Какво ще кажете за тази Волга? Като космически кораб е, нали? (видео)

24.11.2014 / 08:30 14

Когато чуете Волга, едва ли си представяте точно това, но...

ВОЛГА Газ 5000 GL 2015 е нещо наистина специално. 


Автомобила е последно поколение с абсолютно всички съществуващи екстри при останалите модели !
Специалисти твърдят, че това ще е най продаваният луксозен автомобил през 2015 година по цял свят.


До момента има произведени около 100 лимитирани бройки а 2 дни след премиерата на новото бижу има над 50 000 поръчки за луксозния автомобил ,когато той излезе на пазара !


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
3
ivaylo (преди 6 години)
Рейтинг: 4615 | Одобрение: 155
Супер :)
ft
4
1
bosh (преди 6 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Защо има и снимка на Лада??
6
9
Blumkvist (преди 6 години)
Рейтинг: 40 | Одобрение: 5
Хах, проруските симпатизанти ще се насерат от кеф. Тази Волга е само рендер, така щял да изглежда прототипът и няма да се произвежда серийно. Като виждам от Лада какво вадят като прототип и какво произвеждат в действителност, няма повод за радост. Задник по-долу в детайли ви е обяснил някои работи, ама вие не та не. Между другото по авто сайтовете тази кола се върти от близо година. А и съм почти сигурен, че възторжените тук карат западна кола втора ръка и не щат да чуят за руска :)
7
10
Elgea (преди 6 години)
Рейтинг: 608 | Одобрение: 198
Отзад дизайна на Джагуар, отпред на Крайслер . Много тежка предница с тази предна броня . Не стои нито като спортна кола, нито като семейна.
11
6
cky2k (преди 6 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
много хейтъри ей ... като чуят руско и русия свързват само с комунизъм. всички руски коли са по лиценз на някоя известна марка. това на видеото е графика ако не разбрахте. все още няма официални снимки на прототипите. по същия начин са шкода на фолксваген и дачия на рено.
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама