Потребителски профил

mirtza

Регистриран: 04.11.2015
Председателката на местната структура на Герб -Станислава Георгиева,продаде кметското място в с. Чубра с 1(един)глас в полза на ДПС срещу заместник-кметско място в Общината,това не се ли нарича продажничество,облаги и подкупи!?Моля,споделяйте,за да се знае от повече хора! Разправя се, че в село Черница се губят 30 бюлетини с гласове в полза на г-н Кенов, а на колко места още има подобни случaи не се знае. Сунгурларе е най- голямата община в област Бургас с 26 селища. Ако приемем,че в 26 селища с по 30 бюлетини са биле прикрити, а те може на места и повече скрити да има, правят 780 гласа! https://web.facebook.com/izrodut
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 904

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X