Потребителски профил

милен

Регистриран: 22.08.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
6390
2698
3692

Рейтинг: 20333

Място в класацията: 34

Коментари на милен

Философът Георги Каприев: ГЕРБ са неспособни да работят за благото на народа, затова се самоотстраняват

19:06:18 / 23.07.2021
4
0
 Колеги от форума "Петел", съгласни ли сте че много наши сънародници, избягаха в чужбина, заради комунистическите утайки от Герб, Ндсв, Сдс, Бкп,Бсп и всички други партии и "началници" на Държавата ни, които работят против българският народ, да погледнем как полюцията, която е на глава от населенито в ЕС най много в Родината ни оставя дргирани и неправоспособни водачи на МПС-та да "шофират" по пътищата на Родината ни и да ни убиват със скъпите коли, които са купили робовладелците на изчадията си със парите, които са откраднали от тръда ни и са ни принудили чрез картела за ниските заплати и високите цени да вземаме кредити с високи лихви за най необходими неща от банките на цветелина бориславова и сталина георгиева. 

Адв. Екимджиев: Отстраняването на Гешев ще прекрати срива на държавността

18:41:41 / 23.07.2021
2
2
 Десетки хиляди комунистически утайки, заедно със техните изчадия трябва да се изтребят до девето коляно, за да може да демокрацията в България да тържесвува и да няма шуробаджанаци във всички импотентни институции. 

Министър Петков: Теренът за завода за електромобили е на братя Домусчиеви

18:15:37 / 23.07.2021
4
2
 Разбра ли сега "LM", Lайнарио, защо трябва комунистическите изроди да се дерат живи, заедно с изчадията им до девето коляно, имат ли охрана от Нсо тези корумпирани братя и крадци на народни пари в особено големи размери.

Пуснаха от ареста бившия шеф на ДАНС

00:37:19 / 22.07.2021
2
1
 Абе тея изроди, колко Хора са изтрепали, и сега за едно свинче ли да лежат в килийките.

Бившият директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов е приет по спешност в спешната болница

00:30:44 / 22.07.2021
4
2
 А комуниста Борисов, трябва да се разследва от Гешев, колко показни убийства е извършил през 90-сетте  години, заедно с Ипон, за да се добере до едноличната власт в днешно време не става просто така, някой да краде милярди народни пари и да не се наказва от народа със разстрел или с дране на живо.

2000 декара борова гора гори в момента край Свиленград

00:06:03 / 22.07.2021
2
0
 Това ставаше преди да дойде неграмотната Тиква на власт и да гори милиони тонове отпадъци от Италия и други Държави и неговите съпартийци от Бкп все още владеят обстановката в Държавата ни, за това трябва всички червени гъзове да си пуснат сълзиците и да отидат на бунището.

10-годишно дете седна зад волана на Фолксваген в Шумен и се удари в стена

23:58:53 / 21.07.2021
1
0
 Защо това 10 годишно дете не играе със връсниците си а е тръгнало да кара колата на майка си и баща си, изроди, които докарахте децата ни до това положение след като ни ограбихте труда и времето, което да отделяма за децата си, трябва да ви дерем живи и мухите да кацат мършата ви, докато пукнете.

Тома Биков: Щe имa прaвитeлcтвo нa пaртиитe нa прoтecтa и ДПC

23:30:53 / 21.07.2021
2
0
 Ей, убавецо със разцепен гъзецо, много разбираш, как се дават дупета, голям специалист си, направо професионалист, сигурно много ти е украпнало дупето, ама на края на сезона пак пиши така, докато ти искат заплатите молдовци и украинци, а що се отнася за моят приятел музикант, той винаги ме кани на моабет без парса и казва яж и пий, ракията, 30 годишна от бащата на булката и 25 годишна от бащата на младоженеца, защото вече булките са по възрастни от младоженците, а на музиката която свирим, слушай и се наслаждавай, приятелят ми никога не гласувал и казва за тези мошеници ли да гласувам или за другите измамници, а когато е работил в скъпата софийска кръчма, нокой не е можел да плати със кредитна карта, поради простата причина че тогава не са предлагали такива услуги, през 1994-5 година. 

Алена с черно пророчество: Съдбата ще ни накаже. Цял народ ще пати. Простодушието на избирателите на Слави е за психиатрично лечение

23:07:07 / 21.07.2021
5
0
 Бабите, които гадаят истински се следят от ДС, имам красноречив пример, дори и мен следяха, когато ходих при баба, която лееше восък, за уплашените ми деца и позна на 100% защо съм при нея, и тогава видях мършавият, метър и деведесет чичко, който ме следи, на който бабата е казала, че този се връща от среща със Свети Петър и той пред вратите на Ада и Рая, му е посочил пътя обратно към планетата Земя, гризе ги от вътре червените човечета, че на могат да контролират обстановката по Земята и за това плащат на шарлатани да тролят и приказват небивалици, а мотото на века е че алчните крадци, които могат да доведат Планетата ни до смърт, трябва да гният в земята.

Клон виси застрашително на варненска улица, ежедневно пълна с деца

22:15:38 / 21.07.2021
3
0
 Ако видя такъв клон, под който ще минават ежедневно децата ми, със сигурност ще хвана брадвата и ще отсека лампата, на която се подпира.

Политолог: ИТН са разбрали, че с такова изострено поведение не става

21:59:10 / 21.07.2021
1
0
 СраЦиганино, необразованата Тиква от Банкя все още помпи егото на такива като теб, виж твоите сънародници арменците от Стара Загора , които имат много магазини, казаха че заради него хората, които пазарят от тях, останаха без пари и не могат да си купят най обикновени неща за бита, те ми продадоха преди 15 години едноръкохватков душ с долен чучур и горе за душ слушалка за 15 лева и арменката даде гаранция, че 7-8 години душат няма да мръдне а преди две години майстори сменяха плочките в банята и ВИК "майсторът" каза че кранът ърябва да се смени, защото не издържа на "високо налягане", обаче неговите колеги, фаянсаджии и мазачи го предадоха че той взема с отстъпка всички чешмеджийски неща и иска да те набута да му ги плкатиш на високи цени и тогава аз го изгоних от дома ми, направи сметка как процедират твоите сънародници арменците и как цилуваш ти тази неграмотна Тиква от Банкя, която лапа догановият. 

Тома Биков: Щe имa прaвитeлcтвo нa пaртиитe нa прoтecтa и ДПC

21:42:50 / 21.07.2021
2
0
 Путчо, убавецо със разцепен гъзецо, моят приятел музикант е говорил със сервитьорите и сервитьорките в кръчмата, които са му казали че само червените дупета, както ги нарича Крис, не си плащат сметките, а иначе за еркеците, които искат да впечатлят мутресите, че са ги завели в квалитетна кръчма, сметките са по 150-200 лева на час за питиета и салати, не те знам Нострадамус ли си или Ванга, но изчакай не прибързвай със заключенията си и виж как ще завърши сезона, дали украинците и молдовците няма да ти искат разпечатка от касовият апарат за да направят сметка, колко трябва да им платиш за заплати.

Тома Биков: Щe имa прaвитeлcтвo нa пaртиитe нa прoтecтa и ДПC

20:50:21 / 21.07.2021
2
0
 Прав си СраЦиганино, още много преди да състави правителство, твоят неграмотен и необразован любимец е лапал догановият, поне така казва един прияте музикант, който свири в скъпа кръчма в София и казва, че там само да седнеш, през 1994-5 година, за 2-3 ракийки със салата и отидоха 100-тина лева, а там той е виждал на една маса, Тиквата с Доган, Болен Сидеров с Доган, и много дупетати как вечерят семейно с децата си и стават и не плащат нищо, а имаше казва моят познат, двама еркеци, които седнаха със мутресите си и за два часа, направиха сметка от 700 лева и когато им казал сервитьора за сметката, "мутрите" се изчервили че нямали толкова пари в тях и единият отишъл да вземе пари, докато останалите с горчилка допивали питиетата си.   

Хамид Хамид: Борисов явно се е обезводнил в жегата, за да свързва ДПС с ИТН

20:27:01 / 21.07.2021
2
1
 А твоят любимец, неграмотната Тиква от Банкя, който целуваш и до днес, се наведе  веднага преди 12-сетина години да лапа догановият, имам сведения от съкилйник на доган, който казва че допреди да вземе власт феса, когато е бил някакъв доносник не е бил лош човек, дори след като му е казал къде и как да пише писма, моят познат с 5 годишна присъда е излязал на 4-тата година от затвора, но обикновено става така че който вземе власта, се овълчва и започва да мачка и краде от добрите хора, а феса грабеше дори и от мюсюлманите, които живеят в БГ, така както Тиквата краде народни пари в особено големи размери, за сметка на сънародниците си, които остави със ниски заплати и високи сметки и цени в магазини те, които са принудени да взмат кредити с непосилни лихви. 

Тома Биков: Щe имa прaвитeлcтвo нa пaртиитe нa прoтecтa и ДПC

20:11:22 / 21.07.2021
2
0
 СраЦиганино, ти целува десетина години, твоят любимец, неграмотната Тиква от Банкя, който лапаше догановия и сега искаш всички да се навеждаме и да лапаме, като неграмотника.

Обявиха Алексей Петров за невинен по делото "Октопод"

23:31:32 / 19.07.2021
0
0
 Кака, когато говориш за Държава си помисли че наистина тя е обикновеният човек, който чака възмездие от крадците на народни пари в особено големи размери. 

Манолова: 60 милиона лева аванс ще получи фирмата строител на завода за боклук в София

23:22:40 / 19.07.2021
1
0
 Путчо, вдигнаха ръце, наистина след като им казах че искат да печелят от "лекарствата" след като ни заставят да бъдем опитни мишки и да продават органите ни, имаше и журналистическо разследване, но не се притеснявай и ти скоро ще влезеш в програмата на опитните мишки.

Манолова: 60 милиона лева аванс ще получи фирмата строител на завода за боклук в София

20:13:54 / 19.07.2021
3
2
 Слабоумната и неграмотна Тиква от Банкя, "внесе" милиони тонове с бали от боклука на Италия и други Държави, за да ги изгори в Родината ни и след като тези фирми които внасят боклука в България печелят, неграмотният малоумник е нагласил свои хора да са акционери във фирмите, които да спечелят от акциите, така се случва от много години със всички икономически печеливши отрасли в Родината ни, отдават ги на концесия на поставени лица и в тях влагат акции изьчадията им мързеливи и необразовани, а ние трябва да плащаме високите сметки на "печелившите компании", които са наши и ваши.

Шефът на прокурорите: Исканата оставка на Гешев е базирана на слухове и внушения

19:54:56 / 19.07.2021
1
0
 Гешев да разследва за 90% от показните убийства през 90-сетте години Тиквата от Банкя и Ипон, или да отива на майната си, там от където е дошъл чрез едноличен избор на "главен" прокурор, измета долен да го хвърлим на бунището, дебелака, който защитава крадците на народни пари в особено големи размери.

Каратанчева: Нямам нищо общо с Бойко Борисов

23:47:41 / 17.07.2021
3
0
 Педофилът от Банкя и затвори устата с някоя хилядарка от крадените милярди народни пари.

5 ученички с джип БМВ се помляха край Сатовча

23:09:55 / 17.07.2021
1
0
 Роботроне, тая дето те е изпреварила с пундавелата, сигурно аз съм я обучавал да кара, уча ги при екстремни условия, кал, дъжд, сняг и лед и само напред а ако усети че нещо не на ред със задкормилното устройство да дърпа волана на дясно и да се хвърля в канавката или да нацепи най голямото крайпътно дърво.

Баща призовава: Дарете кръв за сина ми. Снощи катастрофира с мотор във Варна

22:55:16 / 17.07.2021
3
0
 От много години наблюдавам, как на гейтаците им липсва адреналин в живота а на нормалните момчета им липсва стабилна работа, която да не работят за робовладелци, а за себе си и за Държавата ни и семейство с деца при което да се прибират в 22-23 часа, всички, които бръмчат и се състезават вечер и през дена с бричките си са неосъзнати гейтаци, добре че този не е убил някой съвестен човек, а се е самоубил с купената от баща му тарантайка.  

Мая Манолова с предложение: Служебното правителство да стане редовно, който и да вземе мандата

00:10:34 / 14.07.2021
2
0
 А случайно да сте чували, че България е била във икномически подем, тогава когато не са работили парламентът и НС, защото е нямало кой да краде народни пари в особено големи размери.

Lupa.bg: Цвета Караянчева остава извън парламента

23:27:58 / 13.07.2021
2
0
 Всички комунистически изчадия, които разграбват икономически печелившите отрасли и народните пари, продължават да го правят и до ден днешен, след като са дали на "концесия" някой отрасъл на поставени лица, а мързеливите им и необразовани синове и дъщери и внуци са акционери точно там, защото знаят че никога не можем да се противопоставим на високите цени за нискокачествени услуги и продукти и ниските заплати, заради които банките "Цветелина Бориславова и Сталинка Георгиева" печелят от високите лихви, защото полюцаите, които са най много на глава от населението в ЕС, ще сломят всякакъв протест, против крадците на икономически печеливши отрасли и милярди народни пари.

Марица: Викат Борисов в полицията заради Сесил Каратанчева

23:10:43 / 13.07.2021
6
1
 Освен крадец на милярди народни пари, таз неграмотна Тиква си спомням, че има и педофилски изяви, особено докато беше главен секретар на мвр се снимаше и се фукаше с непълнолетни "фенки" и по това време взема подкуп от 500000 долара от Сретен Йосич, за да го остави да продава дрога на територията на България, без никой да го притеснява и преследва, по това време полюцаите с патрулката пазеха наркопласьорите, които продаваха дрога в училищата, а нещо да го разпитват за показните разстрели от началото на 90-сетте години. 

„Маркет линкс“: Минимална разлика между ГЕРБ и ИТН. „Демократична България“ изпревари БСП като трета политическа партия

00:26:12 / 12.07.2021
2
2
 Како Слонке, продължавай да си пишеш така, тъй те харесваме, да приличаш на себе си, не да се променяш заради чуждото мнение, има истина в твоите писаници и от тях в Божиите очи и уши, а това че сме истерици, бесни и луди има причина за да сме така и тя е заради алчните крадци на народни пари, които ни оставиха да живеем мизерно, въпреки че сме трудолюбиви и образовани хора, и ние все още живеем в родината си се борим за промяната, която ще доведе до просешка тояга робовладелските изчадия и трудолюбивите и образовани хора ще бъдат средната класа на Родината ни.

Борисов: Благодарен съм на Господа, че ни оставиха живи

23:59:12 / 11.07.2021
2
0
 Преди 30-сетина години, имаше един от неговата "партия", който каза "да дойдат танковете", а след няколко дни неграмотният дебелосерко от Банкя ще каже "пуснете ме на прасетата".

ГЕРБ: Дали сме съвсем първи или по-малко първи, резултатът за нас е постижение. Срещу нас бе целия ресурс на държавата

22:47:25 / 11.07.2021
2
2
 Забелязвам, че тук липсва майката на нацията Цачева и вталената и изискана дама Искра Фидосова, не може да я замести Сачева, защото трябва дълги години да плюска само кюфтаци и освен това и кърджалийската кофа не се появява а на преден план са Тома неверни и Тмислав шимпанзето. все отбор от крадци и тъпаци.

Кубрат Пулев: Шоуменът Слави Трифонов не притежава необходимите лидерски качества да ръководи България

22:37:55 / 11.07.2021
3
2
 Само генерали се събрали, дето най много от тоалетни чинии разбирали.

Кирил Петков: При трета вълна затварянето на бизнеси трябва да е последна опция

22:17:13 / 11.07.2021
2
1
 Първо превърнете робовладелците и феодалите в бизнесмени, които не могат да вземат повече от 20% от чистата печалба на феодалното си имение и да осигуряват нормални температури за хора в работното помещение, не като сега за добитъци и тогава говорете за бизнеси. 

Манолова: Формациите на протеста и промяната повишават своята подкрепа

22:12:07 / 11.07.2021
2
1
 Абе каун, при германците има ли дума "мутри", и колко българи избягаха да работят в Германия, един познат ми каза че само половината социални права да ползват в Германия са много по добре от тук, защото тук наричаме бизнесмени, робовладелците и техните изчадия, мързеливи и неграмотни и каза че там само комплексирани българи си купуват скъпи и големи джипове с еднакви цифри в регистрационните табели за да си избиват комплексите и негамотността и алчноста.

Борисов: Благодарен съм на Господа, че ни оставиха живи

20:05:30 / 11.07.2021
2
2
 Просто една хабна и неграмотна Тиква, на която и сополя си да не хвърляш а камо ли да го плюеш, един познат, набор на Тиквата, с който са тренирали карате в началото на 90-сетте години го нарича измекяр и освен че няма нищо спортсменско в него, полукнижникът е извършил подмолно десетки показни убийства през 90-сетте години за да се добере до едноличната власт, от къфето да краде милярди народни пари, за мен това е един лайнян чувал, който трябва да се дере жив, докато  мухите кацат по тлъстините му образувани от крадените милярди народни пари.

Козируват пред Борисов в община Пазарджик. На микрофона се чу: Коя ще си скъса роклята, момичета?

20:03:13 / 09.07.2021
2
1
 Кака, съмнявам се, че някога ще свърши комунистическата педерастия, защото лизачите учат и изчадията си на занаята и са много доволни от това, че са ги научили.

Харизанов: Не виждам кой ще направи стабилно мнозинство. Трябва да свикваме, че ще ни управляват Спецов и Рашков

19:56:49 / 09.07.2021
1
2
 Виждам че пишете за работници и работа и искам да кажа какъв съвет даде преди 7-8 години, дъртият комунист робовладелец на мързеливият си и необразован с купена диплома за средно образование син, той каза точно така "може нищо да не разбираш, но ще ги командваш и трябва да става така, както ти кажеш", и от тогава много кадърни и трудолюбиви работници избягаха в чужбина, един колега каза че робовладелското изчадие се радвало за това че сме в депресия, защото скоро не са давали "заплати".

Филип Станев, ИТН: Не е нормално 2009 г. да станеш премиер на гребена на вълната, и 12 г. по-късно да те гледаме как спиш гол до кюлчета и евро

22:09:17 / 08.07.2021
5
0
 Путчо, теб със тези специални ефекти от студио Бояна ли са те издокарали такъв красавец на снимката или по рождение си такъв убавец със разцепен гъзец.

Козируват пред Борисов в община Пазарджик. На микрофона се чу: Коя ще си скъса роклята, момичета?

22:04:00 / 08.07.2021
6
1
 Давайте, няма какво да чакате, късайте ги тез рокли, че СраЦиганина и Lайнарина ги скъсаха още първият път като видяха безумно малоумната Тиква от Банкя, даже и анусите им се разцепиха и започнаха да сълзят.

"Алфа Рисърч": "Има такъв народ" има 0,3% преднина пред ГЕРБ

19:42:23 / 08.07.2021
1
0
 Организирам концерт за лятото в който всички СраЦигани и Lайномети ще шият с губерките рокличките, които са си скъсали пред малоумната Тиква от Банкя под звуците на песента на Емил Димитров 'Моя страна, моя Българиия" или "Весели момичета, момчета на 20 години, от вас зависи на Света да бъдат просторите сини".

Филип Станев, ИТН: Не е нормално 2009 г. да станеш премиер на гребена на вълната, и 12 г. по-късно да те гледаме как спиш гол до кюлчета и евро

19:26:40 / 08.07.2021
7
0
 Дъщерята на кухата Тиква от Банкя е акционер във "Дънди интернешанъл", канадската фирма на която е отдаден на "концесия" за жълти стотинки златодобивът и златните мини на Родината ни а защо се изтъква че чехите, които са поставени лица на енергетиката ни от ЧЕЗ и ЕВН са собственици на ел енергията, и там има много акционери от комунистическите утайки и техните изчадия, защото те знаят че никой българин не може да се противопостави на цената на ел енергията, защото ще бъде смазан от полюция и жандармерия и така този икономически отрасъл чрез статуквото и геноцида над българският народ става много печеливш и привлекателен за акционерите от БКП, и да не забравя да кажа за зетя на Тиквата, който продава месо в България от застоял и остарял резерв на европейски и не европейски Държави, защото Тиквата унищожи месодобивът в Родината ни, чрез свинският грип, след като изтрепа милиони здрави прасета, за да може зет му да се почуства като мъж и да продава 20 годишно месо на редовни и завишени цени.

Служебното правителство отпусна още 108 млн. на малките и средни предприятия в кризата

23:52:53 / 07.07.2021
3
1
 Има ли някой да задължи тези робовладелци, преди да им даде 75% от парите за машини да създадат благоприятни условия на труд във феодалните си имения или трябва да започне изтребването им, защото ако ние не ги ибием, те нас ще довършат, тялом и духом, чрез ниските заплати и високите температури през лятото и студовете през зимата.

Иво Сиромахов: „Изправи се! Мутри вън” звучи точно като призив от селска дискотека

23:42:12 / 07.07.2021
5
2
 Ивко, ами то от 30-сетина години ни "управляват" неграмотни и необразовани селяндури и за това на тях трябва да им се говори по селски, но и ти не се прави на гражданин.

Пловдивският митрополит Николай към Бойко Борисов: "Отправяме молитви към Бога за Вас"

23:31:33 / 07.07.2021
8
2
 Нека БОГ да благослови кухата Тиква от Банкя, който заедно с неговите корумпирани комунистически изчадия открадна милярди народни пари, прогони в чужбина от Родината им милиони българи и заради бедноста и геноцида които създаде в България не се родиха стотици хиляди бебета. АМИН !

Създател на нова конституция: Има много хора в съвремието, които са скрити робовладелци

21:41:38 / 07.07.2021
3
2
 В България робовладелците, които трябва да се изтрепят до девето коляно на мига са 5-6000 и те отдавна не се радват на това което имат, молиони и милярди, а искат масата, народа да живее бедно в нищета, за да не може да им се противопостави никой на геноцида и статуквото което налагат, това са комунистически еничари, които никога не и за нищо на света не биха принизили егото си, защото са комплексари.

Цончо Ганев от "Възраждане" смята, че еврото ще унищожи България

21:23:52 / 07.07.2021
4
1
  Нашата Родина България вече е унищожена, защото вече повече от 30 години разчитахме на 240 нищожества да ни управляват и те се корумпираха с още 5000 нищожества и крадат нашите, народните пари, които се полагат на всички нас,  а с въвеждането на еврото ще се доунищожи Родината ни.

Чужди медии: Събитията в България подхраниха съмненията, че е мафиотска държава

18:53:57 / 05.07.2021
2
0
 Роботроне, ти като падна с ЧЗ-то пред гимназията, докато демонстрираше шофьорските си умения, работата на половина ли беше, я се осъзнай и тогава кажи как ще изринем LАЙНАТА.

Самоуби се кандидат-депутат от партията на Цветанов

22:15:04 / 04.07.2021
1
0
 Забележете в кои години са се родили децата на Шабан и внуците на Тиквата от Банкя, в годините в които е можело чрез комунистическите утайки от Герб да се краде яко народни пари в особено големи размери.

Чужди медии: Събитията в България подхраниха съмненията, че е мафиотска държава

22:05:30 / 04.07.2021
3
0
 Уважаеми сънародници, забравете за думата мафия в България, това искат да ни втълпят чрез медиите, които действат по схемата на "прозореца на обертон" виж в гугъла, нашите комплексари и крадци на народни пари дори и след 20 години няма да могат да се нарекат мафиоти, те просто правят така защото имаме страх от тях и се оставяме да ни крадат парите, които ни се полагат, забелязал съм че когато пратих дребното човече да им скръцне със зъби , така наречените мафиоти се вцепеняват от страх, какво да кажа след като един татуиран и дрогиран комплексар не спря на пешеходната пътека и аз го наплюх с мазна храчка, изчезна като фъсня с джипа си "мерцедес", дръжте на правата си и всичко ще се си дойде на мястото, въпреки че полюцаите защитават крадците на народни пари.

Дончев: Зад хаоса в България стоят г-н президентът и всички нови партии, които влязоха в предишния парламент

21:10:00 / 04.07.2021
2
0
 Чичкото, народът, който разбра че не може да си каже нито първата, нито последната дума отдавна е зад границите на корумпираната ни от безделници Държава, десетки мои познати избягаха в чужбина, много от тях ме викат там и последният преди една седмица ми каза, че там ще работя три пъти по малко за 1500 лева на седмица и всичките да ги похарча от другите три седмици в месеца ще ми останат, но аз искам да покажа на децата си труповете на крадците на народни пари в особено големи размери и мършата им да виси с месеци по дърветата в центъра на градовете и когато някой иска да посегне да краде народни пари да се сеща как е миришело в центъра на града от другите крадци. 

Министър Петков: Липсата на прозрачност е инструмент за кражба

20:51:48 / 04.07.2021
1
0
 Ей, гарвани, дето око на гарвана не вадите, кога България ще започне да се таксува не като евтина работна ръка със скъпи и нискокачествени стоки и услуги, кога ще задължите робовладелците да "прибират" не повече от 20% от печалбата, за да не могат техните мързеливи робовладелски изчадия да си купуват скъпи коли с които да ни избиват по пътищата, кога ще обесите ЧСИ-тата и ще направите път на трудолюбивите българи и да им плащате всичките пари които изработват през деня.

БОЕЦ пускат сигнал в ДАНС срещу Борисов за държавна измяна и искат ареста му

20:22:32 / 04.07.2021
3
0
 Никакви арести за тази глупава полукнижна Тиква от Банкя, само обяснете на какви високи цени е позволявал да се продават китайските нискокачествени стоки на Си Дзипин от комунистическата китайска партия и той ще прати главорезите, които ще го дерат жив пред целият български народ, за това че е продавал стоките им на висока цена и потребителите са се отвратили от нискокачествени китайски стоки, които западен лидер продава на високи цени.

Кметът на "Слатина": Жена зад волана блъсна колата ми на кръстовище и избяга

19:47:10 / 04.07.2021
1
0
 От преди един месец почти 15 вечери от 0 до 4 часа, лежах в храстите край главната улица и строших предните прозорци на 4 скъпи коли, които караха бързо и ревяха зверски посред нощ със мощните си двигатели, мой познат който е сред тези боклуци ми разказва на кое богаташко изчадие са строшили прозореца, а аз му казвам че не ме интересува, това го правя за да не се обаждам на полюция, защото децата ми играят навън и тези комплексари карат бързо както през ноща, така и през деня, но в края на миналата седмица окосиха храстите и тревата и сега с тази енергия се чудя какво да правя, освен да робувам за 60-70 лева на ден по 8 часа прав искам и да трепя робовладелци през останалото време. 

Чужди медии: Събитията в България подхраниха съмненията, че е мафиотска държава

18:51:25 / 04.07.2021
2
0
 От Вашингтон искат да присвоят крадените милярди народни пари на Тиквата, а от Брюксел Ева Мейдел, Мария Габриел, Николай Бареков и доста други, които получават рушвети от кражбата на евросредствата са доволни от % си.

Дончев: Зад хаоса в България стоят г-н президентът и всички нови партии, които влязоха в предишния парламент

18:30:21 / 04.07.2021
5
0
 Дори и на това шимпанзе му е ясно ,че ако от така наречената им партия герп, крадяха по малко народни пари и до сега щяха да власват.

Борисов: Бойко Рашков е като мечка стръвница, където има алкохол, ще го намери

17:10:31 / 04.07.2021
4
3
 "КАКТО СЕ ТРУДИМ, ТАКА ЩЕ ЖИВЕЕМ" или смърт за всички комунистически утайки от Герб и много други еничари и крадци на народни пари в особено големи размери.

Прокуратурата проверява Стоян Пасев за продажбата на части от Морската градина във Варна

19:49:27 / 02.07.2021
1
2
 СраЦиганино, ако такива тиквеници създават схеми със сигурност в тях участват и измислени бизнесмени като теб.

Борисов: Те не могат да боядисат това, което ние построихме. Да не се явяваме на избори ли?

02:18:06 / 26.06.2021
2
2
 СраЦиганино, преди няма и една година, лекичко искаше да ме пързулиш по наклонената плоскост и да ме накараш да открадна евросредства и национални средства, след като взема машини и след пет години да ги продам, за да забогатея, но да знаеш че не искам да забогатявам, а търтеи като теб трябва да просят стотинки от трудолюбивите работници, и защото се опита да направиш това ще видиш как най милото ти отива във ада, там пред портите на ада и рая бях преди 20 години, но Свети Петър ми посочи пътят към Планетата ни, за да може когато след няколко години душата ми напусне тялото да отнесе такива като тебе при неземният съд.

Полковник от Военната академия: Последните думи на майор Терзиев дават яснота

18:57:49 / 25.06.2021
1
1
 Със сигурност има аудиозаписи от командният пулт, но на никой не му отърва те да се чуят публично, защото съпругата на майора от доста време пише във фейса си постове против комунистическите изчадия и крадци на народни пари в особено големи размери от Герб, за това е сигурно че майорът е умишлено убит.

Искрен Веселинов: Служебното правителстсво прилича на ранното правителство на Борисов

19:28:30 / 21.06.2021
2
0
 Преди няколко години, четох разказ на полютици, единият казваше много добре е че постигнахме ниски пенсии и заплати и високи сметки без да може никой да ни противодейства, но какво ще правим с тези, които отиват в чужбина а другит полютик каза, тези които бягат не можем да ги спрем, но те ще плащат сметките на тези, които остават тук, Радославе разпозна ли се, тъжно е и жалко че такива алчни същества не сме ги изгорили на кладата.

Журналист: Държава няма. Това е фикция, има политическо тяло, което се разпорежда

19:05:57 / 21.06.2021
1
0
 От доста време пиша тук, че "Държавата" ни се състои от стотина хиляди  крадци на народни пари плюс техните шуробаджанаци, възможно е Lайнарио и СраЦиганинът да лъснат, наред със празноглавеца Стъки в корупционни схеми, след като защитават полукнижната и необразована Тиква от Банкя, за да имаме Държава е необходимо всички институции да не са частни, а да работят за правата на жителите и това може да стане не когато ги осъдим при алчните крадци от Страсбург а когато одерем живи до девето коляно крадците на народни пари в особено големи размери, които за да се докопат до тази еднолична власт, извършиха десетки показни разстрели до преди няколко години, ипон и сик. 

Стъки и Ива Николова нахлуха при служебния министър на спорта му се скараха, дойде полиция

20:04:59 / 18.06.2021
4
0
 Laйнарио, палачинката е загоряла от едната страна, плешивецът Гешев е избран от празноглавата Тиква, за да брани кражбите му на народни пари в особено големи размери, а в случаят тук се изтъкват кражбите на народните пари и крадците (особено малоумните, като стъки) нямат никакво право да задават глупави въпроси а само трябва да изчакат присъдата си, тя може да е и дране на живо от целият български народ, който е ощетен от шуро-баджанащината.

Студент излезе смело пред Слави Трифонов: Защо мълчахте досега? Явно, че няма да носите отговорност в парламента

19:54:16 / 18.06.2021
2
0
 Путчо, пожелавам ти да те срещне със скъпият си мощен джип, робовладелското, дрогирано мързеливо и необразовано изчадие, което краде на ден по 300 лева от трудолюбиви  работници, като мен, които работят тежка, непривлекателна и  висококвалифицирана работа за жълти стотинки и да те прати при Милен Цветков, докато кара със бясна скорост в града, уверен че законите за него не съществуват, защото може да си плати глобите с крадените пари от труда на висококвалифицираните работници.

Студент излезе смело пред Слави Трифонов: Защо мълчахте досега? Явно, че няма да носите отговорност в парламента

18:43:04 / 18.06.2021
4
0
 Путчо, на нискоинтелигентни същества като теб с IQ на амеба, какви въпроси може да зададе интелигентен човек, може би трябва да те пита къде си паркираш 20 годишната Астра, в хола или в гаража, за това трябва да има закон, който няма необходимото IQ, да не заема ръководни длъжности в Държавата ни, преди 2 години видяхме джип BMW , с немски номер и четири еднакви цифри и един колега, който десет години е живял в Германия каза, че това може да е само комплексиран" българин" , защото съвестните гернанци не държат нито на марката на колата нито на номера, а взвмат кола само за да им върши работа, без да се фукат с нея, и до сега Слави може да си мълча, но аз не съм си мълчал и9 винаги съм бил против това необразованите и мързеливи комунистически изчадия да крадат народните пари и да оставят с мизерни заплати съвестните и трудолюбиви работници и да ги принуждават да вземат кредити с голяма лихва за най необходими сметки.

Стъки и Ива Николова нахлуха при служебния министър на спорта му се скараха, дойде полиция

18:20:52 / 18.06.2021
6
0
 Трябва със закон да се забрани на нискоинтелигентни същества да заемат ръководни постове в Държавата ни, тогава и тези слабоумни стъките не биха припарили до министерството, за да задават тъпите си въпроси.

Борисов: Вчера Зоран Заев ми се обади

00:49:01 / 15.06.2021
3
0
 Браво Lайнарио, но от къде ще я вземеш тази кръв, че чак и да я повръщаш, освен говна дебели не виждам друго какво можеш да връщаш, а робите като мен скоро ще започнат да ви дерат живи на ченгела със месеци пзрче по парче, много мои познати изГерберясаха и виждат вече правилната посока, герберските измети трябва да се дерат живи, бавно на ченгела с месеци и дори с години наред, така както крадяха от народните пари и оставяха съвестни жители на България бедни и ги водеха до самоубийства, след като им ограбваха 80% от труда и ги караха да плащат големи сметки за нищо, или картела на ниските заплати и високите сметки, умирайте бавно но сигурно, изчадия алчни и прости.

Осъдиха Каракачанов за насаждане на омраза

23:09:19 / 14.06.2021
2
1
 Това е постановка за простолюдието и както казва Сигнал няма никаква осъдителна присъда, а само трябва да се хванем на голата кука, която ни подлагат от съда и прокуратурата и да "съжаляваме" дебелака, който трябва да закачим на ченгела и цял народ жив да го дерем, парче по парче, защото ни открадна повече от 3 милярда за някакви комисионни от милиони, за нарисуваните F-ки, а ние просто го съжаляваме че е "осъден" заради добро дело за България, което изобщо не е вярно и дебелото прасе иска да ни изсветлее в очите, въпреки че години наред е извършвал анти български действия.

Момче и момиче загинаха в катастрофа на пътя Русе - Силистра

22:56:16 / 14.06.2021
1
0
 Този "добър" шофьор можеше пак да убие Милен Цветков, но може да убие и децата ни, за това е добре че е самокатастрофирал и е отишъл при Свети Петър, заедно с "приятелката" си.

Изкараха запис от телефонен разговор за свалянето на полет MH17: "Браво, о, браво! СУ сте свалили, браво!"

22:48:11 / 14.06.2021
0
0
 Робо я не дей говори за войни, а кажи как падна с ЧЗ-то пред училището и си натърти главичката, и аз бях там и те видях, нацепи си главата в асфалта.

Борисов: Вчера Зоран Заев ми се обади

22:42:33 / 14.06.2021
2
0
 СраЦиганино, виждам че все още не си изГерберясал, още се надяващ на крадени народни пари от крадците в особено големи размери на народни пари от Герб, за това да знаеш че кръв ще повръщаш и народните, крадени пари ще връщаш.

Съпругата на майор Терзиев: Няма пилотска грешка. Натресли са го в морето

22:35:59 / 14.06.2021
5
0
 Ственчо, виждам че си много добре, след като си издърпал въжето във външната тоалетна на село, ай ся си избърши дирника с кеша, а пък за сесерейските "боклуци" дето падат тук на се грижи, ние сме на ясно с мотивите и действията.

Съпругата на майор Терзиев: Няма пилотска грешка. Натресли са го в морето

22:25:53 / 14.06.2021
2
1
 В 21 век, черната кутия липсва, защото там са записите на умишлено убитият пилот, който представяше Миг, пред нарисуваните F-ки, за които трябва да плащаме всички и за  които дебелакът Кракачанов съдейства незаконосъобразно да бъдат вземани заеми от Сталинка Георгиева от световната банка с големи лихви и забележете той свинята не е съден за това антинародно деяние а е съден за това че защитава българите от мангалите.

Ревизоро: Служебният министър го боли да не би служителите му да вземат повече пари от него, за това е цялата врява

22:15:10 / 14.06.2021
3
0
 СраЦиганино, кръв ще повръщаш и народните пари ще връщаш, да живее Герп.

Ревизоро: Служебният министър го боли да не би служителите му да вземат повече пари от него, за това е цялата врява

22:01:07 / 14.06.2021
0
1
 Някой, искам да напишеш един коментар с въпроси, с какво се облагодетелстват робите на робовладелец, който е "получил" 75% европейски и национални пари и е платил за машините, само 25% и въпрос, освен робовладелските изчадия, робите получават ли нещо или само ще трябва да робуват за ниски заплати и високи цени, докато робовладелските изчадия живуркат, необразовани и мързеливи във скъпи къщи и апартаменти и карат коли за по 80-100000 лева, с които ни изтрепват по пътищата и си плащат големите глоби след като ни ограбват 80% от труда, това се отнася и за СраЦиганина.

Съпругата на майор Терзиев: Няма пилотска грешка. Натресли са го в морето

21:34:07 / 14.06.2021
1
2
 Жената с която живее Терзиев, настървено постваше във фейсбука си коментари, против комунистическите изчадия и крадци на народни пари от Герб, ако аз пиша против тези крадци от Герб, съм безгласна буква и съм подчинен на картела на ниските заплати и високите цени, но семейството им е имало голям обхват от близки и познати, които дават много лайкове за писаниците против крадците на народни пари, комунистическите утайки от Герб, и за това може да са унищожили пилота и черната кутия, проверете и фейсбука и вижте как един лешояд пише че защото е била против крадците, проклятието я е застигнало.

Осъдиха Каракачанов за насаждане на омраза

20:47:39 / 14.06.2021
0
1
 Сега да не започнете да милеете за тази свиня алчна, че защитава българите от мангалите и за това е осъден, за пореден път тези съдии и прокурори отчитат дейност пред очите на простолюдието, и то видите ли осъдихме министър, за това, че ви е защитил, писаниците на АС стоят в основата на проблема, който от преди 30-сетина години се задълбочава, защо не осъдиха Емел Етем, Емилия Масларова, защо не осъдиха свинята за кражбата на 3 милярда от нарисуваните F-ки, след като завъртяха далавера със Сталинка Георгиева и световната банка, а го съдят така че много българи в момента го оправдават, защото едва ли не свинбчо ни защитава от мангалите.

Елена Поптодорова: Вече се говори за изкуствен интелект, а ние не можем даже да намерим остатъците от падналия самолет

23:19:30 / 11.06.2021
1
0
 Kris, това видео с МИГ-овете го гледах преди около 1 година и десетина минутният запис го превъртах назад и напред, отне ми повече от 1 час, спирах го на пауза гледах и не вярвах , че съществуват такива машинки, казвах си, че все пак тези не са камикадзета, за да се разминават в един от случаите на оклоло 1 метър, а един път задната част на самолета стигна на по малко от метър от пистата, сигурно пилотите имат хиляди часове във въздуха и мащините са безупречно ремонтирани, само не мога да си представя как след като летят на 10-тина метра от храстите и дърветата не ги издухват и не ги разклащат.

МВР-София: 20-годишна майка изхвърли бебето си от балкона

21:25:51 / 07.06.2021
0
1
 Чух преди два дни ужасяващи неща за хората, които отиват да работят в чужбина и имат деца, говорихме в събота с един познат по телефона , който избяга от Родината си преди 3 месеца и той ми каза че там, ако знаят че имаш деца, когато си наемаш квартира ти правят 30-40% отстъпка от цената, когато шефът ти знае че имаш деца, той или ти плаща повече пари, или поема плащането на детски градини и училище на децата, моят познат взема по 1800 лева на седмица, когато е разговарял с местни жители те са го питали как е в България, той им казал че природата и и климата са безупречни и те са го питали защо тогава напускате Родината си и идвате тук, а моят познат им е казал да си представят че при тези цени, заплатите им са пет пъти по ниски и тогава местните са се учудили и са го питали, как може да има такива "хора", които да държат при такива условия работниците а той им казал че това не са хора а мафия, води картела на ниските заплати и високите цени, на чело с премиера от СИК и неговият доверен служител Делян свинята от ДПС.

Деси Атанасова: Служебният кабинет на президента Румен Радев продължава с изчегъртането

21:08:37 / 07.06.2021
5
1
 Малко на проститутка прилича, но в Маскуда, Лозенец и Столипиново, така ще и се зарадват мангасарята, че още 20 години нама да могат да изГерберясат.

Министър Петков с план: България може да стане богата страна до 5 години

19:30:43 / 06.06.2021
1
0
 Държавата ни може да стане богата, само когато всички с големи банкови сметки с милиони и милярди, които са откраднали от народните пари се избесят и унищожат до девето коляно.

Елена Йончева с дългоочакваното потвърждение: В доклада на САЩ е посочен Бойко Борисов

17:59:07 / 05.06.2021
3
1
 Бившият посланик на ФАЩ, Джеймс Уорлик описа в тефтера си и изтъкна пред българите много връзки на неграмотната Тиква от Банкя с престъпници, какъвто всъщност е и празноглавеца, който "охраняваще" Тодор Живков, за да могат неговите хора необезпокоявано да крадат Държавните пари и даже посланикът се учуди как след толкова много факти, българите търпят един неграмотен бандит от СИК да е на чело на Държавата ни.

Излезе списък с всички фирми, свързани по глобалния закон Магнитски

16:11:55 / 05.06.2021
1
0
 Значи всички  други фирми, които не са свързани, за сега могат да крадат 80% от труда на работниците, докато не приемем законът Калашников.

Елена Йончева с дългоочакваното потвърждение: В доклада на САЩ е посочен Бойко Борисов

16:02:23 / 05.06.2021
5
1
 Не виждам какво друго може да прави един бандит от СИК, кйто е едноличен властелин, освен да краде народни пари в особено големи размери.

Елена Йончева с дългоочакваното потвърждение: В доклада на САЩ е посочен Бойко Борисов

15:28:54 / 05.06.2021
5
2
 Абе сякаш открихте топлата вода, още преди 10 години Джеймс Уорлик в записките си писа че мутра стои на чело на Държавата ни, и какво остава да направи тази мутра, освен да си оплете и прикрие корупционните схеми, заедно със СИК, а сега освен наложени санкции, няма ли да ни пратят иу сини каски. 

САЩ наложи санкции на Пеевски и Божков

00:13:03 / 03.06.2021
2
0
 Докато свинята майка е жива, дебелото прасе Пеевски ще разполага с медии, които го хвалят и схеми за източване на милярди народни пари, но когато дъртата свиня умре, дебелака няма да може да изкара и до коледа и даже и през лятото може да изквичи на умряло.

Елена Йончева от Брюксел: Всички чакаме да разберем Борисов ли е въпросният "корумпиран лидер"

00:01:28 / 03.06.2021
1
0
 Освен милярдите за нарисуваните F-16, кой знае още колко милярда индулгенции, народни пари, е внесъл на сметката на САЩ , празната Тиква от Банкя, който обрече българските жители на геноцид, от който избягаха през глава от Родината си много сънародници, докато Сталинка оглавяваше световната банка, Тиквата харизваше пари, които ние трябва да изгладуваме с големи лихви, за да не му се споменава името за корупцията, която създаде по всички "институции" и високи нива на "управлението" на Държавата ни. 

Жан Виденов стана организационен секретар на коалицията "Ляв съюз за чиста и свята република"

14:10:40 / 23.05.2021
2
1
 Сик и Ипон унищожиха средната класа в България, след като убиха Андрей Луканов, който нямаше нищо против да има богаташи и средна класа, но тя пречеше на крадците на народни пари в особено големи размери, които свалиха от власт Тодор Живков, след като той беше издействал заем от СССР за 18 милярда долара, които се връщаха във вид на нефт, докато Тиквата го охраняваше, доставен с танкери до Нефтохим Бургас, там след преработката на нефта, цената му стана 50 милярда, тези пари не влязоха в Държавната хазна а се откраднаха от най много 20 крадци на народни пари, с които са ни заробили и до днес, а соросоидите по времето на Жан Виденов докараха Държавата ни до хипер инфлация, за да го свлят от власт.

Над 90 000 коли са излезли от столицата за два дни

13:27:09 / 23.05.2021
0
0
 А те са "най бедните българи", представете си колко коли са излезли от другите градове. 

Георги Кадиев: Не е задължително да съм в листите за предстоящите избори

12:55:42 / 23.05.2021
2
0
  Lайнарио, когато бях на твоите години исках да унищожа всяко малко гущерче, което иска да се превърне в голяма змия, но след като виждах че мои познати боготворят такива злодеи, започнах да мисля как да унищожа интелекта си, който не ми позволяваше да бъда нещо повече от другите, тогава тръгнах на открит уличен двубой с мутрите, те ме ритаха и удряха в главата а аз ги плюех с кървави храчки и ги псувах и пак до сега не станах толкова малоумен като теб след като си тренирал бокс, кажи кой ти натърти тиквата така че да не можеш да мислиш, за да отида да се бия с него и да стана като теб, безумно човече.

Кубрат Пулев: Дали съм готов да вляза в политиката? За мен България е много по-важна от бокса

12:34:38 / 23.05.2021
1
0
 Lайнарио, коперджам бе суадур, да не ти си е изгладил мозъка от бокса и да прилича на стъкло, без нито една гънка.

Мая Манолова: На изборите на 11 юли ще се явим във формата, в който бяхме на изборите на 4 април

12:31:44 / 23.05.2021
2
0
 Така е Lайнарио, вълкът козината си сменя но нрава не.

Кубрат Пулев: Дали съм готов да вляза в политиката? За мен България е много по-важна от бокса

12:08:25 / 23.05.2021
3
1
 Какъвто мухъл е в спорта, такъв ще бъде и в политиката, важна била България за него, шут безподобен, хващайте се с Плевнелиев под ръчичка и право на гей парада отивайте.

С взривове събарят 75-метров комин в Пловдив

11:32:37 / 23.05.2021
1
2
 Путчо, много си умен, благодаря за забележките.

Нови сблъсъци в Източен Йерусалим

09:13:29 / 23.05.2021
2
0
Холокоста за евреите по целият Свят, алчни и долни нискоинтелигентни същества. 

Г-7: Край на парите за въглищни проекти

08:57:26 / 23.05.2021
0
0
Консантин Тренчев от "Подкрепа" извърши убийство в началото на 90-сетте години заради тези пари, но в момента се радва на доходи от робите в България, които е оставил да робуват след изказването си че не може да помага на хора, коио сами не искат да си помогнат, а баща му още през 1989 година му каза че от него ще стане всичко друго но не и човек.

С взривове събарят 75-метров комин в Пловдив

08:39:36 / 23.05.2021
1
1
 Имам информация че "шефът" на фирмата за събаряне на комини се прикрива от власта, защото той до преди десетина години участваше във "фирмите". които чрез фиктивни сделки източваха милиарди и след това ги "продаваха" със задължения на неграмотни и неимотни мангали, за да няма какво да им конфискуват.

Стъки: ГЕРБ явно е в дълбока апатия. Връщат ни преди 1989 г. с една телевизия, вестник и партия

08:10:16 / 23.05.2021
1
1
 Няма трудолюбиви българи и прнсионери, които да оставят децата и внуците си да живеят в тази токсична обстановка, в която плешив, необразован комплексар ще диктува обсотоятелствата в Родината ни, потапяй се в тоалетната мизернико, за да ти порастне коса, като грива на лъв. 

След 8-часово заседание съдът реши: Арестуваните полицаи при акцията в Пловдив остават в ареста

07:09:16 / 23.05.2021
1
0
 Десетки "шефове" на икономическа Полюция трябва да са зад решетките, защото позволиха, след като вземаха рушвети да не се проверяват "ФИРМИ" които източват ДДС чрез фиктивни сделки, за десетина години по 2-3 милярда на година правят сериозна сума, доста от тези измамници карах с колата си и след като не им задавах въпроси им бях много удобен, но имаше и други шофьори, които след като са ги разбрали с какво се занимават, не са искали да ги карат а те са скач

Симеон Дянков: По времето на Борисов ББР е срам, а НАП има сериозни проблеми

06:01:34 / 23.05.2021
0
0
 През последните 30 години, 90% от комунистическите изчадия, които се показват по телевизора, имат вина за това че трудолюбивите българи и пенсионерите, които построиха инфраструктурата на Държавата ни живеят мизерно със заеми с високи лихви, а полютиците и робовладелските изчадия карат скъпи коли с които ни избиват по пътищата на Родината ни и не се подчиняват на никакви закони "Местан, убиеца и убитият от робовладелско изчадие Милен Цветков", така ще докато "милиционерите" не търсят схемите с които богаташите са хвърлили милиони и милиарди в банковите си сметки, а само са прибирали заплатките от данъците ни, а Цветан Василев казва че Цветелина Бориславова играе задкулисно под диктовката на герб.

Нов запис на Ламбовски: Борисов взе 30% от кредита за колекторската фирма

22:57:54 / 20.05.2021
2
1
 Нека да осветим тази куха Тиква от Банкя, колко показни разстрела извърши от началото на 90-сетте години, чрез Сик и Ипон, как взема 500000 долара подкуп от сърбина, за да може той да си продава необезпокояван наркотиците на територията на Родината ни, нищо не започва от вчера или от преди един месец или от преди една година, всичко тръгва от дестки години назад, за да може слабоумната мутра да се докопа до едноличната власт и геноцидът, който прилага от преди десетина години и за напред може да е така, ако мизерните заплати и пенсии си останат същите и Тиквата е на власт и му наливат европейски пари, за да ги краде и да изтичат мозъци и работна ръка от Държавата ни, докато родителите на ученолюбивите студенти си продават покъщнината за да ги издържат финансово те да се образоват и да видят че място в България има само за слабоумните и да "избягат" при тези, които плащат на Тиквата.

Рашков за отстранените полицаи в Пловдив: Престъпници с пагони

22:41:18 / 20.05.2021
0
0
 Звезди, прочел си коментара ми, който изтриха преди 20-сетина минути, аз съм на триста километра от Варна, но имам роднини във вашият град и от тях чувам че и там има такива трагични ситуации, така че там във твоят град можеш да се погрижиш за такива момичета и момчета, които са зарибени с наркотици, не знам координати на дъщерите, но мога да ги науча на мига, ако това ми е задължението, защото стотици  мои познати се зарадваха, когато преди 2 години, ученичката уби дъртият 60 годишен изнасилвач от града ми, Боньо Фаса, и само един, да не го посочвам кой е каза как можа тая курва да убие моят приятел.

Вежди Рашидов: Слави ми създаде образ на алкохолик

21:26:40 / 20.05.2021
1
0
 Преди месец говорихме с трима колеги, че нарочно искат всички човешки същества да са обвързани с монетарната система и им казвам че това е така, защото ако мозъкът на човек не е обременен със сметки за плащане и с това от къде да изкарваме пари за да ги платим, и това кой печели повече, ако отпаднат от мислите ни тези неща, то всеки човек, кой по малко, кой повече би развил телепатия и телекинеза, но началникът се намеси в разговора и каза "Защо ви е тази телепатия и телекинеза, след като нямате пари", страх тресе изродите, които налагат монетарната система, от това да не се "отвори" шестото чувство на хората, тогава със силата на мисълта ще можем да убиваме алчният и недоброжелателен индивид.

Рашков за отстранените полицаи в Пловдив: Престъпници с пагони

21:07:44 / 20.05.2021
2
0
 Преди 5-6 години ходих в полюцията да подавам жалба срещу сводник и наркопласьор, в жалбата писах какви думи слушах от шайката от 4-5 педераста, полюцай каза на колегите си че "Това не можем да го дадем на шефа да го чете", аз казах че това го слушам по стотина пъти в денонощието, а освен това и децата ми го слушат, докато ходя да робувам за жълти стотинки, тогава друг милиционер каза пред 6-7 негови колеги "Как може да се занимаваш с този, ти знаеш ли че е бил в затвора" и после го питах, мен ли иска да уплаши с този затворник или той се плаши от него и интересно 2-3 месеца преди да отида в полюцията, направих забележка на затворника сводник, а той ми каза "Знаеш ли че познавам цялата полиция и всички мутри в града".
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X