Потребителски профил

Viktoria

Регистриран: 22.10.2019
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
2
0
2

Рейтинг: 10

Място в класацията: 892

Коментари на Viktoria

Внимание! Зъболекар вадил здрави зъби! Пациент разказа през сълзи: Извади ми 8 наведнъж

22:46:42 / 22.10.2019
2
1
Нещо сходно ми се случи при зъболекарката д-р Николия Ивановска. Разликата е, че от медицински одит дори не поискаха да видят становището на други двама зъболекари, които се наложи да ми прелекуват зъбите и просто ме посъветваха да се обърна към съда. Толкова за жертвите, които не могат да си позволят скъпи адвокатски услуги...
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X