, полюция, жандармерия и институции, за да не може да им посегне никой от милионите роби и те да крадат спокойно народните милиарди, като заробват със заеми децата, внуците и правнуците ни.

Борисов: Цяла Европа е в рецесия, а при нас - ръст на икономиката

19:09:45 / 16.09.2019
7
5
 Г-син Тиквович, защо няма закон за робовладелците в България, да получават по 20% от чистата печалба на фирмичките си а останалите 80% да изплащат за заплати и ако те са много високи по 2-3000 лева с остатъка да разширяват производството и да откриват нови работни места, както е в европейските и цивилизовани Държави, или искаш Тикво да продължава системата на бедните работещи и робовладелците да крадат парите на трудещите се и да ги внасят милионите откраднати пари в банкови сметки на мързеливите си и необразовани изчадия от където работниците трябва да ги вземат във вид на заем с огромна лихва, за да печели Цветелиновата ти банкерка и всички твои калинки и шуробаджанаци. 

Версия за инцидента с Караянчева: Била е без колан, гардовете от НСО не за задължени да я проверят?

18:54:12 / 16.09.2019
6
4
 Със  сигурност Нексуса не е Албанец, въпреки че е гейтак, е някакъв Догановски фесландец, който уж изучава медицина в нашата България. 

Лекар обяви какво предскои на Цвета Караянчева

18:44:34 / 16.09.2019
6
3
 Много добре ДИВАК, но тя като краде народни пари, от тебе и от мене, какво искаш, червено килимче ли да и постеля по пътя на кражбите, а пък ако влезе в релси от сливенският може да излезе след пет шест години. 

60 хил. деца престъпват прага на класната стая за пръв път

18:36:26 / 16.09.2019
6
2
 Нексусе, как ги определи че са 5000, аз мисля че са 4999 + Колектор и Аллах.

Те искаха да изкарат хубави пари от гурбет в Саудитска Арабия, но им платиха само по 400 лева заплата (видео)

18:25:34 / 16.09.2019
5
3
 Братовчед ми живее и работи в Белгия и също се занимава с поставянето на фото- волтаични панели, по покривите на обществени и административни сгради и казва че ОБЩАЦИТЕ, които само ги пренасят получават по 20 евро на час, той ги поставя и закрепя на покрива и взема по 25 евро на час, а техниците, които ги свързват в схемата получават по 35 евро на час и в обществените сгради, панелите се ИЗПЛАЩАТ от собствениците на жилища за 4-5 години и след като ги изплатят, те разполагат с  по 3-4 киловата мощност, която е достатъчна за едно домакинство, а тук в България има монопол на възобновяемите източници на електроенергия, който ще усетим най силно по джобовете си, когато затворят ТЕЦ-овете.  

Лекар обяви какво предскои на Цвета Караянчева

00:20:55 / 16.09.2019
7
4
 На другарката  Караянчева и предстои. след като се излекува от катастрофата, която причиниха нсо, след като шашнаха всички шофьори на пътя с несъобразената скорост и включени за нищо звукови и светлинни сигнализации на тарантайките с които превозват и охраняват крадците на народни пари, да облече раиран костюм и марш към сливенският, при циганките.

Проучване: Да се работи над 40 часа седмично е вредно и безсмислено

23:46:30 / 15.09.2019
7
4
 Нексусе, най добре там в Стамбул ли ти начесват кафявата точка.

Цвета Караянчева влиза за операция

23:38:21 / 15.09.2019
13
5
 Искам да чуя нещо и за баба Гуна от село Ляхово, на нея ще и правите ли операция, или ще я оставите да си умре, като лош материал, защото е работила на полето, повече от 60 години.

На първия учебен ден: Учители готвят протест пред МОН

23:33:12 / 15.09.2019
8
4
  Това не е учебен процес за изграждане на личности и специалисти в дадена област, а обременяване и промиване на мозъците на децата, за учене и писане трябва мислят само докато са в училището, от там нататък, през останалата част от деня, трябва да забравят за учебници и тетрадки, а що се отнася до учителите, те имат ОБЕЩАНИ, по високи заплати след две години, затова и отговорностите им започват да нарастват, преди да си получават големите заплати.                                                  

Борисов обеща: 3030-а няма да съм премиер

22:31:25 / 15.09.2019
6
6
 Нексусе, пренасочих ти злобата в регистрацията (една от 150-сетте) ти на Колектор, там също се изтъкваш, че си "интелигентен", но не забравяй, че познавам хиляди хора и мога да съставя психологически портрет за 30 мин,най много за 2 часа, зависимост от темите които се обсъждат и със сигурност интелигентният, умният, знаещият и можещият човек, прави на мравката път, а не като теб изчадие просто да обижда и да се самоизтъква.

Проучване: Да се работи над 40 часа седмично е вредно и безсмислено

22:09:20 / 15.09.2019
7
4
 Нексусе, селтак комплексиран, вместо да дремеш у Петела денонощно и да пишеш минуси на другите, от 150-сетте си регистрации, а на собствените си "интелигентни" драсканици да си пишеш плюсове, вземи да свършиш малко работа, че да се увеличи БВП-то.

На тази дата в историята България е провъзгласена за Народна република

21:58:04 / 15.09.2019
5
4
 БВП-то го изработваме ние, които сме на непосилна  норма в производството, за да ограбят заплатите ни робовладелците и да внесат в банкови сметки милиони на името на мързеливите си и необразовани изчадия. 

Проучване: Да се работи над 40 часа седмично е вредно и безсмислено

21:05:52 / 15.09.2019
6
4
 За работниците ли си тръгнал да говориш бе мързелива комунистическа утайко, нали знаеш, добре че който пише у фейса и пие кафенца по време на работа го гонят, освен ако не е някой човек на робовладелеца или доносник.

На тази дата в историята България е провъзгласена за Народна република

19:53:34 / 15.09.2019
7
5
 Нексусе, утайко комунистическа, да не искаш да кажеш, че всички тези пътища, блокове, заводи, жп линии, тунели и въобще цяла една инфраструктура са били изградени от симуланти, а селяните са продукт на управляващите, които затриха селското стопанство и животновъдството за да има внос, който да контролират изчадията комунистически, начело с твоят идол г-син Тикович.

Първа смайваща версия за катастрофата с Караянчева. Водачка на "Ауди" се хвърлила в банкета, за да направи път на кортежа й

15:31:25 / 15.09.2019
27
12
 Нексусе, за няма и два часа си ми писал повече от 100 минуса, още 1000 да ми пишеш, пак ще си останеш същият комплексиран лайновоз.

Германци направиха гориво от мръсна вода

13:37:49 / 15.09.2019
6
17
 Нексусе, злобата ти расте с всяка изминала секунда, затова се подмивай и докато въртя геврека ще те закарам на тази магистрала, на която кажеш че има най много манафи, за да се охлабиш малко, че току виж си се пръснал от злоба.

Националният съвет на БСП утвърди кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София

13:28:32 / 15.09.2019
8
17
 Нексусе, забелязвам, че злобата ти расте с всяка изминала секунда, май вибратора ти се е повредил или имаш нужда от шофьор, кото да те закара на тази магистрала с най много манафи.

Германци направиха гориво от мръсна вода

13:08:40 / 15.09.2019
5
15
 Нексусе, някакви "интелигентни" фрази, ражда шиника, който носиш на раменете си, да не би и ти аристократе комплексиран и утаечен, да искаш да се сравняваш с хората които творим науката и всеки ден измисляме иновации, с които тъпчем банковите сметки на алчните  комунистически изчадия начело с идола ти г-син Тиквович.

Аделина Радева разкри истината за отношенията си с Виктор

12:54:20 / 15.09.2019
12
20
  Може да те кефи и повече от тогава, когато си разтвориш анала пред някой манаф, или греша нещо.

Германци направиха гориво от мръсна вода

12:26:38 / 15.09.2019
6
17
  Нексусе, 70-те ти изпита не струвт, пред моите стотици хиляди изминати километри и при хилядите ремонти, които съм извършвал на ел-уреди и ел -инсталации, защото това което го пише в книгата, никога не става на нивата, ясно ли ти е утайко комунистическа и коплексирана, и заради такива с твоят психологически профил избягаха от България милиони Човеци, защото разбраха че в чужбина, като емигранти, те ще имат по високо заплати и там правата и задълженията са за всички, а не както е тук да робуваме на "интелигентните" крадци и да търпим униженията им.

Германци направиха гориво от мръсна вода

11:46:40 / 15.09.2019
6
13
 Нексусе, имаш повече от 150 регистрации в Петела и ако аз не съм аристократ, ти ли ще си такъв, отрепко. С тоя занаят ел-техник, съм обиколил най малко 200 къщи и апартаменти, за да извършвам дребни и качествени ремонти и мога за 20 мин. да ти съставя психологическият портрет, защото съм се срещал с какви ли не хора и изроди, като теб, комплексирана утайко, освен това изминах по пътищата на България над 700000 км и всичко това без да ми използва някой робовладелец труда.

Германци направиха гориво от мръсна вода

11:13:57 / 15.09.2019
5
13
 Нексусе, не ме обиждай, че съм нискоквалифициран, все пак съм специалист електротехник, мога да ти ремонтирам вибратора, ако се повреди, а освен това и съм професионален шофьор и ще те закарам на тази магистрала, където ми кажеш, че има най много манафи, за да ти задоволят комплексите. 

На Вежди му писна да критикуват властта: Стига с тази свобода на словото. Общественото мнение е само мнение.

10:53:32 / 15.09.2019
11
13
 Нексусе, забелязвам, че ти пренасочих злобата към регистрацията ти на Колектор, може още 150 пъти да се регистрираш в Петела, но не забравяй, че знам за психологическят ти профил, на комплексирана утайка, която с подлост и измама се опитва да изплува на повърхността, получваща дребни надници от комунистите, за натиква в ъгъла на безизходицата трудолюбивите и честни хора. 

Германци направиха гориво от мръсна вода

10:33:28 / 15.09.2019
3
12
 Мда, Нексусе, хора сме и творим, изграждаме, трудим се. а не като "интелигентните"  утайки, да стоим постоянно на компютъра и да се чудим как с измама и подлост да стигнем на повърхността (на 1-во,2-ро и 3-то място в Петела), там на дъното ви е мястото утайки сплескани, заедно с твоя фаворит и върл комунист г-син Тиквович.

На Вежди му писна да критикуват властта: Стига с тази свобода на словото. Общественото мнение е само мнение.

10:04:20 / 15.09.2019
17
11
 Нексусен не се опитвай да тикаш към безисходица, строителните общаци, които са построили таванската стая, където живеещ под наем, ами се хващайте цялата "интелигенция" , под меките китки и бегом в затвора или на електрическият стол.

Христо Проданов, БСП: Нашата цел е да променим порочния модел

15:30:37 / 14.09.2019
9
14
 Г-син Нексус, вече имаш над 150 регистрации в Петела, под различни имена, само за последните три дни си си написал 5 регистрации, от където бълваш минуси на по напредналите а на собствените си "интелигентни" драсканици си пишеш по 50-60 плюса.Такива измами, чрез бюлетините, извършва и твоят фаворит г-син Тиквович, за да е на власт и не допуска електронното гласуване, след като скалъпиха аферата с НАП.

Христо Проданов, БСП: Нашата цел е да променим порочния модел

15:00:56 / 14.09.2019
7
13
 Утайко, Нексусе, може да съм общак, но си изкарвам честно мизерната заплата и се трудя неуморно за робовладелците, които ограбват труда ми и пълнят банковите сметки на мързеливите си и необразовани изчадия а не като теб да се занимавам с измами, подобно на фаворита ти г-син Тиквович, полукнижника.  

Христо Проданов, БСП: Нашата цел е да променим порочния модел

14:45:36 / 14.09.2019
8
14
 Нексуса бавно издига регистрациите си на Колектор и Корибан в Петела, като им пише плюсове и така ще се  нареди на първите три места в класацията. чрез измама, така както мами и лъже, неговият работодател г-син Тиквович, който е прочел няма и една книга. 

Христо Проданов, БСП: Нашата цел е да променим порочния модел

13:50:28 / 14.09.2019
7
14
 Нали знаеш, Нексусе, че на такъв глупав въпрос, не могат да отговорят, дори и 100 умни човека. Така казва Наблюдателя.

България на 30-то място в света по екологична ефективност

02:26:59 / 13.09.2019
4
10
 По пътя на логиката, "интелигентните" робовладелци не влагат средства в климатични инсталации за охлаждане на милионите роби и ние се потим и повишаваме температурата на Земята, с което подпомагаме глобалното затопляне и топенето на ледовете и искам някоя алчна утрепка да яхне тази тема за да глобява робовладелците за затоплянето на Земята, за да ни намалят заплатите след като си плащат глобите. за да имаме ние причина да ги облечем в дървено пардесю.  

Ангел Кунчев: Личните лекари ще решават кои пенсионери да имунизират с безплатните ваксини

02:12:26 / 13.09.2019
6
10
 "Интелигентни" Нексусе нещо, започваш да си превишаваш правата, първо вземи дипломата и тогава се изказвай, кой да ваксинират и кой не.

Борисов: България не иска подкрепа за Шенген, а членство (видео)

02:06:15 / 13.09.2019
5
9
 Казват, че г-н Борисов, е най върлият комунистически крадец, който се страхува от ШЕНГЕН и за да не влезе България в ШЕНГЕН, той извършва манипулации, които ще ни отхвърлят от тази зона, защото ако сме в нея, правата и задълженията ще са за всички, а не както е сега, задължения за 4000000 обикновени жители и права за 1000000, заедно с циганите и "политиците" и техните шуро-баджанаци.

Борисов: България не иска подкрепа за Шенген, а членство (видео)

20:59:55 / 12.09.2019
7
9
 Колега, дано да имат мерак да ги разследват, защото, ако това не стане, само дървеното пардесю може да спре комунистическите утайки да крадат народни пари, заплати на работниците и пенсии ма родителите ни, които построиха Държавата и сега са наричани от комуниста Борисов, ЛОШ МАТЕРИАЛ, а за ШЕНГЕН знам, че правата и задълженията важат за всички.

Борисов: България не иска подкрепа за Шенген, а членство (видео)

20:10:17 / 12.09.2019
10
7
  При ШЕНГЕН, Тиквата заедно с  всички крадливи комунистически утайки, които са на власт, трябва да обличат раирани костюми, защото, тогава ще имат право икономически следователи от чужбина да разследват, престъпленията им спрямо милионите Българи. 

Александър е загиналият шофьор край село Пейчиново

01:22:03 / 12.09.2019
7
12
 Путчо, съмнявам се, че искаш да научиш, какво стана миналият път и да не съм те чул, живи мъртвецо, да споменаваш имена на мъртви герои.

Мира Радева: Манолова направи голям пробив, Фандъкова показа, че може да взима тежки решения

01:04:56 / 12.09.2019
6
10
 Путчо, от живи мъртъвци не искам да чувам да споменават имената на мъртви герои, а що се отнася до еврата, може да са 50000 или 500000, аз пак ще си ги получа, ще стане като миналият път, а ти искаш да научиш, какво стана през миналият път. 

Пешеходката, сгазена от мерцедес в Пловдив, почина! Зад волана - синът на шефа на НАП

00:51:35 / 12.09.2019
5
11
 Точно така БУМ БУМ-е, Нексусе и Корибане и Колецторе, направи още 150 регистрации в петела и бръскай минуси на по напредналите и си пиши плюсове на "интелигентните" си драсканици, та нали така правят и тези, които ти плащат надниците с фалшивите бюлетини и мъртвите гласове те са на власт и крадат народни пари с които ти плащат надниците, за да дремеш денонощно на компютъра и да пишеш "интелигентно".  

Мира Радева: Манолова направи голям пробив, Фандъкова показа, че може да взима тежки решения

00:36:51 / 12.09.2019
6
10
 Батьо ми Дивако, радвам се че семейството ти е избягало далеч от такива изроди, които, дори и магарета да бяха, пак щяха да бъдат избрани за да сеят разврат сред младежта, а за Президента, че не иска да представлява такава корумпирана Държава, като нашата е друга тема. Много мои приятели и познати избягаха от крадците на народни пари далече от Родината си и викаха и мен и ми казваха, колкото си трудолюбив и кадърен до сега ако работеше в Германия или Австрия щеше да си спестил поне 50000 евро, но въпроса е принципен, няма да оставя Родината си за която работиха и ходиха на фронта, дядо ми и баща ми. АМИН.  

Слави Трифонов: Едва ли ще ви изненадам, като ви кажа, че...

00:01:14 / 12.09.2019
22
27
 Не е голяма изненада, след като плешивата ти тиква, знае всичко това, за мен беше изненадата, когато преди 2-3 месеца разбрах, че си предоставил на комунистическите утайки, всички ЕГН-та на участващите недоволни в референдума ти за по добър и стойностен живот  и доверили се на празната ти хабна тиква, предал си ни ЕГН-тата, на крадците от властта, за да оценят те дали ще има опасност от недоволните за тях и да си направят сметка, колко полюция и жандармерия и нсо, трябва да ги охранява, за да могат спокойно да продължават да крадат народни пари и да заробват пенсионерите, трудещите се, децата и внуците ни, а не да си отиват на работа в парламента и народното събирание, с колелета, както правят в ХОЛАНДИЯ, където работят властващите за просперитета на Държавата и народа и не крадат в особено големи размери, народни пари.  

Мира Радева: Манолова направи голям пробив, Фандъкова показа, че може да взима тежки решения

23:13:12 / 11.09.2019
5
9
 Дивак, май не можеш да си представиш, колко трябва да си щастлив, че внучката ти живее далеч от такива нещастници, като Митю "питоня"и Митю "пайнера", които посяха разврат в милиони младежи и ги превърнаха в истински курви и педали, които да подскачат от цвят на цвят, вместо да създадат семейства, които не са изгодни за властниците, защото за децата трябва да има много безплатни услуги и за това нека да ти кажа една случка с моя приятелка, хубавица от В. Търново, тя казва, че след като прословутият Митю "питоня" я ощипал по бузата, я питал как се казва и след като не му казала, "пищова" питал приятелките и, които казали името и, и той извадил тефтера и го записал, и така много педали, които сеят разврат сред младежта се издигнаха и продължават да развращават младежите.  

Тръмп предупреди Иран, че ще е "опасно" за тях, ако продължават да увеличават резервите си на обогатен уран

22:32:32 / 11.09.2019
5
8
 Нещо се е объркал, другаря Тръмп, сам знае, че ако посегне на НЕФТА на Иран, ще бъде смазан, но подлецът разчита на базите си, които са в мирни и неутрални Държави, за да създава "МИР" по земята. НАТО СЕЕ ВОЙНИ И СМЪРТ ЗА МИРНИТЕ ЖИТЕЛИ. Без значение, дали са американци или от други Държави.

НОИ: 974,05 лева е средният осигурителен доход за страната за юли 2019 г.

22:20:13 / 11.09.2019
3
6
 Подготвя подлогата комунистическа някаква прозрачна изненада, за да му увеличат комунягите надницата и да му оценят "интелекта", в празната манерка, дето носи на раменете си, като шиник. 

Току-що Борисов награби министри: Желязков, Ананиев, ако още един път...

22:11:09 / 11.09.2019
4
7
 Няма страшно г-син Тиквович и да не заседавате, статуквото, което сте наложили няма да можем да разрушим, пази ви 50-сет хилядна полюция и жандармерия и не знам си колко хилядно нсо и още 20-тина хиляди хрантутници от частните ви комунистически институции, на които раздавате големи заплати, за да не ви изкажат кражбите на народни пари и далаверите с които сте оставили бедни, трудолюбивите Българи и пенсионерите и сте прокудили повече от 2000000 Българи в чужбина, където, като емигранти, те взимат повече помощи от нашите " минимални заплати" и след като поощрявате  наркопласьорите, спокойно можете всички комунистически утайки в един глас за сегашните поколения, че са ЛОШ МАТЕРИАЛ и да продължите, чрез статуквото да крадете народни пари и да заробвате децата и внуците ни. АМИН

Мира Радева: Манолова направи голям пробив, Фандъкова показа, че може да взима тежки решения

21:49:52 / 11.09.2019
8
8
 В началото беше, БКП и Тодор Живков, който знаеше, че Българинът е алчен и затова, чрез закон беше забранил на всяко семейство да има повече от една кола, една къща и най много и една крайградска вила, после комунистическите утайки, които властват и днес му устроиха преврат, за да могат да откраднат, натрупаните в държавни банки пари, после и заводи и печеливши отрасли и сега птичи грип, африкански чуми и др., за да сложат ръка и да управляват вноса на евтиното месо и плодове и зеленчуци и да ги продават скъпо и да крадат от заплатите на работниците със закона за минималната заплата и пенсиите на пенсионерите, наричайки ги ЛОШ МАТЕРИАЛ.

Николай Ненчев заговори за импийчмънт на Румен Радев заради шпионския скандал

21:30:01 / 11.09.2019
8
7
 БКП=СДС= БСП=НДСВ=ГЕРБ=БАНКИ, равно на кражби и грабежи от икономически изгодни отрасли, заедно с минимално заплащане на труда и пенсиите и принудително отвеждане на пенсионерите и трудолюбивите Българи, към БАНКИТЕ, от където трябва да си вземат заплатите и пенсиите, които им се полагат, но с голяма и непосилна спрямо откраднатите им доходи ЛИХВА. 

Калоян Паргов: С Мая Манолова можем да победим ГЕРБ

21:14:49 / 11.09.2019
25
11
 Нексусе, комунистическа подлого, със всяка твоя драсканица, добивам все по ясна представа за психологическият ти портрет, и все по ясно става как се стремиш, въз основа на надниците си, да натикаш в ъгъла на безизходицата, трудолюбивите Българи и пенсионерите, които построиха Държавата, като ги наричаш ОБЩИ РАБОТНИЦИ, СКЛАДАДЖИИ, ПРОЛЕТАРИИ, ДЕБИЛИ, СЕЛСКИ КРАНТИ, за да изпъкват комунистическите, мързеливи изчадия и да крадат народни пари с които да ти увеличават надницата, след като денонощно дремеш на компютъра си и всяваш хаос и отказваш съвестните хора да си изкажат мнението а се занимават само с отрепка като теб и многото ти регистрации.    

Медицинските сестри: Искаме 1120 лв. стартова заплата, опъваме палатки пред НС

20:46:24 / 11.09.2019
4
7
 Нексусе, подлого конунистическа, днес си написал три регистрации в петела, през последните два месеца, не-действащите регистрации, са се увеличили с 60, поне 50 са твои, за да пишеш от тях минуси на по напредналите и плюсове на тъпите си драсканици, от два месеца следя за броят на регистрациите. и преди това си имал още стотина, защото на Крис минусите на коментар, вече надхвърлят 150, знам каква цел имаш отрепко.  

Цацаров: Действията по разследването на шпионския скандал продължават и към момента

20:28:45 / 11.09.2019
3
9
 Девиза на комунистическите утайки, след като свалиха от власт с преврат Тодор Живков е "комунисти, ройте се, правете партии, така че, която и да е на власт, все наша да е", и така ако не знаех, че нсо, полюция и жандармерия охранява крадците на народни пари, бих си помислил, че те се страхуват от метеж и преврат и също така, като отивам да гласувам на честни избори, заедно с трудолюбиви съотечественици и пенсионери, с нищожни доходи, бихме отхвърлили с гласуването си мошениците, които ни водят на сила към банките, да вземаме кредити, с голяма лихва, от тези пари, които е трябвало да не са в банката на името на крадци на труда ни и пенсиите.    

Тръмп: С преговорите за мир с талибаните е "свършено"

03:15:39 / 10.09.2019
3
10
 Свършено е с теб Тръмпи, точно когато посегнеш да грабиш от нефта на Иран.

Трима убити, сред които 2 деца, при стрелба в къща в холандския Дордрехт

02:46:07 / 10.09.2019
5
7
 Урсула да му мисли с многото си деца, Меркел и Габриел, които са безплодни, това не ги интересува, те работят само за долари и не за евра.

Привиканата за разпит в прокуратурата проф. Ваня Добрева: Това е политическа репресия

02:29:40 / 10.09.2019
6
8
 Колко ароматен сапун, ще стане от Нексусови колектори и корибани в газовите камери на Хитлер, ауум искам да се къпя с този ухаещ сапун на изчадия, долнопробни и продажни, зареждам газ камерите веднага и по пет на нож.

Руският посланик: Не се месим във вътрешните работи на България

02:10:06 / 10.09.2019
6
7
 От Колектори, БУМ БУМ-и и нексуси ми намирисва на изчадия, които дори не трябва да отиват в Белене а да свършват в газовите камери и от там на сапун.

В ефира: Младен Маринов с коментар за ареста на Юрий Борисов, телефонните измамници и купените книжки

01:36:43 / 10.09.2019
9
8
 Полюцията пази наркопласьорите, за да може утре полукнижникът Борисов да нарече и децата ни, както нарече родителите ни, които построиха държавата, преди десетина години "ЛОШ МАТЕРИАЛ", но всяко нещо има начало и край и така алчните комунистически изчадия наближават края на началото.

Пуснаха Юрий Борисов, без да му е повдигнато обвинение

01:02:22 / 10.09.2019
7
13
 Ау г-н Нексус, започна да си сменя бързо регистрациите, или е в съдружие, преди изборите с колега с който да усвои надниците, раздавани от комунистическите утайки, за да могат да владеят статуквото и да наричат пенсионерите, които построиха Държавата и трудещите се  в производството, лош материал и общаци, по подобие на полу-книжника Борисов, умрете анти-християнски изчадия, след жертвоприношение в полза на папата. 

Пуснаха Юрий Борисов, без да му е повдигнато обвинение

00:44:55 / 10.09.2019
7
11
 Убитако, БУМ БУМ-е и колекторе и нексусе, злобата ти е на изчерпване, повтаряш се жестоко и Аллах няма да те дари със сто девственици, а си обречен да служиш на християните, след като насочих злобата ти в улея. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X