Потребителски профил

милен

Регистриран: 22.08.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
4240
1162
3078

Рейтинг: 9132

Място в класацията: 47

Коментари на милен

Каракачанов след думи на Нинова: Некадърният политик първо посяга на армията

20:25:29 / 06.04.2020
1
1
 Крис, преди 10 минути прочетох, че (през 1672 година гневните холандци заколват и изяждат премиера си), затова сега там депутатите са малко и се движат с велосипеди, а не с нови лъскави и бронирани джипове, а нашите търтеи и днес са в състояние да пуснат 90-сетте танка за да мачкат ордите от поруганото население на Родината ни само за да си стоят на меките столчета и да крадат народни пари в особено големи размери и да поддържат геноцида над българските жители, дори и след като корона балона се спука.

Каракачанов след думи на Нинова: Некадърният политик първо посяга на армията

18:13:56 / 06.04.2020
1
1
  Крис, не може да си забравил, как в началото на 90-сетте години, Петър Младенов, каза (да дойдат танковете), защото народа се бунтуваше и искаше комунистическите утайки да напуснат властта, но ти каза, че тези измекяри са внедрили свои хора в СДС и всякакви други партии по това време, а аз съм чувал за девиза на утрепките (роете се правете партии, така че която и да е на власт, все наша да е), така че говоря за танкове, които да пометат народа в случай че започне да изразява недоволството си, защото смирена главица сабя не я сече, тя вече е отсякана.

Вълчев: Готови сме и за по-дълго отлагане на изпитите на 7-ми и 12-ти клас

00:47:45 / 06.04.2020
2
2
 Крис, ти вярваш ли че Нексуса го е написал това, та той  освен за лайна и тоалетни, друго не мже да измисли. БОГАТАШИТЕ НА ГИЛОТИНАТА,

Васил Велев: Недомислица е да се плаща 100% възнаграждение на хора, които не работят

22:54:54 / 05.04.2020
2
3
 Крис, още преди да прочета коментарът ти, ми идваше да хвана този олигофрен за юларчето (вратовръзката) и право на кладата да го изгоря, а сега направо ми се разхлопа сърцето, 80% от българите, преди да ги "съкратят" от работа живееха и продължават да живеят от кредити с големи лихви, и ние никога дори и когато работим не получаваме реалното си трудово възнаграждение, защото робовладелците прибират 80% от печалбата, и останалото е за заплати и други разходи, а не обратно, както във всички цивилизовани Държави.

Вълчев: Готови сме и за по-дълго отлагане на изпитите на 7-ми и 12-ти клас

22:33:15 / 05.04.2020
1
1
 За сега е добре, че децата не ходят на "училище", където комунистическите утайки и крадци на народни пари им пълнят необременените мозъчета с истамбулски конвенции, османско присъствие и най различни икономически кризи, сътворени от евреите.

Каракачанов след думи на Нинова: Некадърният политик първо посяга на армията

22:27:05 / 05.04.2020
3
1
  Пази си мизерната армийка, недокланото праси, защото тя ще спаси всички крадци на народни пари от народната "любов". Да дойдат танковете!

Слави Трифонов: Ей, Бойко, не си овчар на всички българи, а техен служител! Какво ми се караш!?

02:47:12 / 05.04.2020
3
3
 Крис, след като отвори дума за змията, да ти разкажа един сън, който сънувах преди 7-8 гдини, докато си вървя по пътя ме отвличат 4-5 изрода и ме отвеждат в кабинета на около 4 метра висока змия, която най обикновено си стои на директорското столче и бюро и ми казва, ти защо не правиш като всички други, да не си по различен от тях, и веднага си спомних думите на колеги, които ми казваха, абе ти за една въшкава надница от 50-60 лева ша са утрепваш ли от работа бе, но имаше и други колеги които искаха да всеят страх от робовладелците, за да могат те да си дремят на телефоните, а другите да работят вместо тях, и змията се засили да ме хапе с отровният зъб, но аз го хванах и го изтръгнах от чеенето и заедно с торбичката, пълна с отрова и когто излязох от кабинета, хвърлих зъба заедно с отровата в кошче за боклук, и веднага се усетих, че това за някой ще много ценно и вземах кошчето и го изгорих в гората, по късно в съня ми се върнаха изродите, за да ми държат сметка, къде е отровата на змията, и след като им обясних, че съм я изгорил, заедно със зъба и те побягнаха изплашени, както бяга дявол от тамян.

Работодатели алармират, че ще трябва да съкратят мнозина още в следващите дни

02:25:32 / 05.04.2020
3
1
 Те не са работодатели, а робовладелци, които отчитат % от печалбата в общините, за това че чрез закона за минималната заплата, комунистическите изчадия от Герп, са им осигурили евтина работна ръка, която трябва да плаща скъпи данъци и сметки и за да ги плати работника, трябва да тегли кредит с го;яма лихва от парите, които е трябвало да получи като заплата, но робовладелците са му ги откраднали и са ограбили труда ну, а парите са внесли в банкови сметки на мързеливите си и необразовани изчадия във вид на заплати от по 7-8000 лева. 

Икономистът Румен Гълъбинов: Държавата да даде безвъзмездно и пряко помощ на всички осигуряващи се

22:25:05 / 04.04.2020
2
2
 Крис, може ли да провериш в някои сайтове, защо Китай, Япония и Хонг Конг са спрели 5G мрежите си, преди малко видях във FB, статия с това заглавие и като опитах да я отворя ми изписа. че няма връзка с този сайт, а започваше с обяснение за белите дробове, които не могат да пренасят кислород, заради вълните от мрежите на 5G, а Мракобес да знае, че тези, които вземат от 4 до 8000 лева заплати са мързеливите и необразовани робовладелски изчадия и това го знам от лични наблюдения.  

Държавата заповяда: Всички задължително с маски навсякъде. МВР да глобява хората без маски

01:10:39 / 31.03.2020
1
0
  Крис, ти никога не подкрепи комунистическото изчадие и крадец на народни пари в особено големи размери Борисов, но ПРА-то и до ден днешен му се възхищава.

Теменужка Петкова: За да е стабилен енергийния сектор в страната, трябва да си плащаме сметките за ток

00:00:24 / 31.03.2020
1
0
 Крис, извинявай, може да има някакво недоразумение, но аз помня като слон, че преди 7-8 месеца ти каза че със надницатата си като анестезиолог "тази дуна прочетох правилно", получаваш по 200 долара на смяна и те са ти достатъчни за да си платиш тока за един месец, освен това каза че една миля от мгистрала в САЩ струва по евтино от един километър в България и един работник , който строи магистрали в САЩ , получава на час по 70 долара.

Държавата заповяда: Всички задължително с маски навсякъде. МВР да глобява хората без маски

23:34:59 / 30.03.2020
1
0
 Пред Свети Петър съм ин изнесъл мутрите, който пред ада и рая, върна душата ми в тялото, за да мога благодарение и на вас, които ми давате информация, да изоблича крадците на народни пари и комунистически "управляващи" утайки, за които вече е късно да се изповядат, мандалото лопна, крадци долни, благодаря на всички, които даваха достоверна информация, за това кои трябва да са богати и кои трябва да се самоубиват от безисходица за неплатени сметки, и това не е всичко което съм казал за сънищата си , които съм сънувал в изключително напрегнати ситуации, които биха довели много хора до самоубийство, но когато съм в безисходица, дори и БОГ слиза от небесата за да ми помогне по пътя, който трябва да извървя, с ваша помощ естествено, нали и вие сте пострадали от тези крадци на народни пари в особено големи размери, за които и бесилото ще малко.

Теменужка Петкова: За да е стабилен енергийния сектор в страната, трябва да си плащаме сметките за ток

22:58:26 / 30.03.2020
3
0
 Крис, ако не си се гъбаркал, преди няколко месеца писа, че надницата ти, като анестезиолог е 200 длара и с нея си плащаш тока за един месец.

Кабинетът прие измененията в бюджета,нов дълг до 10 милиарда лева

22:48:22 / 30.03.2020
4
1
 Каква гордост е за този еничар, да каже кабинетът, имам чувството, че сънят ми от 1997 година се сбъдва със страшна сила, а не искам да е така, тогава сънувах Живков в ковчега и Ванга от небето да нарежда, обичайте се помагайте си, и аз си мислих че го правим това което казва, а тя каза не това не е така, и в същото време видях как комбайните докато жънат плодородните ниви, започнаха да се издигат високо над тях, а житото оставаше непокътнато, тогава започнаха да им слагат тежести, за да мпгат комбайните пак да се доближат до земята, за да жънат, но и това не помагаше, и започна в един момент да не ми пука дли ще съм жив или умрял, докато при нелепа катастрофа с колело, при клинична смърт, душата ми се издигна до небесата при Свети Петър, а той с блага усмивка каза на сенките, които я напътстваха, пред ада и рая, той посочи на земята да се върна, за да виждам кои са крадците, които ограбват благинките на съвестните хора.

Политолог обясни защо България ще получи от ЕС €800 млн. помощ, а Гърция – 5 млрд.

22:11:00 / 30.03.2020
0
0
 Крис, здравей и благодаря за предложението за ракийката, но но но ти се съмняваш че един от така наречените модератори е точно Нексус, и сега с пялна сила се трият коментарите, за да не можем да си сработим мненията за статиите, които четем в Петела, смислени и безмислени, защото вирусът принуди доста знаещи и можещи хора да усегнат пред компа и да пишат и четат, и виждам тук нови регистрации на хора, които като теб и мен се опитват да изкажат мнение, а то при всички случаи, когато е консруктивно, няма да се харесва на комунистическите утайки, които в момената са на власт и крадат народни пари в особено големи размери.  

Държавата заповяда: Всички задължително с маски навсякъде. МВР да глобява хората без маски

21:51:04 / 30.03.2020
0
0
 Само че идат нови вируси и със спечелените пари, могат алчните изчадия, да си устроят богаташки погребения, даже и да са със скафандри и кислородни бутилки.

В Белгия вече се влиза в затвора за наплют полицай

21:17:38 / 30.03.2020
1
0
 През 2000-ната година, имах удоволствието да плюя с кървави храчки полицай, който се опита да ми открадне 1500 лева, и докато ме удряше с юмруци, аз го плюех и стоях, готов за ударите, които ми нанасяше в лицето и му казвах, спирай, за да не почвам да та плющя аз, и когато дойдоха колегите му, го попитаха при вида на оплютото му с кръв лице, дали има някой умрял и аз им казах, че за сега все още сме живи и когато се разсмях яко, полюцаите еничари се ядосаха.

Варненската адвокатска колегия: Стрелбата с въздушна пушка по адвокат не може да е обикновен вандализъм

20:58:52 / 30.03.2020
0
0
 През 90-сетте години един "адвокат", не искаше да допусне служебен защитник на делото, който би свършил и по добра работа от него, за 20 лева, а този мошеник ми предложи да ме "защитава" пред съда, като ми поиска 300 лева, които аз в момента нямах, и след като мина делото, ми четоха условна присъда с 3 години изпитателен срок за някакви си 30 лева, по оценка на вещо лице, и "адвокатът" ми каза, че ако не му платя парите ще ме обеси на червата ми, защото от такива като мен е натрупал състояние в банка и аз няма да правя изключение, като не му платя, по късно, един от така наречените ми съпроцесници ми каза, че ако искам да унищожа тази тахтаба, цената е 1000 лева с които да си купя радиооправляемо хеликоптерче, заредено с пластичен взрив и да му го пъхна в стаята през лятото, когато вратата на терасата му е отворена, но аз оставих Бог да го съди и не сгреших. 

Мутафчийски: Смисълът на бързите тестове е търговски, а не медицински

06:38:39 / 30.03.2020
2
0
 Мамин Стоенчо, сигурно диарията още не те е пуснала, но въпреки това да ти обясня, че имам становища за  дебилите киито имат много пари "ти сигурно не си от тях" и за друдите, които се трудя, а едвам си плащат сметките и не осъзнават че си дават труда за без пари и си губят здравето и живота, тези с парите в банки, те наистина са крадци в особено големи размери, освен ако не са спечелили от тотото, или да са намерили съкровище.

Изследване: Коронавирусът е най-активен при 4 градуса по Целзий, задържа се до 2 дни върху дрехи

05:43:27 / 30.03.2020
0
0
 Технологиите по изграждането на вирусите са напреднали, а нашите крадци на народни пари в особено големи размери, все още искат да си пълнят банковите сметки с крадени милиони и милиарди с които да си устройват богаташки погребения.

Българският писател Стефан Цанев обяви в ефир: "Когато днес лекарите говорят, политиците и всички други край тях трябва да мълчат"

05:34:04 / 30.03.2020
0
0
 Вярно че трябва да е така, но днес думата имат само комунистическите утайки и ктадци на народни пари в особено големи размери от Герб, а лекарите, освен ако не са корумпирани. отдавна са безгласни и жестоко употребени.

Проф. Кантарджиев: Пикът ще е на Великден, излизайте само за храна и лекарства

05:24:28 / 30.03.2020
1
0
 Тук някакъв бивш социален министър Нейков, каза че трябва да се дават пари, не на безработни, за да си плащат високите сметки, а за дейности, и каква дейност мога да извърша аз от дома си, освен ако не като дейноста на Масларова, която открадна 11 милиона народни пари и ако не и мине котка пътя, може да преживее "пандемията" с откраднатите милиони.

250 лв. еднократна помощ за първокласник идната учебна година

05:11:57 / 30.03.2020
1
0
  Жалвайте се на арменският поп, комунистически изчадия, и крадци на народни пари, че дълго време няма да можете да пълните необременените мозъчета на дечитата ни с османско присъсвие, истамбулски конвенции и най различни икономияески кризи, които сътворяват евреите.  

На живо: Бойко Борисов след Европейския съвет за COVID-19: Ние сме се презапасили

04:42:23 / 30.03.2020
1
0
 Шопе, тъй като съм запознат с комунистическата идеология и не намирам нищо общо с нея да определя съвременните комунисти от властващите партии, наричам всички "властници" от джобовете на които се виждат червените книжки, КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЧАДИЯ и крадци на народни пари в особено големи размери, с тези народни пари, които са откраднали, бихме запазили живота на поне 1000 души, които се самоубиха и още толкова пенсионери, които умряха без лекарсва, и освен това биха се родили десетки хиляди деца в България, ако комунистическите изчадия не бяха откраднали милиарди, за да си напълнят банковите сметки. 

Актуализират бюджета,през следващите дни може да теглим нов заем за милиарди

04:02:13 / 30.03.2020
3
1
 Къде ви отиде стабилната икономика, ние за това ли мизерствахме години наред, за да крадете нилиарди наридни пари, комунистически изчадия жалки и необразовани и мързеливи, идва ви краят, когато всеки който лъжем, ще бъде обесен на въже.

Олимпийска шампионка: Пандемията е божие наказание заради отношението към Русия

03:11:13 / 30.03.2020
0
0
 По спокойно СраБългарино, чак плюнки хвърчат от екрана, само изках да ти кажа, че с парите които си откраднал от труда на работниците си, да си купиш това, което не искаш, и не развивай теории за това, какво ще ти остане, като печалба, такива като теб си плащат % от печалбата на "властващите", за това че те са им осигурили евтина и почти безплатна работна ръка, чрез закона за минималната заплата, а като си толкова недоволен от печалбата си от 10000 лева на месец, започни да работиш за 1000 лева, като много други, но със сигурност няма да ти отърва, защото и скъпата ти жена ще започне да ти изневерява, след като нямаш пари, които си откраднал от работниците си.

Красимир Вълчев: Близо 90% са се включили в дистанционното обучение, другите нямат и книги

02:38:55 / 30.03.2020
1
0
 И както се казва, благодаря ти Корона вирусе, за това, че изтъряахте дечицата ни, търтеи безподобни. и вече не можете да им пълните необременените мозъчета с глупости, като османско присъствие, истанбулски конвенции и най вече икомически кризи. 

Министър Сачева: Коронавирусът няма да ни остави без пенсии, но ще има отражение върху нашите доходи

00:32:14 / 30.03.2020
2
1
 Како Слонке, не те знам къде живееш и от къде пишеш, но не се прави на ощипана, че не знаеш, че в България всички избори се фалшифицират.

Борисов: Бизнесът да си види депозитите в банките, тогава да иска пари

20:44:46 / 28.03.2020
2
0
 Робовладелците прибират 80% от чистата печалба, а с останалите 20% плащат суровини, материали, ток, вода и заплати на трудолюбивите работници, които са длъжни а вземат заеми с големи лихви, от парите които са изработили с труд и "бизнесмените" с помощта на "управниците", които са им подхвърлили евтина работна ръка, чрез закона за мизерната заплата, са внесли на депозити за милиони на мързеливите си и необразовани изчадия в банките и цикълът продължава с години наред и от печелят и полютиците, чрез високите лихви и %, който им отчитат робовладелците, затова че са им осигурили евтина работна ръка, чрез закони.

Мутафчийски: Смисълът на бързите тестове е търговски, а не медицински

02:18:10 / 27.03.2020
2
0
 Стоенчо мамин, нима си толкова тъп и не вдяваш, че с твоите ценни парици, които ти дават самочувствие без покритие за слабоумната ти кратуна, след една две години с тези хартийки дори и диарията, която не те пуска напоследък, няма да можеш да си избършеш от дирника. 

На живо: Бойко Борисов след Европейския съвет за COVID-19: Ние сме се презапасили

01:08:07 / 27.03.2020
3
1
 Държавата ни направи за посмешище алчният и необразован комунист, пред целият Свят, след като за пореден път фалшифицира изборите за да продължава да краде народни пари в особено големи размери и да си стои на меките и удобни столчета, докато сънародниците на се самоубиват от безисходица за плащане на големи сметки с нищожни заплати и пенсии.

Трима крадци влязоха в къщата на 96-годишна жена в Девня и я ограбиха

22:32:04 / 26.03.2020
0
1
 В средата на 90-сете години, видях как една мутра плющи шамари на еничарите от полюцията, защото вземали рушвет от синчето му, което предната вечер е карало скъпазта си колица с над 2 промила алкохол и еничарите върнаха парите от рушвета и обещаха да запомнят номера на колата, която пумияра караше дори и в насрещното движение и създаваше изключителни предпоставки за катастрофи, но и до днес кара скъпи коли с еднакви цифри в регистрационният номер, и не виждам защо разчитате на тези еничари, че ще опазят вас и родителите ви, които живеят по селата,

Олимпийска шампионка: Пандемията е божие наказание заради отношението към Русия

22:17:31 / 26.03.2020
0
2
 СраБългарино, не коментарът ти да изтрият, а всички робовладелци, като теб да се изтрият от лицето на Земята, ние ощетените трудолюбиви хора дълго ще ви помним, най малко за това, че сте ни ограбили труда и живуркате богато за наша сметка и за това да кажа, че след като си ограбил труда, чрез ниски заплати "нали чакаше работниците ти да ти се доказват, в продължение на 1 година, докато си дават здравето и силите, за да ти свършат работата, от която ти ще спечелиш милиони левчета", ти си напълнил банковата си сметка с милиони крадени от работниците пари, от където трудолюбивите хора, трябва да вземаме кредит с голяма и непосилни лихва, от тези пари, които е трябвало да ни се платят във бид на заплати по 2-3000 левз на месец, но за това че си откраднал парите на работниците си, си купи с тях това, което не искаш. АМИН.

Олимпийска шампионка: Пандемията е божие наказание заради отношението към Русия

07:07:10 / 26.03.2020
1
3
 СраБългарино, явно злорадстваш на чуждото нещастие, така правите всички робовладелски изчадия, доволен ли ще си, ако са ме "ритнали" от работното ми място.

Олимпийска шампионка: Пандемията е божие наказание заради отношението към Русия

01:54:35 / 26.03.2020
0
3
 СраБългарино, след като си робовладелец, кажи колко % отчиташ в общината, след като чрез закона за минималната заплата са ти осигурили евтина работна ръка, за да вземат твоите работници кредити с голяма лихва от банките от парите, които е трябвало да им дадеш за заплати, а ти си живуркаш като цар с откраднатите от трудолюбивите хора парици.

Може ли коронавирусът да се върне след пика на пандемията

01:37:04 / 26.03.2020
2
1
 Моля панголинът " люспеницата" от ФАЩ да се скрие у дупката си и да позволи на трудолюбивите китайци да завладеят Световната икономика, от която няма нужда ограбените от Сирия  и други арабски Държави нефтени находища с което, чрез войни, цяла Европа да се напълни с мюсюлмани. нима не разбрахте алчни натовци че нефтът, заради който създавате войни, вече е илюзия, пред труда, който полагат китайците за да владеят Световната икономика.

Борис Бонев: Борисов е срам за България. Обидно за интелекта е да му слушаш празните приказки и оправдания

01:08:54 / 26.03.2020
1
3
 Борисчо, нашият български интелект е прекалено висок, и за това не можем да осъзнаем защо има такива изчадия, като комунистическата утайка Борисов, които ни крадат не само парите, но и живота и ни поставят в условия на геноцид, еничарите им мръсни с милиони крадени народни пари в банковите си сметки, които прогониха милиони Българи от Родината си, заради кражбите на общите пари.

Оръжейният завод "Арсенал" освобождава 2000 работници

00:57:39 / 26.03.2020
0
0
 Ей СраБългарино, смятам че двата пищова, които "законно" притежаваш, трябва да си ги пъхнеш там, където Слънцето няма да ги огрее.

МВР вече ще знае къде сте, къде сте били и с кого сте си говорили в последните 6 месеца

00:16:39 / 26.03.2020
0
1
 Крон 1, те и до сега могат тайно, но от тук нататък вече "закнно" ще проверявт разговорите и местонахождението на абонатите, които плащат неимоверни сметки за телефони и интернет и покриват многократно "заплатите" на подслушващите ни еничари от полюцията.

Писателка с отворено писмо до правителството: Държавата във ваше лице е токсична

00:06:02 / 26.03.2020
1
1
 Защо Сталинка (кристалина) Георгиева, еврейската подлога, отпусна 2 милиарда долара заем от Световната банка, които всички българи трябва да изплащаме с висока лихва за хартиени самолетчета и с тези народни пари, крадците, комунистическите утайки от гЕРБ , платиха на посланика на ФАЩ индулгенции за да си замълчи за корупционните схеми на "властта", които се прилагат от години наред от "управниците" ни.

Оръжейният завод "Арсенал" освобождава 2000 работници

23:17:32 / 25.03.2020
0
0
 СраБългарино, кажи колко работници си ощетил от към мизерните заплащания, според минималната "работна" заплата, за да живееш богато с жена си и двете си деца.

Румен Гечев към Горанов: Да наречете 1 млн. българи "маргинали" е цинично

22:32:17 / 25.03.2020
1
1
 Владо, за пореден път да кажа, че коментарът ти има тежест според създалата се бюрократична обстановка в условията на геноцид и репресия над българските граждани, но чуй и моето мнение за тези които се самоусигуряват и за фирмите, които използват роби в неравностойно положение, които са репресирани спрямо закона за мизерната минимална заплата, тези които се самоусигуряват от тях крадците на народни пари от "властта" могат да откраднат само осигуровките им, пенсионните и здравните, а на тази които са подхвърлили във фирмите и са оставили робовладелците да им плащат 20% от труда им или по 50, 60 или 70 лева на ден, всеки робовладелец от "фирма" с по 25-30 роба, влага 100000 лева и след 30 дена получава 300000 лева, но е длъжен да се отчете с % от печалбата на "властниците", затова че са му осигурили евстина работна ръка, чрез закона за минималната заплата и за това комунистическите изчадия нямат интерес от дребният и среден бизнес.

Борис Бонев: Борисов е срам за България. Обидно за интелекта е да му слушаш празните приказки и оправдания

21:36:31 / 25.03.2020
2
4
 Да се смееш ли, или да плачеш, когато някой ти каже, че има държава България, на която всички печеливши отрасли са откраднати от "властващите" диктатори и когато посланика на ФАШ, Уорлик искаше да оповести корупционните схеми на властта, те го подкупиха за да си мълчи с 2 милиарда народни крадени пари за несъществуващи хартиени  самолетчета.

Ген. Мутафчийски: Премиерът спазва всички мерки! Топли се на един малък радиатор

21:27:38 / 25.03.2020
2
2
 Абе той, генерала, ако не се подмазваше на властта, която всява паника и кове законите на геноцида за българските жители, в "извънредното положение", щяха ли да го дават по телевизора.

"Свободна Европа": Как извънредното положение даде на МВР безсрочно право за достъп до трафичните данни

21:21:12 / 25.03.2020
2
2
По този начин от полюцията биха хванали всички наркоплсьори и сводници, но те трябва да им отчитат % печалбата и за това не ги притесняват, а ги оставят да си работят необезпокоявано, за да си пълнят джобовете и банковите сметки с милони и милиарди левчета.

Димитър Манолов, КТ "Подкрепа": Средствата за подкрепа на фирми и граждани трябва да се разпределят справедливо

21:07:38 / 25.03.2020
0
1
 А аз с ушите си чух, когато Димитър Тренчев, през 89 година, каза на сина си Константин Тренчев "от теб ще стане всичко друго, но не и Човек", а този неЧовек, преди да напусне поста си и Дъвжавата каза, че не може да направи нищо, за хора, които искат само да робуват. 

Каракачанов: Аз не съм заразен! Коронавирусът така или иначе ще мине. Важното е после

20:58:49 / 25.03.2020
0
2
 С тези 2 милиарда, за несъществуващи ф-ки си платиха мълчанието на посланика на ФАЩ, Уорлик, който за няколко години разшифрова корупционните схами на полютиците и оповести някои от тях и искаше да продължи, но нашите крадци на народни пари го подкупиха с милиарди.

Писателка с отворено писмо до правителството: Държавата във ваше лице е токсична

20:12:57 / 25.03.2020
2
1
 За да се създаде психическото напрежение, диктатурата и геноцида, до който е доведен българският народ се започна още в началото на 90-сетте години, след като комунистическите изчадия поставиха на челните радици мутрите, които всяваха страх у всички нормални и трудолюбиви хора и мутрите чрез скъпоструващите мобифони, които сметки се плащаха от комунисти, "обясниха" със сила и побоища, че за милиони няма закони, а всички други трябва да работят за нищожни заплати и дори и без заплати, за да оцеляват и за комунистическите изчадия, такива "извънредни" положения са добре дощли, за да затвърдят още по добре статуквото и геноцида, който налагат на българските жители, но след няколко месеца с тези милиони и милиарди крадени народни пари няма да има какво да си купят, защото нови вируси ще ударят Планетата.  

Емил Ефтимов ще е новият шеф на отбраната

19:28:44 / 25.03.2020
1
1
 Айде Евтимов да каже от кой ще се отбраняваме, защото само на мен ли ми се струва, че националните предатели са в парламента и НС и всеки ден ги дават по телевизора.

Прокуратурата подхвана двойка заради нарушена карантина, открили ги да пият кафе на пейка

19:23:15 / 25.03.2020
0
1
 Е, не карайте Гешев да се напъва толкова много, той че никаква няма да я свърше е ясно, ами ако се разкарва както до преди "извънредните положения", може и някоя корона да му дойде на главата.

Борисов и министрите даряват по 1000 лв от заплатите си за социално слабите

19:16:56 / 25.03.2020
1
0
 Вече и държава няма, защото всички комунистически утайки откраднаха най печелившите отрасли в България, а този полукнижник се подиграва най безцеремонно с трудолюбивите хора и пенсионерите, които построиха инфраструктурата, преди 89 година.

МВР вече ще знае къде сте, къде сте били и с кого сте си говорили в последните 6 месеца

19:09:15 / 25.03.2020
0
2
 Покрай извънредното положение се затяга и геноцидат, който "управляващите" комунистически утайки налагат на българските жители вече близо 30 години, и дори и със стар телефон да съм, могат да разберат кога и с кой съм разговарял и местонахождението ми.

Борис Бонев: Борисов е срам за България. Обидно за интелекта е да му слушаш празните приказки и оправдания

18:03:38 / 25.03.2020
3
3
 Толкова много хора не може да са гласували за тези комунистически утайки, а те са власт, защото фалщифицират изборите.

България е поръчала 1 милион теста за коронавирус

06:30:20 / 24.03.2020
0
1
 СраБългарино, много му се радваш на тоя полукнижник Бойко, защото определя мизерни заплати за работниците и така всички робовладелци крадете труда на работливите хора, но ти си настъпил търмъка нещо.

България е поръчала 1 милион теста за коронавирус

23:55:02 / 23.03.2020
1
2
 СраБългарино, щом симпатизираш на най успелият крадец на народни пари, комуниста Борисов, сигурно знаеш, че докато той "охраняваше" Тодор Живков, неговите аверчета от БКП крадяха в несвяст милиарди народни пари и му се отчитаха щедро.

Мая Манолова е засипана със сигнали за запори на банкови сметки на пенсионери и спрени телефони

19:03:52 / 23.03.2020
1
1
 М-р Бийн, триумиш се май че, в Тиквата полукнижна е останало нещо Човешко, не не останало нищо подобно на Човек в празната му алчна кратуна, само иска да си запази поста от където да краде народни пари, защото е най успелият комунист в кражбите на народни пари и сигурно пуска по някоя хилядарка на незаслужаващите дори и да живеят Путьо и СраБългарина, които са ти написали минусите на коментара.

България е поръчала 1 милион теста за коронавирус

18:49:46 / 23.03.2020
2
4
 СраБългарино, един от работниците ти казва ,че си настъпил търмъка и може това да е основата че заедно с Путьо, защитавате доказаният крадец на народни пари, комуниста Борисов, който за всяка кражба се аргументира дословно, да не забравяме за "лошият материал" и "магистралите", а за "почти военното положение" е кражба на народни пари в особено големи размери, след като от многото Държави имаме най много полюцаи на глава от населението и те само "произвеждат" наркопласьори и сводници без да се справят с извънредни положения, защото са заети да събират комисионните от престъпниците.

Свободна Европа: "Да следи всички сайтове". ВМРО предлага държавен контрол над интернет

18:25:41 / 23.03.2020
0
0
 Ако все още дебелака с торбичката от БИЛЛА не е разбрал, нека да му обясня, че всички трябва да играем танца на илюминатите, защото те ни разделиха на бедни и богати или тънки и дебели, "разделяй и владей" , особено такива дебелаци с плитки мозъци и натрупани слланини от кражби на народни пари.

Румяна Ченалова: Хората ще гладуват, Борисов. Искаме компетентни и честни хора да решават съдбите ни!

17:07:17 / 23.03.2020
2
3
 Путьо, тая може да е пълен гнил биклук, но твоят Борисов е най слабоумният комунист, успял да открадне най много народни пари и дори се аргументира, по какъв начин ги краде.

150 българи от Великобритания се прибират утре

22:06:25 / 22.03.2020
4
0
 Ванга каза, че българите не се ли върнат в Родината си до няколко години, след това и да искат няма да могат да се приберат в България.

Доктор Кунчев: Ако 100% от хората си останат вкъщи, вирусът ще изчезне след 14 дни

03:57:08 / 22.03.2020
0
0
  Алчни кратуни, вирусите се създават, заради такива като вас "от мързелив (човек), акъл чакай".

"24 часа": Каракачанов и лекари искат извънредното положение да е до след Великден

03:35:13 / 22.03.2020
3
1
 Сигурно и много след Велик Ден, ще искаш да крадеш народни парици, особено след като допуснем да се въведе ненужната на никой задължителна военна служба.

Турция забрани на хората над 65 години да излизат навън

03:25:54 / 22.03.2020
1
1
 Защо този фес говори за Божията Воля, те на се ли изповадаха на някой си Аллах в джамиите и не пред библията а пред корана, в който се казва "срещнеш ли друговерец, дори и в пустинята да е, там където изобщо не ти пречи, извади ятагана и го съсечи" , а в нашата библия се казва "когато имаш две ризи, открадни още една, за да станат три", а обърках се, това го правят само робовладелците и празните Тикви от парламента и партиите, а БОГ казва " когато имаш две ризи, дай едната на ближния си".

Жена се хвърли от осмия етаж заради борчове

03:00:38 / 22.03.2020
1
0
 Или например това, няма никаква връзка с драсканиците на Нексус.

Вижте супер модерната наркоферма на братята Вълчан и Илия, разбита в центъра на Бургас, иззети са над 50 кг дрога

01:59:30 / 22.03.2020
1
0
Крис, за 10 години, от 1993 до 2003 година, изминах 700000 километра по пътищата на България, и да ти кажа без да си прескачам сянката, че съм срещнал стотици психопати през това време, един от тях, който е бил гол и бос през ученическите години е предлагал секс на съученичка, която е ходила с циганин, а тя му е казала че само за един секс, не би изневерила на приятеля си, на който циганин, майка му работила в чужбина и той я водил на екскурзии и и купувал златни и сребърни синджирчета и скъпи дрехи, по късно на психопата майка му и баща му му купуват апартамент и кола, и да ден днешен от 10 години насам, той разказва колко жеи е направил на курви, след като е преспал с тях и ги е захвърлил и още колко са забременявали и са правили аборти и така ги е оставил без поколение, така че съм сигурен че , НЕКСУСА, който говореше за курви и селски дебили е БУМ БУМ, а директора на бахурният завод, отдавна съм го проверил.

Разузнаването алармирало Тръмп преди 2 месеца за опасността COVID-19

01:44:12 / 22.03.2020
2
2
 СраБългарино, настъпил си търмъка.

Вижте супер модерната наркоферма на братята Вълчан и Илия, разбита в центъра на Бургас, иззети са над 50 кг дрога

00:44:41 / 22.03.2020
1
0
 Крис, извадих тетрадката на която съм записал че, в Петела на 11 септември 2019 година регистрациите са 4041, а преди десетина минути видях, че има 4291 регистрации, колко сме тук, които пишем почти редовно, така че, съм сигурен че в момента Нексуса има поне 250 регистрации, които може да обслужва, само че, смятам че това изчадие си е намерило друго по отвратително за нас занимание, защото са му плащали по малко тук в Петела за да ни прави на маймуни, и спомни си кой беше БУМ БУМ, който казваше че в България няма жени, всички жени са лезбийки, и така стотици редове, за да се откажеш да напишеш нещо смислено по твое и мое осмотрение.

И в Пещера спират кафемашините на открито

00:24:17 / 22.03.2020
1
0
 Крис, тази вечер, за теб може да е утро, но тук е вечер и мои коментари бяха изтрити от еничарите, може би защото са квалифицирани като фалшиви новини, които със закон искаха от партията на дебелият с торбичката от БИЛЛА, да забранят и накажат със закон, коментатори, които нямат доказателства за кражбите им на народни пари в особено големи размери и не знам дали в друга цивилизована Държава са се намесили военните за да за да защитават диктатурата и извънредното положение.

Димитър Манолов: Колкото повече простотии правим, толкова по-строги ще стават мерките

00:12:41 / 22.03.2020
0
0
 Така, като се змисля само малко по думите на моя познат и аз бих направил същото, ако знам, че храната в завода където работя е произведена от боклуци при ниска хигиена, бих си купил всякакви други гадости, произведени от отпадъци, но никога тези за които съм сигурен, че са боклуци и от много познати знам, че на децата не е добре да давам да ядат кренвирши и пилешко месо, защото са ми казвали от какво се произваждат кренвиршите и как се изхранват с отпадъци пилетата за да натрупат набързо килограми, от които робовладелците ще спечелят и ще ни изтровят с храните.

Вижте супер модерната наркоферма на братята Вълчан и Илия, разбита в центъра на Бургас, иззети са над 50 кг дрога

00:00:58 / 22.03.2020
1
0
 Крис, не случайно избрах да пиша по тази статия от 2017 година, защото виж какво е писал xXx, затова да знаеш, че дилърите са най малко под опеката на полюцията, и правилно си преценил, че Някой издирва в Петела драсканици от преди десетина и повече месеца на Нексус, за да му святка минуси, може да не помага толкова, но за сега това мога да направя, въпреки че Нексуса си е направил вече над 250 регистрации тук.

Вижте супер модерната наркоферма на братята Вълчан и Илия, разбита в центъра на Бургас, иззети са над 50 кг дрога

23:19:43 / 21.03.2020
1
1
 Крис, не знам дали знаеш, че в България един калашник се продава за 2-3000 лева, и аз с тази мизерна заплата, въпреки това ,че се трудя неуморно и робовладелеца от 30-сетина роба, които му работим, има чиста прчалба на месец от 200000 лева, не знам деца ли да изхранвам, сметки ли да плащам и затова ми се жижда по приемлива цената на Макаров, от 200-300 лева на парче и хем ще жиждам как угасват пред мен алчните крадци на народни пари.

Димитър Манолов: Колкото повече простотии правим, толкова по-строги ще стават мерките

22:58:49 / 21.03.2020
1
1
 В България, при дефицит на стоки, така наречените бизнесмени, робовладелци, които откраднаха заводите "от приватизацията на БКП" за жълти стотинки, първо вдигат цените на липсващите в магазините стоки и след това нормите на робите, които работят за благоденствието и просперитета на мързеливите им и необразовани изчадия, без да увеличават заплатите, и така един познат каза че никога няма да яде салами и луканки, произведени от там, където той работи, след като знаел от какви боклуци са направени и при каква занижена хигиена. 

Вижте супер модерната наркоферма на братята Вълчан и Илия, разбита в центъра на Бургас, иззети са над 50 кг дрога

21:25:26 / 21.03.2020
1
1
 А съседа строява колите на опашка пред входа на блока, за да им продава дрога.

Караниколов: Плащайте си сметките, иначе ще ви излезе по-скъпо

06:57:08 / 18.03.2020
0
0
 Крис, до сега съм стрелял само с калашник, и съм изстрелял най много 3 пълнителя, но предполагам че, ако и на най неточното оръжие, сложиш лазерен прицел и го свериш "прогониш", спрямо неточността, тогава ще можеш да уцелваш мишени. 

Премиерът: Във война сме! Всеки момент сме готови да затворим границите

00:43:58 / 18.03.2020
1
0
 О, не Тикво полукхижна и необразована, не прекъсвай глобализацията, нали от там открадна 3-4 милярда долара, как смееш да затвориш границите, от Родината ни сте изгонили, заради алчността си жалки комунистически утайки поне 20000000 българи и почти толкова цигани и турци, чакаме ви да се върнете в България, уважаеми съотечесвеници за да унищожим заедно всички крадци на народни пари. 

Икономист: Сегашната криза все още не е по-голяма от тази през 2008 г.

00:25:00 / 18.03.2020
1
0
 Хваща се Коцето-икономистът за дъното на гащите, да виси от 12 етаж надолу с главата, докато му се задават въпроси, кой го е надъхал да говори тези тежки приказки, въпреки меките му китки и празната му кратуна и така по обратният ред може да се стигне чак до лабораториите в които е създаден вирусът с четири идеално зашити белтъка, който ще унищожи около 100 милиона души на Планетата.

Бойко Борисов: България се дава за пример за мерките срещу COVID-19

23:36:05 / 17.03.2020
4
1
 В България, преди тези алчни изроди, които ги дават по пет пъти на ден по телевизора, да ни избият хуманно, отглежданите с истински храни в задният двор, кокошки, крави, кози, овце и прасета, ние ядяхме натурално месо, затова сега все още имунната ни система е в добро състояние, макар че, по думите на крадеца на ваксини Москов "в България с вируса ще се заразят 50000000 души", значи всички, много от нас ще изкарат вируса без симптоми, други може и да го усетят с висока температура, може да има и смъртни случаи, но всичко ще е по добре от други Държави защото, преди да изтрепят истинските ни животни, за да могат алчните измети да купуват евтино месо от застоялият Държавен резерв на други цивилизовани Държави и да го продават тук на десет пъти по високи цени, ние ядяхме истинско месо и имунитета ни все още е на ниво, а не заради мерките им които според учен "да изолираш вируса е все едно да затвориш вятър в чувал".

Ген. Мутафчийски: Заразените от коронавирус в България вече са 81 души

22:55:09 / 17.03.2020
1
1
 Изтриват мои коментари, за да оставят драсканиците на Нексуса, така се процедира в България, това е политиката на сайта и Държавата ни, да изкара на преден план Митю пищова, Митю пайнера, Колекторитионер-Нексуса, Ванко 1 и стотици други лъскави лекета, за да вземат пример от тях учениците и младежите, за да могат крадците на народни пари да крадат милионите, необезпокоявани от никой и нищо.

Премиерът: Във война сме! Всеки момент сме готови да затворим границите

22:02:15 / 17.03.2020
6
1
 Вярно е Колекторитионер-Нексусе , Тиквата Борисов е необразован полукнижник.

МВР провери 37 лица под карантина във Варна

20:36:31 / 17.03.2020
1
1
 Абе защо само отчитате някаква дейност бе еничари необразовани, нали крадеца на ваксини Москов ви каза че от вируса в България ще се заразят 50000000 души и защо все още комшията строява по 7-8 коли пред входа за да им продава дрога, процент ли ви плаща еничари алчни че не сте го опандизили и чакате да направи зависими от дрогата децата ни.

Банките обещават гъвкавост и индивидуален подход към клиентите си

20:22:34 / 17.03.2020
1
1
 Пример за индивидуален подход, в Германия вземаш 1000 евро от банка и за една година връщаш 996 евро, защото Хората от банката са преценили че си Човек, който се нуждае от дребни парици и на ти дерат кожата или да ти вземат и единствената риза от гърба, както правят нашите алчни търтеи в продължение на много години.

Проф. Аргирова: При доказан COVID-19 поне минимум една година е защитата от съществуващите антитела

20:15:02 / 17.03.2020
2
1
 Хайде, вземайте извънредни мерки и обявявайте почти военни положения за да затворите вятъра в чувала. 

Кирил Домусчиев с положителна проба за коронавирус

20:10:22 / 17.03.2020
6
1
 Кире, марионетко измислена, преди да отидеш при Свети Петър, кажи кой ти дърпаше конците, че остави стотици моряци без работа, след като им хвърли корабите за скрап. 

Караниколов: Плащайте си сметките, иначе ще ви излезе по-скъпо

19:55:46 / 17.03.2020
2
0
 Когато сложиш лазерен прицел на Макаровият и го прогониш, до 15 метра може и мухи да уцелваш, така че, мога за момента да се задоволя с това за 200 лева, вместо да си платя тока, 180 лева и водата 30 лева.

Образуваха досъдебно производство срещу варненец, неспазил задължителна карантина

19:46:19 / 17.03.2020
2
2
 На компетентните власти, крадеца на ваксини Москов им каза че, в България от вируса ще се заразят 50000000 души, а учен каза че да изолираш и ограничиш вируса, е все едно да затвориш вятър в чувал, това го умее само анимационният герой Мики Маус и само тези, които имат засилена имунна система, въпреки че са заразени няма да проявят симптоми, заради това че са яли качествено месо преди тези, които убиха естествените ни животни, чрез птичи и свински грипове и чуми най различни за да забогатяват от внос на месо, вижте ги, те са тези търтеи, които по пет пъти на ден ги дават по телевизора и коловете са им приготвени и намазани с мас, само ние трябва да ги забием на тях и дори и еничарите от НСО и полюцията ще ни помагат, за да извършим това благородно дело, за да има мир и спокойствие в нашата Държава.

Гешев: Трябва да се мине в режим на военно положение

19:11:26 / 17.03.2020
4
1
 Ех, момци, как искам да ви кажа че"'когато двама се карат, третият печели", въпреки че знам, че "в спора се ражда истината", не се хабете, силите ще ви трябват, коловете вече са приготвени и намазани с мас, само трябва да забием на тях крадците на народни пари и дори и еничарите от НСО и полюцията ще ни помагат за благородните дела, които е задължително да извършим. 

Караниколов: Плащайте си сметките, иначе ще ви излезе по-скъпо

18:07:01 / 17.03.2020
4
0
 Все още не съм се замислял за това, дали да си платя тока или да си купя храна, но ако настъпи такъв момент, бих предпочел да си купя едно макаровче и да унищожа най малко десетина търтея с меки китки, като този костюмиран другар на снимката. 

Караниколов: Плащайте си сметките, иначе ще ви излезе по-скъпо

17:54:24 / 17.03.2020
4
0
 То заради туй скъпо плащане и тая монетарна система, всички заедно ще видим краят на Света, костюмирана мека китко. 

Гешев: Трябва да се мине в режим на военно положение

17:47:19 / 17.03.2020
3
0
 Преди 10-тина дни, четох тук в Петела, статия на учен, по неговите думи 'да изолираш и спреш вируса е все едно да затвориш вятър в чувал' и по мои предположения, не знам прав ли съм 'или съм седнал', но в България все още няма толкова симптоми, макар че, може да има много повече заразени от обявените официално, защото до скоро, преди да ни унищожат истинските животни чрез най различни свински грипове и чуми, ние си поддържаме все още имунитета, който е необходим за избягването на вируса и по думите на крадеца на ваксини Москов ' в България ще се заразят 50000000 души с вируса', това звучи правдоподобно на изказването на ученият за вятъра в чувал.

Как се стигна до епидемията: Пътят на коронавируса по света

23:30:24 / 15.03.2020
0
2
 Този въпрос, как се стигна до епидемията, вече е безсмислен и на дневен ред остава въпроса, защо 'някой' измисля вируси а 'друг' се радва на войни и природни бедствия.

Д-р Петър Марков: До седмица може да има над 100 заразени в България

23:17:26 / 15.03.2020
0
0
 Преди десетина дни, прочетох статия тук в Петела на учен който каза че, да спреш и изолираш заразата с вируса е все едно да затвориш вятър в чувал, това може да направи само анимационният герой Мики Маус.

Редица европейски държави затварят границите си

22:59:09 / 15.03.2020
0
1
 Партизанин, благодаря за отзива.

Каракачанов: Няма нужда от намесата на армията в настоящата ситуация

22:31:13 / 15.03.2020
0
1
 Ходил Шкембака да се разтоварва от 'уморителната работа' по балкански вили да яде и пий, разказва един мой познат, и каза че, следващият път като го види да минава през дерето, снайперът ще му е настроен на 800 метра и ще го отстреля като диво праси.

Редица европейски държави затварят границите си

22:21:43 / 15.03.2020
0
1
 Партизанин, четох някакъв твой препис от нета че, вирусът е съставен от четири, идеално зашити белтъка, и да знам искам, това имало ли го е преди няколко години, или е за първи път.

След 15 дни карантина: Увеличението на заразените в Северна Италия е нулево

22:03:41 / 15.03.2020
0
1
 БОГ да прости всеки, който загива от вируса, дори и той да е депутат в България, нека отива при неизбежната смърт при СВЕТИ ПЕТЪР с ясно съзнание, кой и защо е създал вируса и какви са обстоятелствата на Планетата, за да може ТОЙ да отсъди правилно ситуацията в която се намираме, за да се продължи живота ни на Земята.

Редица европейски държави затварят границите си

21:48:56 / 15.03.2020
1
1
 Най добре ще е да се сложи край на глобализацията и всички държави да имат граници, за да няма глобални икономики и явреите да го духат под вода, за да не се вдига прах, а ние в България да запретнем ръкави и да унищожим всички търтеи, които искат да живеят богато от крадени народни пари. 

Къци Вапцаров: Ще плащаме ли данъци, ток и вода, щом е забранено да се работи и не може да се изкарат пари?

21:15:53 / 15.03.2020
1
0
 Виждал съм в БГ и по болни от теб, но стига ми това че , духът ти е настроен бойно срещу крадците на народни пари в Родината ни, и сега и аз пиша ли пиша, но искам да дойде денят, в който ще извърша действията, които съм описал, и тогава някой, нека да ми каже, за тоз продажен български народ ли даде живота си.

Къци Вапцаров: Ще плащаме ли данъци, ток и вода, щом е забранено да се работи и не може да се изкарат пари?

20:49:03 / 15.03.2020
1
0
 Крон 1, все още съм сигурен че, ако двамата с теб сме на барикадата, няма да дадем и пиле да прехвръкне отвъд нея.

Първа банка обяви кредитна ваканция в България. Хампарцумян: Банките нямат интерес да удушат клиентите си

20:40:11 / 15.03.2020
2
0
 Клиентите вече са удушени, смрадлив алчен неграмотник, поставено лице в банките, парите са откраднати от пенсионните фондове и са на влогове в банки на имената на крадците, от там пенсионерите трябва да вземат кредит с голяма лихва за лекарства, операции и най неотложни сметки за ток и храна, а трудолюбивите българи трябва да работят до смърт за робовладелците, които им ограбват труда и правят влогове в банките на мързеливите си и необразовани изчадия за милиони крадени левчета, от където ние, които се ТРУДИМ трябва да вземаме кредити с голяма лихва за да си платим сметките и да си купим някоя 20 годишна трошка за 2000 лева от кредит с голяма лихва, за това вие обирджиите от банките преценихте че, пари внасят в банка, само законните крадци на народни пари и започнахте не да давате лихва, а да искате такса за съхранението на откраднатите народни пари. 
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X