Потребителски профил

Амакидс

Регистриран: 17.11.2017
Откриване на център по Ментална Аритметика Варна Заповядайте на официалното откриване на Академията! 18.Ноември.2017г Варна "Приморски" № 65 ет 1. от 14 часа - Amakids Varna Вашето дете е гений и ние можем да го докажем! За целта е нужен само един урок! През целия ден ще се провеждат БЕЗПЛАТНИ ПРОБНИ УРОЦИ! Нужно е само да се обадите. • Ментална аритметика - техниката тренира скоростта на възприемане и обработка на информацията, развива и двете полусфери на мозъка едновременно, използвайки визуализация при използване на сметало „Абак“. Ето няколко положителни ефекта от неврогимнастиката: • по-добро възприемане и запомняне на нова информация; • подобряване на нервната система; • развитие на фини двигателни умения, памет, внимание, реч; • разкриване на скритите способности на мозъка; • синхронизиране на дясното и лявото полукълбо на мозъка. Варна, тел.: 0885491056, Амакидс Варна www.amakids.bg
ОдобрениеВсеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
0
0
0

Рейтинг: 0

Място в класацията: 1024

Класация Научи повече Всеки ваш коментар ви носи 5 точки. Когато получите 1 „харесване” на ваш коментар получавате още една точка. Общият брой точки от вашите коментари и „харесванията” определя вашия рейтинг. Рейтингът ви определя мястото ви в постоянната класация. Понякога ще стартираме игри с награди с период за състезание от 7 дни. При стартиране на игра с награди 5 % от точките ви рейтинг от постоянната класация ще се прехвърлят като бонус към играта с награди. Успех!
 
 
 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X