Потребителски профил

deinxs

Регистриран: 24.08.2017
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
11
9
2

Рейтинг: 19

Място в класацията: 743

Коментари на deinxs

Тежка катастрофа с мотоциклетист до Спортна зала във Варна

22:31:52 / 13.09.2017
11
2
мотористът мина покрай колата ми още на светофара на ФК (преди подлеза) с около 100 км/ч. Без малко да блъсне пешеходци. Имам го на видео от колата. Малко по-нататък го настигнах на червено чакаше на Икономическия (първи в колоната). Светна зелено и се изстреля. И малко по-нагоре се беше ударил в задната врата на кола, която явно е излизала от пресечката, която идва от входа на Военоморското. Имаше и още 3-4 коли спрели.Лежеше на асфалта, вдясно. грозна гледка
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X