Потребителски профил

милен

Регистриран: 22.08.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
5256
1956
3300

Рейтинг: 14161

Място в класацията: 37

Коментари на милен

Атанас Зафиров, БСП: Като спечелим изборите, ще преизчислим пенсиите и ще сменим модела на здравеопазване

05:23:18 / 13.10.2020
0
0
 Всички комунистически утрепки от ДС, герб, сдс, ндсв, бкп, бсп, и други "партии" и "институции" играят дружно и заедно за да заробят милионите български жители.

Полицаите също стягат протест

05:09:44 / 13.10.2020
4
0
 Не смятайте данъчните облаги, а вижте как яростно тези еничари защитават сводниците и наркопласьорите, които превръщат децата ни в проститутки и наркомани, след като сме заети да робуваме за жълти стотинки.

Хаджигенов към полицаите: Имаме обща цел и тя е оставка

04:49:22 / 13.10.2020
1
0
 Еничарите от полюцията са сигурни, че съборим ли тиквената мутра от Банкя, най малко 50% от тях трябва да отидат по затворите, след като изпъкне върховенството на закона, защото повечето от тях които са по високите етажи се занимават с икономически престъпления а тези на по ниско ниво в йерархията покровителствуват наркопласьорите, сводниците, трфикантите на човешки органи и други всевъзможни измети, затова полюцаите защитават мутрата от Банкя, защото той им осигурява спокойствие за да сеят разврат сред подрастващите поколения. 

Президентът Румен Радев ще връчи наградата „Джон Атанасов“

22:37:29 / 04.10.2020
1
0
 Путчо, всички умни хора, като Джон Атанасов, избягаха от Родината си заради такива малоумни лайногризци, като тебе,

Борисов за протестиращите: Родителите им ни смазваха. Виц не можехме да кажем за бай Тошо. Арестуваха ни

22:31:45 / 04.10.2020
1
0
 Пешо, аз пък изкам ,ако Тиквата от Банкя стигне до съд и затвор, преди някой да му е пуснал дрон със взрив и да го утрепе заедно с охраната му от НСО, Тиквата малоумна да отиде на Развигор и там да се разпитва за показните убийства на "прехода " и участието му в 90% в тях, защото никой, който не запознат с кражбите на народни пари в особено големи размери, не може да стане "министър председател" и да командва министри, които крадат чрез обществени поръчки милиарди от ЕС и връщат 60-70% от откраднатото в нощното шкафче на Тиквата от Банкя.

Борисов: 460 млн. повече за здравеопазване в новия бюджет

22:13:00 / 04.10.2020
1
0
 Няма спасение за вас изроди Герберастки, колко болници затрихте с реформата си преди 10-сетима години, а сега от къде вземате тези пари за да оказвте помощ на болните и преди един час наркотрафикант, каза че вече няма да казваме да живее наркотрафикантът от Тополовград а ще казваме да живее Борисов, спречкахме се с мекеретата, които продават дрога в квартала тази вечер юмруци отнесох, обожавам тази професия когато заставам насреща на наркопласьори и мекерета, които отвличат деца за органи, трепя ги тези изроди, на място ако плюцията не ги пази.

Цветелина Пенкова: Европейските граждани не са съгласни парите им да отиват в авторитарни режими на управление

21:41:24 / 04.10.2020
0
0
 Авторитарен е режима на Тиквата от Банкя , който хвърли пожарникарският маркуч и започна да "охранява " Тодор Живков, заедно с Ипон, каква беше дейноста на фирмата му "ипон", за да извърши 90% от поръчковите показни убийства на "прехода" и да застане на челна позиция на Държавата от където да краде милиарди евра, ако не беше елиминирал чрез показни разстрели голяма част от другите крадци на народни пари, той никога не би застанал предна позиция от където да краде милиарди народни пари и трябва да се разпитва за минимум 90% от показните убийства на прехода, в тях е участвал Тиквата от Банкя, Борисов. 

Политолог: В момента ситуацията е много хейтърска

21:24:44 / 04.10.2020
0
0
 Няма спасемие за вас измети долни, ако ние сме хейтъри, вие трябва да умрете защото отчитате ниски доходи за качественият ни труд и нека Свети Петър да си свърши работата и да ви прати там където ви е мястото, крадливи необразовани и мързеливи изчадия, които искате да ограбвате труда на работливите Бъллгари.

Борисов за протестиращите: Родителите им ни смазваха. Виц не можехме да кажем за бай Тошо. Арестуваха ни

21:06:20 / 04.10.2020
1
0
 По поръчка на Тиквата от Банкя и неговият Ипон умряха 90% от алчните същества на прехода, чрез показни убийства, за да може той да застане на поста от където да краде милиарди евра от средствата полагаши се на всички Българи.

Цветелина Пенкова: Европейските граждани не са съгласни парите им да отиват в авторитарни режими на управление

20:55:15 / 04.10.2020
0
0
 До сега, всички управления на Държавата от 30 години насам са били авторитарни и под1

Председателят на СЕМ: Анархия е това, което се случва на протестите

20:49:28 / 04.10.2020
0
2
 Aу, малките и нееднакво развити  цицки на Жотеваз, от там ли започва анархията, която се случва на протестите , г-жо Жотева, сложете си силикон на циците за да станат еднакви и да не ви преследваме за бюста ви.

Българи са арестувани с 30 тона хашиш в Испания

02:58:38 / 01.10.2020
1
0
 Е тези мекерета продаваха наркотици и в България, но се наложи ИСПАНСКАТА полиция да ги арестува, смели полицаи са испанците, а преди няколко дена видях че българска 25 годишна "полюцайка" се разправяше с продавачките в магазина и си търсеше правата чрез съда, това првят ншите полюцаи, и после искат увеличемие на заплатите, долу еничари безполезни и връшайте всички пари, които откраднахте чрез запласти и пенсии на данъкоплтците и увисвайте на бесилото, защото с действието и бездействието си превърнахте младежите в проститутки и наркомани.

Доц. Иво Инджов: ГЕРБ управлява с голяма омраза, а може и да се замитат следи в момента

02:33:25 / 01.10.2020
0
0
 Къде ще се заметат следите от крадците на народни пари в особено големи размери, след като обясним на децата си с индигов цвят на аурата, кои са бедните и кои са богатите в Родината ни, крадците и техните изчадия моментално ще отидат при Свети Петър, за това не оставяйте децата само да ходят на училище и да се учат на простотии за икономически кризи и полютици и ползцаи, а им обяснявайте кой краде парите на родителите им и им "дава заплати" равни на социални помощи в ЕС с който ни сравняват и крадат труда ни ежесекундно.

Единният информационен портал: 286 са новозаразените с COVID-19 у нас, 12 са починали

02:22:35 / 01.10.2020
0
0
 Ковид се използва за репресия на българските жители,

БНТ: Загиналият днес в тежка катастрофа полицейски началник е трябвало да се пенсионира утре

02:16:56 / 01.10.2020
0
0
  Нека всички родители да обясняваме на децата си, кои са крадците на народни пари в особено големи размери и кой пази крадците на народни пари, за да живуркат охолно и богато за сметка на трудолюбивите им родители, и да им обяснят, че ако живеехме в Държава в която няма геноцид, ще вземаме социални помощи, поне два пъти повече от колкото са "заплатите" в България и за това не можем да осигурим спокойно детсво на децата си, защото крадците на народни пари ограбват труда ни и пенсиите ни, посочете от телевизора крадците на народни пари на децата и те на мига ще ги отпечатат с индиговият цвят на аурата си и всички крадци на народни пари ще отидат при полюцейският началник, който е чакал 15-16 незаслужени брутни заплати при пенсионирането си, защото е вземал рушвети от сводници и наркопласьори и развращавал обществото от което е получавал заплати.

Мишел Стоянова, студентка: Ние сме необременено от страх поколение, което може да премахне насаждания от предишни времена

23:22:39 / 30.09.2020
1
0
 На 50% от децата, които се родиха от средата на 90-сетте години насам, трябва да обясняваме, ние възрастните, кои са крадците на народни пари в особено големи размери, защото те са с индигов цвят на аурата и ще отпечатат всички кражби от алчните изроди от БКП и ДС върху изчадията им, останалите 30% от децата са подвлстни на проституцита, дрогата и чалгата, която полюцията със действието и бездействието си позволи да властва над невинните ни деца, а другите 20% от децата са изчадия на комунистически утайки от партиите и ДС, които живуркат царски за сметка на бедните и трудолюбиви работници и пенсионери в Държавата ни.

Пловдив24: Преди минути в катастрофа до Пловдив е загинал полицейски началник

23:05:49 / 30.09.2020
2
0
 Ау, смърт от смокатастрофа на началник от полюцията, един познат тираджия, който има 100-тина милиона километра зад гърба си, каза че няма голям шофьор, а има голям късметлия, и друг познат, който возех в колата си каза, след като дрогиран измет не спря на знак "стоп", че благодарение на стотиците хиляди километри, които съм изминал, криволичейки от едната канавка към другата със скорост 80 км в час, съм преодолял ПТП-то, не казах че съм късметлия, че отсреща не се зададе ТИР, а този "началник от полюцията" сигурно е нарушил правата на доста младежи с индигов цвят на аурата, които са предизвикали смокатастрофата, и дано и други началници да го последват и даже и такива полюцаи, еничари, които не са началници, а са обикновени пазачи на крадците на народни пари в особено големи размери, от които получават рушвети.

Няма да затягат мерките, но зачестяват проверките за маски в градския транспорт

22:33:33 / 30.09.2020
0
0
 Преди 5 месеца, доктор, от  България, който е лекувал болни от ебола в Африка се изказа, че всичко свързано с ковид "вируса" е репресия върху простолюдието. 

Испанската полиция е арестувала 9 българи за трафик на наркотици

21:15:32 / 30.09.2020
0
0
 Смели ПОЛИЦАИ,  Partizanin, не са като нашите дебели татуирани еничари, които вземат подкупи от наркотрафиканти и сводници, за да ги оставят да безчинстват и да спомагат за деградацията на младежите в Родината ни, тези еничари не заслужават нито стотинка от нашите данъци, а трябва да си върнат заплатите и пенсиите и да увиснат на бесилото, защото с действието и бездействието си допринесоха за разварата на младежите в България.

Министър Ахладова коментира доклада на ЕК за България по новия хоризонтален механизъм за Върховенството на правото в ЕС

20:39:07 / 30.09.2020
1
0
 Крадци на народни пари, обсъждат върховенството на закона в Държавата ни.

Протестът за готви за четвъртото Велико народно въстание

00:53:39 / 29.09.2020
2
1
 ГОЛЯМ ПРАЗ в задникът ти, по важно е че не искаш протесът да успее да изрита крадците на народни пари в особено големи размери от меките им столчета, защото ти очакваш от тях жълтици за заплащане и си готов да изригнеш срещу всеки честен и трудолюбив българин в очакване да ти влезе в задникът, големият праз, който ти харесва от снимката, за това се бориш ти мизернико, за голям праз в задника ти.

Протестът за готви за четвъртото Велико народно въстание

23:41:26 / 28.09.2020
2
1
 Абе ГОЛЯМ ПРАЗ в задникът ти, вземай си рушветите от Герб и не се обаждай докато трудолюбивите българи работят за жълти стотинки и живуркаш в жилищата които построиха за нищожни надници.

Борисов: След 20-годишен брак с Цветанов се разделихме, той си има ново семейство

23:35:34 / 28.09.2020
2
0
 Абе Тикво малоумна, нали седмоапартаментчикът Цветанов ще построи новата писта за крадците на народни пари от Герб и всички други комунистически утайки, защо ни баламосваш малоумна банкянска Тикво, от тази писта искате да хвърчите още дестки години и да крадете народни пари в осибено големи размери, не занам дали това не се наричаше корупция или просто кражба на ЕС в особено големи размери, кражба, която оставя бедни милиони честни българи.

Протестът за готви за четвъртото Велико народно въстание

23:24:26 / 28.09.2020
2
1
 ГОЛЯМ ПРАЗ в задникът ти, не се сравнявай с нас, ние работим и строим а ти получаваш на готово и сереш дебели говна и замърсяваш природата, от такива като теб трябва да се избавим моментално, защото живеете за да ядете и серете дебели пацули, а не ядете за да живеете и да допринасяте благоденствие за обществото, марш към бунището лайнар сплескан, дето цинизма му е избуял по високо от интелектът му, ниско по тревата ходи че ще се наложи дори и да пълзиш дебелосерко.

Футурологът Мариана Тодорова: Не се знае какъв ще е спусъка за падането на правителството

23:14:32 / 28.09.2020
0
0
 Кой ти строи машините за изкуствен имтелект, умряла за минети мастийо, кой ще ти нареди плочките на тротоара от където минаваш подлого богаташка.

Протестът за готви за четвъртото Велико народно въстание

22:49:51 / 28.09.2020
2
1
 Наблюдателю, ГОЛЯМ ПРАЗ в задникът му ни гледа сеира, а всички гяури знаят че сме икономически зависими и просто изкат да изтече времето на зависимоста ни, когато ние пак ще трябва да заработваме жълти стотинки, за да си платим големите сметки и да се приберем от площадите за да сме пълноценни донори на крадцитре на народни пари, които живуркат царски за сметка на нашата бедност, предлагаш ли нещо ти или.

Цветан Цветанов: ГЕРБ не е моето семейство. Няма да се върна в ГЕРБ

22:38:28 / 28.09.2020
1
0
 Нека да не изпитваме вълнения от изказването на "кръглата" цветанова тиква и всеки да знае че служителят на ДС, Цветанов иска да възобнови по друга линия кражбите на народни пари от комунистическите изчадия  от Герб и всички олигарси и "служители" на ДС.

Демонстранти, подкрепени от Мая Манолова, блокираха РИОСВ – Стара Загора

22:21:14 / 28.09.2020
1
0
 Може цялата пачка от евра на нощното шкафче на неграмотната Тиква от Банкя да е от "братя Ангелови" от Стара Загора, те "стопанисват" Градус, който бълва непоносима воня по всяко време на денонощието и Биср олива, произвеждат замразени пилета пълни с вода и други течни "благовонни" концентрати и плащат "комисионни" на подчертавам конкретно на малограмотната Тиква от Банкя, и това е публична тайна за всички съграждани.

Бабикян: Борисов, ти не си баща на народа

22:03:29 / 28.09.2020
2
1
 Мафията от полютици и олигарси се срастнала с полюцията, прокуратурата и крадът необезпокоявани народните пари, заедно с робовладелците и техните мързеливи и необразовани изчадия, в банковите сметки на които постъпват ограбените от труда на трудолюбивите българи милярди, от където ние трябвя да вземаме заеми с големи лихви за най необходими високи сметки за ток и вода, която е по скъпа дори и от районите в пустинята, спряха кръговрата на водата, изродите, чрез скъпите цени.

Протестът за готви за четвъртото Велико народно въстание

21:54:50 / 28.09.2020
2
2
 Първо посрещаме крадците на народни пари с яйца и домати, а после, дори и за еничарите ще има гранати.

Иво Христов: България се превърна в първата евродиктатура с благословията и парите на Европа

21:48:08 / 28.09.2020
2
0
 500 хиляди гяури живеят царски от крадените народни пари,карат скъпи и мощни коли с които ни трепят по разбитите и некачествени скъпи пътища, изсмукват жизнените ни сили, докато ние си мислим че работим за Държава а всъщност робуваме на комунистическите утайки от Герб, робовладелците и олигарсите, които командват марионетките, дядо ми умря спокойно през 1994 година на 75 години и кгато се возеше на предната седалка на семейната ни кола, през 80-десетте години, той казваше тези заводи нашата бригада ги построи, тези блокове нашата бригада ги построи, за да има младежите къде да работят и живеят, ще избия без да ми трепне окото, всички крадци на заводи и имотни измамници, ако не мога да го направя, гяури долни, всички които сте в схемата на кражбите на заводи и жилища, отивайте при Свети Петър, измекяри долни, купувайте си с откраднатите народни пари дървени пардесюта и всичко това което не искате.

Цветан Цветанов: ГЕРБ не е моето семейство. Няма да се върна в ГЕРБ

21:26:17 / 28.09.2020
1
0
 Преди 10-сетина дни на протеста в София се изказва адвокатка, която каза че партията на кривата тиква на Цветанов е за да издигне отново самолета на Герб, по нова писта за да лети известно време отново спокойно и да краде народни пари полукнижната Тиква от Банкя, и правилно каза дебелака Каракачанов че партията на седмоапартаментчикът Цветанов няма да промени нищо, но дебелакът се изказва със стратегическа цел, до колкото му позволява плиткият мозък в дебелата тиква, а представяте ли си ако прасето от Вмро постигне целта си да върне донаборната безплатна "военна" служба, какви кражби на народни пари ще се извършват от храна за войниците, спални помещения и оръжия от "Арсенал", тогава на Тиквата от Банкя, нощното шкафче няма да може да побере еврата от откраднатите народни пари и ако им се прави снимка, тя няма да може да обхване всички пачки от крадените евра от народа.

Вълна от реакции след острата реч на Караянчева в Лом

20:40:16 / 28.09.2020
5
2
 Защо комунистическите утрепки от Герб, не се возят на метрото, което са построили с народни пари, а се движат с кохорта от 5-6 джипа охрана и разхищават средствата на бедните българи, докато им крадат залъка от устата.

Борисов: По 50 лв. за пенсионерите, докато има пандемия

20:32:02 / 28.09.2020
1
0
 Комунистическата утайка от Герб, полукнижникът неграмотен от Банкя обещава на пенсионерите по 50 лева, а питайте го с колко милярда евра ще се нагуши от измислената "пандемия", за която всячески се стараха да изтъкнат че тръгва от Китай.

Петър Москов създава коалиция, иска да привлече партньорите на ГЕРБ

20:23:54 / 28.09.2020
1
0
 А открадна ли пари от подмяната на ваксините, комунистическа утайко?

Иво Христов: България се превърна в първата евродиктатура с благословията и парите на Европа

20:13:33 / 28.09.2020
3
0
 Ало, Dobriqt, за какви 300000 евра коментираш, ние тук говорим за милиони и милярди, които минават през шкафчето на Тиквата от Банкя, все Евро средства, които му се връщат под масата по 50-60%, от проектите, вместо да се построят качествени магистрали, водопроводи и електропроводи и газоснабдяване, които да не ощетяват българските жители, а да са им от полза.

67% от българите не могат да издържат без заплата три месеца

20:04:03 / 28.09.2020
3
0
 Един познат, който работи в общината ми каза, че 80% от българите, които разчитат на заплата няма да изкарат и 10-сетина дни без да робуват, след като са си направили сметката според заплатата "подаянието", но робовладелците и крадците на народни пари от партиите и олигархичните кръгове, могат да харчат в несвяст със същите темпове с които харчат в момента още десетки години.

Иво Христов: България се превърна в първата евродиктатура с благословията и парите на Европа

19:56:41 / 28.09.2020
4
0
 Ние българските жители, оставихме 50000 комунистически утайки от Герб да крадат народните пари, нека с тези откраднати милиони и милярди народни пари, изчадията да си купят дървени пардесюта и всичко което не искат. 

Д-р Николай Брънзалов: Не вярвам, че има лекар, който може да различи сезонен грип от COVID-19

19:48:58 / 28.09.2020
1
0
 И за тестовете един германски вируслог се изказа, че дори и да имаш един атом от вируса, при което нито ти си заразен, нито можеш да заразиш някой друг, тестът го отчита и тогава започва усмъртяването чрез антибиотици на този който е показал чрез теста "положителна" индикация.

Германия: Пари от Брюксел само при върховенство на закона

19:36:38 / 28.09.2020
1
0
  При върховенство на закона, всички комунистически утайки от Герб, министри, кметове, общински съветници и министър-прецедател, трябва директно да се настанят в следственит арест на затвора, защото откраднаха много милярди народни пари и оставиха бедни българските жители, които колкото и да се трудят, не работят за Държава, а за 50000 крадци на народни пари, които принуждават, чрез ниски заплати, трудолюбивите българи, да си купуват 20 годишни трошки със заеми за 2-3000 лева с високи лихви, от парите, които е трябвало да им се изплатят във вид на заплати.

Каракачанов: Не се обсъжда оставка на правителството

19:11:38 / 28.09.2020
1
0
 АС, вярно е че си обсъждат как да съставят план за крадене на милиардите народни пари от ЕС, за това не може кой да е да е министър, а трябва да е сигурен наш човек от комунистическите утайки, за да възлага обществените поръчки на "наши" хора, които ще върнат поне 50-60% от цената на "проекта" под масата за лични банкови сметки и най важното, дори и стотинка не трябва до достигне до празните джобове на българските жители, те трябва да вземат кредити с голяма лихва за най необходими високи сметки за ток и вода, за това им е толкова трудно на комунистическите утайки да съставят план за изразходване на ЕС, защото той не е прозрачен и достоверен.

Тормоз в училище: Ученик с нож върза по-малко дете за дърво и го кара да пуши трева

18:51:57 / 28.09.2020
2
0
 За протокола искам публично да обясня как преди 5-6 години бях сложил видеокамера на долният етаж и заснемах кой влиза и излиза от апартамента, който се намира под нашият, в който живеят 1970-ти набор изпечен затворник, заедно със 1973-ти набор татуирана " съпруга" и синът им, мекере, което сега е на около 27-28 години, че тримата"работиха" заедно и събираха по 10-12 души в жилището си и от там се чуваше, махай се от тук, няма да ме евеш или дърпай си от цигарата бе нещастник, няма да умреш и след като жертвите се съпротивляваха, биваха натискани от тълпата дикато ги принудят да правят това което им "заповядват", поне 30-сет пъти се обадих на полюция, защото пускаха силно наркоманска музика по всяко време на денонощието, и накрая разбрах че затворникът познавал "цялата полюция и всички мутри в града", представяте ли си как "работи" полюцията, заедно със всички мутри, който се разпознае, нека да ми пише минус на коментара.

Синдикалната федерация на служителите в МВР обяви протестна готовност

18:31:02 / 28.09.2020
1
0
 Връщайте всички заплати и пенсии, еничари подли и увисвайте на бесилото, защото вие посяхте с действието и бездействието си, този разврат сред младежите от наркомания и проституиращи 14-15 годишни момиченца, а дори и по малки.

Стъки: Ало, Банов. Ало, Стъки съм. Защо Бабикян не е в регистъра на медиите?

04:10:46 / 27.09.2020
1
0
 Путчо, схванал си темата за домашният любимец, и не само ти си стискаш опашката между кълките и квичиш на умрело.

Борисов: В ГЕРБ сме само жени. Тук-таме мъж, ма и той жена

23:10:41 / 26.09.2020
3
0
 Подиграва се тъпият полукнижник с интелигентните и трудолюбиви българи, подиграва се с трудолюбивите родители на стотици хиляди деца в Родината ни, подиграва се на стотици хиляди жени в зряла възраст, които вместо да правят аборти и да проституират, биха си родили деца да отглеждат, но само ако простакът от Банкя бе направил така че да се плащат 80% от заработката на работниците, а не както е сега да ни плащат по 20% от чистата печалба за заплати, а останалите пари робовладелците да внасят в банковите сметки на мързеливите си и необразовани изчадия, които ни избиват по пътищата със скъпите си и мощни коли и от техните милиони в банките ни се налага винаги да вземаме кредити с големи лихви за най необходими неща, дори и когато си купуваме 20 годишна бракма за по 2-3000 лева ни се налага да вземаме кредит от с голяма лихва от парите, които е трябвало да ни се платят във вид на заплати.

Проф. Минеков: Ако полицията беше подгонила мафията, сега отново щяхме да сме свободна и демократична държава

22:21:24 / 26.09.2020
1
0
 Мафията от 30 години насам подарява на полюцаите парите от нашите данъци за заплати на еничарите, които зорко бдят за да се развращават младите поколения, и пазят сводниците и наркопласьорите. В началото на 90-сетте години се бяхме събрали в един апартамент 15-сетина човека и един се хвалеше, че отвличал малки деца за органи, тогава аз го притиснах до парапета на терасата и му избръсках една глава и той се свлече на земята, всички които бяха там го съжалиха и нападнаха мен защо съм направил така с оборотният "човек", а аз им казах че ако не бяхме на първият етаж, а на 12, този изрод щеше да полети през терасата и вече щеше да е при Свети Петър.

Мустафа Карадайъ: Всички българи имат право да ползват своя език

18:22:56 / 26.09.2020
3
1
  Путчо, отивам на рожден ден на Кадрието, а ти си потапяй тиквата във външната тоалетна и дано ти поникнат още косъмчета по голото теме, че фесовете да не те наричат гявур, ами да се обръщат гальовно към теб и да ти казват гьотверен или верен другар.

Борисов е на инспекция в автомобилен завод

18:13:33 / 26.09.2020
3
0
 Преди 10-тина години разбрах че турчин, който строи текстилен завод в България, иска да дава заплати от 1000 евро нагоре, но изроди от кметството са му казали че в България такива заплати няма и за да си работи завода му, да плаща малко над минималната заплата и който си заработва допълнително часове да получава повече пари, и след като печели много, да отчита % от печалбата в общината, днес сутринта обсъждахме тези теми с познат и той ми каза че друг турчин, който има завод за автомоболни компоненти в Родината ни, също е искал да дава заплати над 1000 евро защото много печелил от дейноста си, и по същият начин е отрязан от общината и са му казали че в България има минимална запата, която трябва да се спазва. ЗА ДА СМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЗАВИСИМИ, НИЕ ТРУДОЛЮБИВИТЕ РАБОТНИЦИ ДА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ МЪРЗЕЛИВИТЕ И НЕОБРАЗОВАНИ ИЗЧАДИЯ ОТ БКП И ДА СМЕ ДЛЪЖНИЦИ НА ВСИЧКИ РОБОВЛАДЕЛЦИ.

Стъки: Ало, Банов. Ало, Стъки съм. Защо Бабикян не е в регистъра на медиите?

17:48:13 / 26.09.2020
0
0
 Когато водих домашният си любимец във ветеринарната клиника, докторът, който го лекуваше каза, смело е животното и тогава три стажантки опериха погледите си отгоре ми, питах доктора какво става защо ме гледате така, а той каза че ако до сега не знам, нека да разбера че животното прилича на стопанина си и то се излекува от сигурна смърт с моите и на доктора постоянни грижи.

Мустафа Карадайъ: Всички българи имат право да ползват своя език

17:36:22 / 26.09.2020
1
1
 Путчо, фесовете ни поглеждат като гяури (безверници, които всяка секунда се стараят да нарушат 10-те Божии заповеди), и за това бавно ни разделят на бедни и богати и ни завладяват, а ти сигурно скоро си се потапял във външната тоалетна, защото виждам че са ти поникнали още няколко косъмчета по голото теме.

Млaдa лeкaркa oт Cпeшнa пoмoщ - Варна зaгинa при жecтoкa кaтacтрoфa c мoтoр

23:12:27 / 21.09.2020
0
2
 Сега спокойно вече ще можем да се лекуваме с билки, Бог забавя, но не забравя.

Учители се бунтуват, че ще ги глобяват за ученик без маска

22:44:24 / 21.09.2020
0
0
 Трябва да не даваме на децата си да ходят на "училище", ако там искат да са с маски.

Италианците подкрепиха съкращаването на броя на депутатите

22:41:37 / 21.09.2020
2
0
 Един циганин по малко, един хляб за народа повече.

Тошко Йорданов: Не знам дали на утрешния протест полицаите ще бъдат в ролята на еничари, или ще се усетят, че са българи

22:35:22 / 21.09.2020
4
1
 ГОЛЯМ ПРАЗ в задникът ти, виждам че си се пенсионирал рано и си взел напълно незаслужено 20 брутни заплати от данъците на отрудените българи, които робуват за робовладелци, които защитаваш, а не за Държава България, идиот си безполезен, не ми се вярва да убедиш и другите, които четат и пишат тук, а аз за няколко месеца ти повярвах че си на страната на народа, защото тези пари които съм изкарвал съм ги харчил за бедни приятели и веднъж на един от тях, майка му каза че ако не го бях извадил от депресията след като го изведох от дома му и се срещахме с други познати, той можеше да направи и най лошото, да се самоубие, а сега работи в Германия в DHL, като шофьор и взема около 4000 евро заплата, нека Свети Петър да те благослови, кретен безподобен.

Бабикян: Всички, които искат свобода, трябва да са тук, а не да затварят лютеница или да пият ракия

22:09:16 / 21.09.2020
1
2
 Ех и аз днес затварях буркани с праскови за компот и ги варих с бързовара в тенекия от сирене, за да има какво да ядат децата ми през зимата и сега пия ракия, но до там ни докара геноцидът от 30 годишното "управление" на БКП и ДС и още по големият геноцид над българският народ от комунистическата отрепка Борисов, който захвърли пожарникарският маркуч,в началото на 90-сетте години, защото за тази професия се изисква да е мъж а не слуга на мутрите, какъвто е в момента, Тиквата, когато го вкарате в затвора, го разпитвайте кой поръча 90% от показните убийства на "прехода", за да достигне простакът на власт и да краде народни пари в особено големи размери, защото ако не беше другите алчни като него изчадия, Тиквата никога нямаше да достигне до този пост,

Тошко Йорданов: Не знам дали на утрешния протест полицаите ще бъдат в ролята на еничари, или ще се усетят, че са българи

21:38:38 / 21.09.2020
2
2
 Дори и в началото на 90-сетте години, когато мутрите плющяха шамари по пътищата на полюцаите, те не се усещаха че са българи, а си оставаха еничари на заплата и защитаваха, не българският народ, а оборотните крадци на народни пари в особено големи размери, и въпреки че аз бях кокошкар и се движех с по 200-300 лева доход на ден, пари които изкарвах от плячкосване от заводи, защото не исках да си затрия младоста в робуване на ДС и БКП в заводи и фабрики, за ниски заплати и дори и в доста случаи без заплати, полюцаи и мутри искаха да работя за тях, но не им се получи схемата, и за това до ден днешен чоплят и разнищват живота ми, но много от тях занят че дори и Свети Петър, когато съм застрашен от ДС, слиза от небето за да ми помогне.

Данаил Митов: Трябват промени и това е осъзнато дори от правителството. Въпросът е как ще се случат

21:16:57 / 21.09.2020
0
0
 Въпросът е как ще се случат? Ами естествено, че докато са на власт всички от ДС и БКП, ще се премине чрез новите закони от голям геноцид, към още по голям геноцид над българските жители, за да останат на власт комунистическите утайки от Герп и всички други изчадия от ДС и репресивният апарат, за да крадат милиарди от българскит народ и да го оставят трудолюбив и със заеми с големи лихви и да се труди до гроб, на за Държава, а за 50000 хрантутника, които когато и да се одерат живи все ще късно, защото живуркат богато и щатливо за сметка на нещастните пенсионери и трудолюбивите българи, които си купуват със заем от 2-3000 лева с голяма лихва, 20-сетина годишни морално остарели трошки и плащат големите сметки за ток и други ежедневни разходи също със заеми с големи лихви и вземаме крадит от банките от парите, които е трябвало да ни платят като заплати, а робовладелците са ги откраднали и са внесли в банковите сметки на мързеливите си и необразовани изчадия.

Бабикян: Изхвърлихме Борисов зад Околовръстното

20:34:30 / 21.09.2020
2
0
 СраБългарино, Герберастки Циганино, нали си чувал за Крис, който писа че в САЩ една миля, качествена магистрала, струва по малко от един километър долнопробна и вълнообразна "магистрала" в България, на която Тиквата прави ремонт след ремонт, през 1-2 години, или ремонт на ремонта след ремонта и краде пари чрез  "фирма" 'Трейси" за сметка на качеството на пътищата, ако има някой да отнесе въпроса за некачествените пътища, по които стават ежедневно катастрофи далеч от България, в ЕП, защото и от други Държави катасрофират по вълнообразните магистрали, от където Борисов е откраднал милиарди евра за сметка на качеството на пътищата.

"19 минути": Замесват името на Цветелина Бориславова в световен скандал чрез нейната служителка Ружа Игнатова

20:14:17 / 21.09.2020
2
0
 За свтовният скандал, нека да я съдят световните организации, в което се съмнявам, но за това че заедно с педеругата Симен Дянков, който предлагаше постни пици на трудолюбивият български народ и милиарди в банките на Цветелина, а на Тиквата от Банкя огромни парични потоци в банковата му сметка, затова Тиквата още в началото на 90-сетте години захвърли пожарникарският маркуч, защото там се изисква мъжественост и стана слуга на мутрите и повтарям, за да достигне до този пост и да краде народни пари в особено големи размери, Тиквата е поръчал 90% от показните разстрели на "прехода" и затова че подложиха българскит народ на невиждан в цивилизованите Държави геноцид, тези трите мутри трябва да се приберат в ареста и да се разпитват, на кой какво са поръчали, за да докарат народа до просяшка тояга и заеми с големи лихви от "банките" на Цверелина.

Вежди Рашидов: Ако има мутри, Радев да посочи кой, ако има крадливи, да ги посочи по име

18:14:45 / 21.09.2020
2
0
 Тоя грозен фесландец всеки ден се облажава от крадците на народни пари.

Мартин Карбовски: Властта ни дължи яснота какво се случва по отношение на катастрофата с Милен Цветков

23:38:49 / 17.09.2020
1
0
 Крис, то за тая работа снайпер "драгунов" и саксия с мушкато ще са еднакво полезни, но не съм ги използвал, защото имам други методи за сега, ако някой не ми спре на пешеходната пътека, запомням му номера и след това минавам десетки километри или пеша или с кола, за да го видя къде спира вечер и двата фара му се пропукват или зимата от студа или лятото от жегата, а преди двайсетина години, когато нямаше камери в целият град, както сега, един отворко олекна с предно стъкло, акумулатор, двете предни гуми и SD-то.

Мартин Карбовски: Властта ни дължи яснота какво се случва по отношение на катастрофата с Милен Цветков

23:03:03 / 17.09.2020
2
0
 Преди 10-сетина минути чух мощен рев на двигатели, погледнах през терасата от където имам видимост, около 200 метра на отсечка от главна улица, която се намира почти в центъра на града и видях как кола и мотор се състезават, караха с над 100 км в час, защото изпреварваха другите автомобили, така все едно че те са спрели, това го позволяват еничарите от полюцията, които бият протестиращите жители на Родината ни и вземат заплати от нашите данъци. 

Протестиращите срещу правителството и кмета Портних са пред Община Варна. Тръгват на шествие към Морската градина

22:43:04 / 14.09.2020
2
0
 Путчо, ходи си потапяй плешивата кратуна в тоалетната и ще ти поникнат още косъмчета по темето.

ОД на МВР Варна: Мотористът от катастрофата в центъра на Варна е починал

22:33:04 / 14.09.2020
1
2
 Ей донори скороста с която карате в градски условия ви убива, ако спазвате скороста в града, дори и да се блъснете в автомобил, ще се чуе туп оох и ще си изтупате насраните гащи и ще се изправите на крака, а когато карате бързо се чува само ооо туп и не помръдвате, защото Свети Петър ви взема душата, за да не трепете невинни хора.

Протестиращите срещу правителството и кмета Портних са пред Община Варна. Тръгват на шествие към Морската градина

22:21:42 / 14.09.2020
0
3
 Путчо тази вечер го завирам в дупето на една продавачка от близкият магазин, 27 годишна туркиня и като те гледа и чете какво пишеш ми каза да ти пиша "сикишейм алзана", не знам какво означава за момента но смятам че ти подхожда на плешивата кратуна. 

"Офнюз": Точно 109 души поискаха оставката на Радев с шествие по Витошка

22:13:08 / 14.09.2020
5
2
 СраБългарино, имагинерно усещам от коментарите ти тук, че не си китка за мирисане, така че остани си в големият магазин и склад и си работи сам.

Йордан Христов новият съпруг на мис Бикини от Къщата в Барселона пред Биволъ: Не ви ли е срам?

21:58:53 / 14.09.2020
0
0
 Крис, светофарите след 22 часа не работят и тогава по трептенето на светлините от мпс скороста се разгадава от шофьори, които не са с дългогодишен стаж а от такива, които имат много километри зад гърба си, изглежда си пристрастен към колегата си и си доста ядосан стар или млад човек, но нека са млади децата ни, а ние остаряваме бавно, и освен това да ти кажа че аз съм карал в града с правите улици със 120 километра със зеленото джигули, когато бях на литър алкохолен концентрат и карах с 50-сетина километра, а джип с бясна скорост ме изпревари и корумпираните полюцаи го пропуснаха, а искаха да спрат мен след като си карах бавно и спокойно и избягах от коруцията, но аз съм се возил на мотора на познат преди 20-сетина години и той караше по правите улици на града ни със 140 километра в полунощ, и му имах доверие защото е тираджия и има много нбавити километри в целият Свят. 

"Офнюз": Точно 109 души поискаха оставката на Радев с шествие по Витошка

21:25:59 / 14.09.2020
5
0
 Путчо, знаеш ли че майката на децата ми е с висше образование, а аз съм електротехник на който всички на които съм вършил услуги за дребни парици, казваха, еднин килограм брашно да имаш и да го дадеш на майстор да ти го замеси или тоя майстор ремонтира и това което не може да стане и отгоре на всичко и гаранция дава, или казвам за ремонта искам дест лева, а те ми казват 20 лева ще ти платим и сядай на софрата да ядем и пием, ако нямаш друга работа, а сега големит ми син ще учи в електротехникума, затова си потопи Путчо плешивата кратуна в тоалетната и дано ти поникнат още косъмчета по темето.

Протестиращите срещу правителството и кмета Портних са пред Община Варна. Тръгват на шествие към Морската градина

21:13:30 / 14.09.2020
1
2
 Е той Путчо си е направил сметката, поне за дървено пардесю да му стигнат парите, които му плащат от Герб, докато троли в Петела.

Йордан Христов новият съпруг на мис Бикини от Къщата в Барселона пред Биволъ: Не ви ли е срам?

21:01:32 / 14.09.2020
0
0
 Крис пиша за моторите, които карат в града в който живея с прави улици и миризма на липи през лятото, да това е Стара Загора, не знам във Варна колко са ви прави улиците, не съм идвал там от десетина години, но тук само за отсечка от 200 метра, която виждам през терасата си, докато преброя до 5 и копелдакът с 1000 кубиков мотор е хвръкнал със стотина километра в час и се мисли за безсмъртен, но истината не е грозна както казва Партизанин, тя е потресаваща и разтърстваща, и това не са само "мотористи", които фучат със стотина километра а има и коли и джипове, които дори карат в насрещното движение със превишена скорост, а полчцаите си затварят очите при вида на скъпите и мощни возила, защото знаят че не всеки може да си ги пзволи, а товеа са крадците на народни пари в особено големи размери, които карат скъпи коли.

"Офнюз": Точно 109 души поискаха оставката на Радев с шествие по Витошка

20:45:18 / 14.09.2020
6
0
 Ау Путчо, ходели били на работа, и за кой работят, Държава вече няма плешивецо, има само феодали, които крадат труда на трудолюбивите българи и ги принуждават да вземат заеми с големи лихви от парите, които е трябвало да им платят за заплати.

ОД на МВР Варна: Мотористът от катастрофата в центъра на Варна е починал

20:30:10 / 14.09.2020
0
2
 СраБългарино, Циганино подъл, преди да излеза да карам по пътя мотора си, аз карах стотици километри по прашни мотописти и правех 15 метрови скокове и падах нарочно, когато лягам в завоя и на права отсечка, за да отчета болката и ударите от катастрофите, които си предизвиквах САМ, там където няма движение, а когхато започнах да карам по асфалтираните от "ЛОШИТЕ КОМУНИСТИ" пътища, бях просто гений, но един познат тираджия, който има стотина милиона километра навити в целият свят, ми каза, че няма голям шофьор, а има голям късметлия и с мотор не знам колко километра съм минал, но с кола съм ги засичал, за десет години 700000 километра, само по пътищата на Родината ни. 

ОД на МВР Варна: Мотористът от катастрофата в центъра на Варна е починал

20:05:22 / 14.09.2020
0
2
 Скороста ви убива, донори безполезни, а аз наистина че съм тъпак и боклук, след като със светкавична реакция натиснах педала на спирачките и оставих един метър отсечка по която да премине "мотористът", който караше със 120 километра в града и ми отне предимството, трябваше ли да се направя на разсеян и да го утрепя, за да не убие след години моите и вашите деца.

Засипаха офиса на ГЕРБ в Стара Загора с животинска тор

19:55:55 / 14.09.2020
1
0
 Ей, това само от симпатизантите на Герб говна ли са? Вярно че имат голям електорат, но това може да се събере само в помийна яма.

Протестиращите срещу правителството и кмета Портних са пред Община Варна. Тръгват на шествие към Морската градина

19:50:07 / 14.09.2020
3
2
 "Дорде е мъничка змията, с крака да и строшим главата, свободни да се назовем".

Борисов: Правилно управляваме държавата, всичко работи, народът не усеща, че сме в пандемия

00:05:58 / 14.09.2020
2
0
 Ей на тва се казва истински долен ляв педал, ти му казваш че е умен, а той ти говори за някакви анали.

Засипаха офиса на ГЕРБ в Стара Загора с животинска тор

22:04:36 / 13.09.2020
3
0
 Мирище на говна дебели от Путчо, Лошият, LM  и Срабългаринът, хайде Путчо потапяй си плешивата тиква в говната за да ти поникнат още малко косъмчета.

Ремонти налагат ограничения по магистралите "Струма" и "Тракия"

21:42:05 / 13.09.2020
1
1
 Ремонт на ремонта върху ремонта на новите магистрали, построени от фирма "Трейси", най близката до Герб.

Младеж от протеста: Майка ми и баща ми са заплашени с уволнение, ако продължавам да ходя на протестите

21:38:01 / 13.09.2020
1
1
 Ти да видиш какво каза още на вторият ден от протестите, робовладелското необразовано и мързеливо изчадие на тртудолюбивият ми колега, каза му че го видял на протеста и му даде маска и каза слагай маската и я носи постоянно защото си ходил на протеста и може да си се заразил с някой вирус, а за майка ти и баща ти кажи къде работят, че да им затворим "фирмичката" на тези робовладелци и естествено че ще получат обезшщетение от Нашата Държава, не от тяхната.

Ивайло Калфин: Не трябва да чакаме отвън да решат проблемите ни

21:30:29 / 13.09.2020
0
1
 Защото ако решат проблемите ни от вън, тогава шизоифреничният ти поглед ще гледа през дебели решетки, дебил подъл.

"Отровното трио": Третото "Велико народно въстание" ще е на 22 септември

21:19:30 / 13.09.2020
0
0
 Мърци цветът на дъгата е все пак някакъв цвят, а тези деца които се родиха в България преди двайсетина години са с индигов цвят на аурата, те могат да отпечатат кармата на тези които са принудили родителите им да робуват, върху робовладелците и техните изчадия деца, внуци и правнуци, само да можем ние възрастните им родители да отбележим кои са крадците, които ограбват нашите доходи и в същото време дсетството на децата ни.

Марияна Николова: Подписите за Конституцията нямат общо с концесията на Марешки

21:06:53 / 13.09.2020
1
0
 Преди минути показах на децата си, които са с индигов цвят на аурата, крадците на народни пари в особено големи размери, и застрашават детството им но мутрата Борисов, незнайно защо не се появи на екрана от Петела и се наложи да извадя негова снимка с подпис от преди десет години, в която беше дал автограф на големият ми син за да го посоча като един от крадците на народни пари в осоибено големи размери, и заради този крадец на народни пари децата ми не могат да си изживеят достойно детството, тре са с по два върха на главата и казаха когато им посочих крадците, аха добре вече ще знаем че крадат от парите ти и не стигат и за нас.

Андрей Новаков: България ще получи същия мониторинг, както всяка една друга страна-членка на ЕС

20:35:07 / 13.09.2020
5
0
 Покажете тази свиня на децата си и им кажете че заради такива като този охранен изрод, те не могат да си изживеят детството и тогава този шкембан ще получи достойно правосъдие от мизерстването на децата ни.

Лъчезар Борисов: Започваме да ускоряваме икономическите мерки в геометрична прогресия

20:26:20 / 13.09.2020
1
0
 Добре сте дошли в демокрацията на България господа комунистически утайки от Герб и Сдс и всички други отрепки от власта, които се представихте за благодетели на сънародниците ми ще се отпечатвате от децата ни с индиговеа диаграма на аурата, но това Квазимодо трябва да бъде изхвърлено час по скоро от мекото столче и на негово място да застане Симеон Дянков с постната пица, да го покажем по нета на децата си и да му отпечатаме кармата на този отявлен крадец на доходите на българите.

"Отровното трио": Преговори с Борисов няма да има. "Велико народно въстание" започва в 17 часа на 22 септември

20:01:47 / 13.09.2020
3
2
 Няма спасение за крадците на народни пари в особено големи размери, показахме ги на децата си по телевизора, които са родени с индигов цвят на аурата и сега са на площадите за да протестират и отпечатват кармата върху деца и внуци на креадците които крадат не само парите ни но и съвестният ни живот и подлагат на чалга и наркотици нашите деца. 

Жена от протеста във Варна: Крайно време е да ги изметем от всички позиции

19:53:27 / 13.09.2020
2
1
 Не можете да се спасите вече изроди и крадци на народни пари, децата ни с индигов цвят на аурата ви видяха по телевизора и ние им обяснихме, що за благодетели сте на българският народ и вашата карма ще бъде отпечатана във децата и внуците ви.

Проф. Кантарджиев: Да не драматизираме с маските за децата в училище

19:47:40 / 13.09.2020
1
0
  Няма да драматизираме темата, децата ни вече са с индигов цвяят на аурата, спомни си за Московски и Пленелиев, къде отидоха децата им, а ние на нашите деца с индигов цвят на аурата ще им показваме мутрите ви и как искате да се облагодетелствате от носенето на излишните маски за да създавате излишно напрежение на съвестните сънародници.

Проф. Гарабед Минасян: В България пари бол, въпросът е как ще се харчат

19:31:25 / 13.09.2020
1
0
 Искам тези от вас, които могат да отнесат въпроса до Европарламентът да питат колко милиарда евра върна под масата незаконно фирма "Трейси" на Герберските измети и по точно на Борисов, за да си напълни шкафчето с евра от ниското качество на магистралите, защото Божков ми плати 35 евро за да изоблича схемите на Тиквата от Банкя следва и още информация платена от Божков, която ще стигне до Европарламентът.

"Отровното трио": Третото "Велико народно въстание" ще е на 22 септември

19:05:15 / 13.09.2020
1
0
 По безкръвен път децата, които се родиха преди 20-сетина години в България с индигов цвят на аурата и сега са по площадите на протестите ще отстранят крадците на народни пари в особено големи размери, които прогониха от Родината ни милиони сънародници и ни оставиха да мизерстваме с оскъдни доходи и огромни сметки за плащане и заеми с големи лихви от парите които ни се полагат за заплати на труда ни и за пенсии на пенсионерите, които построиха инфраструктурата на Родината ни, само ние възрастните трябва да посочвяаме на децата си крадците, които се показват редовно по телевизията и се представят за благодетели на българският народ, а всъщност крадат средствата ни с които можем да си посрещем всички сметки, без да се налага да вземаме заеми с високи лихви от техните комунистически "банки".

Проф. Гарабед Минасян: В България пари бол, въпросът е как ще се харчат

18:47:57 / 13.09.2020
2
0
 На децата обяснявайте схемите, с които робовладелците ограбват не само парите ни от труда, но и съвестният ни живот, който трябва да изживеем, кажете им как робовладелец, който има 30-сетина роба и на ден те му изкарват по 350 лева чиста печалба, а той им плаща средно по 50 лева надници и печели от робите по 10000 на ден ,а за година по 2400000, половината от тези откраднати от труда на трудолюбивите работници пари се харчзат от необразованите и мързеливи робовладелски изчадия, които си купуват скъпи и мощни коли и джипове и само по българският стандарт на робовладелските изчадия, колите и джиповете им трябва да са с еднакви цифри в регистрационната табела, за да не ги спират и глобяват корумпираните полюцаи, а останалите пари робовладелеца внася в банкови сметки на изчадията си, от където ние трудещите се трябва да вземаме със заем с голяма лихва, тези пари, които е трябвало да ни се платят във вид на заплати, това е потокът на парите в България. 

ОД на МВР Варна: Мотористът от катастрофата в центъра на Варна е починал

18:13:33 / 13.09.2020
6
3
 Умрелият "моторист" отишъл вече при Свети Петър, той да го съди, но това младо момиче с красиви баджаци ще си спомня цял  живот че е убила човек, нищо че той е бил 59 годишен "моторист". който не се е научил как да кара. Точно сега фучат по главната улица донори, които заслужават мотики в празните кратуни, преди да убият някой пешеходец, или да умрат под гумите на някой невинен шофьор, който ще ги мисли цял живот и ще сънува кошмари заради тези утрепки.

БНТ: Две катастрофи на АМ ”Тракия”. Трафикът към София е затруднен

18:02:08 / 13.09.2020
2
0
 Това за долнокачествените пътища, които са със завишени цени и от където комунистическите изчадия от Герб откраднаха много милиарди евра, чрез подставената фирма "Трейси", която им връща %-ти под масата от откраднатите за сметка на качеството милиарди евра, го знаят и децата от детската градина, но другото издевателство над българският народ никой не може да предположи, че след пернишката водна криза, която се услади на мутрите откраднали минералните извори, ще предстоят още изкуствено създадени водни кризи от крадците на народни пари в особено големи размери, които са на власт, за да печелят още и още от минералните води, които продават в "магазините", без да се интересуват изчадията че ние не може да се изкъпем и въобще не можем да водим нормален живот без вода, важно е крадците от власта да са щастливи, а ние да потъваме в мизерия и дългове към "банки" с големи лихви от които се възползват ГЯУРИТЕ.

Евродепутатът Клеър Дейли: Бойко Борисов и екипа му се опитват да използват еврофондовете за своя полза

16:07:59 / 13.09.2020
4
0
 Това че наяма да дойдеш на протестите в България е ясно, ами виж как от Европарламентът, Мария Габриел, Ева Майдел и други "българи" от Герб, подкрепят крадците на народни пари и европейски "средства" и им осигуряват безпрепятствено крадене, след като показват записи на мутрата Борисов от Банкя за строежи на нискокачествени магистрали със завишени цени и ела само малко да покараш колата си по по тези долнопробни магистрали, от които Борисов открадна милиарди евра и виж по тези пътища как на всеки метър се създава предпоставка за катастрофа, и коко крадци на народни пари карат скъпите си и мощни коли и джипове с превишена скорост по тези долнопробни магистрали и от къде имат пари за скъпи коли и имоти при положение чев 90% от трудолюбивите българи сме бедни и със заеми с големи лихви за най жизнено важни сметки.

Родители на протест срещу задължителните маски в училище

15:36:52 / 13.09.2020
1
0
 Научете децата си, че икономическата криза е създадена от шепа крадци на народни пари, които искат да забогатеят лесно и безпрепятствено, за сметка на тези, които ще оставят бедни, посочете им крадците от екрана на телевизора, със тези, които искат децата ни да са с маски на училище, направете същото, само им посочете кой всява страха от "пандемии", децата ни вече са с индигов цвят на аурата от 20-сетина години и протестите ще минат по безкръвен път, ще умрат децата и внуците на крадците на народни пари в особено големи размери, а смите крадци ще останат живи до дълбоки старини.

Деца от приюта на отец Иван отидоха на море

15:14:23 / 13.09.2020
2
0
 Браво отче, догодина да заведеш два пъти повече деца на море.

Тежка катастрофа на Катедралата във Варна. Моторист лежи на пътя

15:06:52 / 13.09.2020
2
0
 СраБългарино, циганино подъл, като не може да кара мекерето, което уби Милен Цветков, от къде е взел пари за скъп и мощен джип, взел ги е от майка си, която е ограбвала труда на работниците в продължение на много години, а ти от къде ще вземеш пари да купиш мощна и скъпа кола на изчадията си, мързеливи и необразовани, пак ще крадеш от труда на работниците и ще печелиш от некачествените стоки, които продаваш за редовни.

Цветанов: Борисов превърна ГЕРБ в най-мразената партия, няма как повече да е премиер

14:58:12 / 13.09.2020
2
0
 Да говорим само за апартаменти днес е изключено, тези изроди от герб и комунистически утрепки, крадци на народни пари в особено големи размери, заробиха трудолюбивите българи и пенсионерите с мизерни доходи и заеми от "банки" с големи лихви и си присвоиха всички печеливши Държавни отрасли, като започнем от енергетиката "Гинка", до газосмабдяването "Теменужка и сие", само водоснабдяването им се видя непечеливш отрасъл и за това докарват до обезводняване много райони в Държавата, за да могат да печелят мутрите, които откраднаха минералните извори.

Тома Биков: Правителството ще подаде оставка само, ако събере гласове за ВНС

14:38:04 / 13.09.2020
3
0
 Преди 20-сетина години в България започнаха да се раждат деца с индигов цвят на аурата, това са деца на трудолюбиви родители с мизерни доходи, защото вече няма Държава за която да работим, а кражбата от труда ни отива в банковите сметки на не повече от 5% крадци на народни пари в особено големи размери, тези деца вече са по площадите и протестират, те не искат скъпи и мощни коли, джипове и мотори, те искат да живеят достоен живот в Родината си, за това от нас по възрастните се очаква да им кажем кои са крадците на доходите ни, а те имагинерно и безкръвно ще оправят ситуацията в Родината ни, дори и да се наложи децата и внуците на крадците на народни пари да умрат, след като им се задейства кармата.

Тежка катастрофа на Катедралата във Варна. Моторист лежи на пътя

14:18:06 / 13.09.2020
3
1
 Поне 90% от мотористите си мислят че са безсмъртни, когато се качат на мощните си мотори, преди 7-8 месеца , след като пресичах пешеходната пътека, от 50-60 метра двама ми се развикаха, спри бе не минавай бе, и само се искаше малко да намалят високата скорост с която караха и така щях да мина безпрепятсвано по пешеходната пътека на която съм с предимство, но и аз им извиках силно, спрете бе утрепки и те спряха но не да ми направят път да премина а за да се топорчат, и аз им казах че така както са спрели и са на моторите могат да приказват каквото си искат и да ме обиждат дори, но само да слезат от моторите, ще има юмруци и ритници и те дадоха газ и заминаха с мощен рев на двигателите, а този дебелият не виждам дали изобщо ще може да стане от асфалта, или от там директно трябва да отиде в моргата.

Над един тон кокаин, предназначен за европейския пазар, е задържан близо до Канарските острови

18:10:12 / 12.09.2020
3
0
 Тиквата от Банкя, докато беше главен секретар на мвр, прибра 500000 долара подкуп от Сретен Йосич, за да го остави да продава спокойно в Родината ни дрога и да зарибява младежите, така че вече е осигурен достатъчно голям пазар и има много наркозависими и за това дрогата в България не се изгаря, а се продава под строгият контрол на полюцията, която пази наркоразпространителите от съвестните жители.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X