Потребителски профил

Blumkvist

Регистриран: 14.11.2014
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
21
5
16

Рейтинг: 40

Място в класацията: 524

Коментари на Blumkvist

Читателка от Варна: "Аз съм потресена! 3 месеца няма кой да събере счупени стъкла от спирка!"

16:02:12 / 26.11.2014
5
0
Е то е отзад - по стар български обичай не пречи ;)

Какво ще кажете за тази Волга? Като космически кораб е, нали? (видео)

11:40:29 / 24.11.2014
6
9
Хах, проруските симпатизанти ще се насерат от кеф. Тази Волга е само рендер, така щял да изглежда прототипът и няма да се произвежда серийно. Като виждам от Лада какво вадят като прототип и какво произвеждат в действителност, няма повод за радост. Задник по-долу в детайли ви е обяснил някои работи, ама вие не та не. Между другото по авто сайтовете тази кола се върти от близо година. А и съм почти сигурен, че възторжените тук карат западна кола втора ръка и не щат да чуят за руска :)

Една млада дама написа: Нямам деца и не искам да чувам ето тези думи

19:32:04 / 20.11.2014
3
2
Краско, верно ли бе? :) Верно ли си с две висши и няколко езика или просто това е ефект от хапчетата. Мацката е права за себе си. Единствено с въпроса за правилния мъж не е, понеже се предполага че с него е въпрос на време да се появи и дете. Хората от позицията си на своя житейски път понякога не приемат различни варианти и са изключително тесногръди по отношение на резултата..а и като гледам "резултата" се върти само и около това длаи си майка, а не дали имаш мъж, приятел и т.н. И никой не сеща например, че въпросната двойка може да има някакви проблеми. Или че въпросната жена може да е сама именно защото е зарязана заради такива проблеми и т.н. и т.н.

Родител избухна срещу учителка по музика: Накараха дъщеря ми да пее песен на турски

18:35:32 / 20.11.2014
1
0
Според други статии, въпросната песен е извадена от контекста - на предната страница е имало еврейска песен, на другата друга и т.н. Общо взето да го наречем някакъв международен раздел. Лошото е че новината плъзна доста манипулативно, а доказани идиоти като Краско се вързаха на това :)

Коментар шамар: Каквото и да става по света, България никога против Русия!

15:06:08 / 17.11.2014
1
1
Хах Краско, продължавай да се излагаш - ако наистина имаш две висши, но говориш така просташки, ако наистина са ти разбили живота ДС, то да говориш така мило за Русия...ами наистина си много объркан индивид..да не кажа по-сериозни думи. :)

Коментар шамар: Каквото и да става по света, България никога против Русия!

19:59:07 / 16.11.2014
1
3
Докато има подлоги като Краско и Бум бум, ще я караме все така. А гледам не са само те.
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X