Потребителски профил

HANNIBAL

Регистриран: 16.04.2016
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
27
20
7

Рейтинг: 30

Място в класацията: 657

Коментари на HANNIBAL

Марешки пред Диана Найденова: Стана ли президент, ще направя революция във всичко

12:10:50 / 16.04.2016
26
7
НЕ НАРОДА Е СТАНАЛ МАЗОХИСТ. Я ВСЕКИ МЕСЕЦ Братя Българи като дръпнете чертата в края на месеца, крайния резултат от заплатата къде е по Високи сметки за ток, телефони, храна, А и на базата каква заплата получавате е начинът ви и на живот.Този човек е единствения който по някакъв начин се противопоставя на тоз ГРОЗЕН МОНОПОЛ който го налагат ГЕРБ вече 6 години . Г-н Марешки с Две ръце съм за ВАС.(Продължавайте в същия дух)
Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X