Родител избухна срещу учителка по музика: Накараха дъщеря ми да пее песен на турски

19.11.2014 / 13:23 17

Възмутен баща взриви онлайн пространството. Владимир Борисов написа гневен пост в социалната мрежа Facebook срещу учителката по музика на дъщеря си, пише Inews.

Всичко започнало една вечер, когато мъжът се прибрал у дома. "Прибирайки се днес от работа, не повярвах на ушите си! Милото ми дете седеше в кухнята само и си говореше на турски, не можах да сдържа възмущението си и се скарах с тон, който не приляга на отношението ми към децата", разказва Борисов в своя пост.

Оказало се, че детето всъщност си е учело уроците и това е било част от домашното по музика.

"Г-жа с. аврамова (с малка буква, за да ви покажа колко малка душица сте) дала на децата от 81 СОУ в София в 6 клас да научат НАИЗУСТ турската песен от учебника по музика", разказва още бащата.

Той гневно обяснява, че не желае детето му да учи турски език под никаква форма и се заканва, че ако момиченцето получи ниска по въпросния предмет ще изпълни заедно с учителката "ритуала на цар Борис, на чийто баща е кръстена дъщеря ми".

Бащата изразява негодуванието си и към комисиите по образование към Министерски съвет и към МОН. Борисов дневно се обръща и към всички преподаватели от въпросното училище, където учи дъщеря му.

"Сега към вас преподавателите от 81 СОУ за пореден път ви заявявам,че моите деца няма да учат нито урока за РАМАЗАН БАЙРЯМ нито турски песни или глупости от сорта на "ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ", пише бащата.

Постът на бащата вече е споделен над 1000 пъти от потребители в социалната мрежа, а коментарите под него продължават да валят.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Blumkvist (преди 5 години)
Рейтинг: 40 | Одобрение: 5
Според други статии, въпросната песен е извадена от контекста - на предната страница е имало еврейска песен, на другата друга и т.н. Общо взето да го наречем някакъв международен раздел. Лошото е че новината плъзна доста манипулативно, а доказани идиоти като Краско се вързаха на това :)
2
1
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
до" да сме хора" ...а бе налъм турски ,ти добре ли си с главата амджик мръсен.....как смееш да предлагаш нашите деца да учат турски....ти къде се намираш ,бе тъпоъгълен ненормалник ? слушай говедо недоносено......език се учи самоооо тогава и защото да помага за комуникацията между хората,а не да ги запознае с един изостанал ,балсамиран и изроден свят.......аз говоря освен български : английски,руски,испански и немски и това е част от работата ми....турския си го заври в неумития задник ,чалма тъпа......боклук умирисан....
1
1
teodor999 (преди 5 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Кормане,нещо да кажеш!!!!?????Налагането на турски песни,сериали и прочие е опит за затриване на българщината!
4
2
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
евала баща пич......а "на мака ти.." му обещавам ,че лично ще му отрежа рязания и ще му го завра там ,където не му огрява слънцето......
4
1
zebster (преди 5 години)
Рейтинг: 4208 | Одобрение: 1123
Преди танцуваха на азиса, сега пък пеят на турски, това не е християнско.
8
3
teodor999 (преди 5 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Турцизирането на България е в сила!!!!
3
9
Уйо (преди 5 години)
Рейтинг: 37105 | Одобрение: 7970
Гел янъма гир колума, гел янъма, хей. Гел бурда, че ща сиктирим.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама